nauka wheelie
wszysciutko jest podane:)
takie slonko i napis GG obok:) kolo email:)
jak Ty chcesz jezdzic na wheelie jka nie umiesz napisac na gg...
takie slonko i napis GG obok:) kolo email:)
jak Ty chcesz jezdzic na wheelie jka nie umiesz napisac na gg...
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
koniec nauki jazdy piotrka na jednym kole:P
tata moto zkonfiskowal:P
wspolczuje:)
tata moto zkonfiskowal:P
wspolczuje:)
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
Nie pisz postu jednego po drugim piotekxx! A poza tym spoyler jak Ty chcesz wytłumaczyc jak sie daje na gume z gazu skoro i ile pamietam jeździles skuterem 

Sprzedam Suzuki Bandit 600S 2003
-
mlody-pawel - Świeżak
operować chamulcem i gazem ale to troche trudne sprubuj zmienić bieg pojediesz dale ale i szybciej więc miej w pogotowiu tylni hebel
PS. bym zapomniał nie używaj sprzęgła przy zmianie biegu

PS. bym zapomniał nie używaj sprzęgła przy zmianie biegu
Nienawidze anty motocyklistów co życzą nam źle ;/;/ fan streetbike moto gp fmx/sm/mx/MP i ME/
(otwórz link)Im

-
konan - Świeżak
bez sensu troche... sztuka jest robic wolne gumy a nie jechac szybko na jednym kole...
jak juz postawisz to uzywajac gazu i hamulca tylniego probuj jak najdluzej utzrzymac sie na jedym kole... jak bedzie opadal dodaj gazu a jak bedzie za wysoko to nacisnij hamulec tylni...
jak juz postawisz to uzywajac gazu i hamulca tylniego probuj jak najdluzej utzrzymac sie na jedym kole... jak bedzie opadal dodaj gazu a jak bedzie za wysoko to nacisnij hamulec tylni...
YAMAHA YZ 125
Poszukiwania znowu rozpoczete...
Poszukiwania znowu rozpoczete...
-
M. - Świeżak
tyle to ja tez wiem
ale dzieki za checie
A jaeszcze s prwawje biegó jak mam zmienic bez sprzegła jak bez sprzega mona tylko na niskich obrotach a ja na 1 biegu do odciencia na gumie jade i przy odcieciu niemoge wrzucic 2
ale dzieki za checie

A jaeszcze s prwawje biegó jak mam zmienic bez sprzegła jak bez sprzega mona tylko na niskich obrotach a ja na 1 biegu do odciencia na gumie jade i przy odcieciu niemoge wrzucic 2
Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
- piotrekxx
- Świeżak
piotrekxx napisał(a):tyle to ja tez wiem
ale dzieki za checie
mowilem CI na gg jak sie zmienia bez sprzegla! musisz wyczuc moment obrotowy i wrzucasz wtedy 2(bez sprzegla). bo jak dasz sprzeglo to moto CI opadnie na 2 kola..
-
spoyler92 - Świeżak
piotrekxx napisał(a):(...) jak mam zmienic bez sprzegła jak bez sprzega mona tylko na niskich obrotach (...)
Ze zmieniac biegi bez sprzegla na niskich obrotach?

Zmiany biegow naucz sie lepiej jadac na 2 kolach na ziemi. Bylo juz o tym na forum w specjalnie temu poswieconym topicu, wiec sobie poszukaj.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
No i to powiedziałem że jazda z hamulcem i gazem jest trudniejsza od zmiany biegów na początku ja zaczynałem od biegów a teraz zaczynam operować gazem i hamulcemM. napisał(a):bez sensu troche... sztuka jest robic wolne gumy a nie jechac szybko na jednym kole...

Nienawidze anty motocyklistów co życzą nam źle ;/;/ fan streetbike moto gp fmx/sm/mx/MP i ME/
(otwórz link)Im

-
konan - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości