Akcesoria dla kobiet
• Strona 1 z 1
Akcesoria dla kobiet
Witam wszystkich
Jako nowicjusz w sprawach motocyklowych - pytam.
Jakie dostępne w polsce (i z wysyłką do polski) polecacie kobiecie przy pierwszych (długowyczekiwanych) zakupach motocyklowych?
Pozdrawiam
Jako nowicjusz w sprawach motocyklowych - pytam.
Jakie dostępne w polsce (i z wysyłką do polski) polecacie kobiecie przy pierwszych (długowyczekiwanych) zakupach motocyklowych?
Pozdrawiam
- hondacbf
- Świeżak
Sprecyzuj, bo nie wiadomo o co chodzi. Motocyklistka nie potrzebuje większych gmoli niż motocyklista, akcesoryjny wydech chyba też jest taki sam dla obu płci.
Kumpela z DE mówiła, że długo szukała, zanim znalazła kurtkę z ochraniaczami, bo producenci nie przewidują, że można mieć czym oddychać
. Znalazła gdzieś w PL.
Kumpela z DE mówiła, że długo szukała, zanim znalazła kurtkę z ochraniaczami, bo producenci nie przewidują, że można mieć czym oddychać

BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
No właśnie nie wiem. Części garderoby, sklepy, marki, materiały, kolory? A to już przy założeniu, że chodzi o ciuchy, a nie o kaski, kamerki, kufry, sakwy, łańcuchy, wydechy, lifestyle motocyklowy (koszulki bawełniane z "loud pipes save lives", papier toaletowy itd., widziałem nawet ofertę dystrybutora paliwa marki H-D), narzędzia, czy środki do pielęgnacji moto.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości