Zobacz wÄ…tek - TT
NAS Analytics TAG

TT

O wszystkim
_________

Postprzez Beavis » 3/8/2007, 10:58

Rafal328 napisał(a):
Manhatan napisał(a):Pierdzielicie smuty, bo wam żal dupe ściska, że nie będziecie mieli takiego, ale jak by wam ktoś proponował, to bez zastanawiania byście wzięli bez względu na to czy to samochód dla geja czy innego homoseksualisty.

Taka prawda...

Ale nie jesteście sami, mi też jest żal 8)

Komu zal temu zal, mi na pewno nie, bo wzialbym ta TT spod swiatel bez problemu

I co z tego? Podświadomie przedłużasz sobie członka? :twisted:
Beavis
Moderator

Postprzez Rafal328 » 3/8/2007, 11:02

Beavis napisał(a):
Rafal328 napisał(a):
Manhatan napisał(a):Pierdzielicie smuty, bo wam żal dupe ściska, że nie będziecie mieli takiego, ale jak by wam ktoś proponował, to bez zastanawiania byście wzięli bez względu na to czy to samochód dla geja czy innego homoseksualisty.

Taka prawda...

Ale nie jesteście sami, mi też jest żal 8)

Komu zal temu zal, mi na pewno nie, bo wzialbym ta TT spod swiatel bez problemu

I co z tego? Podświadomie przedłużasz sobie członka? :twisted:

czyżbyś miał jakieś kompleksy i inne urazy z dzieciństwa?
Rafal328
Świeżak

Postprzez Beavis » 3/8/2007, 11:07

Nie. Po prostu takie przegadywanie się typu: "i tak cię obiadę, jestem szyby, i tak na światłach nie masz szans" mnie śmieszy. Książkowy przykład na to, że faceci mają kompleksy i nadrabiają je gadaniem.
Beavis
Moderator

Postprzez &rew » 3/8/2007, 11:11

Auto dla fryzjera = dla geja :twisted:
mnie nie jest żal tak bym go nie brał wole kase w moto włożyć niż na puszke wydać takie moje zdanie
www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawÄ… a Stunt podstawÄ…
&rew
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Beavis » 3/8/2007, 11:13

&rew napisał(a):Auto dla fryzjera = dla geja :twisted:
mnie nie jest żal tak bym go nie brał wole kase w moto włożyć niż na puszke wydać takie moje zdanie

W sumie masz racje - ja też wolę włożyć kasę w motocykl, niżeli w auto. Ale jakby dawali za darmo takie TT to bym skorzystał (chociażby po to, żeby go potem sprzedać i za zdobytą kasę dokupić jakieś bajery do jednośladu ;) )
Beavis
Moderator

Postprzez &rew » 3/8/2007, 11:19

Dobrze gadasz! polać mu... :twisted:
www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawÄ… a Stunt podstawÄ…
&rew
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Manhatan » 3/8/2007, 16:03

Beavis napisał(a): (chociażby po to, żeby go potem sprzedać i za zdobytą kasę dokupić jakieś bajery do jednośladu ;) )

Nooo, byłoby ze 2 KTM'y nówki jak nic, albo jeden w full wypasie...
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
Manhatan
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Beavis » 3/8/2007, 16:12

Prawie by starczyło na SX-Fa 250 Factory Racing :). Trzeba by było dołożyć jakieś 8 tysięcy. Ale za taką kasę to można dopakować seryjnego i jeszcze jakąś fajną szosówkę kupić.
Beavis
Moderator

Postprzez turboponczek » 3/8/2007, 16:35

∆ ∆
Ostatnio edytowano 29/3/2010, 23:45 przez turboponczek, łącznie edytowano 1 raz
turboponczek
MEGA TROLL

Postprzez OUTLAW. » 3/8/2007, 18:23

Thrillco napisał(a):pomijajac kilka wypowiedzi...w tym tą że Rav4 jest meski...jak Miriam chyba to TT jest fajne ale ja kiedyś na podobnych zasadach (z parkingu, pokradzieżowe) kupiłem moto, które stało tylko 3 lata. I boss...jesli w tym ASO doprowadzili go tylko do stanu poprawności wizualnej nie robiąc niczego z resztą gratów to powiem ci, ze czekają cie spore wydatki, bo coś co stało tyle lat nie bedzie teraz tak po prostu normalnie jeździć. No ale Twój wybór...mnie to już sama cena się wydaje podejżana...może to już nie jeździ a jedynie wygląda.

HA! I jeszcze to "w rozliczeniu przyjmę tańszy". To tekst typu...sprzedam lub zamienię na Iża Yamahe FZR1000 stan igła, cena 2000zł. To mina i smierdzi mina na odległość. pewnie połakomił się na lanserskie autko tylko się okazało ze drugie 45k trzeba wsadzić żeby to chciało jeździć :D

najbardziej menski jest polonez 1.6 benzyna tam sie nic nie psuje a czensci som tanie i objeżdza sie nawet bmki z 79 roku
OUTLAW.
Świeżak

Postprzez boss » 3/8/2007, 19:56

łoł... zaczyna być groźnie.... ja nic nikomu nie chce pkazywać czy coś, tylko po prostu zaciekawiła mnie jego historia. I już jestem po oględzinach, wydałem troszke kasy na badania, fachowców i nie stety. Raczej z niego zrezygnuję, to małe niedociągnięcia. Najbardziej mnie zabolało, jak zobaczyłem jego spód i co zobaczyłem ? "Ogniska korozji" i to nie małe. Niby blacha ocynk, ale On gdzieś w jakimś lesie stał przez długi czas, potem koło rzeki, i dłuższy czas w jakimś zawilgotniałym magazynie. Chłopaki w ASO powiedzieli, żeby się w niego nie pchać :evil: .

I niech wam "żal dupe nie ścicka" bo nie ma czego, narazieee...

ale bede może szukał na Florydzie dobrej sztuki...

A tak całkiem na boku to Rav4 może i jest męski, ale za to brzydki. Nissan Pathfinder, albo Mitsubishi Pajero są o niebo ciekawszymi propozycjami według mnie Smile.

Beavis - kwestia gustu, ale wcale nie jestem ździwiony że wybrałeś Pathfindera czy Pajero :twisted: bo Pathfinder + KTM= Świetna zabawa :D
boss
Świeżak

Postprzez Beavis » 3/8/2007, 20:57

boss: Czyli jednak bardziej sceptycznie nastawieni koledzy z Forum mieli rację, że coś z tą TT-ką jest nie tak. Dobrze, że nie wbiłeś się na minę.

A co do Pathfindera, to jeszcze fajniejsza jest Navara, mimo że strasznie dużo kręci się tego sprzętu po naszych drogach. Mimo wszystko Pajero wygrywa moją klasyfikację tego typu aut - bez względu na to na razie pozostanę przy mojej mocarnej Astrze '93 ;).
Beavis
Moderator

Postprzez R1 » 4/8/2007, 20:26

ja słyszałem, że bedzie podwyżka w ścigaczu ... tylko nikomu nie mów, że Ci mówiłem :D
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
R1
Bywalec

Postprzez Bunny » 5/8/2007, 11:11

ja tam bym nie opisywał tej 'histori'. wg mnie to tam coś śmierdzi... ciekawe czy numerki to oryginalne czy tylko oryginalnie przespawane.
Obrazek
Bunny
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Traperoso » 5/8/2007, 15:17

Ja odrazu to mowilem, to sie nie znam na motoryzacji... Stosujcie jedna zasade:
-Zawsze oszukuja!
-Potem sprawdzacie 10 razy
-Ewentualnie raz na 100 mowicie, tym razem nie...

Pozdro!
Kawasaki ER5 2005
Traperoso
Mieszkaniec forum

Postprzez boss » 5/8/2007, 15:48

no tak bywa... teraz kupić używane auto i nie trafić na mile, to jak trafić 6 w totka ( a tak przy okazji, koleś wygrał 13 833 508,50 zł- i tak ma być ;))

Ale myślę, że wyskocze do Stanów i coś poszukam bo u nas to ciężko bedzie.
boss
Świeżak

Postprzez pavkox » 6/8/2007, 07:58

boss napisał(a):Ale myślę, że wyskocze do Stanów i coś poszukam bo u nas to ciężko bedzie.

zal mi cie kolo :evil: 45 tys psie pieniadze, ale z ciebie cwaniaczek :!: Moze ze Stanow zachaczysz o Japonie, Australie , itp. Moim zdaniem kazdy moze sie pochwalic, za niby cos "kupuje", wylanowac sie na szpanera z kasa.Chciales sie pokazac na forum i tyle :!: Nawet jesli masz ta kase, w co watpie, to sie nie unos z tym tak bardzo, bo kasa to nie wzystko :twisted:
cb 600 hornet=>FZ6 S2 `07 w koncu :)
pavkox
Świeżak

Postprzez Traperoso » 6/8/2007, 08:47

zal mi cie kolo :evil: 45 tys psie pieniadze, ale z ciebie cwaniaczek :!: Moze ze Stanow zachaczysz o Japonie, Australie , itp. Moim zdaniem kazdy moze sie pochwalic, za niby cos "kupuje", wylanowac sie na szpanera z kasa.Chciales sie pokazac na forum i tyle :!: Nawet jesli masz ta kase, w co watpie, to sie nie unos z tym tak bardzo, bo kasa to nie wzystko :twisted:

Zazdroscisz? Miej wyje****. Niektorzy maja kase... inni nie.
Ostatnio edytowano 6/8/2007, 08:56 przez Traperoso, łącznie edytowano 1 raz
Kawasaki ER5 2005
Traperoso
Mieszkaniec forum

Postprzez Beavis » 6/8/2007, 08:49

Traperoso napisał(a):
pavkox napisał(a):zal mi cie kolo :evil: 45 tys psie pieniadze, ale z ciebie cwaniaczek :!: Moze ze Stanow zachaczysz o Japonie, Australie , itp. Moim zdaniem kazdy moze sie pochwalic, za niby cos "kupuje", wylanowac sie na szpanera z kasa.Chciales sie pokazac na forum i tyle :!: Nawet jesli masz ta kase, w co watpie, to sie nie unos z tym tak bardzo, bo kasa to nie wzystko :twisted:

Zazdroscisz? Miej wyje****. Niektorzy maja kase... inni nie.

Każdy by zazdrościł, chociaż nikt nie może powiedzieć, że kolega boss nie jest po trochu bajkopisarzem :). Okaże się dopiero jak coś kupi.
Beavis
Moderator

Postprzez gelo007 » 6/8/2007, 08:55

Tak to już jest, jak ktoś jednocześnie jest Bossem i R1 na forum ;-)
gelo007
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości

na górê