prawko od 24 lat
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
prawko od 24 lat
mam pytanko weszła juz ta ustawa ze prawko jest od 24 lat ?bo nigdzie nie piszą o tym;/ tylko kiedy ma wejsc ja słyszałem ze od tego lata
Rozpędzić się jest łatwo, ale zatrzymać można nie mieć okazji...
- Junior59
- Świeżak
omg pisałem o tym w ostatnim temacie o prawku A
chłopie czytaj troche
jak ostatnio sie dowiadywałem o A w jakimś ośrodku poznałem starszego faceta który jest w jakiejs komisji właśnie do tych spraw z A etc.. i tak mi powiedział że narobili powymyślali a teraz sie zastanawiają czy to ma byc od 22 czy 24 i na 100% to wejdzie ale nikt nie wie kiedy od nowego roku nie ma szans teraz wakacje te grubasy odpoczywają i nie będzie sie im chciało staw ruszac więc prawdopodobnie to ruszy w lipcu przyszłego roku Smile
musiał by zdążyć sie chyba cud żeby od pocz nowego rooku to weszło ale to jest jak to bywa w Polsce nie realne Smile
chłopie czytaj troche
jak ostatnio sie dowiadywałem o A w jakimś ośrodku poznałem starszego faceta który jest w jakiejs komisji właśnie do tych spraw z A etc.. i tak mi powiedział że narobili powymyślali a teraz sie zastanawiają czy to ma byc od 22 czy 24 i na 100% to wejdzie ale nikt nie wie kiedy od nowego roku nie ma szans teraz wakacje te grubasy odpoczywają i nie będzie sie im chciało staw ruszac więc prawdopodobnie to ruszy w lipcu przyszłego roku Smile
musiał by zdążyć sie chyba cud żeby od pocz nowego rooku to weszło ale to jest jak to bywa w Polsce nie realne Smile
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
to dobże bo ja robie w przyszłym roku wiec może sie zalapie na to od 18 lat:)
wiem ale ten temat jest poruszany na każdym forum ale nigdzie sie nic konkretnego nie dowiedziałem
wiem ale ten temat jest poruszany na każdym forum ale nigdzie sie nic konkretnego nie dowiedziałem
Rozpędzić się jest łatwo, ale zatrzymać można nie mieć okazji...
- Junior59
- Świeżak
Junior59 napisał(a):to dobże bo ja robie w przyszłym roku wiec może sie zalapie na to od 18 lat:)
chłopie nie dość że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, znaleść wątków poruszanych całkiem niedawno, to walisz byki. Zainwestuj w słownik.
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
Kam25 napisał(a):Przecież na forum jest takie sprytne urządzenie co błędy podkreśla na czerwono i wystarczy poświęcić kilkadziesiąt sekund więcej na poprawę błędów, to naprawdę niewiele kosztuje a czyta sie zdecydowanie lepiej
Pisz że tylko podkreśla bo pewnie powie, że ma czarno biały monitor.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
olo113 napisał(a):Junior59 napisał(a):to dobże bo ja robie w przyszłym roku wiec może sie zalapie na to od 18 lat:)
chłopie nie dość że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, znaleść wątków poruszanych całkiem niedawno, to walisz byki. Zainwestuj w słownik.
Wtrącę się troszeczkę

Jeśli sam nie umiesz pisać poprawnie, to nie poprawiaj innych

Zdanie zaczynamy pisać od Wielkiej litery, tym bardziej że w twojej wypowiedzi jest to zwrot grzecznościowy

"znaleść" prawidłowo pisze się znaleźć

PS. Forum jest do tego, by zadawać po 100 razy to samo pytanie

Pozdrawiam Magik. I trochę dystansu panowie.
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
literówka nic więcej. To, że zdanie zaczynamy z wielkiej litery to nie nowość, tym bardziej w formie "grzecznościowej"
TU CHODZI O ORTOGRAFIĘ !!
nie przyczepiam się o małą literke bądż wielką.
Po prostu to strasznie razi w oczy jak widzisz "dobże" "głópi" itp.
TU CHODZI O ORTOGRAFIĘ !!
nie przyczepiam się o małą literke bądż wielką.
Po prostu to strasznie razi w oczy jak widzisz "dobże" "głópi" itp.
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
Pkt. 6 Regulaminu:
6. Pisz po polsku.
Staraj się przestrzegać zasad poprawnej polszczyzny. Tekst poprawnie napisany czyta się naprawdę o wiele przyjemniej, a i użytkownicy będą się do Ciebie odnosić z większym szacunkiem.
Nic dodać nic ująć
6. Pisz po polsku.
Staraj się przestrzegać zasad poprawnej polszczyzny. Tekst poprawnie napisany czyta się naprawdę o wiele przyjemniej, a i użytkownicy będą się do Ciebie odnosić z większym szacunkiem.
Nic dodać nic ująć

Życie jest po to by śmigać na moto!
Honda CM 400
HONDA VFR 750F (aktualnie)
RC24 & RC36
Honda CM 400
HONDA VFR 750F (aktualnie)
RC24 & RC36
-
inzynier - Świeżak
Ja nie mogę. Chłopak co prawda zapytał o to samo co było już wcześniej to Wy mu dajecie jakies pogadanki o ortografii.
Ustawa odnośnie prawka od 24 lat jeszcze nie weszła, ale to kwestia czasu
Ustawa odnośnie prawka od 24 lat jeszcze nie weszła, ale to kwestia czasu
-
cwaniak182 - Świeżak
co wy *** możecie wiedziec o robieniu ortografów.. do qrwy nendzy...
ehh czepiacie sie i tylko wyszło takie bla bla bla.. można zamykac napisałem koledze co i jak to widzą osoby zasiadające w komisji
pozdro
ehh czepiacie sie i tylko wyszło takie bla bla bla.. można zamykac napisałem koledze co i jak to widzą osoby zasiadające w komisji
pozdro

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
- Labiss
- MEGA TROLL
ja tam zawsze pisze na forum z malej nawet po kropce i co powiesi mnie ktos za jajko ? 

w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3