[Aktualności] Śmierć Maćka Zawiszy oczami jego rodzin
Współczuję straty najbliższego. Mam nadzieję, że znajdzie się sposób na właściwe ukaranie skur......la. Jestem motocyklistą, wiem jak potrafią jeździć co niektórzy "puszkami" i pozostaje mieć nadzieję, że taka sytuacja już nigdy się nie zdarzy.<br><hr>Eddy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Warto zainteresować tym media, może jakiś ambitny dziennikarz podejmie się głębszego zbadania tej sprawy.<br><hr>xj
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dobry pomysłKomentatorzy napisał(a):Co sądzicie o pomyśle, aby w dniu rozprawy apelacyjnej ( A NA PEWNO TAKA BĘDZIE ) pojechać moto pod sąd i wypalić kapcia? Taki huk i dym będą widocznym znakiem, że ktoś się sprawą interesuje, a jak będzie zainteresowanie, to i sędziowie będą mniej ochoczy do "szycia" sprawy. Każdy przekręt uwielbia ciszę. A pojechanie pod sąd i odpalenie moto w godzicie rozpoczęcia rozprawy nic nas nie kosztuje ...<br><hr>Tomek Alonzo<br>
<br><hr>stunter24bz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam! W sprawę utworzenia fundacji obiecuję,że osobiście się zaangażuję,fakt w dzisiejszej dobie 24godziny na dobę to za mało,ale jestem gotowa poświęcić swój czas i doprowadzić do powstania ów organizacji. Zaczynam pisać status.Komentatorzy napisał(a):Ok wysłane do Expressu Reporterów, Superwizjera, Uwagi, Sprawy Dla Reportera,
Interwencji....
Teraz panowie wy słać jak najwięcej osób...
tutaj podaje adresy :
-pogotowie@tvp.pl -Express Reporterów
-superwizjer@tvn.pl
-uwaga@tvn.pl
-sprawa.dla.reportera@tvp.pl
-interwencja@polsat.com
Przepraszam, za podjęcie działan bez konsultacji z rodziną, ale wydaje mi się,
że nagłośnienie sprawy, to tylko tędy droga.
W mailu podałem adres strony i do całej smutnej historii, mam nadzieję, że ktoś się tym zainteresuje i pomoże.
Mam nadzieje, że nic złego nie zrobiłem, chciałem po prostu pomóc:)
Dzięki za uwage, pozdrawiam
WolvesGuardian<br><hr>WolvesGuardian<br>Komentatorzy napisał(a):Witajcie,
Naprawdę bardzo dziękuje za pomoc i powiadomienie tylu miejsc to dla mnie wielkie ułatwienie, w razie jeśli ktoś z powyższych będzie potrzebował kontaktu do rodziny podaje poniżej, prosiliście również o nr konta. Naprawdę jestem w pozytywnym szoku że tyle osób chce nam pomóc, z całego serca w imieniu swoim i rodziny dziękuje.
Michał Zawisza
michal.zawisza@wp.pl
501160639
eMAX plus 56 1140 2004 0000 3502 3884 9776
Macie rację że powinniśmy założyć fundację która miała by na celu nie tylko zbieranie kasy na adwokata czy działania idące w kierunku ukarania winnego, ale także aby takie rzeczy nie zdarzały się częściej. Niestety tutaj pojawia się duży problem, na to wszystko trzeba mieć czas, praca, rodzina, sprawa, latanie po sądach, adwokatach, telewizjach. W rodzinie tylko ja mam samochód i jestem również przez to angażowany do większości spraw. A na prowadzenie fundacji wcześniej założenie trzeba mieć naprawdę dużo czasu.
<br><hr>Michał Zawisza<br>
Z całym szacunkiem dla Ciebie,zastanawiam się czy nr.konta który podajesz jest utworzony w konkretnym celu- mianowicie na pomoc adwokacką. Przechodzi mi przez głowę myśl,że jeśli to Twój prywatny nr,to możesz mieć z tego kłopoty. Każda zbiórka pieniędzy organizowana na dany cel musi mieć swoją podkładkę,krótko mówiąc plan-co za ile itd. W przeciwnym razie ktoś może powiedzieć,że czerpiesz z tego korzyści. Na wszystko musi być podkład. Mam nadzieję,że nie uraziłam Cię moją wypowiedzią-nie miałam takiego celu. TAKI MÓJ MAŁY APEL DO WSZYSTKICH-PRZECIEŻ WŚRÓD SĄ ADWOKACI-LUDZIE KTÓRZY MOGLI BY Z DOBREJ NIE PRZYMUSZONEJ WOLI POMÓC W TEJ SPRAWIE I TO ZE FREE, KU PAMIĘCI MAĆKA. LUDZIE WYSTARCZY SIĘ ZORGANIZOWAĆ!!! PAPUGA PAPUDZE NIE RÓWNA,NAWET JEŚLI POSMARUJESZ NIEODPOWIEDNIEJ TO ZROBI CIE W ...
WIEM COŚ O TYM 4TYŚ KOSZTOWAŁ MNIE PEWIEN DOKTOR PROFESOR HABILITOWANY I UWIERZCIE DAŁ D...<br><hr>klaudia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
takiego skur....na powinni zarz pod sciane iwystrzelac współczuje stary ale to jest własnie polska rzeczywistości bogatszy zawsze wygra chyba że biednemu pomoże inny bogaty !:[ <br><hr>Kris
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kolega powyżej ma racje lepiej nagłośnić sprawę w mediach nawet dla dobra zbiorki . jeżeli nie wyjdzie to chodź można będzie postawić mu pomnik z grawerka motoru , proszę Głos to do media a będziemy wszyscy ci wdzięczni bo to i nas możne spotkać taki kasiasty gość<br><hr>hanibalKomentatorzy napisał(a):Ok wysłane do Expressu Reporterów, Superwizjera, Uwagi, Sprawy Dla Reportera,
Interwencji....
tutaj podaje adresy :
-superwizjer@tvn.pl
-uwaga@tvn.pl
-interwencja@polsat.com
W mailu podałem adres strony i do całej smutnej historii, mam nadzieję, że ktoś się tym zainteresuje i pomoże.
Naprawdę bardzo dziękuje za pomoc i powiadomienie tylu miejsc to dla mnie wielkie ułatwienie, w razie jeśli ktoś z powyższych będzie potrzebował kontaktu do rodziny podaje poniżej, prosiliście również o nr konta. Naprawdę jestem w pozytywnym szoku że tyle osób chce nam pomóc, z całego serca w imieniu swoim i rodziny dziękuje.
Michał Zawisza
michal.zawisza@wp.pl
501160639
Macie rację że powinniśmy założyć fundację która miała by na celu nie tylko zbieranie kasy na adwokata czy działania idące w kierunku ukarania winnego, ale także aby takie rzeczy nie zdarzały się częściej. Niestety tutaj pojawia się duży problem, na to wszystko trzeba mieć czas, praca, rodzina, sprawa, latanie po sądach, adwokatach, telewizjach. W rodzinie tylko ja mam samochód i jestem również przez to angażowany do większości spraw. A na prowadzenie fundacji wcześniej założenie trzeba mieć naprawdę dużo czasu.
<br><hr>Michał Zawisza<br>Komentatorzy napisał(a):Witam! W sprawę utworzenia fundacji obiecuję,że osobiście się zaangażuję,fakt w dzisiejszej dobie 24godziny na dobę to za mało,ale jestem gotowa poświęcić swój czas i doprowadzić do powstania ów organizacji. Zaczynam pisać status.
Z całym szacunkiem dla Ciebie,zastanawiam się czy nr.konta który podajesz jest utworzony w konkretnym celu- mianowicie na pomoc adwokacką. Przechodzi mi przez głowę myśl,że jeśli to Twój prywatny nr,to możesz mieć z tego kłopoty. Każda zbiórka pieniędzy organizowana na dany cel musi mieć swoją podkładkę,krótko mówiąc plan-co za ile itd. W przeciwnym razie ktoś może powiedzieć,że czerpiesz z tego korzyści. Na wszystko musi być podkład. Mam nadzieję,że nie uraziłam Cię moją wypowiedzią-nie miałam takiego celu. TAKI MÓJ MAŁY APEL DO WSZYSTKICH-PRZECIEŻ WŚRÓD SĄ ADWOKACI-LUDZIE KTÓRZY MOGLI BY Z DOBREJ NIE PRZYMUSZONEJ WOLI POMÓC W TEJ SPRAWIE I TO ZE FREE, KU PAMIĘCI MAĆKA. LUDZIE WYSTARCZY SIĘ ZORGANIZOWAĆ!!! PAPUGA PAPUDZE NIE RÓWNA,NAWET JEŚLI POSMARUJESZ NIEODPOWIEDNIEJ TO ZROBI CIE W ...
WIEM COŚ O TYM 4TYŚ KOSZTOWAŁ MNIE PEWIEN DOKTOR PROFESOR HABILITOWANY I UWIERZCIE DAŁ D...<br><hr>klaudia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po przeczytaniu tego artykulu brak mi slow - to moglo/moze spotkac kazdego z nas...
Z racji wykonywanego zawodu mialem kiedys okazje poznac Pana Janusza Popiela, ktory zalozyl stowarzyszenie Alter-Ego.
Jesli mnie pamiec nie myli powodem "przekwalifikowania" sie tego czlowieka na prawnika byl wydadek w ktorym zginela na drodze jego corka. Wyrok w sprawie byl bardzo podobny czyt. "sprawiedliwy" jak w opisanym przypadku. Pozniej ten czlowiek pomogl mojemu znajomemu w podobnej sytuacji (na wskutek zaniedbania sluzby medycznej udusila sie mloda dziewczyna).
Byc moze warto poprosic o pomoc tego czlowieka - wiele razy sprawil, ze sprawiedliwosci stalo sie dosc.
Pozdr.<br><hr>4est
Z racji wykonywanego zawodu mialem kiedys okazje poznac Pana Janusza Popiela, ktory zalozyl stowarzyszenie Alter-Ego.
Jesli mnie pamiec nie myli powodem "przekwalifikowania" sie tego czlowieka na prawnika byl wydadek w ktorym zginela na drodze jego corka. Wyrok w sprawie byl bardzo podobny czyt. "sprawiedliwy" jak w opisanym przypadku. Pozniej ten czlowiek pomogl mojemu znajomemu w podobnej sytuacji (na wskutek zaniedbania sluzby medycznej udusila sie mloda dziewczyna).
Byc moze warto poprosic o pomoc tego czlowieka - wiele razy sprawil, ze sprawiedliwosci stalo sie dosc.
Pozdr.<br><hr>4est
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Postaram się pomóc na ile tylko będę mógł.Komentatorzy napisał(a):Witam.
Niestety nie jestem motocyklistą, ale w niedalekiej przyszłości planuje nim zostać.
Mam pytanie, czy zawiadamialiście już media, o całej sprawie?
Moja propozycja jest taka, by może wszyscy czytający napisali maile do superwizjerów itd.
Jeśli napisze tylko jedna osoba może to wiele nie dać, ale gdyby tak wszyscy zasypali
takie magazyny, redakcje i telewizje mailami, to wtedy istnieje wiele wieksza szansa na zainteresowanie się mediów tym faktem i jakąś interwencję.
Pozwoliłem sobie zacytować powyższy tekst i rozesłać do kilku redakcji.
Proponuje by zrobiła to jak największa ilość osób.
Można też wykorzystać stronę internetową z petycjami i zrobić petycję, pod która zbierałoby się podpisy z prośbą o interwencję mediów.
Słać gdzie się tylko da, im więcej redakcji poinformowanych, tym większa szansa powodzenia.
W przeszłości zajmowałem się róznymi petycjami oraz próbami nagłaśniania pewnych spraw, z ogromną chęcią pomogę, jeśli tylko ta chęć mojej pomocy zostanie zaakceptowana.
<br><hr>WolvesGuardian<br>Komentatorzy napisał(a):Hej,
Każda pomoc jest bardzo mile widziana i potrzebna, każda propozycja czy informacja która przybliża nas do ukarania tego (*&^%$ jest na wagę złota. Bardzo dziękuje za pomoc i w razie czego podaje nr tel 501160639.
Dzięki<br><hr>michał zawisza<br>
Dzięki za nr kontaktowy jutro, bądz najpózniej w niedziele zadzwonię.
Może napiszmy wspólnie petycję, aktywnie działam na kilku forach oraz jestem jednym,
ze wspołzałożycieli jednego z nich.
Jak tylko napiszemy petycję wystosuję apel,
do użytkowników tych for, oraz znajomych.
Mam nadzieję, że wspólnymi siłami zaintersujemy media, orazm że uda się zdobyć fundusze, na prawników specjalizujących się w takich sprawach.
U mnie w mieście są dwa kluby motocyklowe, do których takrze wybiorę
się z wydrukowana petycją:)
Przedzwonię, to pogadamy:)
Tym czasem trzymajcie się, dopadniemu sku....... !!<br><hr>WolvesGuardian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie ma co pisać tylko, ale i działać:)
Panowie są kluby motocyklowe, do których należycie, zadziałajmy, nagłośnijmy sprawę.
Samym gadaniem nic nie zrobimy, trzeba działać.
Podałem adresy mailowe, do programów interwencyjnych, zasypmy je wszystkie mailami.
większość z nas chodzi do pubów, poprośmy tam o pomoc, poprośmy znajomych, wbrew pozorom petycje potrafia wiele sprawić.
To wiele roboty nie jest, a wspólnymi siłami możemy wiele zdziałać.
Jeśli tylu chętnych pojawia się by protestować na płatnym odcinku A4,
TO TERAZ TYM BARDZIEJ NALEŻY ZADZIAŁAĆ.
Dziś już nie dam rady napisać, ale jutro wystosuję odpowiednią petycję i zamieszcze ją tutaj, a pózniej działajmy,
niech sku...... odpowie jak powinien odpowiedzieć za to!!
Są ludzie, którzy myślą, że mając pieniądze mogą wszytsko, udowodnijmy im, że wbrew ich przekonaniom nie są panami świata i że nietykalni nie są.
Liczę, na zaangażowanie z waszej strony,
pomóżmy, gdy o pomoc ktoś nas prosi.<br><hr>WolvesGuardian
Panowie są kluby motocyklowe, do których należycie, zadziałajmy, nagłośnijmy sprawę.
Samym gadaniem nic nie zrobimy, trzeba działać.
Podałem adresy mailowe, do programów interwencyjnych, zasypmy je wszystkie mailami.
większość z nas chodzi do pubów, poprośmy tam o pomoc, poprośmy znajomych, wbrew pozorom petycje potrafia wiele sprawić.
To wiele roboty nie jest, a wspólnymi siłami możemy wiele zdziałać.
Jeśli tylu chętnych pojawia się by protestować na płatnym odcinku A4,
TO TERAZ TYM BARDZIEJ NALEŻY ZADZIAŁAĆ.
Dziś już nie dam rady napisać, ale jutro wystosuję odpowiednią petycję i zamieszcze ją tutaj, a pózniej działajmy,
niech sku...... odpowie jak powinien odpowiedzieć za to!!
Są ludzie, którzy myślą, że mając pieniądze mogą wszytsko, udowodnijmy im, że wbrew ich przekonaniom nie są panami świata i że nietykalni nie są.
Liczę, na zaangażowanie z waszej strony,
pomóżmy, gdy o pomoc ktoś nas prosi.<br><hr>WolvesGuardian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Trzeba pomóc - na każdym forum i w każdym klubie motocyklowym zorganizować zbiórkę pieniędzy aby rodzina mogł wynająć dobrego prawnika, specjalistę od wypadków drogowych. Gdybśmy wysłali po te 10 czy 20 zł dla nas nie odczuwalne a rodzinie Maćka ułatwiłoby wygranie tej sprawy.
Jeśli powstanie fundacjia motocykliści pomogą z pewnością.<br><hr>XJ
Jeśli powstanie fundacjia motocykliści pomogą z pewnością.<br><hr>XJ
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeśli telewizja się za to nie weźmie to nie będzie efektu.
Sąd po raz kolejny pokazał że w naszym kraju prawo jest stworzone aby bogaci i ze znajomościami mogli robić co im się podoba.
Jedyny sposób dla tego debila to chyba sznurek na głowę, drugi koniec do samochodu i jazda ...
Obrońców, biegłego który wygadywał bzdury i nieuczciwego sędziego powinien spotkać taki sam koniec.
Jeśli prawo nie potrafi chronić niewinnych a wręcz pomaga przestępcom to powinno się je zmienić nawet jeśli to wymaga zmiany władzy.<br><hr>Uczciwy.
Sąd po raz kolejny pokazał że w naszym kraju prawo jest stworzone aby bogaci i ze znajomościami mogli robić co im się podoba.
Jedyny sposób dla tego debila to chyba sznurek na głowę, drugi koniec do samochodu i jazda ...
Obrońców, biegłego który wygadywał bzdury i nieuczciwego sędziego powinien spotkać taki sam koniec.
Jeśli prawo nie potrafi chronić niewinnych a wręcz pomaga przestępcom to powinno się je zmienić nawet jeśli to wymaga zmiany władzy.<br><hr>Uczciwy.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moim zdaniem tv bez głośnych apeli do niej moze się tym nie zająć.
Zaraz wezmę sie za pisanie petycji internetowej, oraz wersji do druku, z tabelkami na podpisy, pesel itp.
Można też zrobić informacje pisemną do druku z prośba o wsparcie finansowe, w celu opłacenia prawników.
Nie koniecznie 10-20 zł symboliczna złotówka też wystarczy, oczywiście kaZdy
wesprze na ile będzie mógł, ale mamy znajomych, nie koniecznie motocykliści,
którzy z pewnością chociaż tej złotówki nie odmówią.
Jednak w celu zbiórki pieniędzy faktycznie musi powstać fudacja, gdyż na pewno do wolontariuszy przyczepi się ktoś o jakiś identyfikator itd
W końuc cała akcja musi być pręznie i sprawnie zorganizowana.
Proponuję by zająć się tym jak najszybciej.
Powołać fundację, założyć konto,
stworzyć jakieś identyfikatory dla wolontariuszy, ja z chęcią jednym z nich zostane, mam kilka zaprzyjaznionych pubów i wielu znajomych, nie tylko motocykliści.Każdy z nas może tak zrobić.
A na pewno jeśli już nie wsparciem finansowym wesprzeć, to chociaż podpisać petycję.
Informować ludzi ile kosztują tacy prawnicy oraz jak przebiega zbiórka, wtedy ludzie chętniej będą pomagać.
Zostawiam moje gg 5435101.
Proszę wszystkich chetnych do bardzo aktywnego działania o odzew i będziemy działać razem z rodziną Maćka.
<br><hr>WolvesGuardian
Zaraz wezmę sie za pisanie petycji internetowej, oraz wersji do druku, z tabelkami na podpisy, pesel itp.
Można też zrobić informacje pisemną do druku z prośba o wsparcie finansowe, w celu opłacenia prawników.
Nie koniecznie 10-20 zł symboliczna złotówka też wystarczy, oczywiście kaZdy
wesprze na ile będzie mógł, ale mamy znajomych, nie koniecznie motocykliści,
którzy z pewnością chociaż tej złotówki nie odmówią.
Jednak w celu zbiórki pieniędzy faktycznie musi powstać fudacja, gdyż na pewno do wolontariuszy przyczepi się ktoś o jakiś identyfikator itd
W końuc cała akcja musi być pręznie i sprawnie zorganizowana.
Proponuję by zająć się tym jak najszybciej.
Powołać fundację, założyć konto,
stworzyć jakieś identyfikatory dla wolontariuszy, ja z chęcią jednym z nich zostane, mam kilka zaprzyjaznionych pubów i wielu znajomych, nie tylko motocykliści.Każdy z nas może tak zrobić.
A na pewno jeśli już nie wsparciem finansowym wesprzeć, to chociaż podpisać petycję.
Informować ludzi ile kosztują tacy prawnicy oraz jak przebiega zbiórka, wtedy ludzie chętniej będą pomagać.
Zostawiam moje gg 5435101.
Proszę wszystkich chetnych do bardzo aktywnego działania o odzew i będziemy działać razem z rodziną Maćka.
<br><hr>WolvesGuardian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witaj:)Komentatorzy napisał(a):Ok wysłane do Expressu Reporterów, Superwizjera, Uwagi, Sprawy Dla Reportera,
Interwencji....
tutaj podaje adresy :
-superwizjer@tvn.pl
-uwaga@tvn.pl
-interwencja@polsat.com
Michał Zawisza
michal.zawisza@wp.pl
501160639
<br><hr>Michał Zawisza<br>Komentatorzy napisał(a):Witam! W sprawę utworzenia fundacji obiecuję,że osobiście się zaangażuję,fakt w dzisiejszej dobie 24godziny na dobę to za mało,ale jestem gotowa poświęcić swój czas i doprowadzić do powstania ów organizacji. Zaczynam pisać status.
WIEM COŚ O TYM 4TYŚ KOSZTOWAŁ MNIE PEWIEN DOKTOR PROFESOR HABILITOWANY I UWIERZCIE DAŁ D...<br><hr>klaudia<br>
Rozmawialem dziś z Michałem, dostałem upowaznienie do przedstawienia sprawy mediom, napisałem juz petycje, która czeka teraz tylko na zgode opublikowania jej przez Michała.
Ruszamy coś z działaniem, prosiłbym Cię o kontakt, zostawiam mój nr telefonu oraz gg.
tel 796 540 311 oraz gg 5435101.
Czekam na odzew w celu zebrania się wszystkich chętnych do pomocy w tej sprawie i wspólnego działania.
Dzięki:)<br><hr>WolvesGuardian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hej,Komentatorzy napisał(a):Ok wysłane do Expressu Reporterów, Superwizjera, Uwagi, Sprawy Dla Reportera,
Interwencji....
tutaj podaje adresy :
-superwizjer@tvn.pl
-uwaga@tvn.pl
-interwencja@polsat.com
Michał Zawisza
michal.zawisza@wp.pl
501160639
Klaudio nie uraziłaś mnie i masz rację, wiadomo że urzędy skarbowe bywają bezduszne, i trzeba zrobić wszystko zgodnie z prawem. Bardzo dziękuje za pomoc na pewno z niej skorzystam, poczytam jutro o fundacjach, nie znam się na tym za bardzo i muszę się do tego przygotować.
Bardzo wam dziękuje za pomoc, <br><hr>Michał Zawisza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myślę,że powinieneś wydrukować ten artykuł,dopisać kilka słów w ramach poczucia niesprawiedliwości i wysłać pod ten adresKomentatorzy napisał(a):Ok wysłane do Expressu Reporterów, Superwizjera, Uwagi, Sprawy Dla Reportera,
Interwencji....
tutaj podaje adresy :
-superwizjer@tvn.pl
-uwaga@tvn.pl
-interwencja@polsat.com
Michał Zawisza
michal.zawisza@wp.pl
501160639
WIEM COŚ O TYM 4TYŚ KOSZTOWAŁ MNIE PEWIEN DOKTOR PROFESOR HABILITOWANY I UWIERZCIE DAŁ D...<br><hr>klaudia<br>Komentatorzy napisał(a):Hej,
Klaudio nie uraziłaś mnie i masz rację, wiadomo że urzędy skarbowe bywają bezduszne, i trzeba zrobić wszystko zgodnie z prawem. Bardzo dziękuje za pomoc na pewno z niej skorzystam, poczytam jutro o fundacjach, nie znam się na tym za bardzo i muszę się do tego przygotować.
Bardzo wam dziękuje za pomoc, <br><hr>Michał Zawisza<br>
Ministerstwo Sprawiedliwości
Krzysztof Kwiatkowski
Minister Sprawiedliwości - Prokurator Generalny RP
Al. Ujazdowskie 11
00-950 Warszawa
tel. 022 52 12 888
Zawsze media będą miały kolejnego haka jeśli Ministerstwo nie zareaguje we właściwy sposób ,a uwierz,że reagują i to szybko.<br><hr>klaudia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co to za sprawiedliwość, co za durny sędzia który nie ma serca i kierowca który nie ma za grosz rozumu.<br><hr>Hubert Bielak Honda X8R-S
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Petycja <a href="http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=4675" target="blank" class="link">http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=4675</a>
Napisaliśmy petycję do TVN aby się tym zajął program "UWAGA"
Wszystkich którzy chcą pomóc rodzinie Maćka prosimy o podpisanie się pod petycją.
Petycja znajduje się tutaj :
<a href="http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=4675" target="blank" class="link">http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=4675</a>
Dziękujemy<br><hr>WolvesGuardian
Napisaliśmy petycję do TVN aby się tym zajął program "UWAGA"
Wszystkich którzy chcą pomóc rodzinie Maćka prosimy o podpisanie się pod petycją.
Petycja znajduje się tutaj :
<a href="http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=4675" target="blank" class="link">http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=4675</a>
Dziękujemy<br><hr>WolvesGuardian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl