nauka wheelie
kuede ja jak jade sam to niemoge podbic z sprzegała bo mi koło boksuje musze jechac z kumplem to wtedy mi ładnie idzie.Prubuje robic tak ze sprzegło naciskam a moto nietraci 100% mocy ale jak puscze to sie nie podniesie wcale albo goło zaboksuje
Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
- piotrekxx
- Świeżak
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
piotrekxx napisał(a):kuede ja jak jade sam to niemoge podbic z sprzegała bo mi koło boksuje musze jechac z kumplem to wtedy mi ładnie idzie.Prubuje robic tak ze sprzegło naciskam a moto nietraci 100% mocy ale jak puscze to sie nie podniesie wcale albo goło zaboksuje
bo jestes pała i nie umiesz strzelac ze sprzegla... bylo o tym pisane z 10 razy... a rozgrzanie opony jak nic nie umiesz ch*** da. L
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
Poćwicz strzały ze sprzęgła,bo bez tego lipa... odrazu Ci nie zacznie wychodzić,ćwicz a nie sie użalasz nad sobą 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
piotrekxx napisał(a):n taki głupi to niejestem ja jechałem z 5 min bez przerwy slalomem zeby nagrzac kapcie i nic
chyba sÄ… 2 tematy o jezdzie na kole... w 1 napewno pisalem dokladnie o co chodzi... a ja naprawde uczylem sie od madrych ludzi:P uwierz mi:)
-
piotrekxx napisał(a):n taki głupi to niejestem ja jechałem z 5 min bez przerwy slalomem zeby nagrzac kapcie i nic
chyba sÄ… 2 tematy o jezdzie na kole... w 1 napewno pisalem dokladnie o co chodzi... a ja naprawde uczylem sie od madrych ludzi:P uwierz mi:)
-
200%
tylko musisz trzysta jechac
nie no joke.

w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
kur:/ a myslisz ze wszyscy z termometrem latają?? jak jestes mułem i nie potrafisz wyposazyc sie w wiedze teoretyczną która polega na przeczytaniu raptem 2 tematow to juz nic Ci nie pomoze.
-
piotrekxx napisał(a):a opona jak temperature powina miec
Czysta stopni... Dam Ci rade,idz wkoncu troche poćwiczyć,a nie zadajesz takie pytania

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
człowieku ja cały czas cwicze i jakos nigdy kapcia mi sie rozgrzac nieudaje chyba dlatego ze asfalt jest zimny i wogule jest zimno a palic go niebende bo juz niema czego
Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
- piotrekxx
- Świeżak
ja ostatnio się troche bawiłem z nudów to powiem Ci piotrekxx ,że jesli chcesz mieć dobra przyczepność to musisz zaczekać na cieplejsze dni....
-
FZR600R - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości