Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Bezpieczeństwo motocyklistów w...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Bezpieczeństwo motocyklistów w...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Bezpieczeństwo motocyklistów w...

Postprzez Åšcigacz » 30/7/2014, 11:06

Dyskusja na temat: Bezpieczeństwo motocyklistów w Warszawie w liczbach
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Bezpieczeństwo motocyklistów w Warszawie w liczbach
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 11:06

W Warszawie jest dużo lepiej, większość kierowców uważa na jednoślady i przepuszcza ich. Mamy też specjalne miejsca np. w Centrach Handlowych, biurowcach. Ale to miasto jest skazane na co raz większą liczbę jednośladów <br><hr>miki
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 12:30

Komentatorzy napisał(a):W Warszawie jest dużo lepiej, większość kierowców uważa na jednoślady i przepuszcza ich. Mamy też specjalne miejsca np. w Centrach Handlowych, biurowcach. Ale to miasto jest skazane na co raz większą liczbę jednośladów <br><hr>miki<br>
To prawda, motocyklem najlepiej jeździ sie w Polsce wlasnie po Warszawie. Największa kutura kierowców. Trójmiasto, Kraków czy Wrocław, tam nikt nie ma grama litości dla motocyklistów. <br><hr>Tedi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/8/2014, 08:14

To prawda, że po Warszawie się jeździ bardzo dobrze motocyklem, ale wydaje mi się, że ilość wypadków spowodowanych z winy motocyklisty jest zaniżona. Część z nas nie zgłasza wtedy wypadku jeżeli jest nasza wina ;)<br><hr>Maksym
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2014, 13:32

przyznaję, w stolicy kierowcy jeśli widzą jednoślad z silnikiem w ramie zawsze jeżeli mogą albo przepuszczą albo chociaż "bujną" do przodu aby odjechać kilka cm potrzebnych do przedarcia się w korkach. Jęśli chodzi o "staty" - pozostają jeszcze wypadki na oświadczenia, miałem taki na Idzikowskiego w roku 2013, następny już u siebie w osadzie ale i tu na oświadczenie - oba moje przypadki potwierdzają tezę o kulturze jazdy cyklistów, w obu przypadkach kolizje nastąpiły z winy kierujących konserwami... brak poważnych obrażeń kolizje przy 30 / 40 km/h - prędkość korkowa normalnie///<br><hr>kot
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/2/2015, 09:33

Komentatorzy napisał(a):przyznaję, w stolicy kierowcy jeśli widzą jednoślad z silnikiem w ramie zawsze jeżeli mogą albo przepuszczą albo chociaż "bujną" do przodu aby odjechać kilka cm potrzebnych do przedarcia się w korkach. Jęśli chodzi o "staty" - pozostają jeszcze wypadki na oświadczenia, miałem taki na Idzikowskiego w roku 2013, następny już u siebie w osadzie ale i tu na oświadczenie - oba moje przypadki potwierdzają tezę o kulturze jazdy cyklistów, w obu przypadkach kolizje nastąpiły z winy kierujących konserwami... brak poważnych obrażeń kolizje przy 30 / 40 km/h - prędkość korkowa normalnie///<br><hr>kot<br>
przyznaję ja także zaobserwowałem pozytywne zmiany zachowaniu warszawskich kierowców na przestrzeni ostatnich kilku lat<br><hr>john
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

na górê