Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Śmierć Maćka Zawiszy oczami jego rodzin
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Śmierć Maćka Zawiszy oczami jego rodzin

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 1/12/2009, 23:06

Komentatorzy napisał(a):z pewnością ścigaczem jechał dozwolone 50km/h... dajcie spokój - sam się prosił o śmierć...
ŚMIERĆ wszystkim WARIATOM DROGOWYM - obojętnie, czy motocyklista, kierowca osobówki czy TIRA - przekraczasz szybkość, łamiesz przepisy - jesteś potencjalnym MORDERCĄ... (a ile tacy mordercy mają naklejonych rybek???) - śmiech na sali...
(*) - żal, że ginie człowiek - ale nigdy nie będzie mi żal MORDRCÓW na 2 czy 4 kółkach.<br><hr>ANTYPIRAT<br>
Ty antymózg czym Ty myślisz-genitaliami. Gdyby prędkość była jedyną przyczyną wypadków to 9 na 10 kierowców gryzłoby ziemię. Taki święty jesteś to albo nie masz prawka albo masz ale moherowy beret
Nie istotne tu jest z jaka prędkością jechał ten człowiek-ważne jest że jakiś czub chciał go nastraszyć a wyszło tak że ZABIŁ. I teraz wszystkim nam śmieje się w twarz,bo kara jaką poniósł jest nieadekwatna do tego co zrobił-ZABIŁ-ODEBRAŁ KOMUŚ ZYCIE-PRZYSZŁOŚĆ,POZBAWIŁ ŻYCIA CZYJEGOŚ DZIECKA,BRATA...<br><hr>klaudia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/12/2009, 08:00

Komentatorzy napisał(a):z pewnością ścigaczem jechał dozwolone 50km/h... dajcie spokój - sam się prosił o śmierć...
ŚMIERĆ wszystkim WARIATOM DROGOWYM - obojętnie, czy motocyklista, kierowca osobówki czy TIRA - przekraczasz szybkość, łamiesz przepisy - jesteś potencjalnym MORDERCĄ... (a ile tacy mordercy mają naklejonych rybek???) - śmiech na sali...
(*) - żal, że ginie człowiek - ale nigdy nie będzie mi żal MORDRCÓW na 2 czy 4 kółkach.<br><hr>ANTYPIRAT<br>
Komentatorzy napisał(a):ty jełopie katamaranowy.. gs500 ścigacz? no to moja renault megane to pewnie F1 ?!<br><hr>zajcev<br>
Komentatorzy napisał(a):Drogi Antypiracie, chciałbym żebyś powiedział w twarz to co napisałeś rodziną ludzi którzy stracili życie na ulicy, bardzo chętnie się z tobą spotkam i wysłucham że mój brat zasłużył na śmierć i sam się o nią prosił. Informacyjnie ci powiem że Maciej jeździł przepisowo, a szczególnie na motorze. Więc uważaj na to co piszesz i mówisz, wiem że internet daje pewnego rodzaju bezkarność wypowiedzi, ale za każdym razem pisząc coś pomyśl czy twój post nikogo nie urazi, zaboli.<br><hr>Michał Zawisza<br>
Komentatorzy napisał(a):Michał musisz być twardy i nie brać do serca wypowiedzi co niektórych pseudo motocyklistów! <br><hr>wwwrobel<br>
Staram się jak mogę ale czasem taki człowiek który nie ma pojęcia o czym mówi a mówi żeby tylko było "fajnie" w takiej sprawie mnie po prostu wkurza pewnie koleś ma 16 lat i siedzi z kolegami myśląc jak kogoś wkurzyć, niestety tacy ludzie też są. <br><hr>Michał Zawisza
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/12/2009, 16:52

Podaj rysopis i dane tego chłystka. Może trzeba z nim porozmawiać, jak mężczyzna z mężczyzną.<br><hr>Anioł Z.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/12/2009, 21:10

UWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGA!!!!!!!!!!!!!!!
W dniu 4 grudnia wysyłamy na podany adres sprzeciw do UWAGI
Niech każdy w kilku prostych słowach wyrazi to co czuje czytając wyrok w tej sprawie. Bracia z portalu wkole popierają akcję

<a href="http://uwaga.onet.pl.html" target="blank" class="link">http://uwaga.onet.pl.html</a><br><hr>klaudia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/12/2009, 23:31

Komentatorzy napisał(a):UWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGA!!!!!!!!!!!!!!!
Niech każdy w kilku prostych słowach wyrazi to co czuje czytając wyrok w tej sprawie. Bracia z portalu wkole popierają akcję

<a href="http://uwaga.onet.pl.html" target="blank" class="link">http://uwaga.onet.pl.html</a><br><hr>klaudia<br>
w tytule wpisujcie
180 zł kary za zabicie motocyklisty! Bulwersujący finał
<a href="http://www.scigacz.pl/Smierc,Macka,Zawiszy,oczami,jego,rodziny,11239.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Smierc,Macka,Zawiszy,oczami,jego,rodziny,11239.html</a> <br><hr>klaudia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/12/2009, 23:35

Coś mi nie bangla w twojej wypowiedzi. Poza tym że brzmi jak wypowiedź strasznego ignoranta; może nie jestem expertem ale wydaje mi się że fotka załączona do artykułu na ścigaczu to najmniejsze Virago, czyli mini choperek dla dziewczyn, w sam raz do spokojnej jazdy po mieście 50km/h. Mógłbyś pisać takie głupoty gdybyś tam był, ale wtedy to by znaczyło że ty jesteś sprawcą bo tylko sprawca mógł wiedzieć z jaką prędkością jechał Maciek (widział swój prędkościomierz).<br><hr>raper
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/12/2009, 23:42

Komentatorzy napisał(a):ty jełopie katamaranowy.. gs500 ścigacz? no to moja renault megane to pewnie F1 ?!<br><hr>zajcev<br>
Komentatorzy napisał(a):Drogi Antypiracie, chciałbym żebyś powiedział w twarz to co napisałeś rodziną ludzi którzy stracili życie na ulicy, bardzo chętnie się z tobą spotkam i wysłucham że mój brat zasłużył na śmierć i sam się o nią prosił. Informacyjnie ci powiem że Maciej jeździł przepisowo, a szczególnie na motorze. Więc uważaj na to co piszesz i mówisz, wiem że internet daje pewnego rodzaju bezkarność wypowiedzi, ale za każdym razem pisząc coś pomyśl czy twój post nikogo nie urazi, zaboli.<br><hr>Michał Zawisza<br>
Komentatorzy napisał(a):Michał musisz być twardy i nie brać do serca wypowiedzi co niektórych pseudo motocyklistów! <br><hr>wwwrobel<br>
Komentatorzy napisał(a):Staram się jak mogę ale czasem taki człowiek który nie ma pojęcia o czym mówi a mówi żeby tylko było "fajnie" w takiej sprawie mnie po prostu wkurza pewnie koleś ma 16 lat i siedzi z kolegami myśląc jak kogoś wkurzyć, niestety tacy ludzie też są. <br><hr>Michał Zawisza<br>
Podejrzewam że autorem tego kretyńskiego wpisu jest sprawca zdarzenia lub ktoś z nim związany. Jest to ewidentna prowokacja co może znaczyć że sprawcę (lub jego np adwokatów) niepokoją Nasze działania.
Trzymaj się chłopie, na krańcu własnej drogi spotkasz swojego Brata, a tymczasem On będzie miał z Góry oko na Ciebie i Twoją Rodzinę, na pewno będzie starał się Was chronić.<br><hr>raper
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/12/2009, 23:44

Komentatorzy napisał(a):UWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGA!!!!!!!!!!!!!!!

<a href="http://uwaga.onet.pl.html" target="blank" class="link">http://uwaga.onet.pl.html</a><br><hr>klaudia<br>
Nieprawidłowy link, powinno być <a href="http://uwaga.onet.pl" target="blank" class="link">http://uwaga.onet.pl</a>/<br><hr>raper
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/12/2009, 16:21

Widziałem kiedyś podobny wypadek w Katowicach: to było dawno, ze cztery albo pięć lat temu, latem (było ciepło) na Mikołowskiej w rejonie ul. Pięknej. Ruszyliśmy sprzed świateł na przejściu koło ul. Parkowej. Motocykl oczywiście w sekundę był daleko, ja stałem chyba trzeci służbowym oplem, ruszyłem powoli. Jedne z pierwszych aut - wielki ciemny Wan, jeśli dobrze pamiętam ciemno zielony z ciemnymi szybami wyrwał za motocyklem. Dogonił chłopaka przy zjeździe na ul. Górnośląską a następnie migacz w prawo i wjechał w przednie koło motocyklisty. Chłopak na moto chciał się popisać dobrym zrywem ale się nie ścigał i to był, moim zdaniem, jego błąd. Na oko motocyklista nie przekroczył 60km/h co pozwoliło zabójcy go dogonić i zajechać drogę.<br><hr>raper
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/12/2009, 01:49

ty jeb*** debilu!!!!sam sie prosił?! jakim ścigaczem nawet kurewska cioto nie zadałeś sobie trudu zeby sprawdzić oznaczenie motocykla gs500 to 47konny motocykl napewno nie dla osób lubiących ostrą jazdę.pomyśl zanim coś tak bzdurnego następnym razem wyklikasz!!1<br><hr>gsxrr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/12/2009, 02:11

ludzie podpisujcie tą petycję i sami piszcie do tvn,lub gdzie sie da,żeby ta sprawa nie została zapomniana i zasypana innymi.Bardzo współczuje rodzinie MAĆKA,ale nagłośnienie tej sprawy jest także w naszym interesie,sam wielokrotnie miałem podobne sytuacje,z tym wyjątkiem że nie trafiłem(dzięki Bogu)na takiego jeba..ego debila jak ten morderca który specjalnie chciał wytrącić(co zresztą mu sie udało)motocykl z toru jazdy przez co zginoł człowiek (jeden z nas) Wymiar sprawiedliwości to KPINA!!! I te wszystkie jeb*** układziki,dzięki którym kasiasty cwel który ma znajomości,zamiast siedzieć i stracić dożywotnio prawo jazdy,cieszy sie wolnością i grzywną którą dziennie na tic taki wydaje zapewne.<br><hr>gsxrr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/12/2009, 08:34

Posłuchajcie bardzo żal mi rodziny i facet na pewno dostał za małą karę ale nikt mi nie powie że motocyklista jechał z przepisową prędkością bo to widać po uszkodzeniach motoru że tak nie było.Większość z was to motocykliści i stajecie po jego stronie ale on też nie był bez winy. Pamiętajcie o tym.<br><hr>Scigacz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/12/2009, 08:45

Komentatorzy napisał(a):Posłuchajcie bardzo żal mi rodziny i facet na pewno dostał za małą karę ale nikt mi nie powie że motocyklista jechał z przepisową prędkością bo to widać po uszkodzeniach motoru że tak nie było.Większość z was to motocykliści i stajecie po jego stronie ale on też nie był bez winy. Pamiętajcie o tym.<br><hr>Scigacz<br>
Drogi kolego zamieszczone zdjęcie nie jest zdjęciem z wypadku to nie jest motor mojego brata i
TAK MASZ RACJĘ BYŁ WINNY, W KOŃCU BYŁ MOTOCYKLISTĄ ONI WSZYSCY SĄ WINNI, WINNI TEGO ŻE MAJĄ PASJĘ, I MOŻNA POWIEDZIEĆ ŻE TA PASJA ZABIŁA MOJEGO BRATA, ALE TO NIE PRAWDA MOJEGO BRATA ZABIŁA BEZMYŚLNOŚĆ I ZŁOŚLIWOŚĆ PUSZKARZA.

Pomyśl 2 razy zanim coś napiszesz. <br><hr>Michał Zawisza
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/12/2009, 12:39

Komentatorzy napisał(a):Posłuchajcie bardzo żal mi rodziny i facet na pewno dostał za małą karę ale nikt mi nie powie że motocyklista jechał z przepisową prędkością bo to widać po uszkodzeniach motoru że tak nie było.Większość z was to motocykliści i stajecie po jego stronie ale on też nie był bez winy. Pamiętajcie o tym.<br><hr>Scigacz<br>
Znawco prędkości i uszkodzeń motocykli jesteś biegłym w tych sprawach masz doświadczenie przy jakiej prędkości motocykl się rozpada na kawałki a przy jakich nie ?!?!?!
Czy przy prędkości 50 km/h przy uderzeniu motorem w auto lagi się nie podegną i motocykl będzie wyglądał jak by nic się nie stało ?! Czy Twoim zdaniem żeby zabić motocykl potrzeba zaraz 150km/h ?!
Zastanów się jak coś napiszesz znawco faktów z obrazka !!!!
ps: gdybyś poczytał o spr i znał się na motocyklach to wiedział byś że na zdjęciu moto to nie gsr500!!! <br><hr>wwwrobel
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/12/2009, 18:08

Witajcie,
W środę 9.12 od 17 do 18 na starówce przy pomniku katyńskim, będzie kręcony program na żywo dotyczący usuwania krzyży z warszawskich dróg, kręcony będzie przez telewizję trwam . Jeśli ktoś miał by ochotę się wypowiedzieć w tym temacie zapraszam. <br><hr>Michał Zawisza
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/12/2009, 19:22

Nie wiem czy ty jesteś beszczelny,zarozumiały czy po prostu głupi. Wolność słowa nie oznacza,że możesz nie będąc ekspertem wypowiadać takie rzeczy. A nawet jeśli jechałby z większą prędkością,to co ktoś mógł jadąc równie szybko zabić go! Maciek nie złamał żadnego zakazu,nie wpieprzył się pod to auto. Jestem motocyklistką,wietrzę wydechy bo lubię,bo sprzęt tego wymaga i co daje to prawo komuś by mnie ustrzelił. No tak motocykliści to szaleńcy,natomiast czterokołowcy to moherowe berety. Śmieszny jestes wiesz!<br><hr>klaudia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/12/2009, 19:28

Komentatorzy napisał(a):Witajcie,
W środę 9.12 od 17 do 18 na starówce przy pomniku katyńskim, będzie kręcony program na żywo dotyczący usuwania krzyży z warszawskich dróg, kręcony będzie przez telewizję trwam . Jeśli ktoś miał by ochotę się wypowiedzieć w tym temacie zapraszam. <br><hr>Michał Zawisza<br>
nie jestem zwolenniczką tej telewizji ale uważam,że temat jest dobry. Osobiście mnie tam nie będzie,(240km)ale już daję sygnała do tych którzy są na miejscu<br><hr>klaudia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/12/2009, 15:44

Idioto-no comments<br><hr>kamil72
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/12/2009, 01:05

Zdziwiłbyś się jak bardzo można zniszczyć moto przy zderzeniu z prędkością 50km/h. A w samochodzie jest tylko kilka wgnieceń - rządzi prawo zachowania pędu i prawo zachowania energii gdy masy są różne od siebie o rząd wielkości - fizyka się kłania.<br><hr>raper
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/12/2009, 13:06

Hej,

Z ostatnich informacji, do tej pory nie dostaliśmy uzasadnienia wyroku pani Sędzia przełożyła termin do 22 grudnia Od czasu otrzymania uzasadnienia mamy 14 dni na napisanie odwołania. I tak zamierzamy zrobić, nie wiem czy celowo przekładane to jest ze względu na święta i naiwną szansę że ze nie zdążymy tego zrobić czy natłokiem spraw nie wiem nie ocenia. Tak czy inaczej czekamy.
Taką samą treść umieszczę na innych forach, przepraszam za to ale jest tego tyle że już nie mam siły pisać tego samego w innych słowach a każdemu z was jestem winny te same informacje. Mam nadzieję że nie będziecie mieli mi tego za złe

Korzystając z okazji

Wszystkiego najlepszego z okazji świąt spokoju, dużo wolnego czasu i fajnie spędzonych świąt w gronie rodzinnym, oraz zajebistej zabawy w nowym roku.

Dzięki za wszystko i pozdrawiam <br><hr>Michał Zawisza
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl