Jakie macie swoje sposoby na podrywanie dziewczyn
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Jakie macie swoje sposoby na podrywanie dziewczyn
piterek44 napisał(a):Jak to jest ,że do jednego nawet mało atrakcyjnego gościa laski bardzo się kleją a do od kogoś innego uciekają?
Pierwszy sie myje. I nie jezdzi plastikowym kiblem z wiejskimi naklejkami.
Ps: Zacznij z:

Ostatnio edytowano 4/2/2015, 09:24 przez Fugu, łącznie edytowano 3 razy
-
Fugu - Mieszkaniec forum
Przypomniał mi się taki poradnik - coś w temacie
https://www.youtube.com/watch?v=bx6dau4rd9o (otwórz link)
Nie musi to być golf...
https://www.youtube.com/watch?v=bx6dau4rd9o (otwórz link)
Nie musi to być golf...

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
Hehe, ale jajca... "Lepiej zostańmy przyjaciółmi", to klasyk z damskich ust oznaczający, że nie jesteś w jej oczach mężczyzną, tylko koleżanką z penisem. Pewnie przyjąłeś postawę petenta.
Jeśli chcesz mieć dziewczynę na stałe, to dowiedz się m.in. kto to jest Paweł Grzywocz, albo Robert Marchel. Jeśli wolisz przygody to lepszy będzie na pewno Frywolny, albo Vekan, ewentualnie kup książkę "Alchemia Uwodzenia" autorem jest Andrzej Batko, Lech Dębski, Paweł Sowa. Może dojdzie do twojej pustej głowy, że nie masz przed kobietą klękać, latać do niej na każde zawołanie, bo to cię tylko od niej oddala. Na początek taka teoria ci się przyda, bo nie masz pojęcia o kontaktach damsko-męskich. Zlikwidujesz u siebie postawę petenta. A kobietę masz, bo ona była taką samą desperatką pewnie jak Ty
Za namiary powinieneś wysyłać czteropak browara w każdy piątek do końca mojego życia
Jeśli chcesz mieć dziewczynę na stałe, to dowiedz się m.in. kto to jest Paweł Grzywocz, albo Robert Marchel. Jeśli wolisz przygody to lepszy będzie na pewno Frywolny, albo Vekan, ewentualnie kup książkę "Alchemia Uwodzenia" autorem jest Andrzej Batko, Lech Dębski, Paweł Sowa. Może dojdzie do twojej pustej głowy, że nie masz przed kobietą klękać, latać do niej na każde zawołanie, bo to cię tylko od niej oddala. Na początek taka teoria ci się przyda, bo nie masz pojęcia o kontaktach damsko-męskich. Zlikwidujesz u siebie postawę petenta. A kobietę masz, bo ona była taką samą desperatką pewnie jak Ty

Za namiary powinieneś wysyłać czteropak browara w każdy piątek do końca mojego życia

Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
Walenty napisał(a):senekkorzenna napisał(a):Walenty to ty murzyn jesteś
Te, Afroamerykanin się mówi
To na tych hamerykanskich a na tych z afryki co nawet mapy w reku nier mieli jak bezdiesz mowil ?
Afroafrykanin ?
anyway
ja tam zawsze podchodzilem, i grzecznie pytalem,
moge prosic, czy najpierw zatanczymy ?

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
tak naprawdę to wszyscy podobno wywodzimy się z Afryki
Więc afroindoeuroamerykanin ?
Dla mnie to są Amerykanie, czarni, biali, żółci, czerwoni, niebiescy bez różnicy

Więc afroindoeuroamerykanin ?
Dla mnie to są Amerykanie, czarni, biali, żółci, czerwoni, niebiescy bez różnicy

Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
czasami kumpel który jest od Ciebie głupszy może spowodować, że zaczniesz błyszczeć
Invi z tym pytaniem to trzeba chwilę pogadać zanim zapytasz
Mi na wycieczce w górach jak wracałem z monopola z kumplami zagadałem taką fajną blondynkę z innej wycieczki, a że miałem llitra w plecaku to jakby beze mnie nie chcieli iść. I w końcu kumpel po kilku " no chodz już..." podszedł, wlazł między nią a mnie i rzekł "ruchasz się? nie? to spierdalaj" A ona nawet nie zdążyła odpowiedzieć
czasami flaszka z kolegami jest ważniejsza od dupy 

Invi z tym pytaniem to trzeba chwilę pogadać zanim zapytasz

Mi na wycieczce w górach jak wracałem z monopola z kumplami zagadałem taką fajną blondynkę z innej wycieczki, a że miałem llitra w plecaku to jakby beze mnie nie chcieli iść. I w końcu kumpel po kilku " no chodz już..." podszedł, wlazł między nią a mnie i rzekł "ruchasz się? nie? to spierdalaj" A ona nawet nie zdążyła odpowiedzieć

black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
ja tam zawsze na diskotekach robiem sobiem zdjęcia napletka i wysyłam na wszystkie dostępne przez bluetooth urządzenia które mają żeńskie nazwy. Niestety nie wiem czy loszki na to lecą bo jestem wstydliwy i boję się chodzić w umówione miejsce koło głośnika. Miejsce to wybrałem dlatego, że jakby mi brakło tematów do zagajania to mógłbym tylko ruszać paszczą w stronę loszki i co jakiś czas się uśmiechać (gdybym nie miał żółtych zębów), a ona i tak by nic nie zauważyła bo przecież i tak by mnie nie słyszała... Generalnie lepiej olać loszki i ciorać w mario na sokowirówce bo każdy na oście wie że "jakie życie taki rap, jaka ręka taki fap" pozdro pozdro elo elo 5 2 0.
wypraszam sobie, ja jestem z galaktyki kurwix
SkoQ napisał(a):tak naprawdę to wszyscy podobno wywodzimy się z Afryki
wypraszam sobie, ja jestem z galaktyki kurwix
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Podjeżdżasz starym wozem po agro tuningu pod wiejską imprezę, puszczasz umc umc najlepiej disco polo, robisz przegazówkę i piszczysz gumami przy starcie, każda Twoja.
Ew jak masz bogatego tatusia podjeżdżasz nowym wozem i towar pcha się dzwiami i oknami.
Ew jak masz bogatego tatusia podjeżdżasz nowym wozem i towar pcha się dzwiami i oknami.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4