Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Jak się zachować podczas kontroli...
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Jak się zachować podczas kontroli...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 12/4/2015, 08:41

Polski pies ma bardzo mało człowieczeństwa w sobie, nie lubię psów zwłaszcza na drodze. Każdy powinien mieś swoja dumę. Jak wygląda człowiek, który liże du..e psu? Tak są już tresowani a każde zwierzę powinno znać swoje miejsce i to pies powinien się łasić do człowieka a nie odwrotnie.<br><hr>jasny gwint
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/4/2015, 09:33

Komentatorzy napisał(a):Polski pies ma bardzo mało człowieczeństwa w sobie, nie lubię psów zwłaszcza na drodze. Każdy powinien mieś swoja dumę. Jak wygląda człowiek, który liże du..e psu? Tak są już tresowani a każde zwierzę powinno znać swoje miejsce i to pies powinien się łasić do człowieka a nie odwrotnie.<br><hr>jasny gwint<br>
a gimnazjum już skończyłeś? ręce opadają....<br><hr>XXX
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/4/2015, 18:26

Komentatorzy napisał(a):Polski pies ma bardzo mało człowieczeństwa w sobie, nie lubię psów zwłaszcza na drodze. Każdy powinien mieś swoja dumę. Jak wygląda człowiek, który liże du..e psu? Tak są już tresowani a każde zwierzę powinno znać swoje miejsce i to pies powinien się łasić do człowieka a nie odwrotnie.<br><hr>jasny gwint<br>
JesteÅ› idiotÄ…<br><hr>Jarek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/4/2015, 22:14

Wydaje mi się, że jesteś jednym z tych co nasłuchali się piosenek typu "JP na 100%".. a gdy przyjdzie co do czego to kulisz ogon jak szara mysz :)<br><hr>Damian
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/5/2015, 22:22

Mnie ost zatrzymała Policja za takie wykroczenie mogła mi zabrać prawko. Nie kłóciłem się. Odwdzięczyło się mi to :)
Skończyło się na upomnieniu :) Uwierzyłem że tafi się jeszcze prawdziwy człowiek w Policji :)<br><hr>WojteG
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/8/2015, 16:46

Komentatorzy napisał(a):Jesteś idiotą<br><hr>Jarek <br>
A ty to pewno jesteÅ› jednym z nich i obciÄ…gasz komendantowi.<br><hr>jasny gwint
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/8/2015, 16:47

Komentatorzy napisał(a):a gimnazjum już skończyłeś? ręce opadają....<br><hr>XXX<br>
A ty to pewno jesteś jednym z nich i obciągasz komendantowi. Do tego ci ręce nie potrzebne.<br><hr>jasny gwint
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/8/2015, 16:50

Komentatorzy napisał(a):Wydaje mi się, że jesteś jednym z tych co nasłuchali się piosenek typu "JP na 100%".. a gdy przyjdzie co do czego to kulisz ogon jak szara mysz :)<br><hr>Damian<br>
Mylisz siÄ™. A ty to pewno jesteÅ› jednym z nich i obciÄ…gasz komendantowi. <br><hr>jasny gwint
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/8/2015, 08:04

jechałem raz 30kmh wiecej niz mozna, droga 2 pasmowa pusta, w dodatku robilem slalom na linii przerywanej, no i nie zauwazyłem Pana z suszarą. a na kontroli okazalo sie, ze nie mam portfela i dokumentów motocykla. Tylko telefon. Niemoglem wykazać, że wogole mam prawko i ubezpieczenie. Groziło mi sporo z miejsca, ALE!! Nie zachowałem sie jak ostatni kretyn na ścigaczu z IQ większym niż kierowca i wszystko przyjąłem na siebie i mówiłem zgodnie z prawdą, że skleroza, dokumenty zostawilem w kurtce (w aucie) bo dopiero co zdalem prawko i brak przyzwyczajeń jeszcze,zeby pamietac o dokumentach. Dokladnie znalem swoją prędkość napytanie policjanta. Rozgrzewałem zimne opony na slalomie bo tak bezpieczniej, sam powiedzialem, że mogę poprosić kogos o przywiezienie dokumentów i jak trzeba to porzuce moto na parkingu. Pogadaliśmy o nowych przepisach egzaminacyjnych, że jest trudno, ale prawidłowo, że wiadomie jeźdzę poczciwą 500tką i sie ucze. I skonczylo sie na upomnieniu i prośbę o ostrożna jazdę, bo są inne patrole i moga sie bardziej czepiać. Także można rozmawiac kulturalnie! Szkoda, że kretyni palący gume i klnący przy kontroli tak psują nam opinię. Ale na szczeście śmiertelność debili na 2 kołąch jest znacznie większa niż prawdziwych motocylistów i sami sie eliminują.<br><hr>marian_tubylca
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/8/2015, 09:33

90km/h w terenie zabudowanym 125'tką, policjant na motorze, a dostałem tylko pouczenie<br><hr>toybro
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/3/2016, 23:13

Komentatorzy napisał(a):"Zatrzymany kierowca powinien okazać skruchę podczas kontroli i zyskać akceptację policjanta." posypać głowę popiołem , założyć worek pokutny i czekać na litość... "pan władza" i komuna odeszła ... teraz jest to człowiek jak każdy z nas , utrzymywany z naszych zbyt wysokich podatków. Wśród Policjantów tak samo jak w przekroju dowolnej grupy osób są normalni spoko ludzie , dziwni ludzie i k***y nie ludzie . Pyskówka nigdzie nie pomaga , ale niewolniczo służalcze podejście też nie , luz , żart , kazimierz w łapkę i 99% przypałów przechodzi...<br><hr>cyng<br>
Popieram. Zawód jak każdy, a łapanie jeleni co sięzagapili to kpina. I za to mają wcześniejsze emerytury i 100 % chorobowego ?<br><hr>cocomo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê