Outlawa przypadki ciężkie
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
KORWA ALE SYF I **** KASUJ TO PALANCIE JAK CHCESZ JA CI POWIEM pie*** TU KORWA DO WSZYSTKICH I WSZYSTKIEGO SIE PRZYCZEPIACIE NIC TU SIE NIE ZMIENILO SYF BEZ ZMIAN.JEDZ DO OUTLAWA KORWA ZALATW SPRAWE ZANIM SIE WYLECZY MINIE TROSZKE A JAK ZACZNIE TO POJEDZIESZ JESZCZE RAZ.A Z RESZTA **** POJEBANE FORUM.GROOBY.
- grooby
- Świeżak
Proponuje dać jeszcze paru osobom Moda na jakiś czas i zrobić porządek na forum.... Naprawde tego juz sie nie da czytac, to nie jest to samo forum, ktore bylo np. w czerwcu 2006 . Zrobilł sie syf , kiła i mogiła. Nie wiem czy opłaca sie czyścić czy lepiej na nowo wrzucic całe forum na serwer.....Jeśli sie usunie zbędne posty i tematy co raczej nic tu nie zostanie ....BTw, gdzie jest Richie i Alonzo ? Oni sa adminami , więc niech zarządzają co robic 

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
Heh...może to leci tak...róznych ludzi na sieci mozna spotkać...jak widac powyżej nawet lekko skrzywionych psychicznie...pan wpierdol jak lubisz jeździć i uczyć recznie ludzi tego czego jak widze sam nie potrafisz to proponuje forum motogp.pl...łoooo tam to byś miał zajęcia na rok cały.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum

Niektóre urywki z bardzo mieszanych wypowiedzi wielu osób na tym forum potwierdzam... Po krótce, forum stało się zamknięte i off-top'owe. Ale nie ma nic, czego by się naprawić nie dało. Pierwsza sprawa od której trzeba zacząć to dojść do porozumienia i zakończyć waśnie (nie patrzyć na akapit wyżej).
Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
tam jest gorzej panie wpierdol:D jedno słowo nie tak i jechanka na maxa:D No i tam jest rzeczony-obity evil.....który...w porównaniu do niektórych jest angelem, choć jest taki sam. Ja bym chciał tu jeszcze przeczytać co sam evil ma do powiedzenia...tak z ciekawości.
Co do tego cąłego syfu na który grooby się tak obrazasz (tak-teraz to jest do Ciebie grooby) to...policz pola zakropkowane na swoich postach i dopiero sie wypowiadaj. Najgłośniej krzyczą najwięksi bałaganiarze....normala.
A...pan wpierdol...mi naprawde zwisa co o mnie sobie myśli/mówi koleś, którego ja tez za bardzo nie znam i tez moge sobie różne rzeczy mysleć-mam prawdziwych kumpli, którzy jakoś nie dali mi jeszcze powodów do tego bym musiał wpadac w jakieś tam kompleksy, bo jakiś frajer nazwał mnie frajerem...
Co do tego cąłego syfu na który grooby się tak obrazasz (tak-teraz to jest do Ciebie grooby) to...policz pola zakropkowane na swoich postach i dopiero sie wypowiadaj. Najgłośniej krzyczą najwięksi bałaganiarze....normala.
A...pan wpierdol...mi naprawde zwisa co o mnie sobie myśli/mówi koleś, którego ja tez za bardzo nie znam i tez moge sobie różne rzeczy mysleć-mam prawdziwych kumpli, którzy jakoś nie dali mi jeszcze powodów do tego bym musiał wpadac w jakieś tam kompleksy, bo jakiś frajer nazwał mnie frajerem...
brak opisu...
-
trillco jesy syf na forum i chuj a co do pan wpier wiem ze nie pisales tego do outlawa i ja tez nie pisalem tego do niego jak i nie do ciebie co do sposobu zalatwiania twoich spraw to kazdy zalatwia jak mu sie chce lache na to klade.przynajmniej sprawa jest zalatwiona a nie jak co niektury daje bana a zachwile powpot **** a nie zalatwienie sprawy
- grooby
- Świeżak
Taa...czyli Kononowizm siÄ™ szerzy
I nie bedzie niczego... podałem Evil własnie ten przykład bo ja już tam zmieniłem podejście...stuntpoland to już dla hardcoreowców jest...nawet ja mam zbyt słabe nerwy i tam nie wchodze
Poza tym w temacie stunt mam...w sumie nic do powiedzenia...ot podoba mi siÄ™ to co robiÄ… i niech robiÄ….
Misterr wpierdol...to nie jest moje forum, jestem tu tylko malutkim modem, który niewiele może i...czasem sam sie popsztyka z kimś...i tyle...po co to brać do głowy, po co jechac, straszyc, sie napierdalać...nie lepiej przy jakiejś okazji się poznać, walnąć browca lub coś mocniejszego i pognić z własnej i czyjejś głupoty? Nie twierdze tu, ze wszystko i wszyscy są idealni, jest zawsze ktoś lub kilku ktosiów, którzy całe życie-to realne i virtualne traktują bardzo "serio" i...umra 20 lat wcześniej na wrzody albo inną odmiane nerwicy
No ale każdy ma to co lubi...ja se lubie pop...c głupoty by na drugi dzien miec już zupełnie inne podejście. A ze sie ktoś obraza o bele co...to niech zabierze zabawki i wypad z piaskownicy....bo to rzeczywiście czasem piaskownice z dziećmi przypomina...tylko że dalej tez idzie czasem jak u dzieci, czyli łopatka w rękę i sru w łeb kolege...żałosne to bardzo kiedy tak właśnie zachowują się ludzie uważających siebie za dorosłych. Ja uważam, że grubsze spory powinny być rozgrywane na nieco innej płaszczyźnie bo..wiecie...każdy jest w czymś dobry...z tego co widze większośc deklaruje poziom mistrzowski w laniu po pysku...gratuluje wychowania i poziomu kultury na co dzień...to powinienem może zapytać...kto za rok na Gubałówce z nożami wyskoczy? taka smutna prawda, ze kilku tutaj funkcjonuje na poziomie-jak nie mam już żadnych argumentów to mu wpierdole...dlatego kiedyś bedzie III Wojna Światowa, bo takich głupców jest od groma i tylko trzeba, żeby jeden z drugim wleźli na bardzo wysokie stołki.
Trojano...co do tego normalnego, co by bzdurne posty kasował i takie tam...no jest jeden ale niechca mu dac tej władzy;) Nie wiem czemu?
pewnie dlatego, ze sam czasem bzdure napisze....i potrafi się czasem do tego przyznać...dlaczego? Bo nie mam na tyle przerośniętej ambicji...bo cóż to za ambicja...to pogaduchy na forum nie sympozjum naukowe...no i nie jest to tez ring...i o tym często tu wielu zapomina. I ok..jestem frajerem jeśli myslenie w ten sposób kogoś uszczęsliwia...
C ja

Misterr wpierdol...to nie jest moje forum, jestem tu tylko malutkim modem, który niewiele może i...czasem sam sie popsztyka z kimś...i tyle...po co to brać do głowy, po co jechac, straszyc, sie napierdalać...nie lepiej przy jakiejś okazji się poznać, walnąć browca lub coś mocniejszego i pognić z własnej i czyjejś głupoty? Nie twierdze tu, ze wszystko i wszyscy są idealni, jest zawsze ktoś lub kilku ktosiów, którzy całe życie-to realne i virtualne traktują bardzo "serio" i...umra 20 lat wcześniej na wrzody albo inną odmiane nerwicy

Trojano...co do tego normalnego, co by bzdurne posty kasował i takie tam...no jest jeden ale niechca mu dac tej władzy;) Nie wiem czemu?

C ja
brak opisu...
-
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości