[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...
Zdecydowanie polecam dokumenty.kontakt@safe-mail.net potwierdzona osoba w pare osob u niej zalatwialismy, nie dajcie sie nabrac na ukraine<br><hr>kurunoKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):jak to sobie wyobrarzasz ja mieszkam w krakowie a ty czeladzi ! ! !<br><hr>jogi<br>Komentatorzy napisał(a):witam szukam kogos kto bymi pomug zdac egzamin na prawo jazdy kat B! ! ! BO nie kcem kupywac lewego jestem z katowic.<br><hr>jogi<br>Komentatorzy napisał(a):witam kupie prawo jazdy kat B .na terenie katowic<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):witam. SZUKAM KOGOŚ Z OKOLIC KATOWIC KTO ZAŁATWIA PRAWO JAZDY KAT B.NIE PŁACZE ZALICZEK .<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):witam ja tez kupie prawo jazdy od konkretnej osoby kat B.<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):zdecydowanie pomocpj@o2.pl<br><hr>batman<br>Komentatorzy napisał(a):ile to kosztuje kat b.?<br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):pomocpj@o2.pl to oszust i naciagacz nie polecam<br><hr>domin<br>Komentatorzy napisał(a):witam kolego ale ludzie są pojebani nie ma opcji żeby załatwić hurtem prawko 10 czy więcej gościom to jest nie realne ale tu pojeby i lewusy piszą bzdury żeby wyjebać kogoś na Parę złoty i na ćpanie mieć weszłam tu przypadkiem i tak patrze co za ciule bzdury piszą a oni dają się robić jak małe dzieci .po pierwsze jak załatwiasz komuś z innej miejscowości to nie potrzebujesz żadnych danych z dowodu czy z innych dokumentów tylko potrzebny jest dokument o wyjeżdżonych godzinach żebyś niby mógł przystąpić do egzaminu to podstawa a reszta zależy kogo się zna ja załatwiałem Parę razy to znam to od podstawy a te ciule co piszą że coś załatwią to pierdola bzdury i nie słuchajcie tych pojebów bo to same wałkarze są i jeb*** cwaniaczki myślą że znajdą paru frajerów i będzie na Parę dni imprezy nie ma opcji że gościu załatwi prawko ludziom z różnych stron polski bez pewnej wiedzy na czym to polega żeby się nie wpierdolić do puchy to bzdury co ci pojeby tu wypisują .narka<br><hr>danek<br>Komentatorzy napisał(a):witam .szukam kogoś kto załatwia prawo jazdy z wpisem do rejestru z terenu katowic lub dąbrowy górniczej .<br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):witam .kupie pilnie prawo jazdy kat b ?od reki z wpiszem<br><hr>olaf<br>Komentatorzy napisał(a):witam. kupie prawo jazdy kat b.wpiszem do rejestru legalne moj adres . cynamon361@wp.pl . czekam na oferty<br><hr>aga<br>Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich kturzy załatwiajom prawo jazdy potrzebuje kat b pilnie ! oto moje gg 8328032<br><hr>olaf<br>Komentatorzy napisał(a):witam szukam opinij o gosciu czy ktos uniego załatwiał prawo jazdy bartek szmaj gosc oferuje szypko i pewnie czekam na kogos kto uniego załatwiał <br><hr>franek<br>Komentatorzy napisał(a):polecam pomocpj@o2.pl<br><hr>dariusz<br>Komentatorzy napisał(a):witam...czy juz nikt nie załatwia prwaka w tej polsce ////potrzebyje prawo jazdy kat b? oto moje namiary gg 8328032<br><hr>jezus<br>Komentatorzy napisał(a):kupie prawo kat b .pilnie !!!!! oto moje namiary gg 8328032<br><hr>frank<br>Komentatorzy napisał(a):kupie prawo jazdy kat b potrzebuje !!!!!<br><hr>jon<br>Komentatorzy napisał(a):potrzebuje opini o legalneprawojazdy czy ktos uniego zalatwial prawko? piszcze<br><hr>frank<br>Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich potrzebuje opini czy ktos uniego zalatwial prawo jazdy u tego goscia podaje legalneprawojazdy piszcze <br><hr>dar<br>Komentatorzy napisał(a):hahah zdziwisz sie <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):czy ktos załatwiał prawo jazdy u tegro goscia pnword@gmial.com piszcze opinie <br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):ja kolego sie zawiodłem szczeże <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):kupie prawo jazdy kat b ? ale z reki do reki dam nawet 4000 zl juz sie nie dam nabrac na terenie katowic<br><hr>ala<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pisz do dokumenty.kontakt@safe-mail.net wszystko zalatwisz!<br><hr>kurunoKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Sprzedam świadectwa maturalne, świadectwa ukończenia technikum; różne specjalizacje... itp...
e-mail: sprzedamswiadectwo@onet.pl
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>Komentatorzy napisał(a):Kupię świadectwo ukończenia szkoły średniej. Proszę o szczegóły i ceny. pavla452@interia.pl<br><hr>pavla<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja tam znam i polecam dokumenty.kontakt@safe-mail.net tam mozna zalatwic na penwo<br><hr>kurunoKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja mam od prawojazdycepik@gmail.comKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):pani Ewo tu na forum są e-maile osób które sie polecaja lub wpisze pani w google sprzedam prawo jazdy <br><hr>rumcajs<br>Komentatorzy napisał(a):znam kontakt do osoby ktora sie tym zajmue i chetnym moge podac. Sprawdzona osobiscie przeze mnie i przez wiele innych osob o czym przekonaja sie panstwo sami
dorian__w@wp.pl
Dysponuje tez adresami posiadaczy kont wiekszosci oszustwo w sieci<br><hr>dorian<br>
Komentatorzy napisał(a):a za ile prawo jazdy proszę dp <br><hr>koza<br>Komentatorzy napisał(a):Zdecydowanie polecam dokumenty.kontakt@safe-mail.net tam zalatwicie<br><hr>Darke<br>
sprawdzone i konkretne<br><hr>macieja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jaka cena?<br><hr>asiaKomentatorzy napisał(a):Jako jedyny mogę pomóc na tym forum wszystkie kategorię Prawa jazdy bez zaliczek więcej informacji udzielę telefonicznie tylko konkretne i zdecydowane osoby kontakt - 690-844-889 <br><hr>Marek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak masz Kase to i 4 razy wieksza bo TU to kazdy oszust. Oszukuja sie jeden przed drugim..a ty gluip to plac!!!! Mwitkowski tez oszust.<br><hr>jolantaKomentatorzy napisał(a):Jako jedyny mogę pomóc na tym forum wszystkie kategorię Prawa jazdy bez zaliczek więcej informacji udzielę telefonicznie tylko konkretne i zdecydowane osoby kontakt - 690-844-889 <br><hr>Marek<br>Komentatorzy napisał(a):jaka cena?<br><hr>asia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak to prawda!! wszyscy tu oszusci!!! nikt nie zalatwi prawa jazdy!!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Jako jedyny mogę pomóc na tym forum wszystkie kategorię Prawa jazdy bez zaliczek więcej informacji udzielę telefonicznie tylko konkretne i zdecydowane osoby kontakt - 690-844-889 <br><hr>Marek<br>Komentatorzy napisał(a):jaka cena?<br><hr>asia<br>Komentatorzy napisał(a):Jak masz Kase to i 4 razy wieksza bo TU to kazdy oszust. Oszukuja sie jeden przed drugim..a ty gluip to plac!!!! Mwitkowski tez oszust.<br><hr>jolanta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam, interesuje mnie swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej dla doroslych w roku 2014-2015 w Chełmie w szkole Żak lub innej podobnej szkole w Chełmie. Proszę o kontakt telefoniczny na numer 509809697, jest to pilna sprawa.Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Sprzedam świadectwa maturalne, świadectwa ukończenia technikum; różne specjalizacje... itp...
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>Komentatorzy napisał(a):Kupię świadectwo ukończenia szkoły średniej. Proszę o szczegóły i ceny. pavla452@interia.pl<br><hr>pavla<br>Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich chętnych do kupna profesionalnie wykonanych świadectw,,LO,, i TECHNIK,, drukowane w prof. drukarni, bez zaliczek ,po wykonaniu prześlę skan twojego świadectwa, następnie uzgodnimy zaplate i wysylam,pobranie z wglądem, tylko serio oferty proszę bo to ja pierwszy tracę czas i wykorzystuję materiał,druki,stęple ,cena do uzgodnienia<br><hr>ART<br>
Pozdrawiam Dawid<br><hr>Dawid
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dawid masz za dużo kasy?? To wypchac kieszeńie OSZUSTOM, ONI CZEKAJĄ ZEBY NA WAKACJE ZAROBIĆ i na twoją głupotę i naiwność, bo tego się nie da przeskoczyć. ZROZUM!! Mwitkowski100@gmail.com tez oszustKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>Komentatorzy napisał(a):Kupię świadectwo ukończenia szkoły średniej. Proszę o szczegóły i ceny. pavla452@interia.pl<br><hr>pavla<br>Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich chętnych do kupna profesionalnie wykonanych świadectw,,LO,, i TECHNIK,, drukowane w prof. drukarni, bez zaliczek ,po wykonaniu prześlę skan twojego świadectwa, następnie uzgodnimy zaplate i wysylam,pobranie z wglądem, tylko serio oferty proszę bo to ja pierwszy tracę czas i wykorzystuję materiał,druki,stęple ,cena do uzgodnienia<br><hr>ART<br>Komentatorzy napisał(a):Witam, interesuje mnie swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej dla doroslych w roku 2014-2015 w Chełmie w szkole Żak lub innej podobnej szkole w Chełmie. Proszę o kontakt telefoniczny na numer 509809697, jest to pilna sprawa.
Pozdrawiam Dawid<br><hr>Dawid<br>
<br><hr>Jolanta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dawid debilu i jeszcze podajesz numer telefonu!!!? tu nikt Ci nic nie zalatwi!!sami oszusci !!! wplacisz zaliczke i kontakt sie urwie.... a policja juz jest na tropie................radze zmien numer komorki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>Komentatorzy napisał(a):Kupię świadectwo ukończenia szkoły średniej. Proszę o szczegóły i ceny. pavla452@interia.pl<br><hr>pavla<br>Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich chętnych do kupna profesionalnie wykonanych świadectw,,LO,, i TECHNIK,, drukowane w prof. drukarni, bez zaliczek ,po wykonaniu prześlę skan twojego świadectwa, następnie uzgodnimy zaplate i wysylam,pobranie z wglądem, tylko serio oferty proszę bo to ja pierwszy tracę czas i wykorzystuję materiał,druki,stęple ,cena do uzgodnienia<br><hr>ART<br>Komentatorzy napisał(a):Witam, interesuje mnie swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej dla doroslych w roku 2014-2015 w Chełmie w szkole Żak lub innej podobnej szkole w Chełmie. Proszę o kontakt telefoniczny na numer 509809697, jest to pilna sprawa.
Pozdrawiam Dawid<br><hr>Dawid<br>Komentatorzy napisał(a):Dawid masz za dużo kasy?? To wypchac kieszeńie OSZUSTOM, ONI CZEKAJĄ ZEBY NA WAKACJE ZAROBIĆ i na twoją głupotę i naiwność, bo tego się nie da przeskoczyć. ZROZUM!! Mwitkowski100@gmail.com tez oszust
<br><hr>Jolanta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam moi dobrzy ludzie z Polski, nazywam się Nattiunmbcoumng z Warszawy już od 2013 Polsce i szukaliśmy kredytu zapłacić swój dług i moje dzieci w szkole opłatę odkąd straciłem mojego męża od 2013 i był przekręt z innej firmy pożyczki w internecie ale nie mam innego wyjścia, niż próbować, bo wiem, że Bóg i na pewno służyć wysyła pomocnika zlokalizować mi pewnego dnia, gdy ludzie są jesteś w złych warunkach nie należy nigdy zrezygnować podziękować Panu, ponieważ On jest tym, który wskazuje nam drogę do naśladowania więc pewnego dnia staram się szukać w Internecie, aby prosić o pożyczkę po Byłem oszustwo z innej firmy widziałem post, że istnieje firma o nazwie Pani Stella Rene firma pożyczki widziałem e-mail poniżej {mrsstellareneloanfirm@hotmail.com} Staram się szukać, ale widziałem wiele zeznań, więc o kontakt e-mail w sieci, więc wniosek o kredyt w wysokości 100,000,00 zł z tej miłej firmie kredytu ale moją największą zaskoczony mam mój kredyt nie mniej niż 40 minut na moim koncie i to myślę, że może ja śnię, bo to było dawno i szukaliśmy kredytu od 2013 roku, a do 2015 roku i to właśnie otrzymasz e-maila, że moje konto zostało uznawany za sumę 100,000,00 zł, tak aby było jak i zrealizowany kredyt i zapłacić opłatę dzieci w szkole, a potem zacznę tu jest mały biznes i dziś w Warszawie Polska Jestem bardzo szczęśliwy, mam kredyt z tej firmy pożyczki więc przez dobrych ludzi, gdy kiedykolwiek jesteś w długach i potrzebuje pożyczki poniżej, prosimy o kontakt e-mail {mrsstellareneloanfirm@hotmail.com} bo mam znaleźć rzeczywiste i prawdziwe przedsiębiorstwo to jest prawdziwe nie ma nic, aby martwić się o po prostu zrobić i podjąć wszelkie kroki ona poprosi i rozważyć kredyt zrobić bo dziś jestem tutaj szczęśliwie moje życie z dziećmi i co miesięcznych otrzymałam zasiłek okno co miesiąc, co jest bardzo dla mnie wystarczające płaci miesięczną wypłatę pożyczki i dziś I ' jestem bardzo zadowolony z moich 3 dzieci, więc proszę się z tym związanych firmy rzeczywistym i dostać pożyczki szansę dziś kredytu dziękuję i pobyt błogosławi bo dziś moje życie zmieniło się od historii do chwały i dziękuję panie za ten wielki cud.
Nattiunmbcoumng
Polski w Warszawie<br><hr>Nattiunmbcoumng
Nattiunmbcoumng
Polski w Warszawie<br><hr>Nattiunmbcoumng
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Straciłeś prawo jazdy na 3 miesiące 6 miesięcy lub cofnęli Ci uprawnienia do kierowania pojazdami.Straciłeś prawo jazdy za punkty lub masz dość zdawania egzaminów po raz kolejny a może nie masz w cale uprawnień a chciałbyś je posiadać? Oferuję swoją pomoc każdemu zainteresowanemu gwarantuję 100% zadowolenia przekonaj się sam.W zamian oczekuję dyskrecji.Kontakt PolskieDokumenty@wp.pl lub 884-944-552<br><hr>Sebastian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I proszę następny Oszust. Wakacje się zbliżają, potrzebują naiwnych żeby zarobić tak jak mwitkowski100@gmail.com Tu są wszyscy oszuści UWAGA ❕ <br><hr>JolantaKomentatorzy napisał(a):Straciłeś prawo jazdy na 3 miesiące 6 miesięcy lub cofnęli Ci uprawnienia do kierowania pojazdami.Straciłeś prawo jazdy za punkty lub masz dość zdawania egzaminów po raz kolejny a może nie masz w cale uprawnień a chciałbyś je posiadać? Oferuję swoją pomoc każdemu zainteresowanemu gwarantuję 100% zadowolenia przekonaj się sam.W zamian oczekuję dyskrecji.Kontakt PolskieDokumenty@wp.pl lub 884-944-552<br><hr>Sebastian<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokumenty.kontakt@safe-mail.net to złodziej,oszust on nie zalatwi mnie i mojego kolege oszukał.... NIE POLECAM dokumenty.kontakt@safe-mail.net OSZUST....<br><hr>OSZUKANYKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Jak prawko jazdy to tylko dokumenty.kontakt@safe-mail.net polecam, naprawdę szczerze bo już długo szukałem i w końcu mam<br><hr>kuruno<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokumenty.kontakt@safe-mail.net to złodziej,oszust on nie zalatwi mnie i mojego kolege oszukał.... NIE POLECAM dokumenty.kontakt@safe-mail.net OSZUST....<br><hr>OSZUKANYKomentatorzy napisał(a):Straciłeś prawo jazdy na 3 miesiące 6 miesięcy lub cofnęli Ci uprawnienia do kierowania pojazdami.Straciłeś prawo jazdy za punkty lub masz dość zdawania egzaminów po raz kolejny a może nie masz w cale uprawnień a chciałbyś je posiadać? Oferuję swoją pomoc każdemu zainteresowanemu gwarantuję 100% zadowolenia przekonaj się sam.W zamian oczekuję dyskrecji.Kontakt PolskieDokumenty@wp.pl lub 884-944-552<br><hr>Sebastian<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ino głupcy kupują prawko mwitkowski100@gmail.com to jeden z sprzedający a g.... ma w głowie . ZarobkI na wakacje poszukiwaneKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Jak prawko jazdy to tylko dokumenty.kontakt@safe-mail.net polecam, naprawdę szczerze bo już długo szukałem i w końcu mam<br><hr>kuruno<br>
Wszyscy tu to OSZUSCI <br><hr>Jolanta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Następny oszust!!!!!!Komentatorzy napisał(a):Straciłeś prawo jazdy na 3 miesiące 6 miesięcy lub cofnęli Ci uprawnienia do kierowania pojazdami.Straciłeś prawo jazdy za punkty lub masz dość zdawania egzaminów po raz kolejny a może nie masz w cale uprawnień a chciałbyś je posiadać? Oferuję swoją pomoc każdemu zainteresowanemu gwarantuję 100% zadowolenia przekonaj się sam.W zamian oczekuję dyskrecji.Kontakt PolskieDokumenty@wp.pl lub 884-944-552<br><hr>Sebastian<br>Komentatorzy napisał(a):dokumenty.kontakt@safe-mail.net to złodziej,oszust on nie zalatwi mnie i mojego kolege oszukał.... NIE POLECAM dokumenty.kontakt@safe-mail.net OSZUST....<br><hr>OSZUKANY<br>
Mwitkowski100@gmail.com tez. Zarobki na wakacje<br><hr>Jolanta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokumenty.kontakt@safe-mail.net to złodziej,oszust on nie zalatwi mnie i mojego kolege oszukał.... NIE POLECAM dokumenty.kontakt@safe-mail.net OSZUST....<br><hr>OSZUKAL MNIEKomentatorzy napisał(a):Straciłeś prawo jazdy na 3 miesiące 6 miesięcy lub cofnęli Ci uprawnienia do kierowania pojazdami.Straciłeś prawo jazdy za punkty lub masz dość zdawania egzaminów po raz kolejny a może nie masz w cale uprawnień a chciałbyś je posiadać? Oferuję swoją pomoc każdemu zainteresowanemu gwarantuję 100% zadowolenia przekonaj się sam.W zamian oczekuję dyskrecji.Kontakt PolskieDokumenty@wp.pl lub 884-944-552<br><hr>Sebastian<br>Komentatorzy napisał(a):I proszę następny Oszust. Wakacje się zbliżają, potrzebują naiwnych żeby zarobić tak jak mwitkowski100@gmail.com Tu są wszyscy oszuści UWAGA ❕ <br><hr>Jolanta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokumenty.kontakt@safe-mail.net to złodziej,oszust on nie zalatwi mnie i mojego kolege oszukał.... NIE POLECAM dokumenty.kontakt@safe-mail.net OSZUST....<br><hr>OSZUST..Komentatorzy napisał(a):Tylko u mnie atrakcyjne ceny i bez żadnych zaliczek odbiór po odbiorze prawa jazdy wpłata do ręki kontakt 513-502-794 lub pod adresem e-mail polskieprawojazdy@wp.pl <br><hr>Andrzej<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem prywatnym pożyczkodawcy, i oferują pożyczki w wysokości 2% jest to zgodne z prawem firma z honorem i różnicy jesteśmy gotowi pomóc w każdy problem finansowy, że jesteś oferujemy wszelkiego rodzaju pożyczki, więc jeśli jesteś zainteresowany tą ofertą kredytu prosimy o kontakt na nasz e-mail: businessfinances@hotmail.com<br><hr>Larry
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum