[Polecamy] Kobieta na motocyklu
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kobieta na motocyklu to jeden z najpiękniejszych widoków jakie mogę zobaczyc w moim mieście. Niestety żony nie mogę przekonac. Chociaż może i lepiej. Gdyby złapała bakcyla to powstała by nowa hierarchia. Syn, moto a mąż jak starczy czasu
Jeśli chodzi o umiejętności kobiet na moto to jednym ze wspaniałych przykładów jest niejaka Pani Kasia z Krakowskiej drogówki, dla jasności kobiecej drobnej postury oraz wzrostu. Widziałem osobiście co wyczynia na służbowej FJR 1300. Gwarantuję Panowie, że niejednego z was by jeszcze objechała. Tylko patrzec i podziwiac. Czytając nieraz wpisy na forum, że dla kobiety to tylko i wyłącznie 500, tylko sie usmiecham bo przypominam sobie właśnie tą dzielną policjantkę.

- kastor
- Świeżak
Szczerze jest nas mało, ale myślę że jesteśmy "rodzynkami" i to smakuje najbardziej. Jednym słowem cieszy oko ...<br><hr>Egoiza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Najbardziej zirytowal mnie pan egzaminator, spojrzal na mnie i orzekl: a moze za pania przepchne ten motocykl, bo pani nie da rady...
<br><hr>freshix

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
znam osobiscie taka co jezdzi na jednym koleKomentatorzy napisał(a):Fakt, dziewczyn na moto mogło by być więcej. więc dziewczyny na Motory <br><hr>Tasior<br>
Komentatorzy napisał(a):Myślę że raczej to najbardziej charakterne dziewczyny wybierają motocykl a nie motocykl sprawia że kierują charakternie.<br><hr>raper<br>Komentatorzy napisał(a):Musze pochwalić dziewczyny za rozważna jazde. Jeszcze nigdy nie widziałem laski która startuje ze świateł na jednym kółku.<br><hr>Mario<br>

<br><hr>arek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zawsze chciałem poznać laske na moto ale niestety mi sie nie udało od kiedy jestem żonaty żóna nie podziela mojej pasji motocyklowej i muszę jedzić sam a po ostatnim rozbiciu moto coraz częściej słysze prośbe z jej strony o ubezpieczenie na życie
<br><hr>xvs950
<br><hr>xvs950
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
szkoda tylko ze autami jeszcze tak dobrze nie jezdza jak motorami ;D (przykro mi ale taka jest prawda, juz kilka razy milbym wypadek na moto przez kobitke w aucie)<br><hr>nic3shoot
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
acha! świetny artykuł! własnie nosze się z
zamiarem zrobienia prawka, żeby mój luby nie musiał łamac nadgarstków przy ostrzejszym hamowaniu
pewne wątpliwości właśnie zostały rozwiane! dzięki wielkie i do zobaczenia na trasie! Mitu trzymaj kciuki, TOF
<br><hr>zinna
zamiarem zrobienia prawka, żeby mój luby nie musiał łamac nadgarstków przy ostrzejszym hamowaniu

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja tak samo przez kobiete prowadzącą auto mogłem zginąc na motocyklu. Zawsze będe tego zdania, że na kobiete która jeździ trzeba uważac
a jeśli widze dziewczyny na motorach to wywołuje to uśmiech na mojej twarzy
<br><hr>R1

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kobiety na moto to żadna nowość. Jak ja zdawałam na prawko to byłam jedyną kobietą na 31 kolesi w kategorii A i zdałam bez problemu. Strzasznie tęsknię za warkotem maszyny, może niedługo wróce na drogę.
Oby jak najwięcej kobiet, które naprawdę kochają motocykle jeździło na nich.<br><hr>Aga
Oby jak najwięcej kobiet, które naprawdę kochają motocykle jeździło na nich.<br><hr>Aga
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A mi zajechał facet za kierowinicą i co? Mam za to winić cała męską część populacji?! śWIETNIE <br><hr>AgaKomentatorzy napisał(a):Ja tak samo przez kobiete prowadzącą auto mogłem zginąc na motocyklu. Zawsze będe tego zdania, że na kobiete która jeździ trzeba uważaca jeśli widze dziewczyny na motorach to wywołuje to uśmiech na mojej twarzy
<br><hr>R1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam
prawka (a raczej dopisanej kategorii) jeszcze w ręku nie mam, ale czekam na nie z niecierpliwością, mając nadzieję, że zdążę jeszcze w tym roku gdzies się przejechac. Egzamin zdałam w sobotę, 17-tego października - o dziwo kiedy wsiadłam na motocykl -nawet deszcz przestał padać
Na 10 zdających było ...6 pań - cóż za miły widok! Do zobaczenia na trasie!<br><hr>Ania/Poznań
prawka (a raczej dopisanej kategorii) jeszcze w ręku nie mam, ale czekam na nie z niecierpliwością, mając nadzieję, że zdążę jeszcze w tym roku gdzies się przejechac. Egzamin zdałam w sobotę, 17-tego października - o dziwo kiedy wsiadłam na motocykl -nawet deszcz przestał padać

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Faceci piszą,że nie mogą przekonać żon. Ale prawda jest taka że nic na siłę
Jeżeli ktoś nie chce jeździć to niech nie jeździ. Samemu trzeba naprawdę mocno chcieć no i znać swoje możliwośći. Jeśli jadę to wiem kiedy mam odkręcić gaz a kiedy zwolnić.ROZSĄDEK. Pozdrawiam<br><hr>gwiazdeczka

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo fajny artykuł:) Ja mam 19 lat i rok temu zrobiłam prawo jazdy i ciesze ze dolaczylam do grona nielicznych dziewczyn.Jazda na moto to coś pięknego czekam z niecierpliwoscia do wiosny az wkoncu dosiade moja kawee
pOzdrawiam<br><hr>Agus

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam wszystkich! Ja chciałam się dowiedzieć ile trzeba mieć lat, żeby zrobić prawko na motocykl? Słyszałam, że trzeba mieć skończone 24... Jeśli ktoś się orientuję, to bardzo proszę o pomoc, z góry dzięki
<br><hr>Czarnaa

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Proszę bardzoKomentatorzy napisał(a):Witam wszystkich! Ja chciałam się dowiedzieć ile trzeba mieć lat, żeby zrobić prawko na motocykl? Słyszałam, że trzeba mieć skończone 24... Jeśli ktoś się orientuję, to bardzo proszę o pomoc, z góry dzięki<br><hr>Czarnaa<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Coś specjalnie dla Pań
<a href="http://merlin.pl/Kobieta-na-motocyklu_Anna-Jackowska/browse/product/1,770735.html" target="blank" class="link">http://merlin.pl/Kobieta-na-motocyklu_Anna-Jackowska/browse/product/1,770735.html</a><br><hr>gość
<a href="http://merlin.pl/Kobieta-na-motocyklu_Anna-Jackowska/browse/product/1,770735.html" target="blank" class="link">http://merlin.pl/Kobieta-na-motocyklu_Anna-Jackowska/browse/product/1,770735.html</a><br><hr>gość
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszystko jest dla kobiet;-) tutaj moje doswiadczenia <a href="http://www.motospart.net/Travels%20moto.htm" target="blank" class="link">http://www.motospart.net/Travels%20moto.htm</a><br><hr>Aneta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wlasnie jej szukalam, dzieki:-)<br><hr>AnetaKomentatorzy napisał(a):Coś specjalnie dla Pań
<a href="http://merlin.pl/Kobieta-na-motocyklu_Anna-Jackowska/browse/product/1,770735.html" target="blank" class="link">http://merlin.pl/Kobieta-na-motocyklu_Anna-Jackowska/browse/product/1,770735.html</a><br><hr>gość<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
heh... żeby więcej takich odważnych dziewczyn było na drogach to by się o wiele ciekawiej zrobiło:) ale najlepsza musi byc mina faceta w puszce jak kobieta sie na niego na światłach wydziera hahaha
bezcenne i musze to kiedyÅ› zobaczyc. pozdro dla Dam na hulajnogach !
<br><hr>QamileQ

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości