[Aktualności] Zrobił Junakiem 136 000 km i dostał...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Zrobił Junakiem 136 000 km i dostał...
Dyskusja na temat: Zrobił Junakiem 136 000 km i dostał nowy motocykl
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Zrobił Junakiem 136 000 km i dostał nowy motocykl
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Zrobił Junakiem 136 000 km i dostał nowy motocykl
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdzie on niby taki przebieg tym skuterkiem nakręcił? Cud że to się jeszcze kupy trzyma w ogóle.<br><hr>jon ze ślunska
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciężko uwierzyć. Pojazd ponoć pochodzi z 2011 roku. Musiałby nim robić niespełna 100 km dziennie, wliczając w to wszystkie miesiące w roku. Już to widzę, jak nakręcił tyle zimą. Gdzieś już dotarłem do próby uwiarygodnienia takiego przebiegu informacją, że
pojazd służy do dostarczania pizzy. Nadal nie wydaje mi się to prawdopodobne. No i sprzedawca też popłynął, twierdząc że robił tylko obsługę, albo szkody. Jasne...<br><hr>asd
pojazd służy do dostarczania pizzy. Nadal nie wydaje mi się to prawdopodobne. No i sprzedawca też popłynął, twierdząc że robił tylko obsługę, albo szkody. Jasne...<br><hr>asd
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciężko uwierzyć. Pojazd ponoć pochodzi z 2011 roku. Musiałby nim robić niespełna 100 km dziennie, wliczając w to wszystkie miesiące w roku. Już to widzę, jak nakręcił tyle zimą. Gdzieś już dotarłem do próby uwiarygodnienia takiego przebiegu informacją, że
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Że wykręcił 136kkm w 3 lata na tym motorowerze? Bo robia go od dosc niedawna, chyba od 2012?
Nie wiem, może pracował jako kurier albo codziennie dojezdzal do pracy 200km w dwie strony - bo taki dzienny przebieg musialby miec liczac dni robocze. No i musialby jezdzic tez w zimie - twardziel.
Ciekawe<br><hr>hans
Nie wiem, może pracował jako kurier albo codziennie dojezdzal do pracy 200km w dwie strony - bo taki dzienny przebieg musialby miec liczac dni robocze. No i musialby jezdzic tez w zimie - twardziel.
Ciekawe<br><hr>hans
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Że wykręcił 136kkm w 3 lata na tym motorowerze? Bo robia go od dosc niedawna, chyba od 2012?
Ciekawe<br><hr>hans
Ciekawe<br><hr>hans
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rocznik 2011. Ma 4 lata.<br><hr>SmugglerKomentatorzy napisał(a):Że wykręcił 136kkm w 3 lata na tym motorowerze? Bo robia go od dosc niedawna, chyba od 2012?
Ciekawe<br><hr>hans<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pojazd był na bieżąco serwisowy, więc możesz sobie krzyczeć ile chcesz, ale faktów nie zmienisz. Pozostało wyładowywać frustrację <br><hr>SmugglerKomentatorzy napisał(a):Ciężko uwierzyć. Pojazd ponoć pochodzi z 2011 roku. Musiałby nim robić niespełna 100 km dziennie, wliczając w to wszystkie miesiące w roku. Już to widzę, jak nakręcił tyle zimą. Gdzieś już dotarłem do próby uwiarygodnienia takiego przebiegu informacją, że
pojazd służy do dostarczania pizzy. Nadal nie wydaje mi się to prawdopodobne. No i sprzedawca też popłynął, twierdząc że robił tylko obsługę, albo szkody. Jasne...<br><hr>asd<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miałem Rometa który też był regularnie serwisowany a zatarł się po 5 tyś km. Jakoś nie chce mi się wierzyć że przez prawie 140 tys km w tym wymienili tylko olej i linkę sprzęgła. Może to zwykła reklama a jak wiadomo te nie zawsze są do końca uczciwe.<br><hr>rometem na księżycKomentatorzy napisał(a):Ciężko uwierzyć. Pojazd ponoć pochodzi z 2011 roku. Musiałby nim robić niespełna 100 km dziennie, wliczając w to wszystkie miesiące w roku. Już to widzę, jak nakręcił tyle zimą. Gdzieś już dotarłem do próby uwiarygodnienia takiego przebiegu informacją, że
pojazd służy do dostarczania pizzy. Nadal nie wydaje mi się to prawdopodobne. No i sprzedawca też popłynął, twierdząc że robił tylko obsługę, albo szkody. Jasne...<br><hr>asd<br>Komentatorzy napisał(a):Pojazd był na bieżąco serwisowy, więc możesz sobie krzyczeć ile chcesz, ale faktów nie zmienisz. Pozostało wyładowywać frustrację <br><hr>Smuggler<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przypadek znam osobiście i jest w 100% autentyczny.Komentatorzy napisał(a):Ciężko uwierzyć. Pojazd ponoć pochodzi z 2011 roku. Musiałby nim robić niespełna 100 km dziennie, wliczając w to wszystkie miesiące w roku. Już to widzę, jak nakręcił tyle zimą. Gdzieś już dotarłem do próby uwiarygodnienia takiego przebiegu informacją, że
pojazd służy do dostarczania pizzy. Nadal nie wydaje mi się to prawdopodobne. No i sprzedawca też popłynął, twierdząc że robił tylko obsługę, albo szkody. Jasne...<br><hr>asd<br>Komentatorzy napisał(a):Pojazd był na bieżąco serwisowy, więc możesz sobie krzyczeć ile chcesz, ale faktów nie zmienisz. Pozostało wyładowywać frustrację <br><hr>Smuggler<br>Komentatorzy napisał(a):Miałem Rometa który też był regularnie serwisowany a zatarł się po 5 tyś km. Jakoś nie chce mi się wierzyć że przez prawie 140 tys km w tym wymienili tylko olej i linkę sprzęgła. Może to zwykła reklama a jak wiadomo te nie zawsze są do końca uczciwe.<br><hr>rometem na księżyc<br>
I nie porównuj Junaka do Rometa, nie ta półka...<br><hr>Smuggler
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Xawier jest dostawcą w pizzeri, stąd taki przebieg <br><hr>lolKomentatorzy napisał(a):Że wykręcił 136kkm w 3 lata na tym motorowerze? Bo robia go od dosc niedawna, chyba od 2012?
Ciekawe<br><hr>hans<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ach, całe życie ograniczony z klapkami na oczach <br><hr>BenzKomentatorzy napisał(a):Gdzie on niby taki przebieg tym skuterkiem nakręcił? Cud że to się jeszcze kupy trzyma w ogóle.<br><hr>jon ze ślunska<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co prowincja to inna jakość <br><hr>ArnettKomentatorzy napisał(a):Ciężko uwierzyć. Pojazd ponoć pochodzi z 2011 roku. Musiałby nim robić niespełna 100 km dziennie, wliczając w to wszystkie miesiące w roku. Już to widzę, jak nakręcił tyle zimą. Gdzieś już dotarłem do próby uwiarygodnienia takiego przebiegu informacją, że
pojazd służy do dostarczania pizzy. Nadal nie wydaje mi się to prawdopodobne. No i sprzedawca też popłynął, twierdząc że robił tylko obsługę, albo szkody. Jasne...<br><hr>asd<br>Komentatorzy napisał(a):Pojazd był na bieżąco serwisowy, więc możesz sobie krzyczeć ile chcesz, ale faktów nie zmienisz. Pozostało wyładowywać frustrację <br><hr>Smuggler<br>Komentatorzy napisał(a):Miałem Rometa który też był regularnie serwisowany a zatarł się po 5 tyś km. Jakoś nie chce mi się wierzyć że przez prawie 140 tys km w tym wymienili tylko olej i linkę sprzęgła. Może to zwykła reklama a jak wiadomo te nie zawsze są do końca uczciwe.<br><hr>rometem na księżyc<br>Komentatorzy napisał(a):Przypadek znam osobiście i jest w 100% autentyczny.
I nie porównuj Junaka do Rometa, nie ta półka...<br><hr>Smuggler<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeśli zrobił 136000km to motocykl musi mieć co najmniej 4 lata.. Wychodząc z założenia, że zrobił te 136.tyś/km to przez 4 lata czyli 1460. dni musiałby robić codziennie 90km.. Nie chce mi się w to jakoś wierzyć.<br><hr>Dejwid
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nawet jeśli gość jest dostawcą pizzy i faktycznie cały czas jeździł tym motorkiem to dostawca pizzy raczej nie ma czasu na używanie go w "książkowy" sposób. Zawsze trzeba gdzieś przyspieszyc ostro (a tu jakie kolwiek przyspieszenie wiąże się z ostrym gazowaniem), szybko odjechać bez czekania na rozgrzanie silnika itp. A nawet jeśli... japonskie motocykle podkreślam motocykle potrafią grymasic przy takim przebiegu a to odkurzacz poskładany za miskę ryżu...<br><hr>Miseczka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nawet jeśli gość jest dostawcą pizzy i faktycznie cały czas jeździł tym motorkiem to dostawca pizzy raczej nie ma czasu na używanie go w "książkowy" sposób. Zawsze trzeba gdzieś przyspieszyc ostro (a tu jakie kolwiek przyspieszenie wiąże się z ostrym gazowaniem), szybko odjechać bez czekania na rozgrzanie silnika itp. A nawet jeśli... japonskie motocykle podkreślam motocykle potrafią grymasic przy takim przebiegu a to odkurzacz poskładany za miskę ryżu...<br><hr>Miseczka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
On nie powiedział, że wymienił tylko linkę i olej ... to zrobil w ostatnim czasie ... Mowił przecież, że motocykl był na bieżąco serwisowany... po 3 kolizjach ... wiec wyprawy wymagał )<br><hr>Szymax10Komentatorzy napisał(a):Ciężko uwierzyć. Pojazd ponoć pochodzi z 2011 roku. Musiałby nim robić niespełna 100 km dziennie, wliczając w to wszystkie miesiące w roku. Już to widzę, jak nakręcił tyle zimą. Gdzieś już dotarłem do próby uwiarygodnienia takiego przebiegu informacją, że
pojazd służy do dostarczania pizzy. Nadal nie wydaje mi się to prawdopodobne. No i sprzedawca też popłynął, twierdząc że robił tylko obsługę, albo szkody. Jasne...<br><hr>asd<br>Komentatorzy napisał(a):Pojazd był na bieżąco serwisowy, więc możesz sobie krzyczeć ile chcesz, ale faktów nie zmienisz. Pozostało wyładowywać frustrację <br><hr>Smuggler<br>Komentatorzy napisał(a):Miałem Rometa który też był regularnie serwisowany a zatarł się po 5 tyś km. Jakoś nie chce mi się wierzyć że przez prawie 140 tys km w tym wymienili tylko olej i linkę sprzęgła. Może to zwykła reklama a jak wiadomo te nie zawsze są do końca uczciwe.<br><hr>rometem na księżyc<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
NzOn nie powiedział, że wymienił tylko linkę i olej ... to zrobil w ostatnim czasie ... Mowił przecież, że motocykl był na bieżąco serwisowany... po 3 kolizjach ... wiec wyprawy wymagał )<br><hr>Szymax10Komentatorzy napisał(a):Ciężko uwierzyć. Pojazd ponoć pochodzi z 2011 roku. Musiałby nim robić niespełna 100 km dziennie, wliczając w to wszystkie miesiące w roku. Już to widzę, jak nakręcił tyle zimą. Gdzieś już dotarłem do próby uwiarygodnienia takiego przebiegu informacją, że
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość