TT
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
no ponoc nie i wierze gościowi... On był po kradzieży i był w trakcie rozbiórki na czesci pierwsze... ale dla własnego spokoju chce go wziąść na gruntowne badanie techniczne, ramy itp.
P.S Moja siostra przejżała większość Twoich zdjęć i mówi, żebyś sobie avatar zmienił na nowszy
, bo masz lepsze (ładniejsze) fotki 
P.S Moja siostra przejżała większość Twoich zdjęć i mówi, żebyś sobie avatar zmienił na nowszy

- boss
- Świeżak
po badaniu sie okaże że jet tam rama od poloneza
www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawÄ… a Stunt podstawÄ…
- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
bos w sesie ze twoja siostra ogladal moje zdjecia?to ktore sobie zyczy?
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
Kupil alufele jakies zajebiste tylko po to zeby auto sprzedac... Wez serio serio lepiej sprawdz ten gejwóz bo ZONK bedzie... tyle czesci nowych kupil i cena za niska, na stan jaki podaje. Pachnie sciema. Swoja droga historyjke dobra wymyslil, wkoncu zalapales(nie mowie, ze nie ma szans na to, ze kurwa jakims cudem to prawda), ale ... Twoja kasa. Decyduj! Pozdro!
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
w sumie chciałbym przypomnieć że to jednak forum motocyklowe, mimo to że napisane w hydeparku. Boss ma tak dużo postów że połowa z tego jest napisana właśnie w tym temacie. Mogłeś znaleźć forum miłośników audi tt i tam się im pochwalić. Tylko że jakbyś im wyskoczył z takim tekstem że to i tak psie pieniądze, to pewnie by Ciebie poparli i powiedzieli żebyś tak jak oni kupili rocznik 2007
Sorrka ale czegoś tutaj nie rozumiem, to tak jakbyś założył konta na forum komputerowym i pytał jaki kołowrotek lepiej kupić i jaką wędke do tego.
Chyba ktoś tutaj musi sie dowartościować
PS jak to dla Ciebie psie pieniądze, to kup lepiej nówke z salonu i nie truj dupy, niejeden z tego forum by tak zrobił.

Sorrka ale czegoś tutaj nie rozumiem, to tak jakbyś założył konta na forum komputerowym i pytał jaki kołowrotek lepiej kupić i jaką wędke do tego.
Chyba ktoś tutaj musi sie dowartościować

PS jak to dla Ciebie psie pieniądze, to kup lepiej nówke z salonu i nie truj dupy, niejeden z tego forum by tak zrobił.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Evil czy ty masz jakis problem z pedrixami?? Atakowal ciebie jakis? Wiecej piszesz o pedalach niz o motocyklach, ciekawe
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
za 30 lat zrobisz z niej takie cos i bedzie fajnie
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3158863
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3158863

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
bo grunt to mieć dobrze wyje****
i jedziesz dalej

www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawÄ… a Stunt podstawÄ…
- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
pomijajac kilka wypowiedzi...w tym tą że Rav4 jest meski...jak Miriam chyba to TT jest fajne ale ja kiedyś na podobnych zasadach (z parkingu, pokradzieżowe) kupiłem moto, które stało tylko 3 lata. I boss...jesli w tym ASO doprowadzili go tylko do stanu poprawności wizualnej nie robiąc niczego z resztą gratów to powiem ci, ze czekają cie spore wydatki, bo coś co stało tyle lat nie bedzie teraz tak po prostu normalnie jeździć. No ale Twój wybór...mnie to już sama cena się wydaje podejżana...może to już nie jeździ a jedynie wygląda.
HA! I jeszcze to "w rozliczeniu przyjmę tańszy". To tekst typu...sprzedam lub zamienię na Iża Yamahe FZR1000 stan igła, cena 2000zł. To mina i smierdzi mina na odległość. pewnie połakomił się na lanserskie autko tylko się okazało ze drugie 45k trzeba wsadzić żeby to chciało jeździć
HA! I jeszcze to "w rozliczeniu przyjmę tańszy". To tekst typu...sprzedam lub zamienię na Iża Yamahe FZR1000 stan igła, cena 2000zł. To mina i smierdzi mina na odległość. pewnie połakomił się na lanserskie autko tylko się okazało ze drugie 45k trzeba wsadzić żeby to chciało jeździć

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
ja bym tam wolał rx-8, ale tak jak mówisz kwestia gustu...
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Traperoso bez tego anirusz w naszym państwie "prawa" 

- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
Pierdzielicie smuty, bo wam żal dupe ściska, że nie będziecie mieli takiego, ale jak by wam ktoś proponował, to bez zastanawiania byście wzięli bez względu na to czy to samochód dla geja czy innego homoseksualisty.
Taka prawda...
Ale nie jesteście sami, mi też jest żal
Taka prawda...

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
W sumie żaden problem - wystarczy wziąć na oględziny dobrego mechanika i on już dojdzie czy auto było bite, czy nie i czy w ogóle warto sobie dupę zawracać. Manhatan ma rację - żal dupę ściska, że my nie możemy sobie pozwolić na takiego (nawet przy moich pensjach ścigaczowych
). Z drugiej strony na pewno kolega boss chciał się trochę przylansować - może nawet bardziej niż trochę.
TT w Top Gear opisywane jest jako auto dla fryzjera, cokolwiek to znaczy. Oczywiście każdy przeciętny polski fryzjer jeździ TT
. Osobiście wolałbym BMW M3, ostatecznie małego Opla Speedstera.
A tak całkiem na boku to Rav4 może i jest męski, ale za to brzydki. Nissan Pathfinder, albo Mitsubishi Pajero są o niebo ciekawszymi propozycjami według mnie
.

TT w Top Gear opisywane jest jako auto dla fryzjera, cokolwiek to znaczy. Oczywiście każdy przeciętny polski fryzjer jeździ TT

A tak całkiem na boku to Rav4 może i jest męski, ale za to brzydki. Nissan Pathfinder, albo Mitsubishi Pajero są o niebo ciekawszymi propozycjami według mnie

Ostatnio edytowano 3/8/2007, 10:57 przez Beavis, łącznie edytowano 1 raz
-
Beavis - Moderator
Manhatan napisał(a):Pierdzielicie smuty, bo wam żal dupe ściska, że nie będziecie mieli takiego, ale jak by wam ktoś proponował, to bez zastanawiania byście wzięli bez względu na to czy to samochód dla geja czy innego homoseksualisty.
Taka prawda...
Komu zal temu zal, mi na pewno nie, bo wzialbym ta TT spod swiatel bez problemu
-
Rafal328 - Świeżak
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości