Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Śmierć Maćka Zawiszy oczami jego rodzin
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Śmierć Maćka Zawiszy oczami jego rodzin

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 29/11/2009, 23:06

dlatego jestem za wprowadzeniem kary śmierci bezsensowna śmierć a zycie toczy sie dalej..<br><hr>er-6f
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/11/2009, 08:47

Bardzo zaluje ze polska rzadza politycy i ludzie starej daty, ludzie lat 80. Korubcja dalej kwitnie. Sami jestesmy tego swiadkami, napewno nie raz moglismy wreczyc lapowke. <br><hr>mario
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/11/2009, 11:28

ciekawe czy sedzia jest zadowolony i usatysfakcjonowany z siebie i z tego ze wydal tak durny wyrok,nie wspominajac tez prokuratora ktory tez chcial podobnej kary.kiedys tez przybilem 5 smierci,ale jeszcze mnie nie chciala w swoich szeregach.dostalem pala po lbie w ten sposob ze kolo mi rozwalil czache na skroni tak ze czacha w tym miejscu byla porozbijana na kawalki.kolo byl sadzony jako recydywa,ale mial zielone papiery i kary uniknol.rodzina przezyla horror,a koles sie smial.nic tylko zalatwic sobie w PL zielone papiery i troche zielonych,a bedziesz bezkarny !!!!!<br><hr>jabol
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/11/2009, 15:01

taki wyrok to kpina !! myślałem że Polska jest krajem prawa ale widać że za kasę można mieć wszystko. Żałosny wyrok żałosnego sądu !!<br><hr>przemek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/11/2009, 18:37

Za prawdę powiadam Wam: gdy kto zbłądzi a z żalem wyzna swą winę, okaże skruchę posypie głowę popiołem, podda się karze i naprawi zło które wyrządził - temu wiele z jego winy pozostaje odpuszczone. Człek zatwardziały bez sumienia winę swą powierza Najwyższemu jako świadectwo przeciwko sobie. I nie ma dla takiego zmiłowania, bo jako miłosierdzie jego jest bez granic dla pokornych, tak dla odstępców nie ma granicy w karaniu - ścigani będą gniewem Bożym do siódmego pokolenia. Abyście wszyscy wiedzieli że jest jak Wam powiedziałem nim ten rok się zakończy palec Boga dotknie tego człowieka i złamie jak zapałkę.<br><hr>raper
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/11/2009, 18:56

Niestety chyba nigdy nie będzie zgody na drodze między motocyklistami a kierowcami samochodów.A przez to najbardziej cierpimy my.<br><hr>byrso12
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/11/2009, 21:24

Komentatorzy napisał(a):Petycja <a href="http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=4675" target="blank" class="link">http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=4675</a>

Napisaliśmy petycję do TVN aby się tym zajął program "UWAGA"
Wszystkich którzy chcą pomóc rodzinie Maćka prosimy o podpisanie się pod petycją.
Petycja znajduje siÄ™ tutaj :

<a href="http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=4675" target="blank" class="link">http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=4675</a>

Dziękujemy<br><hr>WolvesGuardian<br>
szkoda,że nie podałeś w niej wszystkich szczegółów nie podałeś adresu do tego artykułu. Podpisałam ją oczywiście i szacun dla Ciebie,że są stworzyłeś
Lg<br><hr>klaudia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/12/2009, 08:22

Szczerze żałuję, że dane tego kierowcy - dyrektora nie są jawne.<br><hr>Semai
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/12/2009, 14:45

Komentatorzy napisał(a):Szczerze żałuję, że dane tego kierowcy - dyrektora nie są jawne.<br><hr>Semai<br>
Ten gosciu to totalny debil powinni mu odebrac prawko, na miejscu brata motocyklisty wy***ał bym tamtemu kierowcy tube w ryj!! <br><hr>Pasta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Janek94 » 1/12/2009, 14:53

Komentatorzy napisał(a):na miejscu brata motocyklisty wy***ał bym tamtemu kierowcy tube w ryj!!

teoretycznie tak by wypadało zrobić... z tym, że ten koleś jest bez honoru, poszedłby na policje i brat motocyklisty miałby kłopoty, więc lepiej kolesia zostawić w spokoju
Yamaha Tzr50 '06 ---> Aprilia Rs125 '08 ---> R6 '03
Janek94
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 1/12/2009, 15:06

z pewnością ścigaczem jechał dozwolone 50km/h... dajcie spokój - sam się prosił o śmierć...
ŚMIERĆ wszystkim WARIATOM DROGOWYM - obojętnie, czy motocyklista, kierowca osobówki czy TIRA - przekraczasz szybkość, łamiesz przepisy - jesteś potencjalnym MORDERCĄ... (a ile tacy mordercy mają naklejonych rybek???) - śmiech na sali...
(*) - żal, że ginie człowiek - ale nigdy nie będzie mi żal MORDRCÓW na 2 czy 4 kółkach.<br><hr>ANTYPIRAT
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Janek94 » 1/12/2009, 15:14

weź mnie chłopcze nie rozśmieszaj....
koleś mu celowo drogę zajeżdżał, a ty uważasz, że to jego wina? nie wolno w Polsce samochodów wyprzedzać?
a poza tym co to ma do rzeczy czy jechał 20, 50 czy 200km/h?
gdyby to się stało przez przypadek to trudno, zdarza się... ale to było celowe, więc koleś powinien liczyć się z konsekwencjami
Yamaha Tzr50 '06 ---> Aprilia Rs125 '08 ---> R6 '03
Janek94
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 1/12/2009, 15:25

Komentatorzy napisał(a):z pewnością ścigaczem jechał dozwolone 50km/h... dajcie spokój - sam się prosił o śmierć...
ŚMIERĆ wszystkim WARIATOM DROGOWYM - obojętnie, czy motocyklista, kierowca osobówki czy TIRA - przekraczasz szybkość, łamiesz przepisy - jesteś potencjalnym MORDERCĄ... (a ile tacy mordercy mają naklejonych rybek???) - śmiech na sali...
(*) - żal, że ginie człowiek - ale nigdy nie będzie mi żal MORDRCÓW na 2 czy 4 kółkach.<br><hr>ANTYPIRAT<br>
ty jełopie katamaranowy.. gs500 ścigacz? no to moja renault megane to pewnie F1 ?!<br><hr>zajcev
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/12/2009, 15:37

serce siÄ™ kraje!!!
że w naszym kraju nie ma nikogo kto mógłby pomóc tej rodzinie??!!

Może zróbmy jakąś zbiórkę pieniedzy na prawników do apelacji??

nazwisko tego pajaca dyrektora z mizernym zarobkiem 11tyś i kaucją 180zł powinni podac do wiadomości ogólnej, do końca życia pamiętałby tego chłopaka ktorego zabił<br><hr>rafalek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/12/2009, 15:41

jeśli bedzie zbiórka kasy, a tym pprzypadku musi być, wrzućcie info na fora motocyklowe na pewno pomożemy<br><hr>rafalek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/12/2009, 17:29

<a href="http://www.trybunal.gov.pl/OTK/teksty/otkpdf/2009/S_02p09.pdf" target="blank" class="link">http://www.trybunal.gov.pl/OTK/teksty/otkpdf/2009/S_02p09.pdf</a> pod tym adresem znajdziesz orzecznictwo Trybunału Konstytucyjnego w sprawie obligatoryjności nakładania zakazu prowadzenia pojazdów mechanicznych z podaniem ustaw i paragrafów.
Proponuję umówić się na spotkanie z insp. Pasiecznym z Wydziału Ruchu Drogowego przy Waliców 15 (22) 603 70 80 - może będzie mógł podpowiedzieć w jaki sposób zaangażować w sprawę laboratorium Komendy Miejskiej by ustalić faktyczny przebieg wypadku na podstawie stwierdzonych na miejscu uszkodzeń i śladów (zapewne obfita dokumentacja fotograficzna i opisowa została sporządzona na miejscu tragedii przez Policję).
Kasę która wpłynie na konto proponowałbym w pierwszym rzędzie przeznaczyć na krótkie ogłoszenie w dobrym terminie w TV (najlepiej około wiadomości) z fotografią z miejsca wypadku oraz prośbą o zgłaszanie się osób które zdarzenie widziały. Na pewno przejeżdżało tam wiele samochodów i świadków jest dużo więcej niż dwóch tylko większość się nie zgłosiła.<br><hr>raper
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/12/2009, 17:37

Komentatorzy napisał(a):z pewnością ścigaczem jechał dozwolone 50km/h... dajcie spokój - sam się prosił o śmierć...
(*) - żal, że ginie człowiek - ale nigdy nie będzie mi żal MORDRCÓW na 2 czy 4 kółkach.<br><hr>ANTYPIRAT<br>
Aż smutno czytać wpis takiego bałwana. GS500 ma raptem 40kucy i pomimo sportowego wyglądu jest motocyklem przeznaczonym do mało agresywnej jazdy. Może gdyby chłopak popierdalał litrem to by żył, bo by się nie dał wyprzedzić.
A ty sam, głupcze, pilnuj się by nie spotkało cię to czego życzysz bliźniemu. Idzie zima i przepisowe 50km/h może kosztować cię życie, zwłaszcza jak będziesz przechodził przez zaśnieżone przejście dla pieszych - nie zawsze będziesz mógł się schować do uzbrojonej w ABSy, poduszki powietrzne i inne strefy kontrolowanego zgniotu, puszki.<br><hr>raper
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/12/2009, 18:52

Komentatorzy napisał(a):ty jełopie katamaranowy.. gs500 ścigacz? no to moja renault megane to pewnie F1 ?!<br><hr>zajcev<br>
Drogi Antypiracie, chciałbym żebyś powiedział w twarz to co napisałeś rodziną ludzi którzy stracili życie na ulicy, bardzo chętnie się z tobą spotkam i wysłucham że mój brat zasłużył na śmierć i sam się o nią prosił. Informacyjnie ci powiem że Maciej jeździł przepisowo, a szczególnie na motorze. Więc uważaj na to co piszesz i mówisz, wiem że internet daje pewnego rodzaju bezkarność wypowiedzi, ale za każdym razem pisząc coś pomyśl czy twój post nikogo nie urazi, zaboli.<br><hr>Michał Zawisza
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/12/2009, 18:56

Komentatorzy napisał(a):<a href="http://www.trybunal.gov.pl/OTK/teksty/otkpdf/2009/S_02p09.pdf" target="blank" class="link">http://www.trybunal.gov.pl/OTK/teksty/otkpdf/2009/S_02p09.pdf</a> pod tym adresem znajdziesz orzecznictwo Trybunału Konstytucyjnego w sprawie obligatoryjności nakładania zakazu prowadzenia pojazdów mechanicznych z podaniem ustaw i paragrafów.
Proponuję umówić się na spotkanie z insp. Pasiecznym z Wydziału Ruchu Drogowego przy Waliców 15 (22) 603 70 80 - może będzie mógł podpowiedzieć w jaki sposób zaangażować w sprawę laboratorium Komendy Miejskiej by ustalić faktyczny przebieg wypadku na podstawie stwierdzonych na miejscu uszkodzeń i śladów (zapewne obfita dokumentacja fotograficzna i opisowa została sporządzona na miejscu tragedii przez Policję).
Kasę która wpłynie na konto proponowałbym w pierwszym rzędzie przeznaczyć na krótkie ogłoszenie w dobrym terminie w TV (najlepiej około wiadomości) z fotografią z miejsca wypadku oraz prośbą o zgłaszanie się osób które zdarzenie widziały. Na pewno przejeżdżało tam wiele samochodów i świadków jest dużo więcej niż dwóch tylko większość się nie zgłosiła.<br><hr>raper<br>
<a href="http://www.scigacz.pl/Mozesz,pomoc,w,sprawie,Macka,Zawiszy,11281.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Mozesz,pomoc,w,sprawie,Macka,Zawiszy,11281.html</a><br><hr>Michał Zawisza
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/12/2009, 22:44

Komentatorzy napisał(a):ty jełopie katamaranowy.. gs500 ścigacz? no to moja renault megane to pewnie F1 ?!<br><hr>zajcev<br>
Komentatorzy napisał(a):Drogi Antypiracie, chciałbym żebyś powiedział w twarz to co napisałeś rodziną ludzi którzy stracili życie na ulicy, bardzo chętnie się z tobą spotkam i wysłucham że mój brat zasłużył na śmierć i sam się o nią prosił. Informacyjnie ci powiem że Maciej jeździł przepisowo, a szczególnie na motorze. Więc uważaj na to co piszesz i mówisz, wiem że internet daje pewnego rodzaju bezkarność wypowiedzi, ale za każdym razem pisząc coś pomyśl czy twój post nikogo nie urazi, zaboli.<br><hr>Michał Zawisza<br>
Michał musisz być twardy i nie brać do serca wypowiedzi co niektórych pseudo motocyklistów! <br><hr>wwwrobel
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości

na górê