[Polecamy] Kobieta na motocyklu
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
[Polecamy] Kobieta na motocyklu
Dyskusja na temat: Kobieta na motocyklu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kobieta na motocyklu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kobieta na motocyklu
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja jeżdzę a moja żona ma prawo jazdy na motor ale boi sie jeździć, w tym sezonie wzięła sobie lekcje ale po kilku wywrotkach na placu nie przekonała się do jazdy. Chociaż chciałaby bardzo jeździć tylko że strach nie pozwala jej zmienić przekonawia że jadąć szybciej motor lepiej i łatwiej się prowadzi, nie wywraca się (mówie o prędkościach rzędu 50-70 km/h) no i że trzeba się przechylać żeby skręcać. Problem jest taki że jak sie wolno jedzie i się przechyla to się łatwo wywrócić, no a kobieta mysli właśnie odwrotnie że jak sie jedzie wolno to będzie bezpieczniej. Pozatym popieram kobiety na motorach i oby ich jak najwięcej
<br><hr>Pajdos
<br><hr>Pajdos
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myślę że raczej to najbardziej charakterne dziewczyny wybierają motocykl a nie motocykl sprawia że kierują charakternie.<br><hr>raperKomentatorzy napisał(a):Fakt, dziewczyn na moto mogło by być więcej. więc dziewczyny na Motory <br><hr>Tasior<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z kumplem jechaliśmy na zlot V-2... a tam 2 panienki z dużym biustem i długimi blond włosami na CBR w wersji Stunt dog
Aż się mordka cieszy hehe<br><hr>w

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
popieram
... czasem przy ostrzejszych hamowaniach z pasazerka z tylu, az chcialbym siedziec na jej miejscu i dac odpoczac nadgarstkom
chce mnie ktoras powozic
<br><hr>xxxx

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak dokładnie o te chodzi i nazywa się ono właśnie "wsteczne" przynajmniej tak mi wpojono. Na dodatek wyczynów z tym lusterkiem nie można zwyczajnie nazwać przestawianiem. Osiąga ono czasem takie wyniki, że bardzo się człowiek dziwi iż można je wykręcić do takiej pozycji...<br><hr>Ania J.Komentatorzy napisał(a): Na dodatek szanowne panie majdrują przy wstecznym lusterku, Co robia ? Wsteczny to jest biegchyba, ze chodzi o lusterko wewnetrzne
![]()
<br><hr>andy7<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Aniu świetny artykuł !
Jest oczywiście kilka rzeczy z którymi nie do końca się zgadzam, m.in. że większość kobiet jeździ wzorowo..... Ojjj niestety nie.... Niektóre kobiety nieumiejętnie dobierają motocykl do swoich predyspozycji co skutkuje efektem "męczenia się" na za dużej i za ciężkiej maszynie... W szczególności widać to w na skrzyżowaniach kiedy dochodzi do nagłego zatrzymania w momencie gdy 200kg motocykl zaczyna balansować między nogami drobniutkiej 55kg kobietki
Owszem podobnie jak w autach tak i motocyklach wykazujemy większą rozwagę i ostrożność - tzn tak jest zazwyczaj
bo niektóre amazonki potrafią pokazać temperament
Równouprawnienie między motocyklistami a motocyklistkami?? A NIGDY W ŻYCIU
w końcu jak zauważyła autorka powyższego artykułu reakcje po zdjęciu kasku bywają bardzo miłe
Pozdrawiam wszystkie kobiety jeżdżące na motocyklach.. oby było nas coraz więcej<br><hr>Nika
Jest oczywiście kilka rzeczy z którymi nie do końca się zgadzam, m.in. że większość kobiet jeździ wzorowo..... Ojjj niestety nie.... Niektóre kobiety nieumiejętnie dobierają motocykl do swoich predyspozycji co skutkuje efektem "męczenia się" na za dużej i za ciężkiej maszynie... W szczególności widać to w na skrzyżowaniach kiedy dochodzi do nagłego zatrzymania w momencie gdy 200kg motocykl zaczyna balansować między nogami drobniutkiej 55kg kobietki
Owszem podobnie jak w autach tak i motocyklach wykazujemy większą rozwagę i ostrożność - tzn tak jest zazwyczaj

Równouprawnienie między motocyklistami a motocyklistkami?? A NIGDY W ŻYCIU

Pozdrawiam wszystkie kobiety jeżdżące na motocyklach.. oby było nas coraz więcej<br><hr>Nika
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dziękuję bardzo. Każda z nas ma nieco inne doświadczenia i spostrzeżenia na temat zarówno naszej jazdy jak i jazdy mężczyzn. Dlatego też bardzo zachęcam do przesyłania nam swoich historii, spostrzeżeń i wszystkiego co dotyczy kobiet na motocyklach na adres mailowy podany w publikacji. Jeżeli chodzi o dobór maszyny i kwestie z tym związane postaramy się zająć tym tematemKomentatorzy napisał(a):Aniu świetny artykuł !
Owszem podobnie jak w autach tak i motocyklach wykazujemy większą rozwagę i ostrożność - tzn tak jest zazwyczajbo niektóre amazonki potrafią pokazać temperament
Równouprawnienie między motocyklistami a motocyklistkami?? A NIGDY W ŻYCIUw końcu jak zauważyła autorka powyższego artykułu reakcje po zdjęciu kasku bywają bardzo miłe
![]()
Pozdrawiam wszystkie kobiety jeżdżące na motocyklach.. oby było nas coraz więcej<br><hr>Nika<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dopisuję się do tego, dziewczyny wsiadajcie na motocykle, będzie milej na zlotach i drogach:)<br><hr>KurakCBR
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gratuluje swietnego artykulu;) mam nadzieje ze kobieta na motocyklu stanie sie czyms powrzechnym i bedzie budzic tylko podziw a nie zdziwienie.<br><hr>BB
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myślę że kobiety jeżdżące tylko na motorach naprawde potrafią jeździć. Kobieta za kółkiem wygląda na taką zdezorientowaną. Natomiast panie na dwóch kółkach naprawde wiedzą co robią. Jeżdżą bo to ich pasja a nie tak jak autem dlatego że nie chce się jechać tramwajem do pracy
)<br><hr>Magda

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Świetny artykuł,gratulacje!
Mi też zawsze pojawia się uśmiech, gdy widzę kobietę na motocyklu i to nie wyraz jakiejś złośliwości,sama jeżdżę i po prostu cieszy mnie fakt,że coraz więcej kobiet jeździ za sterami moto;]oby tak dalej!!pozdrawiam!<br><hr>Sunshine.of.M
Mi też zawsze pojawia się uśmiech, gdy widzę kobietę na motocyklu i to nie wyraz jakiejś złośliwości,sama jeżdżę i po prostu cieszy mnie fakt,że coraz więcej kobiet jeździ za sterami moto;]oby tak dalej!!pozdrawiam!<br><hr>Sunshine.of.M
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Musze pochwalić dziewczyny za rozważna jazde. Jeszcze nigdy nie widziałem laski która startuje ze świateł na jednym kółku.<br><hr>MarioKomentatorzy napisał(a):Fakt, dziewczyn na moto mogło by być więcej. więc dziewczyny na Motory <br><hr>Tasior<br>
Komentatorzy napisał(a):Myślę że raczej to najbardziej charakterne dziewczyny wybierają motocykl a nie motocykl sprawia że kierują charakternie.<br><hr>raper<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Każda dziewczyna na motocyklu powoduje u mnie wielką radość i banana na gębie. Panie radzą sobie na sprzętach nie gorzej od nas facetów, a trzeba przyznać autorce rację, że jeżdżą rozważniej, co czasem oznacza lepiej. Każdy potrafi odkręcić rolgaz na maxa, trzeba tylko wiedzieć gdzie i kiedy można to zrobić w miarę bezpiecznie. Wracając do tematu, oby więcej przedstawicielek płci pięknej decydowało się na śmiganie. W końcu nie od dzisiaj wiadomo, że kobiety łagodzą obyczaje
<br><hr>Gnypek

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W Poznaniu na torze jeździ dziewczyna na R6... cieżko ją dogonić a co dopiero wyprzedzić
Oby więcej takich uzdolnionych kobiet na drogach
<br><hr>W

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No, moja dziewczyna robi teraz kat. A i całkiem dobrze jej idzie. Ja jak najbardziej jestem zwolennikiem kobiet na motocyklach. Jeżdżą dobrze a nawet bardzo dobrze, nie uważam sie za słabego na drodze ( za Rossiego też nie ) i musze przyznać że są kobiety które jeżdżą lepiej ode mnie
tylko na kółko sie boją =) Może to i dobrze??<br><hr>pwpsrspl

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kobieta na motocyklu, to wspaniały widok i zawsze na to patrzę z ogromną przyjemnością, chociaż od kilku lat sama jestem motocyklistką.
Nie wyobrażam sobie bez tego życia, nie można tego porównać z niczym innym. Codziennie myślę o tym, by wsiąść na moto i lecieć przed siebie...
Nie wyobrażam sobie bez tego życia, nie można tego porównać z niczym innym. Codziennie myślę o tym, by wsiąść na moto i lecieć przed siebie...
Ride as You'll Live Forever.. Live as You'll Die Today
-
AnyaR6 - Świeżak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości