[skutery] Simpli - nowy skuter ZICO
kupiłem ten skuterek 2 tyg temu.jezdzi się git jedyny problem to że wskażnik rezerwy warjuje i prwedkosciomierz poza tym super.<br><hr>luka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mi leci 105 km/hKomentatorzy napisał(a):ciekawe ile poleci jak zdejmę blokadę?<br><hr>luka<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zajebisty skuter bardzo dobre osiągi gdy by nie te pier... blokady czy ktos wie jak kur.... je sciągnąc ???<br><hr>Biały Wilk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kupiłem bez blokady nowy ze sklepu.Z expozycji.Do domu dmuchałem z trudem trzymając się pięćdziesiątki.Łapa swędziała by dodać gazu.Ze świateł start i moment siedemdziesiąt.Jutro zasuwam założyć z powrotem blokadę.Inaczej rozleci się zanim go dotrę.Ma dopiero 50 kilometrów.Co do wykończenia, smutek!.Miesiąc wcześniej kupiłem Synowi Peugeota Speedfight 2.Ten w porównaniu do Zico, to mercedes przy dużym fiacie.Zablokowany chodzi 55 km/h, wykończenie, detale super.Nie wkurza Was pojemnik na olej w Zico?,to przecież syf.Syf z gumowym koreczkiem o pojemności małego piwa.A wlewanie oleju to wyczyn, specjalny lejek i dużo szczęścia bo zbiorniczek nieprzezroczysty.Wszystko gówno, ale jazda MALINA!.Dlatego Syn pałęta się z tylu na Peugeocie, a ja mam Simpli.<br><hr>wlodeusz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
trzeba wymienic modul zaplonowy<br><hr>TwOrEkKomentatorzy napisał(a):Zajebisty skuter bardzo dobre osiągi gdy by nie te pier... blokady czy ktos wie jak kur.... je sciągnąc ???<br><hr>Biały Wilk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po 1 jakby speed fight mial blokade na module to by 40km/h lecialKomentatorzy napisał(a):Kupiłem bez blokady nowy ze sklepu.Z expozycji.Do domu dmuchałem z trudem trzymając się pięćdziesiątki.Łapa swędziała by dodać gazu.Ze świateł start i moment siedemdziesiąt.Jutro zasuwam założyć z powrotem blokadę.Inaczej rozleci się zanim go dotrę.Ma dopiero 50 kilometrów.Co do wykończenia, smutek!.Miesiąc wcześniej kupiłem Synowi Peugeota Speedfight 2.Ten w porównaniu do Zico, to mercedes przy dużym fiacie.Zablokowany chodzi 55 km/h, wykończenie, detale super.Nie wkurza Was pojemnik na olej w Zico?,to przecież syf.Syf z gumowym koreczkiem o pojemności małego piwa.A wlewanie oleju to wyczyn, specjalny lejek i dużo szczęścia bo zbiorniczek nieprzezroczysty.Wszystko gówno, ale jazda MALINA!.Dlatego Syn pałęta się z tylu na Peugeocie, a ja mam Simpli.<br><hr>wlodeusz<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jedyną blokadą Peugeota jest wydech i słynna ślepa kicha.Innych nie widać, a skuter nowy ze sklepu.Pozdr.<br><hr>wlodeuszKomentatorzy napisał(a):Kupiłem bez blokady nowy ze sklepu.Z expozycji.Do domu dmuchałem z trudem trzymając się pięćdziesiątki.Łapa swędziała by dodać gazu.Ze świateł start i moment siedemdziesiąt.Jutro zasuwam założyć z powrotem blokadę.Inaczej rozleci się zanim go dotrę.Ma dopiero 50 kilometrów.Co do wykończenia, smutek!.Miesiąc wcześniej kupiłem Synowi Peugeota Speedfight 2.Ten w porównaniu do Zico, to mercedes przy dużym fiacie.Zablokowany chodzi 55 km/h, wykończenie, detale super.Nie wkurza Was pojemnik na olej w Zico?,to przecież syf.Syf z gumowym koreczkiem o pojemności małego piwa.A wlewanie oleju to wyczyn, specjalny lejek i dużo szczęścia bo zbiorniczek nieprzezroczysty.Wszystko gówno, ale jazda MALINA!.Dlatego Syn pałęta się z tylu na Peugeocie, a ja mam Simpli.<br><hr>wlodeusz<br>Komentatorzy napisał(a):Po 1 jakby speed fight mial blokade na module to by 40km/h lecialpo 2 wykonczenie w simpli jest celujace.<br><hr>TwOrEk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
UWAGA!!! Zdjecie blokady bez wydaqwania kasy...Siemka to znów ja. Patrze na wasze komenty i postanowiłem napisać o blokadach. Więc blokada jest na module zapłonowym ale nie trzeba go wymieniać.! sam mozesz go odblokować bez wydawania kasy. Moduł jest koło zbiornika oleju. Trzeba rozłączyc różowy kabelek który wychodzi z modułu.i to wszystko. Lecz chyba są jeszcze jakies blokady. Na tłumniku (To nie jest sportowy tłumnik to tylko wygląd a tak naprawdę ten tłumnik jest tak zablokowany żee..nie wiem gdzie jest wiecej blokad...mam juz 1000 km i zdjąłem blokade jechałem 70km/h a wiecej nie chcialem mu dawać żeby nic sie nie stało z nim...Polecam ten skuter i Pozdrawiam.!:)<br><hr>Michał
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
blokada jest tylko jedna... na module i trzeba go wymienic<br><hr>TwOrEkKomentatorzy napisał(a):UWAGA!!! Zdjecie blokady bez wydaqwania kasy...Siemka to znów ja. Patrze na wasze komenty i postanowiłem napisać o blokadach. Więc blokada jest na module zapłonowym ale nie trzeba go wymieniać.! sam mozesz go odblokować bez wydawania kasy. Moduł jest koło zbiornika oleju. Trzeba rozłączyc różowy kabelek który wychodzi z modułu.i to wszystko. Lecz chyba są jeszcze jakies blokady. Na tłumniku (To nie jest sportowy tłumnik to tylko wygląd a tak naprawdę ten tłumnik jest tak zablokowany żee..nie wiem gdzie jest wiecej blokad...mam juz 1000 km i zdjąłem blokade jechałem 70km/h a wiecej nie chcialem mu dawać żeby nic sie nie stało z nim...Polecam ten skuter i Pozdrawiam.!:)<br><hr>Michał<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten skuter jest TAJWAŃSKI a nie chiński. Ciekawe jak jakość w porównaniu z Kymco, TGB i SYM'em.<br><hr>MajKeR_
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tylko jedna na module zaplonowym<br><hr>TwOrEkKomentatorzy napisał(a):tworek ile miał blokad ??
<br><hr>damix123<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak to cie stara n obiad wola mam ten skuter i jest zajebisty ciekawe czym ty jezdzisz smieciu<br><hr>PavoKomentatorzy napisał(a): jak dla mnie zal ;/ takie gowno ze to poezja ;/ !!<br><hr>ehh<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No Brawo jest na module ale nie trzeba go wymieniac wystarczy rozłączyc różowy kabelek. I to wszysko za darmo.<br><hr>Michał
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja o tym nie wiedzialem, wymienilem i szybciej mi idzie<br><hr>TwOrEkKomentatorzy napisał(a):No Brawo jest na module ale nie trzeba go wymieniac wystarczy rozłączyc różowy kabelek. I to wszysko za darmo.<br><hr>Michał<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam mam ten sprzecik od tygodnia
jestem ogolnie zadowolony!!!;d jak odpielem rozowy kabelek to mi smiga 70-73
mowia ze trzeba modul wymienic i wtedy idzie 80 80pare . wiedz sie pytam czy jak wymieine modul to czy bedzie szybciej jechac?? czytalem na innych stronkach ze ten sportowy tlumik jest podobno niezle zablokowany :p wlasnie tu jest moje 2 pytanie , JAK GO ODBLOKOWAC?? moze jeszcze sa jakies blokady ,niewiecie?? "mi leci 105 km/h
oryginalne wszystko " to mnie dziwi :/ jak to mozliwe ? tez tak chce ;p a i czy wy nie macie takiego odczucia ze jak np kolege chcecie przewiesc to dostaje niezlego mula?? ja to czuje!! dzis jak wchodzilem w zakret to mi zgasl
niewiem co sie stalo jutro z serwisu przyjada bo go odpalic nie mozna ;(<br><hr>primax

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl