[Aktualności] Zrobił Junakiem 136 000 km i dostał...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Wielkie i Aj Waj - Moim skuterkiem Router Grande Lux z 2012r właśnie dobijam do 150 tysięcy i to w ile ? W trzecim roku użytkowaniaKomentatorzy napisał(a):Nawet jeśli gość jest dostawcą pizzy i faktycznie cały czas jeździł tym motorkiem to dostawca pizzy raczej nie ma czasu na używanie go w "książkowy" sposób. Zawsze trzeba gdzieś przyspieszyc ostro (a tu jakie kolwiek przyspieszenie wiąże się z ostrym gazowaniem), szybko odjechać bez czekania na rozgrzanie silnika itp. A nawet jeśli... japonskie motocykle podkreślam motocykle potrafią grymasic przy takim przebiegu a to odkurzacz poskładany za miskę ryżu...<br><hr>Miseczka<br>

Większośc trzyma się na trytytki ale jeździ, nie grymasi, tylko tłok/cylinder był zmieniany oraz fitr powietrza, rolki i paski napędowe ale to chyba normalka<br><hr>Artur
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nic specjalnego. mam z domu do pracy 22 km, dziennie same dojazdy to 44km + ok 80 km dziennie wożenia pizzy/chińskich klusek czy przesyłek kurierskich i masz z palcem w d... Zimą o ile śniegu nie ma po kolana tez spokojnie da się jeździćKomentatorzy napisał(a):Jeśli zrobił 136000km to motocykl musi mieć co najmniej 4 lata.. Wychodząc z założenia, że zrobił te 136.tyś/km to przez 4 lata czyli 1460. dni musiałby robić codziennie 90km.. Nie chce mi się w to jakoś wierzyć.<br><hr>Dejwid<br>

48 tys po przekręceniu licznika

Mam filmy z wyjazdy skuterkiem w dwie osoby + namiot + karimaty etc.. na mazurki, nad morze, w Bieszczady. Teoretycznie siÄ™ z nim nie rozstajÄ™<br><hr>Artur
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak się dba , tak się ma. Niecałe 150 tys w skuterku z 2012r ( Router Grande ). &0 km./h pomyka, więcej nie musi. Z górki z wiatrem i 90 dojdzie jak lekki kierowca. W Dwie osoby na mazury 8 godzin z wszystkimi manelami ( namioty, spiwory,karimaty etc ). Bieszczady 12 godz, nad morze ok 11 godz. Trasy po 300 km robi się bez zsiadania ze skuterka. Wymieniane rolki, paski, cylek z tlokiem, gaznik ( na wiekszy ) filtr na stożkowy, wszystkie plastiki trzymaja się już tylko na trytytkach ale jeździ dzień w dzień po 100-200 km. Zima, deszcze, mrozy, upały, nic mu ne straszne. Tylko opony trzeba zmienić bo łyse
<br><hr>Artur

<br><hr>Artur
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mogli lepiej się postarać. Kto uwierzy rudemu że zrobił taki przebieg? Ja widze że właściciel przejechał 35000km i ma rude włosy, cała reszta to chiński marketing.<br><hr>TKJ
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak, jasne, 150 tyś km skuterkiem 50 ccm... Po 15 remontach chyba.Komentatorzy napisał(a):Jak się dba , tak się ma. Niecałe 150 tys w skuterku z 2012r ( Router Grande ). &0 km./h pomyka, więcej nie musi. Z górki z wiatrem i 90 dojdzie jak lekki kierowca. W Dwie osoby na mazury 8 godzin z wszystkimi manelami ( namioty, spiwory,karimaty etc ). Bieszczady 12 godz, nad morze ok 11 godz. Trasy po 300 km robi się bez zsiadania ze skuterka. Wymieniane rolki, paski, cylek z tlokiem, gaznik ( na wiekszy ) filtr na stożkowy, wszystkie plastiki trzymaja się już tylko na trytytkach ale jeździ dzień w dzień po 100-200 km. Zima, deszcze, mrozy, upały, nic mu ne straszne. Tylko opony trzeba zmienić bo łyse
<br><hr>Artur<br>
<br><hr>hahaha
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Haha Ja nie wiem czy chińczykiem z salonu dojechałbym do domu a co dopiero zrobić 136 tys km... Wypadałoby też na oczach ludzi z salonu wziąść sb krzyżaka z domu i podokręcać śrubki
. Nie wspominając, że im mniejszy silniczek tym mniej wytrzyma takie są realia. Ja mogę zrozumieć 136km nawet 1360km ale nie przesadzajmy rama z plasteliny długo nie wytrzymuje. Również kanapa z papieru to nie są żadne dowody na przebieg. W zimie to taki chińczyk nawet by nie odpalił. Śnieg zniszczy każdy motor pomijając niektóre crossy. Zwykła reklama że chińczyki są równie dobre jak markowe motory nie dajcie się nabrać części do chińczyków dużo kosztują LWG !!!<br><hr>Maksym

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeśli ktoś musi dokręcać śrubki po wyjechaniu z salonu to znaczy, że kupił go chyba w salonie, ale meblowym. Słowo klucz - przegląd zerowy. I nie porównuj Junaka do zwykłych chińczyków z marketu, bo to profanacja i całkowicie inna półka. Cały Twój bełkot jest śmieszny i bezsensowny, ale pointa "części do chińczyków dużo kosztują" to już mistrzostwoKomentatorzy napisał(a):Haha Ja nie wiem czy chińczykiem z salonu dojechałbym do domu a co dopiero zrobić 136 tys km... Wypadałoby też na oczach ludzi z salonu wziąść sb krzyżaka z domu i podokręcać śrubki. Nie wspominając, że im mniejszy silniczek tym mniej wytrzyma takie są realia. Ja mogę zrozumieć 136km nawet 1360km ale nie przesadzajmy rama z plasteliny długo nie wytrzymuje. Również kanapa z papieru to nie są żadne dowody na przebieg. W zimie to taki chińczyk nawet by nie odpalił. Śnieg zniszczy każdy motor pomijając niektóre crossy. Zwykła reklama że chińczyki są równie dobre jak markowe motory nie dajcie się nabrać części do chińczyków dużo kosztują LWG !!!<br><hr>Maksym<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ta, szczególnie że moim Junakiem 901RS przejeździłem prawię całą tegoroczną zime, i przy temp -5C odpalał bezproblemu, co prawda z kopki ale ruszał od razu, przez 3 lata zrobiłem nim 12k km i nie wygląda żeby to się miało zmienić.<br><hr>BenzKomentatorzy napisał(a):Haha Ja nie wiem czy chińczykiem z salonu dojechałbym do domu a co dopiero zrobić 136 tys km... Wypadałoby też na oczach ludzi z salonu wziąść sb krzyżaka z domu i podokręcać śrubki. Nie wspominając, że im mniejszy silniczek tym mniej wytrzyma takie są realia. Ja mogę zrozumieć 136km nawet 1360km ale nie przesadzajmy rama z plasteliny długo nie wytrzymuje. Również kanapa z papieru to nie są żadne dowody na przebieg. W zimie to taki chińczyk nawet by nie odpalił. Śnieg zniszczy każdy motor pomijając niektóre crossy. Zwykła reklama że chińczyki są równie dobre jak markowe motory nie dajcie się nabrać części do chińczyków dużo kosztują LWG !!!<br><hr>Maksym<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może lepiej sprawdź w słowniku co znaczy to słowo, bo chyba nie znasz jego znaczenia.<br><hr>SMGKomentatorzy napisał(a):Ja pier***, jaka propaganda!<br><hr>Makaron<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości