A może by tak same kobietki pogawędziły? ;)
Kaja napisał(a):
chyba, że prage wybierzecie to dojadę
moze opary absurdu?

www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
			- 

Nefretete
- VIP Åšcigacz.pl
moje rowniez  choc dawno tam nie bylam
 choc dawno tam nie bylam  
za to zawsze opary swietnie na mnie wplywaja pije tam jak wielblad
 pije tam jak wielblad  

Ok, czwartek pasuje- juz wpisuje w kajet, tylko na ktora godzine? i czy robimy rezerwacje?  jesli tak to w tej sali obok kibelka czy tez na gorze?
 i czy robimy rezerwacje?  jesli tak to w tej sali obok kibelka czy tez na gorze? 
				 choc dawno tam nie bylam
 choc dawno tam nie bylam  
za to zawsze opary swietnie na mnie wplywaja
 pije tam jak wielblad
 pije tam jak wielblad  

Ok, czwartek pasuje- juz wpisuje w kajet, tylko na ktora godzine?
 i czy robimy rezerwacje?  jesli tak to w tej sali obok kibelka czy tez na gorze?
www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
			- 

Nefretete
- VIP Åšcigacz.pl
Ja się piszę   Nareszcie uda mi się do Was dołączyć (odpukać w niemalowane na wszelki wypadek). Podajcie jeszcze godzinę.. no chyba, że czytając między wierszami ją przeoczyłam.
  Nareszcie uda mi się do Was dołączyć (odpukać w niemalowane na wszelki wypadek). Podajcie jeszcze godzinę.. no chyba, że czytając między wierszami ją przeoczyłam.
				 Nareszcie uda mi się do Was dołączyć (odpukać w niemalowane na wszelki wypadek). Podajcie jeszcze godzinę.. no chyba, że czytając między wierszami ją przeoczyłam.
  Nareszcie uda mi się do Was dołączyć (odpukać w niemalowane na wszelki wypadek). Podajcie jeszcze godzinę.. no chyba, że czytając między wierszami ją przeoczyłam.<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
- 

Lovtza
- Moderator
ja tez bede miala kierowce  :D:D  On jeszcze o tym nie wie
:D:D  On jeszcze o tym nie wie   

OK, to czwartek 09.08.07 19:30 Opary Absurdu, rezerwacje zrobie na siebie, Maria Kubiak, moze byc tam obok kibelka, choc osobiscie wole na gorze klimatycznie, fakt malo miejsa siedzisz czasem jak scyzoryk ale jest ok, w sumie wszytsko zalezy ile Bab bedzie
 klimatycznie, fakt malo miejsa siedzisz czasem jak scyzoryk ale jest ok, w sumie wszytsko zalezy ile Bab bedzie  
zglaszac sie

OK, to czwartek 09.08.07 19:30 Opary Absurdu, rezerwacje zrobie na siebie, Maria Kubiak, moze byc tam obok kibelka, choc osobiscie wole na gorze
 klimatycznie, fakt malo miejsa siedzisz czasem jak scyzoryk ale jest ok, w sumie wszytsko zalezy ile Bab bedzie
zglaszac sie

Ostatnio edytowano 6/8/2007, 08:26 przez Nefretete, łącznie edytowano 1 raz

- 

Nefretete
- VIP Åšcigacz.pl
Mnie nie trzeba urabiać   Diana wiesz dobrze, że masz u mnie miejsce do spania
  Diana wiesz dobrze, że masz u mnie miejsce do spania   Tak więc do czwartku, tylko nie chcę teraz słyszeć żadnych wymówek.
  Tak więc do czwartku, tylko nie chcę teraz słyszeć żadnych wymówek.
				 Diana wiesz dobrze, że masz u mnie miejsce do spania
  Diana wiesz dobrze, że masz u mnie miejsce do spania   Tak więc do czwartku, tylko nie chcę teraz słyszeć żadnych wymówek.
  Tak więc do czwartku, tylko nie chcę teraz słyszeć żadnych wymówek.<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
- 

Lovtza
- Moderator
Kaja napisał(a):i nie przyjechała
pojechała od razu oglądać szerokie horyzonty
Baaardzo szerokie horyzonty...pobyt na morzem odświeżył moje pragnienia i pociągi...opowiem wam jak się spotkamy.
Adrenalina, adrenalina, adrenalina.....

Bardzo duchowy to był dla mnie weekend...tego najbardziej potrzebowałam...
ale przy okazji nie omieszkałam poszperać po sklepikach - wreszcie miałąm na to czas...fajne buty sobie kupiłam

Pijcie moje zdrowie. Mnie długo teraz nie bedzie w Wawie - chyba

Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
			"CBRedHondaLive"
- 

dormarcia
- VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości