prawko od 24 lat
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Czyli ze jak kupie sobie lytra, bede dalej jezdzil tak jak jezdze to bede musial od nowa robic caly kurs na B i bede musial czekac 4 lata zeby sobie znowu lytrem jezdzic? GSa nie kupie bo jest za szybki dla mnie wiec odpada 

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
adam_89 napisał(a):od ilu kg motocykl można nazwać ciężkim? czy taka WueSKa wracająca z wiejskiego rynku ze świnką pod pachą jest już motocyklem ciężkim tzw ścigaczem?
Zapytaj Konia albo turbopaczka dlaczego mowi sie "twarde" narkotyki - przeciez bieluniem mozna wypelnic poduszke i wygodnie sie wyspac

-
rossavu - Stały bywalec
pan_wiewiorka napisał(a):carma napisał(a):A jak będzie ze mną kurs skończyłem październik 2009 nie zdawałem potem matura chciał bym zdać odraz w kwietniu bo kupiłem teraz xj i nie wiem czy będę mógł na starych zasadach ?
To masz ph. Data podejścia do egzaminu a nie ukończenia kursu.
Ale w tamtym roku już zdałem testy tyko brakło mi czasu oraz pieniedzy na zdanie jazdy
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
carma napisał(a):pan_wiewiorka napisał(a):carma napisał(a):A jak będzie ze mną kurs skończyłem październik 2009 nie zdawałem potem matura chciał bym zdać odraz w kwietniu bo kupiłem teraz xj i nie wiem czy będę mógł na starych zasadach ?
To masz ph. Data podejścia do egzaminu a nie ukończenia kursu.
Ale w tamtym roku już zdałem testy tyko brakło mi czasu oraz pieniedzy na zdanie jazdy
Mozliwe, ze zalicza Ci to jako kat A2 - moze uda Ci sie zarejestrowac XJ
-
rossavu - Stały bywalec
Rude boy napisał(a):
Także za rok wejdą w życie rzeczy opisane w artykułach z punktu 1) jednak są one praktycznie nieznaczace dla nas (mówię tutaj o tych którym ustawa zagrażała uzyskaniu wymarzonej kat. A ; mowa w tych artykułach o kursach reedukacyjnych czy jak one się tam nazywały..-to tylko może mieć jakies znaczenie, jednak whcodzi dopiero od stycznia 2013 ) reszta w większości o pracy starostwa związanej z prawem jazdy itp.
Istotne dla "Nas" są artykuły z punktu 2) które regulują otrzymywanie prawa jazdy wg nowych kategorii . Jednak jak widizmy wchodzą w życie z dniem 19 stycznia 2013 r.
Swoją drogą niesamowicie się dziś rano wku***łem czytając ta informację bo pod koniec tego sezonu się zapisałem na kurs A, jednak wszystko zaczne od nowego sezonu z racji, że w grudniu mam dopiero 18 lat to nie było sensu zaczynać teraz kursu i wyjeździć 2 godzin.. czysty idiotyzm, dlatego obawiałem się, że pewnie moje A legło w gruzach. Jednak po przeanalizowaniu tej ustawy wynika jasno, że to co dla nas istotne będzie miało miejsce w 2013 r. (no.. chyba, że nasi geniusze wpadną na kolejny jakże ambitny pomysł)
A tak przy okazji, chciałem się przywitac na forum. Jestem nowy, to mój pierwszy post, mam nadzieję, że komuś pomoże(rozwieje wątpliwości).
Pozdrawiam!
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Panowie dzisiaj idę rejestrować xj do komunikacji. Wczoraj byłem u złodziei w podatkach potem szybki telefon do wordu ale ale gadałem z typem od kursu powiedział mi ze prawo nie działa wstecz wiec powinienem wyrobić dobre prawo jazdy . tak wiec życzcie mi szczęścia i na rejestracji i na pierwszym egzaminie z logiki we wtorek
;p

motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
carma napisał(a):Panowie dzisiaj idę rejestrować xj do komunikacji. Wczoraj byłem u złodziei w podatkach potem szybki telefon do wordu ale ale gadałem z typem od kursu powiedział mi ze prawo nie działa wstecz wiec powinienem wyrobić dobre prawo jazdy . tak wiec życzcie mi szczęścia i na rejestracji i na pierwszym egzaminie z logiki we wtorek;p
Moglbys "wykastrowac" XJ na papierze

-
rossavu - Stały bywalec
przecież zarówno zarejestrowanie jak i OC nie mają nic do właściciela
jedno i drugie przypisane jest do pojazdu
jedno i drugie przypisane jest do pojazdu
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości