Outlawa przypadki ciężkie
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Również sie dołączam do wszystkich.Mi tez sie już nie chce czytać tego syfu
ach... pare miechów wcześniej było tu całkiem całkiem,a teraz ogólnie lipa 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):Czy wy też tak macie że czasami was na was tak działa że aż się tego czytać nie chce? W sumie po co tracić czas na czytanie czyiść głupot i kłótni... Co Wy o tym myślicie?
Zgadzam się. Znalazłem w necie fajny podpis a`propos tego tematu:
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
Meciek napisał(a):ja kiedys wchodzilem na forum pare razy dziennie a teraz coraz rzadziej, tez mi sie nie chce czytac wszytkich postów bo wiekszosc to offtopy.
mi tez sie nie chce juz ani na temat a ni nie..... i tak co sie nie napisze zawsze sie nzjadzie jakis zorientowany inaczej z uwagami o podtekscie seksualnym...... zmienilem to forum na kilka inncyh gdzie naprawde mozna cos poczytac...... polecam forum motocyklistow..... naprawde dobra lektura.......
A outlawa tak bardzo nie tępcie bo pdp 80% uzytkownikow aktywnych ma taki sam wspolczynnik chłamu w postach..... zarowno ja jak i panowie moderatorzy niektorzy.... z wyjatkiem moze Wiewiora na ile pamietam.... wiec kto nie zgrzeszyl niech pierwszy cisnie kamien...........
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Pamiętaj ze z rodziną to się tylko dobrze na zdjęciu wychodzi
Panowie, czytałem ta całą górę obraźliwych tekstów rzucanych, raz w jedną, raz w drugą stronę...
Po co to wszystko? Czy ktoÅ› mi odpowie?
I tak wiadomo nie od dziś że nie przegada się niektórych... Po prostu trzeba dać temu spokój, inaczej ta "piękna" atmosfera będzie się ciągnęła po wsze czasy
Jak na razie nie ma sensu wracać na to Forum. Jest wiele lepszych, bez OUTLAWÓW i innych
Ps. Outlaw, nic do ciebie nie miałem, ale teraz już pokazałeś swoją lepszą połowę
Nara Buraki
Zamiast się kłócić idźcie pojeździć, bo ci co siedzą na necie i piszą głupoty na forum, na pewno nie maja moto, więc zamknąć gęby i wskakiwać w siodło!

Panowie, czytałem ta całą górę obraźliwych tekstów rzucanych, raz w jedną, raz w drugą stronę...
Po co to wszystko? Czy ktoÅ› mi odpowie?
I tak wiadomo nie od dziś że nie przegada się niektórych... Po prostu trzeba dać temu spokój, inaczej ta "piękna" atmosfera będzie się ciągnęła po wsze czasy

Jak na razie nie ma sensu wracać na to Forum. Jest wiele lepszych, bez OUTLAWÓW i innych

Ps. Outlaw, nic do ciebie nie miałem, ale teraz już pokazałeś swoją lepszą połowę

Nara Buraki

- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
KORWA ALE SYF I **** KASUJ TO PALANCIE JAK CHCESZ JA CI POWIEM pie*** TU KORWA DO WSZYSTKICH I WSZYSTKIEGO SIE PRZYCZEPIACIE NIC TU SIE NIE ZMIENILO SYF BEZ ZMIAN.JEDZ DO OUTLAWA KORWA ZALATW SPRAWE ZANIM SIE WYLECZY MINIE TROSZKE A JAK ZACZNIE TO POJEDZIESZ JESZCZE RAZ.A Z RESZTA **** POJEBANE FORUM.GROOBY.
- grooby
- Świeżak
Proponuje dać jeszcze paru osobom Moda na jakiś czas i zrobić porządek na forum.... Naprawde tego juz sie nie da czytac, to nie jest to samo forum, ktore bylo np. w czerwcu 2006 . Zrobilł sie syf , kiła i mogiła. Nie wiem czy opłaca sie czyścić czy lepiej na nowo wrzucic całe forum na serwer.....Jeśli sie usunie zbędne posty i tematy co raczej nic tu nie zostanie ....BTw, gdzie jest Richie i Alonzo ? Oni sa adminami , więc niech zarządzają co robic 

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
Heh...może to leci tak...róznych ludzi na sieci mozna spotkać...jak widac powyżej nawet lekko skrzywionych psychicznie...pan wpierdol jak lubisz jeździć i uczyć recznie ludzi tego czego jak widze sam nie potrafisz to proponuje forum motogp.pl...łoooo tam to byś miał zajęcia na rok cały.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości