Zobacz wątek - Outlawa przypadki ciężkie
NAS Analytics TAG

Outlawa przypadki ciężkie

O wszystkim
_________

Postprzez grooby » 15/1/2007, 19:44

KORWA ALE SYF I **** KASUJ TO PALANCIE JAK CHCESZ JA CI POWIEM pie*** TU KORWA DO WSZYSTKICH I WSZYSTKIEGO SIE PRZYCZEPIACIE NIC TU SIE NIE ZMIENILO SYF BEZ ZMIAN.JEDZ DO OUTLAWA KORWA ZALATW SPRAWE ZANIM SIE WYLECZY MINIE TROSZKE A JAK ZACZNIE TO POJEDZIESZ JESZCZE RAZ.A Z RESZTA **** POJEBANE FORUM.GROOBY.
grooby
Świeżak

Postprzez Szafa » 15/1/2007, 20:07

Proponuje dać jeszcze paru osobom Moda na jakiś czas i zrobić porządek na forum.... Naprawde tego juz sie nie da czytac, to nie jest to samo forum, ktore bylo np. w czerwcu 2006 . Zrobilł sie syf , kiła i mogiła. Nie wiem czy opłaca sie czyścić czy lepiej na nowo wrzucic całe forum na serwer.....Jeśli sie usunie zbędne posty i tematy co raczej nic tu nie zostanie ....BTw, gdzie jest Richie i Alonzo ? Oni sa adminami , więc niech zarządzają co robic :roll:
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
Szafa
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez grooby » 15/1/2007, 20:11

glupi to ty jestes.ja nie pisalem tego do ciebie
grooby
Świeżak

Postprzez Thrillco » 15/1/2007, 20:12

Heh...może to leci tak...róznych ludzi na sieci mozna spotkać...jak widac powyżej nawet lekko skrzywionych psychicznie...pan wpierdol jak lubisz jeździć i uczyć recznie ludzi tego czego jak widze sam nie potrafisz to proponuje forum motogp.pl...łoooo tam to byś miał zajęcia na rok cały.
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez grooby » 15/1/2007, 20:20

na **** do mnie pijesz thrillco.
grooby
Świeżak

Postprzez silver » 15/1/2007, 21:55

:lol: Nie no paranoja, spuścizna "czasów nowożytnych" wpada na forum... Jakiś ograniczony odprysk natury nauczający o hierarchii wartości wyciągniętej z filmów, piosenek i "ulycy". Podpisuję się pod apelem odnośnie oczyszczenia, przeniesienia forum. Przykro mi ale tego rzeczywiście nie da się czytać.

Niektóre urywki z bardzo mieszanych wypowiedzi wielu osób na tym forum potwierdzam... Po krótce, forum stało się zamknięte i off-top'owe. Ale nie ma nic, czego by się naprawić nie dało. Pierwsza sprawa od której trzeba zacząć to dojść do porozumienia i zakończyć waśnie (nie patrzyć na akapit wyżej).

Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
silver
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Thrillco » 16/1/2007, 04:31

tam jest gorzej panie wpierdol:D jedno słowo nie tak i jechanka na maxa:D No i tam jest rzeczony-obity evil.....który...w porównaniu do niektórych jest angelem, choć jest taki sam. Ja bym chciał tu jeszcze przeczytać co sam evil ma do powiedzenia...tak z ciekawości.
Co do tego cąłego syfu na który grooby się tak obrazasz (tak-teraz to jest do Ciebie grooby) to...policz pola zakropkowane na swoich postach i dopiero sie wypowiadaj. Najgłośniej krzyczą najwięksi bałaganiarze....normala.

A...pan wpierdol...mi naprawde zwisa co o mnie sobie myśli/mówi koleś, którego ja tez za bardzo nie znam i tez moge sobie różne rzeczy mysleć-mam prawdziwych kumpli, którzy jakoś nie dali mi jeszcze powodów do tego bym musiał wpadac w jakieś tam kompleksy, bo jakiś frajer nazwał mnie frajerem...
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez grooby » 16/1/2007, 07:33

trillco jesy syf na forum i chuj a co do pan wpier wiem ze nie pisales tego do outlawa i ja tez nie pisalem tego do niego jak i nie do ciebie co do sposobu zalatwiania twoich spraw to kazdy zalatwia jak mu sie chce lache na to klade.przynajmniej sprawa jest zalatwiona a nie jak co niektury daje bana a zachwile powpot **** a nie zalatwienie sprawy
grooby
Świeżak

Postprzez CBkamil » 16/1/2007, 14:57

ale śmiesznie:) :D
gsf 1250SA
CBkamil
Świeżak

Postprzez Thrillco » 16/1/2007, 14:58

Taa...czyli Kononowizm się szerzy :) I nie bedzie niczego... podałem Evil własnie ten przykład bo ja już tam zmieniłem podejście...stuntpoland to już dla hardcoreowców jest...nawet ja mam zbyt słabe nerwy i tam nie wchodze :D Poza tym w temacie stunt mam...w sumie nic do powiedzenia...ot podoba mi się to co robią i niech robią.
Misterr wpierdol...to nie jest moje forum, jestem tu tylko malutkim modem, który niewiele może i...czasem sam sie popsztyka z kimś...i tyle...po co to brać do głowy, po co jechac, straszyc, sie napierdalać...nie lepiej przy jakiejś okazji się poznać, walnąć browca lub coś mocniejszego i pognić z własnej i czyjejś głupoty? Nie twierdze tu, ze wszystko i wszyscy są idealni, jest zawsze ktoś lub kilku ktosiów, którzy całe życie-to realne i virtualne traktują bardzo "serio" i...umra 20 lat wcześniej na wrzody albo inną odmiane nerwicy :) No ale każdy ma to co lubi...ja se lubie pop...c głupoty by na drugi dzien miec już zupełnie inne podejście. A ze sie ktoś obraza o bele co...to niech zabierze zabawki i wypad z piaskownicy....bo to rzeczywiście czasem piaskownice z dziećmi przypomina...tylko że dalej tez idzie czasem jak u dzieci, czyli łopatka w rękę i sru w łeb kolege...żałosne to bardzo kiedy tak właśnie zachowują się ludzie uważających siebie za dorosłych. Ja uważam, że grubsze spory powinny być rozgrywane na nieco innej płaszczyźnie bo..wiecie...każdy jest w czymś dobry...z tego co widze większośc deklaruje poziom mistrzowski w laniu po pysku...gratuluje wychowania i poziomu kultury na co dzień...to powinienem może zapytać...kto za rok na Gubałówce z nożami wyskoczy? taka smutna prawda, ze kilku tutaj funkcjonuje na poziomie-jak nie mam już żadnych argumentów to mu wpierdole...dlatego kiedyś bedzie III Wojna Światowa, bo takich głupców jest od groma i tylko trzeba, żeby jeden z drugim wleźli na bardzo wysokie stołki.
Trojano...co do tego normalnego, co by bzdurne posty kasował i takie tam...no jest jeden ale niechca mu dac tej władzy;) Nie wiem czemu? :D pewnie dlatego, ze sam czasem bzdure napisze....i potrafi się czasem do tego przyznać...dlaczego? Bo nie mam na tyle przerośniętej ambicji...bo cóż to za ambicja...to pogaduchy na forum nie sympozjum naukowe...no i nie jest to tez ring...i o tym często tu wielu zapomina. I ok..jestem frajerem jeśli myslenie w ten sposób kogoś uszczęsliwia...

C ja
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez spazz » 16/1/2007, 17:35

mam w aptece kila specyfuikow na sflaczala faje... najtansze rozwiazanie gwozdz w chuj i magnes..
jak juz wszyscy na wszystki wszystko to mozna by zmaknac temat
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez SpeedyG » 16/1/2007, 20:04

chopaki jestem tutaj 1szy sezon ale domyślam się że zawsze tak jest gdy przesilenie zimowe i już ręce skaczą na myśl o sezonie :) tylko po co dorabiać do tego te filozofie od pługa
SpeedyG
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości

na górê