Trudne sprawy [+18]
Jakby obowiązkowa służba wróciła to pewnie zrobiłbym to samo co mój ojciec. Udawał debila, jak się wkurrzał to siadał, zakładał majtki na głowę i siedział. Po niecałym pół roku stwierdzili, że jest niedo***any i wyleciał. A przynajmniej tak słyszałem....
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
Prawda jest taka, że nasze państwo BOI się obywateli i przez to wzbrania się przed dawaniem do ręki broni młodym i silnym. Nawet przy ubieganiu się o pozwolenie na broń (np. do celów sportowych), wciąż najważniejsza jest decyzja komendanta, wojewódzkiego.
http://gunblog.eu/2014/06/rozbrojony-kraj/ trochę więcej w temacie.
http://gunblog.eu/2014/06/rozbrojony-kraj/ trochę więcej w temacie.
-
Angler - Bywalec
Rosidad napisał(a):No to chlopaki sprawdzajcie doty
Mi nic takiego nie przyslali, na ten sezon gumy mam juz w piwnicy, leza od '14 roku, dot "13".

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
suhy-19 napisał(a):
wiesz kogo tylko bardziej nienawidzÄ™ od niemcow.... polskich niemcow
Zdefiniuj moze co to jest polski Niemiec.
senekkorzenna napisał(a):Do głosu w takim układzie dochodzą różni zwyrodnialcy i debile .
Armia ma być zawodowa a nie ukrywanie bezrobocia w śród młodych po szkole tak było w poprzednim systemie.
Niedalej jak we Wrzesniu zeszloego roku ogladalem film pt. " Fala " ( celowo nie napisalem, ze mialem przyjemnosc ).
Polecam obejrzenie kazdego, i wszystko to pikus w porownaniu z realiami.
MarSen napisał(a):Jakby obowiązkowa służba wróciła to pewnie zrobiłbym to samo co mój ojciec. Udawał debila, jak się wkurrzał to siadał, zakładał majtki na głowę i siedział. Po niecałym pół roku stwierdzili, że jest niedo***any i wyleciał. A przynajmniej tak słyszałem....
Podejrzewam ( celowo nie napisze, ze wiem ) ze System szybko by Cie doprowadzil do uzdrowienia.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
polski niemiec
typ ktory wyprowadza sie do niemiec bo nie potrafi poradzić sobie w polsce
po tygodniu udaje większego niemca niz jest w rzeczywistosc no i dość często błyskawicznie zapomina polski
to tak w skrócie

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
andy7 napisał(a):Rosidad napisał(a):No to chlopaki sprawdzajcie doty
Mi nic takiego nie przyslali, na ten sezon gumy mam juz w piwnicy, leza od '14 roku, dot "13".
Moze jestes na koncu listy .... jesli jestes klientem BMW to powinienes dostac, mi tam caly czas cos przysylaja ... cale szczescie ,ze glownie to zebym pojedzil czyms

suhy-19 napisał(a):polski niemiectyp ktory wyprowadza sie do niemiec bo nie potrafi poradzić sobie w polsce
...
Ja nie ukrywam, niemcow nielubie ale to stare czasy i populizm , ale jest cos gorszego ... polski cwaniak. Taki ktos kto sam sobie nie radzi ale zal go sciska ,ze ktos ma od niego lepiej wiec ciska bezsensownymi haslami

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
MarSen napisał(a):Cóż. Kiedyś były inne czasy. Z resztą... Aktualnie jestem po operacji i nie mogę w takim stanie iść do wojska
przeciez byla akcja ze gosc ktory na wozku jezdzil dostal wezwanie, a ze nie byl w stanie to nie poszedl i potem go po sadach ciagali.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Może troszkę niesmaczny text, ale ślepych też czasami biorą... Idzie oddział wojska, przed nimi pole minowe. Nie ma co ryzykować, puszczą ślepego niech biegnie przed siebie, jak przebiegnie, to każdy gęsiego po jego śladach.
Kat. B Marsen dostaniesz właśnie czasowo niezdolny, w twoim wypadku to będzie np 6 miesięcy, i po 6 miesiącach na następną komisję, gdzie dostaniesz A
Kat. B Marsen dostaniesz właśnie czasowo niezdolny, w twoim wypadku to będzie np 6 miesięcy, i po 6 miesiącach na następną komisję, gdzie dostaniesz A

Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
Czyli mogą mi normalnie przerwać naukę? Przecież to bez sensu... I co mi 2 lata z życia w dupę pójdą? Z resztą myślę, że nie ma co martwić się na zapas. A przynajmniej mam taką nadzieję. Poza tym z tego co mi wiadomo to na razie nie ma poboru a jedynie kwalifikacja.
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
MarSen napisał(a):Czyli mogą mi normalnie przerwać naukę? Przecież to bez sensu... I co mi 2 lata z życia w dupę pójdą? Z resztą myślę, że nie ma co martwić się na zapas. A przynajmniej mam taką nadzieję. Poza tym z tego co mi wiadomo to na razie nie ma poboru a jedynie kwalifikacja.
a powiedz mi kogo z wojska interesuje to, ze spieprzą Tobie życie

- andy7
- Moderator
Rosidad napisał(a):andy7 napisał(a):Rosidad napisał(a):No to chlopaki sprawdzajcie doty
Moze jestes na koncu listy .... jesli jestes klientem BMW to powinienes dostac, mi tam caly czas cos przysylaja ... cale szczescie ,ze glownie to zebym pojedzil czymssuhy-19 napisał(a):polski niemiectyp ktory wyprowadza sie do niemiec bo nie potrafi poradzić sobie w polsce
...
Ja nie ukrywam, niemcow nielubie ale to stare czasy i populizm , ale jest cos gorszego ... polski cwaniak. Taki ktos kto sam sobie nie radzi ale zal go sciska ,ze ktos ma od niego lepiej wiec ciska bezsensownymi haslami
Jezeli to o mnie to wiedz ze ja sobie bardzo dobrze radze

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
suhy-19 napisał(a):Jezeli to o mnie to wiedz ze ja sobie bardzo dobrze radze
Skoro tak uwazasz, to ja ci serdecznie gratuluje, nie widze powodu dlaczego mialbys nazywac nieudacznikiem kogos kto dostal lepsza oferte pracy w innym miescie, wyjechal do innego miasta bo mu sie tam bardziej podoba, poprostu chcial cos sobie zmienic itd itd. Od tego mamy wolny kraj aby kazdy mogl robic to co chce, wiec nie mow komus, ze jest nieudacznikiem bo nie robi tego co ty , bo nie kazdy musi byc toba, nie kazdy ma takie potrzeby jak ty, i nie kazdy byl by szczesliwy bedac toba.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Rosidad napisał(a):suhy-19 napisał(a):Jezeli to o mnie to wiedz ze ja sobie bardzo dobrze radze
Skoro tak uwazasz, to ja ci serdecznie gratuluje, nie widze powodu dlaczego mialbys nazywac nieudacznikiem kogos kto dostal lepsza oferte pracy w innym miescie, wyjechal do innego miasta bo mu sie tam bardziej podoba, poprostu chcial cos sobie zmienic itd itd. Od tego mamy wolny kraj aby kazdy mogl robic to co chce, wiec nie mow komus, ze jest nieudacznikiem bo nie robi tego co ty , bo nie kazdy musi byc toba, nie kazdy ma takie potrzeby jak ty, i nie kazdy byl by szczesliwy bedac toba.
Ja tez niemam nic do ludzi ktorzy pracuja za granica(przynajmniej do wiekszosci

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości