Posiadam WadÄ™ wzrokowa " okulary a kask"
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Dla mnie nie, nigdy nie lubię zakładać takich totalnie świeżych soczewek, nie wiem czemu, ale jakby lekko gryzą w oczy na początku, no i rozbebeszanie opakowań codziennie średnio mi się podobało, miesięczne lub 2 tygodniowe są dla mnie wygodniejsze i chyba wciąż sporo tańsze 

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Nad cena sie nigdy nie zastaniawialem - nie nosze kontaktow codziennie, dlatego cena nie do konca przeklada sie na rzeczywistosc. Worst case place za miesieczne, a uzywam ich 1...2 razy. Jedniodniowki ubierasz, nosisz, wywalasz. No i w pewnych warunkach sa zdrowsze - n.p. gdy nurkuje/plywam z soczewkami, po prostu po sporcie zakladam nowe i nie przejmuje sie, czy w wodzie nie bylo jakiegos dziadostwa ktore odlozylo sie w soczewkach.
-
Fugu - Mieszkaniec forum
No ja nie pływam
A jak wcześniej wspomniałem mam okulary ale to takie małe
elegancja francja
więc trzeba prosto chodzić aby widzieć , a na motorze masz głowę uchyloną i już nie widzisz, dlatego okulary w moim przypadku muszą być kupione nie ma innej opcji bo przymierzałem kaski z moim okularami i tak jak powiedziałem kiepskawo 

A jak wcześniej wspomniałem mam okulary ale to takie małe

- ciomasta
- Świeżak
Hehe może zrobią za kilka lat kask, który zamiast ewentualnego pinlocka, miałby szkło korekcyjne w wizjerze
Albo blendę korekcyjną. Tylko jakby to praktycznie zdawało egzamin z odległością od oczu.
(otwórz link)

Albo blendę korekcyjną. Tylko jakby to praktycznie zdawało egzamin z odległością od oczu.

Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość