Zobacz wÄ…tek - Akcesoria dla kobiet
NAS Analytics TAG

Akcesoria dla kobiet

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Akcesoria dla kobiet

Postprzez hondacbf » 14/5/2015, 17:44

Witam wszystkich

Jako nowicjusz w sprawach motocyklowych - pytam.
Jakie dostępne w polsce (i z wysyłką do polski) polecacie kobiecie przy pierwszych (długowyczekiwanych) zakupach motocyklowych?

Pozdrawiam
hondacbf
Świeżak

Postprzez jasnoksieznik » 14/5/2015, 19:14

Sprecyzuj, bo nie wiadomo o co chodzi. Motocyklistka nie potrzebuje większych gmoli niż motocyklista, akcesoryjny wydech chyba też jest taki sam dla obu płci.
Kumpela z DE mówiła, że długo szukała, zanim znalazła kurtkę z ochraniaczami, bo producenci nie przewidują, że można mieć czym oddychać ;). Znalazła gdzieś w PL.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
jasnoksieznik
Stały bywalec

Postprzez lagiboy » 15/5/2015, 22:26

Jasnoksiężnik - nie wiesz o co chodzi? to się domyśl. :D
alpinestars polecam, dainese polecam, richa też polecam, shoei i arai polecam, puig i mra polecam, R&G polecam, Oxford też. Polecam
black matt=grey (color by honda)
lagiboy
Moderator

Postprzez jasnoksieznik » 16/5/2015, 18:14

No właśnie nie wiem. Części garderoby, sklepy, marki, materiały, kolory? A to już przy założeniu, że chodzi o ciuchy, a nie o kaski, kamerki, kufry, sakwy, łańcuchy, wydechy, lifestyle motocyklowy (koszulki bawełniane z "loud pipes save lives", papier toaletowy itd., widziałem nawet ofertę dystrybutora paliwa marki H-D), narzędzia, czy środki do pielęgnacji moto.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
jasnoksieznik
Stały bywalec

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê