Offtop dla Vip'ów
Krmtzzz napisał(a):Mam mozliwosc w dobrej kasie dorwa hyper pro csc. Brac czy polowac na rsc ? Szczerze nie mialem stycznosci z amorami wiec nie wiem czego szukac ;>
Pacz jakie kutachy, żaden nic nie podpowie :s
Sprawdźcie to:
"Co na prezent dla dziewczyny? 25 urodziny. W glowie pustka "
Patrzcie, taki krótki post, a napisał Nam aż dwie rzeczy o swej lubej.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Ludzie nie ma nikt z Waszych znajomych jakiegoś moto do sprzedania ? Budżet to 14 kafli. W kawach taka posucha, że szkoda gadać Dodatkowo naczytałem się o **ujowych napinaczach rozrządu ;/
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
http://olx.pl/oferta/suzuki-gsxr-k6-600 ... f0026f61c3
Sepo dzwoniłem do tego typa w sprawie butów, przy okazji pytałem o moto i twierdzi że wyprzedaje wszystko bo mu prawko zabrali a moto miało tylko lekką przygodę na lewą stronę przez co wymieniał crasha i manetkę z końcówką, mówi że są rysy tylko na lusterku i ogonie... może warto obadać szpeja, cena ponoć do negocjacji.
Sepo dzwoniłem do tego typa w sprawie butów, przy okazji pytałem o moto i twierdzi że wyprzedaje wszystko bo mu prawko zabrali a moto miało tylko lekką przygodę na lewą stronę przez co wymieniał crasha i manetkę z końcówką, mówi że są rysy tylko na lusterku i ogonie... może warto obadać szpeja, cena ponoć do negocjacji.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
Vergon napisał(a):Walenty napisał(a):To jakaś *** klątwa.
Myślałem że tylko pierwsza R6 miała tą wadę.
Stare Fazery i Thundercaty też, ta sama skrzynia.
Wypluj to! W ogóle wyciągnąłem z fazera dzisiaj i wczoraj tyle syfu... Zdjąłem dekielek przedniej zębatki bo widziałem jakąś strużkę oleju czy cuś. A tam... syf, smar, błoto, no apokalipsa. Muszę zmienic smar do łańcucha bo to chyba nie powinno tak byc. Co powiecie na suchy środek smarujący grafitowy Kernite albo miedziowy Berner?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator