[Polecamy] Kobieta na motocyklu
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Witam
Nie wiem czy przyznacie mi racje ale na pewno wiele z was zaraziło się pasja od mężczyzny bliskiemu waszemu sercu:) Tak właśnie zaczęła się moja historia z motocyklem Pierwszy sezon za mną i zakochałam się nie tylko w mężczyźnie ale i w motocyklach:) W przyszłym sezonie planuje zrobić prawo jazdy i przesiąść się z tylnego siedzenia na przód:)
Pozdrawiam serdecznie
Ps. rewelacyjny artykuł<br><hr>Gosia Jelenia Góra
Nie wiem czy przyznacie mi racje ale na pewno wiele z was zaraziło się pasja od mężczyzny bliskiemu waszemu sercu:) Tak właśnie zaczęła się moja historia z motocyklem Pierwszy sezon za mną i zakochałam się nie tylko w mężczyźnie ale i w motocyklach:) W przyszłym sezonie planuje zrobić prawo jazdy i przesiąść się z tylnego siedzenia na przód:)
Pozdrawiam serdecznie
Ps. rewelacyjny artykuł<br><hr>Gosia Jelenia Góra
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem sotsunkowo bardzo młoda , bo chodze jeszcze do gimnazjum ale mam karte motorowerową i jeźdze swoim małym sprzetem jakim jest Simson s51Enduro .
I w dalszej przyszłosci chce zdawac na prawo jazdy kat.A i cieszyc sie jazda na troche wiekszym sprzecie . Z racji swojego wieku robie bardzo duze wrażenie na uczestnikach ruchu kiedy widza ze jedzie dziewczyn.
Oby było Nas wiecej Lewa w góre :d<br><hr>Młoda
I w dalszej przyszłosci chce zdawac na prawo jazdy kat.A i cieszyc sie jazda na troche wiekszym sprzecie . Z racji swojego wieku robie bardzo duze wrażenie na uczestnikach ruchu kiedy widza ze jedzie dziewczyn.
Oby było Nas wiecej Lewa w góre :d<br><hr>Młoda
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeżeli podobają Wam się samotne podróże motocyklowe, to zapraszam na bloga.
<a href="http://kopciuszekmotocyklowy.blogspot.com" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://kopciuszekmotocyklowy.blogspot.com</a>/ albo na fejsbuka na strone pod tym samym tytułem. Książki jeszcze nie napisałam, ale może to kiedyś
Najpierw niech ja siÄ™ obroniÄ™!
<br><hr>Kopciuch
<a href="http://kopciuszekmotocyklowy.blogspot.com" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://kopciuszekmotocyklowy.blogspot.com</a>/ albo na fejsbuka na strone pod tym samym tytułem. Książki jeszcze nie napisałam, ale może to kiedyś

<br><hr>Kopciuch
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam, to prawda że ciagle wzbudzamy duże zdziwienie. ja kocham motocykle to jest moje drugie zycie.<br><hr>eliza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja marzę o zrobieniu prawa jazdy na motocykl niestety coraz bardziej wątpie że się uda. Mam 25 lat, 153 wzrostu i 45 kg wagi. Nie wiem czy jestem w stanie w ogole utrzymać ten sprzęt a tym bardziej znaleść później odpowiedni motocykl dla siebie.
<br><hr>Inka

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niektorzy faceni mysla ze motocykle sa przeznaczone jedynie dla nich . Ja kocham te wspaniałe maszyny i uwazam ze Kobiety sa porownywalnie swietnymi kierowcami jak mezczyzni.
nie posiadam własnego motocyklu z przyczyn finansowych ale widzac To cudo na drochach doprowadza mnie to o ciarki;D. Kobiety Oby nas wiecej było na motocyklach
:D<br><hr>Onciaaa
nie posiadam własnego motocyklu z przyczyn finansowych ale widzac To cudo na drochach doprowadza mnie to o ciarki;D. Kobiety Oby nas wiecej było na motocyklach

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
też robię prawko na motocykl (co prawda mam 168 cm i ważę ok 60 kg), ale powiem Ci, że zawsze można spełnić swoje marzenia!Komentatorzy napisał(a):Ja marzę o zrobieniu prawa jazdy na motocykl niestety coraz bardziej wątpie że się uda. Mam 25 lat, 153 wzrostu i 45 kg wagi. Nie wiem czy jestem w stanie w ogole utrzymać ten sprzęt a tym bardziej znaleść później odpowiedni motocykl dla siebie.<br><hr>Inka<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dlaczego nie , ja mam 164 cm i waze 52kg i na kursie prawka bylam wstanie opanowac motocykl ktory wazy 170kg i jest wielki , wysku fakt ze nie bylam wstanie dotknac cala stopa podloza ale pulowka takKomentatorzy napisał(a):Ja marzę o zrobieniu prawa jazdy na motocykl niestety coraz bardziej wątpie że się uda. Mam 25 lat, 153 wzrostu i 45 kg wagi. Nie wiem czy jestem w stanie w ogole utrzymać ten sprzęt a tym bardziej znaleść później odpowiedni motocykl dla siebie.<br><hr>Inka<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam, mam mały problem ze znalezieniem motocykla sportowego dla mojej drugiej połówki, problem polega na tym ze ma 163cm, czyli szukam szybkiego plastiku o poj 600 w dodatku lekkiego,i nisko osadzonym siedzeniem,ducati (niestety) odpada:/ Mają panie jakiś pomysł?<br><hr>Misiek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jestem kobieto z toba, a od niedawna szczesliwa posiadaczka tegoz pojazdu<br><hr>inesKomentatorzy napisał(a):Niektorzy faceni mysla ze motocykle sa przeznaczone jedynie dla nich . Ja kocham te wspaniałe maszyny i uwazam ze Kobiety sa porownywalnie swietnymi kierowcami jak mezczyzni.
nie posiadam własnego motocyklu z przyczyn finansowych ale widzac To cudo na drochach doprowadza mnie to o ciarki;D. Kobiety Oby nas wiecej było na motocyklach:D<br><hr>Onciaaa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jesli temat dotyczy dziewczyn na motocyklach to skorzystam z okazji i zapytam czy jest tu moze jakis rozsadny motocyklista ktory znajdzie troche checi i kilka godzin w tyg dla mlodej dziewczyny? Przez prawem jazdy chce opanowac jazde do jak tylko sie da, wiec jesli jest tu ktoś godny zaufania to bede wdzieczna za kontaktKomentatorzy napisał(a):Witam, mam mały problem ze znalezieniem motocykla sportowego dla mojej drugiej połówki, problem polega na tym ze ma 163cm, czyli szukam szybkiego plastiku o poj 600 w dodatku lekkiego,i nisko osadzonym siedzeniem,ducati (niestety) odpada:/ Mają panie jakiś pomysł?<br><hr>Misiek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokladnie ! Moj chlopak zarazil mnie to pasja. Dzieki niemu od kilku dni mam wlasny motor, co prawda maly ale na poczatek uwazam ze honda cbf 125 wystarczy. Po zakupie motoru w tym samym dniu udalam sie z moim chlopakiem na przejazdzke, dodam ze nigdy wczesniej nie jechalam ani motorem ani skuteremKomentatorzy napisał(a):Witam
Pozdrawiam serdecznie
Ps. rewelacyjny artykuł<br><hr>Gosia Jelenia Góra<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przy moim 158 cm wzrostu jeżdżę hondą CBR500R. Pierwszy sezon miałam ją obniżoną w serwisie, teraz ma już normainą wysokość i mogę śmiało polecić.<br><hr>AnkaKomentatorzy napisał(a):Witam, mam mały problem ze znalezieniem motocykla sportowego dla mojej drugiej połówki, problem polega na tym ze ma 163cm, czyli szukam szybkiego plastiku o poj 600 w dodatku lekkiego,i nisko osadzonym siedzeniem,ducati (niestety) odpada:/ Mają panie jakiś pomysł?<br><hr>Misiek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości