Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Przebieg kursu na prawo jazdy...
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez Komentatorzy » 14/5/2015, 22:20

Komentatorzy napisał(a):Może ktos potwierdzić tego pana "documents633@poczta.fm" czy to nie jest kolejny oszust, czy komuś on w ogóle pomógł ?<br><hr>Michał<br>
Komentatorzy napisał(a):jak facet chce polowe kwoty od ceny pj to jest oszust!!
rowniez jak wysle paczke pobraniowa to rowniez jest oszust!!!<br><hr>ugio<br>
Komentatorzy napisał(a):W Internecie NIKT nie jest anonimowy. Jeśli padłeś ofiarą oszustwa i chcesz wiedzieć kto Cię oszukał - mogę Ci pomóc. Dostaniesz pełny raport na temat osobnika, który Cię wykiwał.

Adresy IP, loginy, konta na portalach, adresy mailowe, wszystkie jego ogłoszenia, a bardzo często również imię, nazwisko, numer telefonu i wiele innych przydatnych danych.

Koszt takiej usługi to 40-100 zł, czas wykonania: 2-5 dni roboczych.

Kontakt: zbigniew176@gmail.com

<a href="http://www.zlokalizujoszusta.wordpress.com" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.zlokalizujoszusta.wordpress.com</a><br><hr>zbyszek<br>
Komentatorzy napisał(a):Oferuje Prawo jazdy polskie z wpisem do ewidencji co można sprawdzic. Nie pobieram zaliczek placisz dopiero przy odbiorze dokumentu.
Wszystko odbywa sie szybko i dyskretnie.
Jeśli zainteresowala cie moja oferta prosze o kontakt :797401946
<br><hr>sxs<br>
I następny oszust tak z mwitkowski100@gmail.com <br><hr>Jolanta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2015, 06:02

Czy potrzebujesz pożyczki, aby zapłacić rachunki? potrzebujesz
osobistych lub biznesowych pożyczki? Potrzebujesz kredytu na różnych
inne cele? Jeśli tak, skontaktuj się z nami już dziś
(Capitallinemicrofinancelimited@gmail.com) na kredyt.
Oferujemy największy kredyt w wysokości $ 5,000.000.00. Oferujemy
Pożyczki @ 3% stopa procentowa stała przez cały okres
1-30 lat. Dajemy pięć miesięcy okresu karencji do
Zaczyna się miesięczne płatności. Więc jeśli jesteś zainteresowany,
Proszę wypełnić poniższy formularz i odesłać do nas jako
tak szybko jak to możliwe do przetwarzania.
Pełna nazwa: ...................
Adres: ................
Miasto: .......................
Kraj: ..................
Kwota kredytu: ..............
Kredyt Termin: .............
Numer telefonu: ................
Zawód: ...................
Zarobki: ..............
Cel kredytu: .................
Czy wniosek o kredyt przed? .............
Czy mówisz po angielsku lub francusku? .............<br><hr>Mr Jack William
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2015, 21:36

Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !

Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Komentatorzy napisał(a):plcam goscia z twoja_przyszlosc@interia.pl zalatwil mi swiadectwo legit:)<br><hr>maro<br>
Komentatorzy napisał(a):Kupię świadectwo ukończenia szkoły zawodowej w Czechowicach Dziedzicach lub z Bielska Białej w latach 93 - 95 kontakt i9939@wp.pl<br><hr>irek99<br>
Komentatorzy napisał(a):W ofercie świadectwa, bez zaliczek. Napisz co potrzeba<br><hr>druki<br>
swiadectwo ukonczenia szkoly zawodowej<br><hr>katarzyna
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/5/2015, 08:17

Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Komentatorzy napisał(a):a za ile te prawko<br><hr>lolek<br>
Komentatorzy napisał(a):prosze napisac na email 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Komentatorzy napisał(a):2biuro@gmail.com - TO SĄ OSZUŚCI!!!!!!!!!.FACET PODAJE SIĘ ZA PAWŁA MAJERCZAKA Z WĘGORZEWA.BĘDZIE PISAŁ DO WAS ŻEBY WYSŁAC MU PIENIĄDZE BO INACZEJ SIE NIE DA,BO TYLE CHCĄ NIBY W WORDZIE.JAK MU WYŚLECIE TO JUŻ ICH NIE ODZYSKACIE.BĘDZIE PODAWAŁ WAM STRONE FAVORE PL GDZIE SOBIE SAMI PISZĄ POZYTYWNE KOMENTARZE ŻE NIBY WSZYSTKO JEST SUPER.OSZUKAŁ JUŻ DUŻO LUDZI ALE JUŻ NIEDŁUGO BĘDZIE ODLĄDAŁ SŁOŃCE ZA KRAT.POWTARZAM ONI NIC NIE ZAŁATWIAJĄ TYLKO OSZUKUJĄ.JAKBY NAPRAWDE ZAŁATWIALI TO BEZ ŻADNYCH ZALICZEK.NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ,BO BĘDZIECIE ŻAŁOWAĆ.NAS OSZUKAŁ NA 4000ZŁ.NIE DAJCIE SIĘ MU NABRAĆ.<br><hr>tujek98<br>
Mwitkowski100@gmail.com tez należy do tej bandy. Tez i mnie oszukał, zaliczkę skasował i spierdolil <br><hr>Jolanta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/5/2015, 08:19

Komentatorzy napisał(a):a za ile te prawko<br><hr>lolek<br>
Komentatorzy napisał(a):prosze napisac na email 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Komentatorzy napisał(a):2biuro@gmail.com - TO SĄ OSZUŚCI!!!!!!!!!.FACET PODAJE SIĘ ZA PAWŁA MAJERCZAKA Z WĘGORZEWA.BĘDZIE PISAŁ DO WAS ŻEBY WYSŁAC MU PIENIĄDZE BO INACZEJ SIE NIE DA,BO TYLE CHCĄ NIBY W WORDZIE.JAK MU WYŚLECIE TO JUŻ ICH NIE ODZYSKACIE.BĘDZIE PODAWAŁ WAM STRONE FAVORE PL GDZIE SOBIE SAMI PISZĄ POZYTYWNE KOMENTARZE ŻE NIBY WSZYSTKO JEST SUPER.OSZUKAŁ JUŻ DUŻO LUDZI ALE JUŻ NIEDŁUGO BĘDZIE ODLĄDAŁ SŁOŃCE ZA KRAT.POWTARZAM ONI NIC NIE ZAŁATWIAJĄ TYLKO OSZUKUJĄ.JAKBY NAPRAWDE ZAŁATWIALI TO BEZ ŻADNYCH ZALICZEK.NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ,BO BĘDZIECIE ŻAŁOWAĆ.NAS OSZUKAŁ NA 4000ZŁ.NIE DAJCIE SIĘ MU NABRAĆ.<br><hr>tujek98<br>
Komentatorzy napisał(a):mnie tez wychujal ale chu---jek mnial inny email tak samo jak te ukrainskie scierwa !! zapisalem sie tutaj na forum <a href="http://www.polskiepj.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.polskiepj.phorum.pl</a> wplacilem zaliczke ale otrzymalem zaswiadczenie z pieczatkami o zaksiegowaniu wplaty wraz z ich pieczatakami zreszta nie tylko ja tam zalatwiamsprobujcie<br><hr>sebaaaaa<br>
Mwitkowski100@gmail.com tez oszust. Zaliczki kasuja i znikają oszust oszust oszust <br><hr>Jolanta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/5/2015, 08:25

Komentatorzy napisał(a):Prawo jazdy na Ukrainie . Bez pośredników . Zainteresowani prosze pisac na gg . Pozdrawiam GG 34071421<br><hr>darek<br>
Komentatorzy napisał(a):kupię p.j. kat D - płacę 10000zł. żadnych zaliczek, skanów dokumentów czy przesyłek pocztowych.

anikaa27@o2.pl<br><hr>an<br>
Komentatorzy napisał(a):Ok 10 000 wchodzę w to <br><hr>Kruk<br>
Komentatorzy napisał(a):heheh co za idioci<br><hr>madzia<br>
Komentatorzy napisał(a):SAMI OSZUŚCI CI CO CHCĄ KUPIĆ I ci co sprzedają OSZUST ROBI W KONIA OSZUSTA HAHAH<br><hr>OBSERWATOR<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich. Jestem rzetelnym i konkretnym człowiekiem. Załatwiam wszystkie kategorie z wpisem i bez. Transkacja przebiega szybko bezproblemowo, pełna dyskrecja. Proszę pisać na e-mail: sikora1711@wp.pl<br><hr>sikora1711<br>
Komentatorzy napisał(a):Mam pytanie ile by mnie kosztowało prawojazdy kat D i czy to jest z wpisami i czy legalne<br><hr>grzes<br>
Komentatorzy napisał(a):6 tysiecy<br><hr>sikora1711<br>
Komentatorzy napisał(a):szczeże Polecam Pana d.lewandowskiego e-mail dariuszlewandowski34@wp.pl<br><hr>oleczka sokołów<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie złym jesteś gościem,zmieniasz sobie tylko e maila,i sam siebie chwalisz.LUDZIE nie dajcie się oszukać,ten gość już mnie oszukał.To nie jest prawda że taki ktoś może załatwić dokumenty,uwieżcie mi,naprawdę.Wiem,że nie każdy ma chęci podchodzić do egzaminu,wolałby zapłacić i mieć papier,ale nie ma takiej możliwości.<br><hr>kasia<br>
Komentatorzy napisał(a):W pewnym sensie masz racje,kolesie mogacy cos zalatwic nie oglaszaja sie w sieci.Sam zalatwialem ,ale dotarcie do goscia trwalo 2 miechy/bardzo nieufny/-to cos dziala na zasadzie poczty polecajacej,pierwsze musisz miec kontakt z kims ,kogo ta osoba juz zana,a to nie jest proste-niestety,powodzenia<br><hr>posiadacz pj<br>
Komentatorzy napisał(a):hej masz moze jakies namiary kto zalatwia prawko dobrze zaplace i odwdziecze sie jak mi pomozesz<br><hr>nina2128@wp.pl<br>
Komentatorzy napisał(a):pomocpj@o2.pl<br><hr>Daria<br>
Komentatorzy napisał(a):hej zalatwialas u niego i 100% legal<br><hr>nina2128@wp.pl<br>
Komentatorzy napisał(a): hej jeszcze nie bo facet z góry tylko kce 140zl a reszta pózniej cos za tanio . bo inni kcąm minimum 500zl. gdzies jest haczyk.<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):jak bedziesz latwic u niego daj znac czy jest ok bardzo prosze oki<br><hr>nina2128@wp.pl<br>
Komentatorzy napisał(a):witam to dziwne ale prawdziwe wzioł 140 zl i sie nie odezwał niestety juz 2 tyg a mialo byc tak pieknie pozdrawiam<br><hr>domin<br>
Komentatorzy napisał(a):dariuszlewandowski34@wp.pl u niego załatwiales tak to jest oszust<br><hr>mati<br>
Komentatorzy napisał(a):dariuszlewandowski34 to oszust..wzial kase i sie wogole nie odzywa tylko zwodzi pierdolami typu no juz za kilka dni prawko do odebrania u pani w miescie...oszust cholerny..uwaga na niego...na mateuszasosnowskiego tez bo to jeden i ten sam kolo<br><hr>syla<br>
Mwitkowski100@gmail.com tez oszust brau zaliczkę i spierdolil uwaga oszust mnie też oszukał <br><hr>Jolanta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/5/2015, 18:48

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>
Komentatorzy napisał(a):jak to sobie wyobrarzasz ja mieszkam w krakowie a ty czeladzi ! ! !<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):witam szukam kogos kto bymi pomug zdac egzamin na prawo jazdy kat B! ! ! BO nie kcem kupywac lewego jestem z katowic.<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):witam kupie prawo jazdy kat B .na terenie katowic<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):witam. SZUKAM KOGOŚ Z OKOLIC KATOWIC KTO ZAŁATWIA PRAWO JAZDY KAT B.NIE PŁACZE ZALICZEK .<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):witam ja tez kupie prawo jazdy od konkretnej osoby kat B.<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):zdecydowanie pomocpj@o2.pl<br><hr>batman<br>
Komentatorzy napisał(a):ile to kosztuje kat b.?<br><hr>edek<br>
Komentatorzy napisał(a):pomocpj@o2.pl to oszust i naciagacz nie polecam<br><hr>domin<br>
Komentatorzy napisał(a):witam kolego ale ludzie są pojebani nie ma opcji żeby załatwić hurtem prawko 10 czy więcej gościom to jest nie realne ale tu pojeby i lewusy piszą bzdury żeby wyjebać kogoś na Parę złoty i na ćpanie mieć weszłam tu przypadkiem i tak patrze co za ciule bzdury piszą a oni dają się robić jak małe dzieci .po pierwsze jak załatwiasz komuś z innej miejscowości to nie potrzebujesz żadnych danych z dowodu czy z innych dokumentów tylko potrzebny jest dokument o wyjeżdżonych godzinach żebyś niby mógł przystąpić do egzaminu to podstawa a reszta zależy kogo się zna ja załatwiałem Parę razy to znam to od podstawy a te ciule co piszą że coś załatwią to pierdola bzdury i nie słuchajcie tych pojebów bo to same wałkarze są i jeb*** cwaniaczki myślą że znajdą paru frajerów i będzie na Parę dni imprezy nie ma opcji że gościu załatwi prawko ludziom z różnych stron polski bez pewnej wiedzy na czym to polega żeby się nie wpierdolić do puchy to bzdury co ci pojeby tu wypisują .narka<br><hr>danek<br>
Komentatorzy napisał(a):witam .szukam kogoś kto załatwia prawo jazdy z wpisem do rejestru z terenu katowic lub dąbrowy górniczej .<br><hr>edek<br>
Komentatorzy napisał(a):witam .kupie pilnie prawo jazdy kat b ?od reki z wpiszem<br><hr>olaf<br>
Komentatorzy napisał(a):witam. kupie prawo jazdy kat b.wpiszem do rejestru legalne moj adres . cynamon361@wp.pl . czekam na oferty<br><hr>aga<br>
Zdecydowanie polecam dokumenty.kontakt@safe-mail.net 100% pewniak<br><hr>artorot
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/5/2015, 00:59

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>
Komentatorzy napisał(a):jak to sobie wyobrarzasz ja mieszkam w krakowie a ty czeladzi ! ! !<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):witam szukam kogos kto bymi pomug zdac egzamin na prawo jazdy kat B! ! ! BO nie kcem kupywac lewego jestem z katowic.<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):witam kupie prawo jazdy kat B .na terenie katowic<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):witam. SZUKAM KOGOŚ Z OKOLIC KATOWIC KTO ZAŁATWIA PRAWO JAZDY KAT B.NIE PŁACZE ZALICZEK .<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):witam ja tez kupie prawo jazdy od konkretnej osoby kat B.<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):pomocpj@o2.pl to oszust i naciagacz nie polecam<br><hr>domin<br>
Komentatorzy napisał(a):witam kolego ale ludzie są pojebani nie ma opcji żeby załatwić hurtem prawko 10 czy więcej gościom to jest nie realne ale tu pojeby i lewusy piszą bzdury żeby wyjebać kogoś na Parę złoty i na ćpanie mieć weszłam tu przypadkiem i tak patrze co za ciule bzdury piszą a oni dają się robić jak małe dzieci .po pierwsze jak załatwiasz komuś z innej miejscowości to nie potrzebujesz żadnych danych z dowodu czy z innych dokumentów tylko potrzebny jest dokument o wyjeżdżonych godzinach żebyś niby mógł przystąpić do egzaminu to podstawa a reszta zależy kogo się zna ja załatwiałem Parę razy to znam to od podstawy a te ciule co piszą że coś załatwią to pierdola bzdury i nie słuchajcie tych pojebów bo to same wałkarze są i jeb*** cwaniaczki myślą że znajdą paru frajerów i będzie na Parę dni imprezy nie ma opcji że gościu załatwi prawko ludziom z różnych stron polski bez pewnej wiedzy na czym to polega żeby się nie wpierdolić do puchy to bzdury co ci pojeby tu wypisują .narka<br><hr>danek<br>
Komentatorzy napisał(a):witam .szukam kogoś kto załatwia prawo jazdy z wpisem do rejestru z terenu katowic lub dąbrowy górniczej .<br><hr>edek<br>
Komentatorzy napisał(a):witam .kupie pilnie prawo jazdy kat b ?od reki z wpiszem<br><hr>olaf<br>
Komentatorzy napisał(a):witam. kupie prawo jazdy kat b.wpiszem do rejestru legalne moj adres . cynamon361@wp.pl . czekam na oferty<br><hr>aga<br>
Komentatorzy napisał(a):Zdecydowanie polecam dokumenty.kontakt@safe-mail.net 100% pewniak<br><hr>artorot<br>
A czemu go polecasz??
Bo żaden oszust?? Nie wierzę tu są sami oszuści tak jak mwitkowski100@gmail.com!!!! <br><hr>Jolanta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/5/2015, 12:47

Komentatorzy napisał(a):Witam .
Mam do zaofreowania Prawo Jazdy każdej kategorii z wpisem do rejestru tanio , stosunkowo szybko
Informacje pod adresem email Marsisz_Praw@wp.pl<br><hr>MieczysLaw<br>
Komentatorzy napisał(a):Marsisz_Praw@wp.pl TO OSZUST UWAGA <br><hr>anka.sz<br>
Mwitkowski100@gmail.com tez zaliczkę skasował i spierdolil <br><hr>Jolanta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/5/2015, 17:49

Komentatorzy napisał(a):kolego najpierw sie upewnij a potem psuj komuś reputacje co konkurencja z ciebie tak? albo za szmaciały oszust na wakacje chcesz zarobić ? nie ładnie wiesz ja załatwiałem sobie od tej osoby i jestem zadowolony.....<br><hr>Marcin Wiślak<br>
Kolega od mwitkowski100@gmail.com!!! oszuści <br><hr>Jolanta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/5/2015, 18:32

Komentatorzy napisał(a):kolego najpierw sie upewnij a potem psuj komuś reputacje co konkurencja z ciebie tak? albo za szmaciały oszust na wakacje chcesz zarobić ? nie ładnie wiesz ja załatwiałem sobie od tej osoby i jestem zadowolony.....<br><hr>Marcin Wiślak<br>
Komentatorzy napisał(a):Kolega od mwitkowski100@gmail.com!!! oszuści <br><hr>Jolanta <br>
Ludzie trzeba się zebrać do kupy zrobić forum i dopaść tego skurwiela witkowskiego bo on to oszust razem dorwiemy ch***<br><hr>maks
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/5/2015, 18:53

Komentatorzy napisał(a):Kolega od mwitkowski100@gmail.com!!! oszuści <br><hr>Jolanta <br>
Komentatorzy napisał(a):Ludzie trzeba się zebrać do kupy zrobić forum i dopaść tego skurwiela witkowskiego bo on to oszust razem dorwiemy ch***<br><hr>maks<br>
Dokładne jestem za. Mnie też oszukanal na 3600 zł OSZUST jeden wziol zaliczkę i po 2 tygodniach chciał znowu jakaś dopłatę jak poprosiłam i dokładniejsze wyjaśnienia to poszedł w długą żądny @ nic<br><hr>Jolanta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/5/2015, 06:10

Komentatorzy napisał(a):pomocpj@o2.pl to szmata i koniec ja się dowiem kto to jest i rozpierdole go,przesadził on jest nienormalny nieda się z nim dogadać nie zwruci za huja ci pieniędzy to cfel jeb*** znajde go<br><hr>polo<br>
Mwitkowski100@gmail.com tez możesz pod lupę wziąść!! 3600. Zł zaliczki skasował i gowno a nie pj!!! tu są wszyscy oszuści <br><hr>Jolanta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/5/2015, 06:15

Komentatorzy napisał(a):polecam prawojazdy@safe-mail.net szczegolowo sprawdzona osoba wraz z kolegami zalatwilismy po sprawdzeniu u innych na 100% bedzie dokument<br><hr>korroooll<br>
Komentatorzy napisał(a):powaznie ?<br><hr>Kaczor<br>
Komentatorzy napisał(a):witam
oszust prawojazdy@safe-mail.net<br><hr>tateo<br>
Komentatorzy napisał(a):wszyscy ktorzy oferuja zalatwienie prawa jazdy to oszusci!!!!!!!!<br><hr>ugio<br>
Mwitkowski100@gmail.com tez kasuje zaliczkę i spierdolil. 3600 zł OSZUST <br><hr>Jolanta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/5/2015, 06:21

Komentatorzy napisał(a):Witam masz dość stresu i opłacania kolejnych egzaminów na prawo jazdy ? Nie możesz już patrzeć na złośliwych egzaminatorów którzy tylko czekają na najmniejszy bład napisz pomoge w zdobyciu uprawnień .Oferuję legalny dokument z wpisem do rejestru.Gwarantuje dyskrecje i profesionalne podejscie do sprawy. Uwaga !!! jesli zobaczycie treść mojego ogłoszenia a w nim inny numer telefonu niż ten który akutalnie widnieje na stronie radze uważać, w internecie są ludzie którzy żerują na mojej dobrej opini i podając sie za mnie ogłaszają swoje usługi.Masz duze problemy z egzaminem teoretycznym oraz zabrali Ci prawo jazdy na punkty? nie wachaj się i pisz koszt za jedna kategorię to 3000zl nie jest to duża kwota a prawo jazdy ma się na całe życie jestem uczciwym człowiekiem poważnym i mam swoje mozliwosci prosze mi wierzyc do tej pory nikogo nie zawiodłem i gwarantuję iz każdy mój klient dostaję to za co płaći nie dajcie się oszukać bo 1 na 100 osób może tylko taki dokument załatwić status na PwPw ukazuje się do 8 dni więcej informacji udzielę telefonicznie Mój jedyny i aktualny numer to 730-060-692 Adres E-mail ZakresPrawaJazdy@wp.pl<br><hr>Adam<br>
Komentatorzy napisał(a):najpierw oddaj mi kase bo dla mniejestes lajza bez honoru<br><hr>twoj fan<br>
Komentatorzy napisał(a):oszukano cie napisz pobieramy tylko 20% prowizji a jesteśmy skuteczni na 87 % działamy na terenie całego kraju znajdziemy wszędzie i dojdziemy do celu mamy na to sposoby gg 48175973<br><hr>rafał<br>
Mwitkowski100@gmail.com tez możecie poszukać oszust 3600. Zł zaliczki skasował i gowno załatwił a chciał jeszcze do zaliczki dopłatę!! Informacje u mnie <br><hr>Jolanta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/5/2015, 06:33

Komentatorzy napisał(a):bodzio20021@wp.pl -to pie*** oszust uwaga na niego<br><hr>jarek<br>
Komentatorzy napisał(a):dla zdecydowanych serdecznie polecam m.sosnowski233@wp.pl człowiek warty zaufania<br><hr>monika<br>
Komentatorzy napisał(a):m.sosnowski233@wp.pl raczej człowiek warty oszustwa którego popełnia jego emaile sa zgłoszone oszust jakich mało <br><hr>anioł stróż<br>
Tak jak mwitkowski100@gmail.com tez oszust 3600 zł zaliczki skasował i gowno załatwił oszust!!!!!! <br><hr>Jolanta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/5/2015, 06:39

Komentatorzy napisał(a):Siema wszyscy prosił więc wystawiam załatwił pj bez zaliczki dzisiaj kurier dostarczył. Drogo ale w końcu nie oszukał i mam dokumencik :). p.jazdy@poczta.fm<br><hr>fiona<br>
Komentatorzy napisał(a):p.jazdy@poczta.fm to oszust nie ufajcie jemu to złodziej<br><hr>seweryn....<br>
Komentatorzy napisał(a):a oszukał ciebie? Jak to zrobił podziel się na forum, skoro nie bierze zaliczek.<br><hr>kryps<br>
Komentatorzy napisał(a):bierze dane osobowe, a na te dane telefony, kredyty...<br><hr>uytetu<br>
Komentatorzy napisał(a):witam możesz napisać kto to taki i jaki ma email ok pozdro.<br><hr>papi<br>
Komentatorzy napisał(a): p.jazdy@poczta.fm - OSZUST<br><hr>OBSERWATOR<br>
Mwitkowski100@gmail.com tez oszust brau zaliczkę i spierdolil <br><hr>Jolanta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/5/2015, 06:41

Komentatorzy napisał(a):Zapraszam tylko poważnych i konkretnych !

Mój e-mail : grzegorz_bucala@prokonto.pl<br><hr>bucala<br>
Komentatorzy napisał(a):jestem z Gdańska i potrzebuję prawka b z wpisem,to sprawa życia lub śmierci<br><hr>stenka<br>
Komentatorzy napisał(a):Zapraszam grzegorz_bucala@prokonto.pl<br><hr>Zapraszam tylko poważnych i konkretnych <br>
Komentatorzy napisał(a):UWAGA >>>> grzegorz_bucala@prokonto.pl TO KAWAŁ H..JA I OSZUSTA<br><hr>OBSERWATOR<br>
Mwitkowski100@gmail.com tez oszust brau zaliczkę i nic nie załatwia <br><hr>Jolanta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/5/2015, 06:52

Komentatorzy napisał(a):SPRZEDAM PRAWO JAZDY Szanowni panstwo mam do zaoferowania prawo jazdy w kat. a,b,c,d. Wszelkich informacji udzielam pod mailem metanabol@vp.pl oraz nr. tel. 691036367 zapraszam serdecznie. pozdrawiam<br><hr>metka<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam. Prosze o kontakt osoby chcace zdac bezstresowo egzamin na prawo jazdy kat B. Załatwiam wszelkie formalnosci oraz egzaminy kontakt na ksiazkowskipj@wp.pl
za kilka ni rusza tez moja strona z informacjami o egzaminach itd pozdrawiam. TYLKO ZDECYDOWANE OSOBY NA KUPNO UPRAWNIEN!!!<br><hr>TOMASZ<br>
Komentatorzy napisał(a):ksiazkowskipj@wp.pl to oszust to ze ma strone na necie nie znaczy ze załatwia nie wiezcie mu to oszust <br><hr>martusia<br>
Mwitkowski100@gmail.com tez oszust brau zaliczkę i nic nie załatwia później domaga się następnej dopłaty 3600 zł plus dopłata znów 800 zł. oszust Uwaga ❕ oszust <br><hr>Jolanta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/5/2015, 13:52

Komentatorzy napisał(a):Sprzedam świadectwa maturalne, świadectwa ukończenia technikum; różne specjalizacje... itp...
e-mail: sprzedamswiadectwo@onet.pl
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>
Komentatorzy napisał(a):Kupię świadectwo ukończenia szkoły średniej. Proszę o szczegóły i ceny. pavla452@interia.pl<br><hr>pavla<br>
Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich chętnych do kupna profesionalnie wykonanych świadectw,,LO,, i TECHNIK,, drukowane w prof. drukarni, bez zaliczek ,po wykonaniu prześlę skan twojego świadectwa, następnie uzgodnimy zaplate i wysylam,pobranie z wglądem, tylko serio oferty proszę bo to ja pierwszy tracę czas i wykorzystuję materiał,druki,stęple ,cena do uzgodnienia<br><hr>ART<br>
Proszę o kontakt w sprawie świadectwa elpatricos@wp.pl<br><hr>Patryk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik