Offtop dla Vip'ów
prawdziwa jest jednak teza, że okres Bożego Narodzenia, to czas, gdy z mordy wali rybą a z dupy grochem i kapustą...
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
-
Walenty - Moderator
wielcy duchem
https://www.youtube.com/watch?v=7HHkcaP0oOA
https://www.youtube.com/watch?v=7HHkcaP0oOA
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Ej nie wiem czy ktoś pamięta jak przekonywałem wszystkich a najbardziej siebie że chcę R6 z 2005 ? Odjebało mi jeszcze bardziej i zrobię tak jak ktoś tam napisał, dołóż trochę i kup nowsze tak więc z budżetem 20 koła chcę tą po lifcie Miałem na Erłana nawet zajawę przez chwilę, ale myślę sobie, na co Ci to, jeździć nie umiesz, a jak Cię ktoś klasą moto2 objedzie to wstyd tylko w lustro spojrzeć...
Aha, no i CBR idzie do żyda, więc jak ktoś chce przygarnąć szpeja to dla vip'ów jest przewidziany upust
Aha, no i CBR idzie do żyda, więc jak ktoś chce przygarnąć szpeja to dla vip'ów jest przewidziany upust
Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
Nie tylko o spam chodziło, ale tak czy inaczej chyba na dobre to wyszło, głównie Tobie. Ja tam sobie cenię swój spokój i jak coś mi go zakłóca to zazwyczaj się z tego wypisuje jak zanosi się na walkę z wiatrakami.
Szczerze mówiąc to ja nie widzę żeby tu się jakiś szczególny burdel zrobił, nie jest źle.
Szczerze mówiąc to ja nie widzę żeby tu się jakiś szczególny burdel zrobił, nie jest źle.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Moda bym w życiu nie chciał mieć Wam już współczuję, sam jak coś zauważam to czasami napisze w temacie, czasami na prywacie do kogoś, że dział pomylił i żeby coś z tym zrobił, przeważnie to skutkuje, a wiem, że i Wam trochę zawsze pomogę przy okazji.
Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl