Offtop dla Vip'ów
No ja ostatnio nie chciałem zwiększać głosności swojego moto, dlatego kupiłem pieknego arrowa który grał ładnie acz przepisowo, ale jak karnąłem się moto z akcesoryjnym devilem który miał znikome ilości flaków w środku...
Może tak na prawdę nie ma większej mocy, ale wali mnie to, odczucia po odkręceniu manetki totalnie inne, to nie jest przyjemne, tylko dające kopa, odkręcasz i słyszysz startujące F16, i wiem że to nie ładnie się tak tłuc, ale następny tłumik to najchętniej bym zamontował ten krótki ala moto GP
Może tak na prawdę nie ma większej mocy, ale wali mnie to, odczucia po odkręceniu manetki totalnie inne, to nie jest przyjemne, tylko dające kopa, odkręcasz i słyszysz startujące F16, i wiem że to nie ładnie się tak tłuc, ale następny tłumik to najchętniej bym zamontował ten krótki ala moto GP
Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
Przypomina mi się taka akcja... Miałem CB500, a w okolicy był jakiś tam zlot. Stwierdziłem, że zerknę co się tam dzieje, ale co by mocy dodać wywaliłem wydech całkiem... Cebula tłukła niemiłosiernie, a przy zdjęciu gazu tłukła w kolektor i waliła płomieniem... Jak dolatywałem to pół zlotu wyleciało oglądać co za rarytas przyjechał Dobrą mieliśmy hecę... Spodziewali się jakiegoś torowego szatana, albo innego potwora...
Jak fenix z popiołów
-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
Wzajemnie !
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator