Jakie macie swoje sposoby na podrywanie dziewczyn
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Jak wstawisz dobre tweetery, to piszczysz muzykÄ…. Do tego dymiarki wstawione w nadkola: wychodzi tanio, ekologicznie i podryw.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
Invi napisał(a):-Ejj... ruchasz się?
-Tak.
Może nie tak dosłownie, ale to działa

Szkoda, że dopiero jak masz już żone

Jak nie masz foki to brak śmiałości blokuje tak oczywiste podejście w rozmowie

A jak już masz to się okazuje, że co któraś foka nie ma z tym oporu

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Rolnik62 napisał(a):Hehe, ale jajca... "Lepiej zostańmy przyjaciółmi", to klasyk z damskich ust oznaczający, że nie jesteś w jej oczach mężczyzną, tylko koleżanką z penisem. Pewnie przyjąłeś postawę petenta.
Jeśli chcesz mieć dziewczynę na stałe, to dowiedz się m.in. kto to jest Paweł Grzywocz, albo Robert Marchel. Jeśli wolisz przygody to lepszy będzie na pewno Frywolny, albo Vekan, ewentualnie kup książkę "Alchemia Uwodzenia" autorem jest Andrzej Batko, Lech Dębski, Paweł Sowa. Może dojdzie do twojej pustej głowy, że nie masz przed kobietą klękać, latać do niej na każde zawołanie, bo to cię tylko od niej oddala. Na początek taka teoria ci się przyda, bo nie masz pojęcia o kontaktach damsko-męskich. Zlikwidujesz u siebie postawę petenta. A kobietę masz, bo ona była taką samą desperatką pewnie jak Ty
Za namiary powinieneś wysyłać czteropak browara w każdy piątek do końca mojego życia
Rolnik szuka żony więc ma obeznanie

-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
Hehe, ja po prostu siÄ™ tym interesujÄ™, fajna zabawa
Żony nie szukam, gotować i prać umiem
Ale dziewczyny lubiÄ™
A tak z drugiej strony, to widzę i słyszę, ile osób cierpi przez niepowodzenia miłosne, co chwilę ktoś się kaleczy, albo nawet popełnia samobójstwo (!) Uznałem za stosowne więc nakierować piterka (a także każdego, kto lubi się rozwijać) na gości, którzy dzielą się swoimi spostrzeżeniami, umiejętnościami, doświadczeniem. Zaszkodzić mu zaszkodzi, być może w końcu do niego dojdzie, że to on jest mężczyzną, to on ma jaja i w końcu przestanie chodzić zgarbiony
Może coś u niego ruszy, bo Pamela Anderson z kurwikami w oczach sama do niego nie zapuka.
A tak to do końca życia by klękał na kolanach przed kobietą, wznosił ją na piedestały, obsypywał kwiatami, zasypywał esemesami. Myślałby, że jak kupi R1 najnowszą, to samo to styknie. Błąd. Byłby po prostu bezpłciowym kolesiem z fajnym motorkiem. Ona by go zwodziła, wymyślała jakieś bajki, żeby się z nim nie spotkać, a on by dalej za nią biegał, jeszcze częściej by dzwonił, poświęcał się, a ona jeszcze bardziej od niego by uciekała.
Piterek, wyprostuj się i bądź samcem, a nie siusiumajtkiem
Pozdro

A tak z drugiej strony, to widzę i słyszę, ile osób cierpi przez niepowodzenia miłosne, co chwilę ktoś się kaleczy, albo nawet popełnia samobójstwo (!) Uznałem za stosowne więc nakierować piterka (a także każdego, kto lubi się rozwijać) na gości, którzy dzielą się swoimi spostrzeżeniami, umiejętnościami, doświadczeniem. Zaszkodzić mu zaszkodzi, być może w końcu do niego dojdzie, że to on jest mężczyzną, to on ma jaja i w końcu przestanie chodzić zgarbiony

A tak to do końca życia by klękał na kolanach przed kobietą, wznosił ją na piedestały, obsypywał kwiatami, zasypywał esemesami. Myślałby, że jak kupi R1 najnowszą, to samo to styknie. Błąd. Byłby po prostu bezpłciowym kolesiem z fajnym motorkiem. Ona by go zwodziła, wymyślała jakieś bajki, żeby się z nim nie spotkać, a on by dalej za nią biegał, jeszcze częściej by dzwonił, poświęcał się, a ona jeszcze bardziej od niego by uciekała.
Piterek, wyprostuj się i bądź samcem, a nie siusiumajtkiem

Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
Znalem takiego jednego ktory podczas urlopu chodzil po plazy i co Jakis czas gdy spotkal jakas w miare laske pytal, czy bierzue do buzi. Twierdzil, ze wystarcza mu tylko jeden %

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Bzykales kiedys nieprzytomna ? Albo tak napruta, ze nie przejawiala zadnej reakcji ?

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
andy7 napisał(a):Bzykales kiedys nieprzytomna ? Albo tak napruta, ze nie przejawiala zadnej reakcji ?
próbowałem ale szef mnie przyłapał i to był mój ostatni dzień pracy w zakładzie pogrzebowym

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Invi,
czytaj ze zrozumieniem,
ZAKLAD POGRZEBOWY,
wiec prawie ciepla !

czytaj ze zrozumieniem,
ZAKLAD POGRZEBOWY,
wiec prawie ciepla !

- andy7
- Moderator
Przy torebkach czy butach to przynajmniej pozory jakieś są, w końcu to prezenty tylko
Ot mąż kocha to i kupuje. Ja znam przypadek gdzie w małżeństwie normalny cennik był i chłop się użalał, że 1/3 miesiąca nie minęła, a on już wypłaty nie ma 

Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych.
-
Pierzo - Świeżak
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości