[Aktualności] Śmierć Maćka Zawiszy oczami jego rodzin
Uwierzcie mi na słowo nie było to przypadkowe,<br><hr>michal.zawiszaKomentatorzy napisał(a):co nie zrobicie i tak to mu nie przywróci życia... tylko uprzykrzy winnemu który i tak pewnie jest załamany zaistniałą sytuacją celowo go nie zabił...<br><hr>djradam<br>Komentatorzy napisał(a):czytaj ****@ ze zrozumienie!!!!! chciał go nastraszyć!!!!!!!!!!!! <br><hr>zeda<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Prawie każdy motocyklista skończy kiedyś podobnie. Pchają się tak, że szkoda słów, wyprzedzają na trzeciego, czasem obiją się nawet o lusterko auta, więc czy to normalne?
Niech po polach szalejÄ… i tam siÄ™ zabijajÄ…...<br><hr>DarX
Niech po polach szalejÄ… i tam siÄ™ zabijajÄ…...<br><hr>DarX
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co za idiota.. jeden ci przed maską nasrał i już każdy jeden śmierdzi?Komentatorzy napisał(a):Prawie każdy motocyklista skończy kiedyś podobnie. Pchają się tak, że szkoda słów, wyprzedzają na trzeciego, czasem obiją się nawet o lusterko auta, więc czy to normalne?
Niech po polach szalejÄ… i tam siÄ™ zabijajÄ…...<br><hr>DarX<br>
A może puszkowców wszystkich wyślemy w kosmos na jazde bo ile razy nie jade samochodem gdzies jakis idiota szaleje na 4 kołach..?<br><hr>zajcev
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolejny przykład działania sądów w naszym biednym kraju w którym liczy się tylko pieniądz... Proponuję nagłośnić sprawę w mediach, porozsyłać listy do kancelarii adwokackich bo niewykluczone, że niejeden z doświadczonych i dobrych prawników będzie chciał powalczyć w tej sprawie dla sprawiedliwości i może dla pewnego rodzaju sławy. Trzymam kciuki za sprawiedliwe zakończenie tej sprawy<br><hr>Paweł
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
scyzoryk się w kieszeni otwiera . Pana kierowcę katamaran do prac społecznych pomagać ofiarom wypadków i ludziom niepełnosprawnym do końca życia .<br><hr>donjaw
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak zwani biegli w Polsce to grupa której należało by się mocno przyjrzeć,takich łapówkarzy to świat niewidział!!!<br><hr>RAM.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To jest chyba k***a kolejna kpina...
W tamtym roku zginęło 2 moich kolegów przez właśnie tego typu s***syna.
Wyjechał na ich pas pod pretekstem nastraszenia. Fakt, nie jechali wolno, bo trochę ponad 110km/h , kierowca mniej wiecej tak samo, ale jakim prawem???!!
Jednego z nich nie mogli zidentyfikować, dopiero po zdjęciu z dowodu....
Oczywiśćie polski wymiar sprawiedliwośći nigdy nie zawodzi... kierowca dostał 450zl mandatu, rok więzienia w zawieszeniu na 4lata...i to jest kara??? Dla mnie dożywocie za świadome i umyślne zabójstwo(nieważne ilu osób) to wciąż za mało...
Moje wyrazy współczucia dla rodziny i znajomych.<br><hr>KELGAR
W tamtym roku zginęło 2 moich kolegów przez właśnie tego typu s***syna.
Wyjechał na ich pas pod pretekstem nastraszenia. Fakt, nie jechali wolno, bo trochę ponad 110km/h , kierowca mniej wiecej tak samo, ale jakim prawem???!!
Jednego z nich nie mogli zidentyfikować, dopiero po zdjęciu z dowodu....
Oczywiśćie polski wymiar sprawiedliwośći nigdy nie zawodzi... kierowca dostał 450zl mandatu, rok więzienia w zawieszeniu na 4lata...i to jest kara??? Dla mnie dożywocie za świadome i umyślne zabójstwo(nieważne ilu osób) to wciąż za mało...
Moje wyrazy współczucia dla rodziny i znajomych.<br><hr>KELGAR
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ty masz nasrane w głowie człowieku... Przeczytałeś w ogóle jak doszło do wypadku??? Czy Maciek się gdzieś wpychał???? Sa motocykliści i mistrzowie prostej... jak nie znasz różnicy to nie zabieraj głosu na forum bo się błaźnisz, a innym podnosisz ciśnienie swoją głupotą<br><hr>KELGARKomentatorzy napisał(a):Prawie każdy motocyklista skończy kiedyś podobnie. Pchają się tak, że szkoda słów, wyprzedzają na trzeciego, czasem obiją się nawet o lusterko auta, więc czy to normalne?
Niech po polach szalejÄ… i tam siÄ™ zabijajÄ…...<br><hr>DarX<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam. skladam szczere wyrazy wspolczucia dla Michała i Jego rodziny. ja rowniez jestem zdania kolegow, ktorzy pisza o zalozeniu fundacji albo zwyklego konta z ktorego mozna by oplacac papugi, zeby sprawy takie jak ta mogly byc osadzone sprawiedliwie. nie jestem zamozny ale napewno kilka papierkow na to znajde. NIE ODPUSZCZAC!!!<br><hr>stunter24bz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Trochę Twoja opowieść nie trzyma się kupy i być może nie do końca jechałeś jak aniołek. Niestety tak jest, że nie warto potrącać pieszych. A już zupełnie pod żadnym pozorem na pasach. Jeżeli ta kobieta przechodziłą przez pasy, to spotkała Cię normalna rzecz. Mojemu koledze pijany koleś wtoczył się pod motocykl, koleś złamał mu nogę i tez katowali go prokuratorzy itp... Niemniej Twój przypadek pokazuje, jak bardzo przegięli w sprawie Maćka Zawiszy.<br><hr>TOmekKomentatorzy napisał(a):6 miesięcy temu jadąc na motorze z chodnika wyskoczyła mi prosto pod koła starsza kobieta.. 80 letnia.. miałem z 5 metrów na reakcje.. położyłem motor.. doznała licznych złamań i urazów. Jak policja do niej dojechała do szpitala to zeznała "szkoda że mnie nie zabił"..
Jechałem przepisowo, 40km/h... ledwo ruszyłem z świateł, są świadkowie.. w papierach nie było na mnie nic.. kompletnie nic.. jedynie biegły z szczecina.. z drugiego końca polski który nigdy na oczy miejsca wypadku nie widział stwierdził że na 3 biegu jechać można 100km/h i ON PODEJRZEWA że tyle jechałem.. dwupasmowa ulica.. prokurator oparł się na zdaniu że mogłem wyminąć kobietę lewym pasem.. co z tego że wpadłbym pod koła innego samochodu.. dziś mam 2 lata w zawieszeniu na 3.. 3000 kosztów sądowych i 2000 odszkodowania dla tej kobiety.. dodatkowo sądzi mnie cywilnie o odszkodowanie.. o to polska sprawiedliwość...<br><hr>zajcev<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co sądzicie o pomyśle, aby w dniu rozprawy apelacyjnej ( A NA PEWNO TAKA BĘDZIE ) pojechać moto pod sąd i wypalić kapcia? Taki huk i dym będą widocznym znakiem, że ktoś się sprawą interesuje, a jak będzie zainteresowanie, to i sędziowie będą mniej ochoczy do "szycia" sprawy. Każdy przekręt uwielbia ciszę. A pojechanie pod sąd i odpalenie moto w godzicie rozpoczęcia rozprawy nic nas nie kosztuje ...<br><hr>Tomek Alonzo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
KASA BĘDZIE !!!!!!!
...podajcie tylko numer konta na które trzeba wpłacać pieniądze z przeznaczeniem na dobrego adwokata. Bikerzy to charakterne towarzycho - nie pożałujemy i KASA będzie !!!.
Rodzino Maćka zorganizujcie jak najszerzej informację gdzie wpłacać - gazety, portale internetowe, sklepy motocyklowe (także internetowe).
Czekam na taką informację żeby wpłacić, a potem jak już "rozjedziecie" tego mordercę, biegłego i resztę naszego aparatu pseudosprawiedliwości spowodujcie żebym mógł z satysfakcją przeczytać o efektach akcji, w którą się włączą wszyscy rozsądni ludzie. A takich jest też mnóstwo w samochodach.<br><hr>S2R
...podajcie tylko numer konta na które trzeba wpłacać pieniądze z przeznaczeniem na dobrego adwokata. Bikerzy to charakterne towarzycho - nie pożałujemy i KASA będzie !!!.
Rodzino Maćka zorganizujcie jak najszerzej informację gdzie wpłacać - gazety, portale internetowe, sklepy motocyklowe (także internetowe).
Czekam na taką informację żeby wpłacić, a potem jak już "rozjedziecie" tego mordercę, biegłego i resztę naszego aparatu pseudosprawiedliwości spowodujcie żebym mógł z satysfakcją przeczytać o efektach akcji, w którą się włączą wszyscy rozsądni ludzie. A takich jest też mnóstwo w samochodach.<br><hr>S2R
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W takim właśnie kraju żyjemy! to skandal i sprawa dla telewizji. moje głębokie współczucia dla rodziny Maćka. Jak tak dalej pójdzie to ludzie sami będą wymierzać sprawiedliwość - bez przekupnego sądu.<br><hr>0Rh+
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
na 4 pasmowej drodze pełnej samochodów.. w zeznaniu przyznała się że przechodziła w miejscu niedozwolonym.. to samo prokurator.. normalna rzecz? to ja jutro Ci się rzucę z chodnika na szybę, a pojutrze zażądam od Ciebie 100.000zł odszkodowania co Ty na to?<br><hr>zajcevKomentatorzy napisał(a):6 miesięcy temu jadąc na motorze z chodnika wyskoczyła mi prosto pod koła starsza kobieta.. 80 letnia.. miałem z 5 metrów na reakcje.. położyłem motor.. doznała licznych złamań i urazów. Jak policja do niej dojechała do szpitala to zeznała "szkoda że mnie nie zabił"..
Jechałem przepisowo, 40km/h... ledwo ruszyłem z świateł, są świadkowie.. w papierach nie było na mnie nic.. kompletnie nic.. jedynie biegły z szczecina.. z drugiego końca polski który nigdy na oczy miejsca wypadku nie widział stwierdził że na 3 biegu jechać można 100km/h i ON PODEJRZEWA że tyle jechałem.. dwupasmowa ulica.. prokurator oparł się na zdaniu że mogłem wyminąć kobietę lewym pasem.. co z tego że wpadłbym pod koła innego samochodu.. dziś mam 2 lata w zawieszeniu na 3.. 3000 kosztów sądowych i 2000 odszkodowania dla tej kobiety.. dodatkowo sądzi mnie cywilnie o odszkodowanie.. o to polska sprawiedliwość...<br><hr>zajcev<br>Komentatorzy napisał(a):Trochę Twoja opowieść nie trzyma się kupy i być może nie do końca jechałeś jak aniołek. Niestety tak jest, że nie warto potrącać pieszych. A już zupełnie pod żadnym pozorem na pasach. Jeżeli ta kobieta przechodziłą przez pasy, to spotkała Cię normalna rzecz. Mojemu koledze pijany koleś wtoczył się pod motocykl, koleś złamał mu nogę i tez katowali go prokuratorzy itp... Niemniej Twój przypadek pokazuje, jak bardzo przegięli w sprawie Maćka Zawiszy.<br><hr>TOmek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nierozsądny pomysł. Takie zachownaie utrwali tylko wśród postronnych obserwatorów pogląd (fałszywy), że motocyksci to psychole i samobójcy.Komentatorzy napisał(a):Co sądzicie o pomyśle, aby w dniu rozprawy apelacyjnej ( A NA PEWNO TAKA BĘDZIE ) pojechać moto pod sąd i wypalić kapcia? Taki huk i dym będą widocznym znakiem, że ktoś się sprawą interesuje, a jak będzie zainteresowanie, to i sędziowie będą mniej ochoczy do "szycia" sprawy. Każdy przekręt uwielbia ciszę. A pojechanie pod sąd i odpalenie moto w godzicie rozpoczęcia rozprawy nic nas nie kosztuje ...<br><hr>Tomek Alonzo<br>
Lepszym pomysłem byłoby wsparcie finansowe dla Rodziny by wynająć lepszych adwokatów i wygrać Apelacje (tj. uzyskać korzystny sprawiedliwy wyrok dla przestępcy)<br><hr>elektrycerz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
potwierdzam.. zły pomysł<br><hr>zajcevKomentatorzy napisał(a):Co sądzicie o pomyśle, aby w dniu rozprawy apelacyjnej ( A NA PEWNO TAKA BĘDZIE ) pojechać moto pod sąd i wypalić kapcia? Taki huk i dym będą widocznym znakiem, że ktoś się sprawą interesuje, a jak będzie zainteresowanie, to i sędziowie będą mniej ochoczy do "szycia" sprawy. Każdy przekręt uwielbia ciszę. A pojechanie pod sąd i odpalenie moto w godzicie rozpoczęcia rozprawy nic nas nie kosztuje ...<br><hr>Tomek Alonzo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jezeli rozprawa jest jawna to można przybyć tłumnie na rozprawe w celu obsewacji oczywiscie w kobinezonach i kurtkach z kaskami, by pokazać ze sprawa jest obserwowana<br><hr>draq
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Michałowi i całej rodzinie Maćka serdecznie współczuję i życzę Wam wytrwałości w walce o sprawiedliwość. Proszę też o podanie mumeru konta na które mógłbym przekazać pieniądze na dalsze działania prawne związane z dochodzeniem sprwiedliwego wyroku sądowego.
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
standardowo POLSKIE PRAWO DLA BOGATYCH!!! w mojej miejscowoscie bogacze tez moga wiecej niz zwykli ciezko pracujacy ludzie!! biedny dostanie mandat za przejscie w zlym miejscu a bogacz jezdzi pijany samochodemi nic mu nie robia!!<br><hr>Tirek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości