Trudne sprawy [+18]
Krmtzzz napisał(a):Czemu zacny ? Ostatnie chwile zeby cos w rozsadnych pieniadzch dorwac, bo jak patrze teraz na ceny to strach pomyslec co bedzie w kwietniu
No bo już raczej po tych ostatnich chwilach

cioracz napisał(a):melvin napisał(a):Poza tym syf na drogach więc nawet nie mam ochoty wyciągać moto z garażu.
U mnie warunki ideale bo u mnie w okolicach na drogach bylo sypane moze z 2 razy bo nie bylo okazji. Warunki idealne +15 bylo, ale trase krotka robilem bo na dowod czekam
U mnie nigdy nic nie sypią
 Ale syfu i tak trochę jest. Nie no, wiadomo że to nie lato, ale polatać można jak się komuś chce
 Ale syfu i tak trochę jest. Nie no, wiadomo że to nie lato, ale polatać można jak się komuś chce 
- 

Invi
- VIP Ścigacz.pl
-Nie wiem czy zdjęcia dają taki odcień bo wygląda to na malowanie z 2003 roku a nie 2002 ?????
-tzn? czym to się różniło?
-Witam tak więc w 2003 rok ma wahacz czarny , owiewki kolor złoty jest bardziej ciemny niż w 2002 i brak czarnego wahacza w 2002 roku
Kurde, a ja byłem pewny, że czarno-złota to czarno złota xD Pierwsze słyszę, żeby złoty był bardziej złoty
				-tzn? czym to się różniło?
-Witam tak więc w 2003 rok ma wahacz czarny , owiewki kolor złoty jest bardziej ciemny niż w 2002 i brak czarnego wahacza w 2002 roku
Kurde, a ja byłem pewny, że czarno-złota to czarno złota xD Pierwsze słyszę, żeby złoty był bardziej złoty

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Ścigacz.pl
Najlepsze, że się z początku zakręciłem, ale po jeszcze jednym przeczytaniu tekstu wyszło że wahacz pasuje do 2002r  czyli do takiego jak wystawiłem
 czyli do takiego jak wystawiłem 
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Ścigacz.pl
- 

suhy-19
- Moderator
Sprzedałeś złoty łańcuch żeby mieć kasę?
Poprosiłeś o zdjęcie amortyzatora skrętu żeby zbić cenę?
jeśli na którekolwiek pytanie odpowiedziałeś przecząco to uja wiesz o byciu dresiarzem na R1
				Poprosiłeś o zdjęcie amortyzatora skrętu żeby zbić cenę?
jeśli na którekolwiek pytanie odpowiedziałeś przecząco to uja wiesz o byciu dresiarzem na R1

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!  

- 

melvin
- PierwszyOkrutny
Wlasnie amora nie mial, pewnie kupie dopiero w nast sezonie ;< sprzedalem srebrnego kajdacha na reke, to tez sie liczy ;d ?
wrzuce foto jak juz zarejestruje i wszystko porobie, bo w garazu brzydki jest, w sumie na zewnatrz tez.

wrzuce foto jak juz zarejestruje i wszystko porobie, bo w garazu brzydki jest, w sumie na zewnatrz tez.
- 

Krmtzzz
- VIP Ścigacz.pl
nie, jestem konserwatystą, leję tylko motula, aczkolwiek te liqui mają dość dobre opinie. Ja po prostu na motulu nie miałem nigdy problemów, a w kilku moto które widziałem, zdarzyło się ślizganie sprzęgła na castrolu...

- 

melvin
- PierwszyOkrutny
30 kkm? u mnie w k4 Meciek nalał 300v, jednak nie wiem czy nie zmienić na 7100, w twojej zależnie od przebiegu i stanu pieca i tego co było lane wcześniej decydowałbym między 7100 a 5100 i ostatecznie pewnie zależnie od budżetu zalałbym to na co mnie stać 

- 

melvin
- PierwszyOkrutny