[Aktualności] Śmierć Maćka Zawiszy oczami jego rodzin
Przyznam, że to dobry pomysł...<br><hr>JunoKomentatorzy napisał(a):KASA BĘDZIE !!!!!!!
...podajcie tylko numer konta na które trzeba wpłacać pieniądze z przeznaczeniem na dobrego adwokata. Bikerzy to charakterne towarzycho - nie pożałujemy i KASA będzie !!!.
Rodzino Maćka zorganizujcie jak najszerzej informację gdzie wpłacać - gazety, portale internetowe, sklepy motocyklowe (także internetowe).
Czekam na taką informację żeby wpłacić, a potem jak już "rozjedziecie" tego mordercę, biegłego i resztę naszego aparatu pseudosprawiedliwości spowodujcie żebym mógł z satysfakcją przeczytać o efektach akcji, w którą się włączą wszyscy rozsądni ludzie. A takich jest też mnóstwo w samochodach.<br><hr>S2R<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
życzę wam z całego serca aby udało wam się wsadzić tego skurwy**na do pierdla i to na jak najdłużej, w pierdlu na pewno "kochają" bogatych dyrektorów.<br><hr>Sargil
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
[*] gdzieś tam jest raj,nasz raj, niekończąca się autostrada którą podążają Ci wszyscy którzy stąd odeszli w tak okrutny i zdałoby się powiedzieć bezsensowny sposób.Zbyt wielu naszych braci patrzy na nas z góry, a przecież to nie tak miało być,nie na tym polega pasja,by z pasją ginąć,by to co najbardziej kochamy było narzędziem zbrodni w rękach innych użytkowników dróg. Wciąż nie mogę pogodzić się ze śmiercią właściciela 2kółek,człowieka doświadczonego,kogoś kto był dla wielu z nas autorytetem. Są fundacje pomagające ofiarom wypadków drogowych,ale czy jest fundacja pomagająca motocyklistom i ich rodzinom-ja bym była za tym,by stworzyć właśnie taką organizację. Znajomi,którzy mieli wypadki na moto często przed wymiarem sprawiedliwości są traktowani jak ludzie 2,a nawet3 kategorii-pijany lekarz za skrzyżowaniu najeżdża na motocykl i co-nie ponosi kary przez 2lata,natomiast człowiek który ucierpiał w wypadku traci zdrowie,pracę, dom i kobietę swojego życia-bo jest kaleką bez kasy, perspektyw...
mój mail klaudiasch1980@gmail.com STWÓRZMY ORGANIZACJĘ BRONIĄCĄ NASZYCH PRAW A PRZEDE WSZYSTKIM TRAFIAJĄCĄ DO ŚWIADOMOŚCI ŻE MOTOCYKLISTA TO TEŻ CZŁOWIEK, ŻE 4KOŁA NIE DAJĄ PRZYZWOLENIA NA MORDERSTWO<br><hr>klaudia
mój mail klaudiasch1980@gmail.com STWÓRZMY ORGANIZACJĘ BRONIĄCĄ NASZYCH PRAW A PRZEDE WSZYSTKIM TRAFIAJĄCĄ DO ŚWIADOMOŚCI ŻE MOTOCYKLISTA TO TEŻ CZŁOWIEK, ŻE 4KOŁA NIE DAJĄ PRZYZWOLENIA NA MORDERSTWO<br><hr>klaudia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Takie sytuacje tylko potwierdzają, że wypadki z udziałem motocyklistów to w dużej mierze wina cwelów którzy nie potrafią jeżdzić na 2 kołach a na 4 też jak widać im ciężko. ograniczenie prostacy.
ps. wyrazy współczucia za Macka<br><hr>roman-dzik
ps. wyrazy współczucia za Macka<br><hr>roman-dzik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Popieram zrobić zrzutę na konto ile kto może by pomóc sprawiedliwości !!!Komentatorzy napisał(a):KASA BĘDZIE !!!!!!!
...podajcie tylko numer konta na które trzeba wpłacać pieniądze z przeznaczeniem na dobrego adwokata. Bikerzy to charakterne towarzycho - nie pożałujemy i KASA będzie !!!.
Rodzino Maćka zorganizujcie jak najszerzej informację gdzie wpłacać - gazety, portale internetowe, sklepy motocyklowe (także internetowe).
Czekam na taką informację żeby wpłacić, a potem jak już "rozjedziecie" tego mordercę, biegłego i resztę naszego aparatu pseudosprawiedliwości spowodujcie żebym mógł z satysfakcją przeczytać o efektach akcji, w którą się włączą wszyscy rozsądni ludzie. A takich jest też mnóstwo w samochodach.<br><hr>S2R<br>Komentatorzy napisał(a):Przyznam, że to dobry pomysł...<br><hr>Juno<br>
jak czytam to krew mnie zalewa co można za pieniądze. 180 zł to kara za zabójstwo bo ofiarą jest motocyklista !!!
Współczuje rodzinie i znajomym Maćka.<br><hr>wwwrobel
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak to sie nadaje do telewizji do programu uwaga oni napewno os z tym zrobia. Współczucia dla rodziny.<br><hr>lusia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moi drodzy dziękujemy w imieniu redakcji jak i brata Maćka za taki odzew. Już pracujemy z Michałem nad uruchomieniem konta, na które można by było wpłacać pieniądze. Więcej szczegółów na dniach. Myślę, że ta sprawa jest naprawdę ważna nie tylko dla rodziny Maćka ale i nas wszystkich.<br><hr>ŻmijaKomentatorzy napisał(a):KASA BĘDZIE !!!!!!!
Czekam na taką informację żeby wpłacić, a potem jak już "rozjedziecie" tego mordercę, biegłego i resztę naszego aparatu pseudosprawiedliwości spowodujcie żebym mógł z satysfakcją przeczytać o efektach akcji, w którą się włączą wszyscy rozsądni ludzie. A takich jest też mnóstwo w samochodach.<br><hr>S2R<br>Komentatorzy napisał(a):Przyznam, że to dobry pomysł...<br><hr>Juno<br>Komentatorzy napisał(a):Popieram zrobić zrzutę na konto ile kto może by pomóc sprawiedliwości !!!
jak czytam to krew mnie zalewa co można za pieniądze. 180 zł to kara za zabójstwo bo ofiarą jest motocyklista !!!
Współczuje rodzinie i znajomym Maćka.<br><hr>wwwrobel<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
trzeba bylo przyjechac. Wszystkie informacje sa na bierząco na gronie.<br><hr>abukKomentatorzy napisał(a):jezeli rozprawa jest jawna to można przybyć tłumnie na rozprawe w celu obsewacji oczywiscie w kobinezonach i kurtkach z kaskami, by pokazać ze sprawa jest obserwowana<br><hr>draq<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To nie pierwszy przypadek w państwie bez prawa że morderca !tak morderca posługujący się przedmiotem jakim jest samochód czy inny pojazd unika sprawiedliwości przez protekcję.
Porównuję takie sytuacje do kogoś kto ma w reku pistolet i strzela na około a jak kogoś trafi to to jest jego wina ale jest to tylko nieszczęśliwy wypadek lub zbieg okoliczności.
Mamy tez taka sytuację gdy młoda osoba będąca synem bogatej i wpływowej persony w Nowym Targu wsiada do samochodu nie mając na to uprawnień "prawa jazdy" i szaleje po mieście i okolicy a sąsiad policjant przymyka na to oko.W końcu dochodzi do tragicznego zdarzenia którego ewidentnym winowajcą jest synalek zabijający na przejściu dla pieszych dzieciaka i co? ano sędzia ogłasza wyrok że przyczyną wypadku nie
było brak znajomości przepisów i do tego nieprawidłowe wyprzedzanie w miejscu zabronionym tylko to że dzieciak zatrzymał się przy końcu pasów/zebra/mało tego wyrok tak ustawił że nie ma już odwołania.
Policjanci tez sfałszowali protokół z wypadku wpisując że prawo jazdy zostało odebrane sprawcy wypadku a okazało się że on nigdy takiego nie miał.
Gdzie my żyjemy?<br><hr>senekkorzenna
Porównuję takie sytuacje do kogoś kto ma w reku pistolet i strzela na około a jak kogoś trafi to to jest jego wina ale jest to tylko nieszczęśliwy wypadek lub zbieg okoliczności.
Mamy tez taka sytuację gdy młoda osoba będąca synem bogatej i wpływowej persony w Nowym Targu wsiada do samochodu nie mając na to uprawnień "prawa jazdy" i szaleje po mieście i okolicy a sąsiad policjant przymyka na to oko.W końcu dochodzi do tragicznego zdarzenia którego ewidentnym winowajcą jest synalek zabijający na przejściu dla pieszych dzieciaka i co? ano sędzia ogłasza wyrok że przyczyną wypadku nie
było brak znajomości przepisów i do tego nieprawidłowe wyprzedzanie w miejscu zabronionym tylko to że dzieciak zatrzymał się przy końcu pasów/zebra/mało tego wyrok tak ustawił że nie ma już odwołania.
Policjanci tez sfałszowali protokół z wypadku wpisując że prawo jazdy zostało odebrane sprawcy wypadku a okazało się że on nigdy takiego nie miał.
Gdzie my żyjemy?<br><hr>senekkorzenna
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
...po prostu straszne, nie ma sprawiedliwości w tym kraju
Mamy chory wymiar sprawiedliwości i najgorsze jest to ze nie wiadomo jak to zmienić ...o ile w ogóle dało by sie to jakoś zmienić, bo jak narazie najwięcej do gadania w tym kraju mają ludzie wpływowi, którzy mają układy, znajomości i dają łapówy
<br><hr>Bis

Mamy chory wymiar sprawiedliwości i najgorsze jest to ze nie wiadomo jak to zmienić ...o ile w ogóle dało by sie to jakoś zmienić, bo jak narazie najwięcej do gadania w tym kraju mają ludzie wpływowi, którzy mają układy, znajomości i dają łapówy

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pięknie napisane, wyraża wszystko co miałem na myśli <br><hr>MartiKomentatorzy napisał(a):[*] gdzieś tam jest raj,nasz raj, niekończąca się autostrada którą podążają Ci wszyscy którzy stąd odeszli w tak okrutny i zdałoby się powiedzieć bezsensowny sposób.Zbyt wielu naszych braci patrzy na nas z góry, a przecież to nie tak miało być,nie na tym polega pasja,by z pasją ginąć,by to co najbardziej kochamy było narzędziem zbrodni w rękach innych użytkowników dróg. Wciąż nie mogę pogodzić się ze śmiercią właściciela 2kółek,człowieka doświadczonego,kogoś kto był dla wielu z nas autorytetem. Są fundacje pomagające ofiarom wypadków drogowych,ale czy jest fundacja pomagająca motocyklistom i ich rodzinom-ja bym była za tym,by stworzyć właśnie taką organizację. Znajomi,którzy mieli wypadki na moto często przed wymiarem sprawiedliwości są traktowani jak ludzie 2,a nawet3 kategorii-pijany lekarz za skrzyżowaniu najeżdża na motocykl i co-nie ponosi kary przez 2lata,natomiast człowiek który ucierpiał w wypadku traci zdrowie,pracę, dom i kobietę swojego życia-bo jest kaleką bez kasy, perspektyw...
mój mail klaudiasch1980@gmail.com STWÓRZMY ORGANIZACJĘ BRONIĄCĄ NASZYCH PRAW A PRZEDE WSZYSTKIM TRAFIAJĄCĄ DO ŚWIADOMOŚCI ŻE MOTOCYKLISTA TO TEŻ CZŁOWIEK, ŻE 4KOŁA NIE DAJĄ PRZYZWOLENIA NA MORDERSTWO<br><hr>klaudia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam.
Niestety nie jestem motocyklistą, ale w niedalekiej przyszłości planuje nim zostać.
Mam pytanie, czy zawiadamialiście już media, o całej sprawie?
Moja propozycja jest taka, by może wszyscy czytający napisali maile do superwizjerów itd.
Jeśli napisze tylko jedna osoba może to wiele nie dać, ale gdyby tak wszyscy zasypali
takie magazyny, redakcje i telewizje mailami, to wtedy istnieje wiele wieksza szansa na zainteresowanie się mediów tym faktem i jakąś interwencję.
Pozwoliłem sobie zacytować powyższy tekst i rozesłać do kilku redakcji.
Proponuje by zrobiła to jak największa ilość osób.
Można też wykorzystać stronę internetową z petycjami i zrobić petycję, pod która zbierałoby się podpisy z prośbą o interwencję mediów.
Słać gdzie się tylko da, im więcej redakcji poinformowanych, tym większa szansa powodzenia.
W przeszłości zajmowałem się róznymi petycjami oraz próbami nagłaśniania pewnych spraw, z ogromną chęcią pomogę, jeśli tylko ta chęć mojej pomocy zostanie zaakceptowana.
<br><hr>WolvesGuardian
Niestety nie jestem motocyklistą, ale w niedalekiej przyszłości planuje nim zostać.
Moja propozycja jest taka, by może wszyscy czytający napisali maile do superwizjerów itd.
Jeśli napisze tylko jedna osoba może to wiele nie dać, ale gdyby tak wszyscy zasypali
takie magazyny, redakcje i telewizje mailami, to wtedy istnieje wiele wieksza szansa na zainteresowanie się mediów tym faktem i jakąś interwencję.
Można też wykorzystać stronę internetową z petycjami i zrobić petycję, pod która zbierałoby się podpisy z prośbą o interwencję mediów.
Słać gdzie się tylko da, im więcej redakcji poinformowanych, tym większa szansa powodzenia.
W przeszłości zajmowałem się róznymi petycjami oraz próbami nagłaśniania pewnych spraw, z ogromną chęcią pomogę, jeśli tylko ta chęć mojej pomocy zostanie zaakceptowana.
<br><hr>WolvesGuardian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam.
Pozwole sobie zacytować powyższy tekst i rozesłać do kilku redakcji.
W przeszłości zajmowałem się róznymi petycjami oraz próbami nagłaśniania pewnych spraw, z ogromną chęcią pomogę, jeśli tylko ta chęć mojej pomocy zostanie zaakceptowana.<br><hr>WolvesGuardian
Pozwole sobie zacytować powyższy tekst i rozesłać do kilku redakcji.
W przeszłości zajmowałem się róznymi petycjami oraz próbami nagłaśniania pewnych spraw, z ogromną chęcią pomogę, jeśli tylko ta chęć mojej pomocy zostanie zaakceptowana.<br><hr>WolvesGuardian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ok wysłane do Expressu Reporterów, Superwizjera, Uwagi, Sprawy Dla Reportera,
Interwencji....
Teraz panowie wy słać jak najwięcej osób...
tutaj podaje adresy :
-pogotowie@tvp.pl -Express Reporterów
-superwizjer@tvn.pl
-uwaga@tvn.pl
-sprawa.dla.reportera@tvp.pl
-interwencja@polsat.com
Przepraszam, za podjęcie działan bez konsultacji z rodziną, ale wydaje mi się,
że nagłośnienie sprawy, to tylko tędy droga.
W mailu podałem adres strony i do całej smutnej historii, mam nadzieję, że ktoś się tym zainteresuje i pomoże.
Mam nadzieje, że nic złego nie zrobiłem, chciałem po prostu pomóc:)
Dzięki za uwage, pozdrawiam
WolvesGuardian<br><hr>WolvesGuardian
Interwencji....
tutaj podaje adresy :
-superwizjer@tvn.pl
-uwaga@tvn.pl
-interwencja@polsat.com
W mailu podałem adres strony i do całej smutnej historii, mam nadzieję, że ktoś się tym zainteresuje i pomoże.
WolvesGuardian<br><hr>WolvesGuardian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hej,Komentatorzy napisał(a):Witam.
<br><hr>WolvesGuardian<br>
Każda pomoc jest bardzo mile widziana i potrzebna, każda propozycja czy informacja która przybliża nas do ukarania tego (*&^%$ jest na wagę złota. Bardzo dziękuje za pomoc i w razie czego podaje nr tel 501160639.
Dzięki<br><hr>michał zawisza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hej,Komentatorzy napisał(a):Witam.
<br><hr>WolvesGuardian<br>
Każda pomoc jest bardzo mile widziana i potrzebna, każda propozycja czy informacja która przybliża nas do ukarania tego (*&^%$ jest na wagę złota. Bardzo dziękuje za pomoc i w razie czego podaje nr tel 501160639.
Dzięki<br><hr>michał zawisza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witajcie,Komentatorzy napisał(a):Ok wysłane do Expressu Reporterów, Superwizjera, Uwagi, Sprawy Dla Reportera,
Interwencji....
tutaj podaje adresy :
-superwizjer@tvn.pl
-uwaga@tvn.pl
-interwencja@polsat.com
WolvesGuardian<br><hr>WolvesGuardian<br>
Naprawdę bardzo dziękuje za pomoc i powiadomienie tylu miejsc to dla mnie wielkie ułatwienie, w razie jeśli ktoś z powyższych będzie potrzebował kontaktu do rodziny podaje poniżej, prosiliście również o nr konta. Naprawdę jestem w pozytywnym szoku że tyle osób chce nam pomóc, z całego serca w imieniu swoim i rodziny dziękuje.
Michał Zawisza
michal.zawisza@wp.pl
501160639
eMAX plus 56 1140 2004 0000 3502 3884 9776
Macie rację że powinniśmy założyć fundację która miała by na celu nie tylko zbieranie kasy na adwokata czy działania idące w kierunku ukarania winnego, ale także aby takie rzeczy nie zdarzały się częściej. Niestety tutaj pojawia się duży problem, na to wszystko trzeba mieć czas, praca, rodzina, sprawa, latanie po sądach, adwokatach, telewizjach. W rodzinie tylko ja mam samochód i jestem również przez to angażowany do większości spraw. A na prowadzenie fundacji wcześniej założenie trzeba mieć naprawdę dużo czasu.
<br><hr>Michał Zawisza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myślę że polskie prawo jest do d***y to bardzo bulwersująca sprawa że jakiś bogaty skur***el znowu się wywinął ale mam nadzieje że nie na długo!<br><hr>edyta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl