Żenujący poziom forum
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Kaja napisał(a):oj Terror masz rację i nie masz
chodzi o to, że kiedyś spam był na poziomie
i kłótnie też a teraz nawet nie można ciętej riposty przeczytać bo albo bluzgi albo wykasowane
a Adolf i Ewa to inna historia ...
wiem, wiem żenada ale ja naprawdę miałam z tego ubaw poza forum
Zgadzam się co do jedengo - na początku nawet spam na forum miał klasę. Teraz Neo zabija wszystko.
Matrix has U.
Ilość moderatorow nie wzięła się znikąd. Na początku tylko redakcja moderowała forum, póżniej to się mocno rozrosło.
Na początku czytałem wszystko i miałem z tego ubaw, teraz ciężko się śmiać z poziomu dyskusji, dlatego moderatorzy podejmują coraz drastyczniejsze środki. Kiedyś ban był rzadkością, teraz w ciągu 3 ostatnich dni zbanowałem 3 osoby. Pracujemy więc nad uporządkowaniem, ale PLS, zrozumcie, że to musi potrwać.
THX
Trr
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Mysle, ze wszystko sie juz wyjasnilo. Teraz zamiast sie pienic, warto byloby popracowac nad Scigaczem. Jest szansa na to, aby przywrocic mu dawny sens. Tylko wazne jest, aby to forumowicze zaczeli zastanawiac sie nad soba, bo moderatorzy bez naszej wspolpracy nic nie zdzialaja. Moze to brzmi trywialnie, ale wydaje mi sie, ze ma to swoj sens.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
patty trochę mnie ubiegłaś z tym postem, bo sam miałem napisać, że teraz zamiast ciągle obrzucać się błotem i wytykać innym co robią źle powinniśmy spojrzeć na samych siebie i postarać się poprawić to co robimy źle...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Ja pragne tylko jednego - powrotu "starej ekipy", ktora byla tu jeszcze kiedy sie zarejestrowalam. A im wszystkim rece juz poopadaly i do nas nalezy uporzadkowanie tego chaosu, jaki sie narobil. Wspolpraca, wspolpaca i jeszcze raz wspolpraca.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Wtrace dwa grosze.
Wczesniej bylo niezle a teraz zobaczyc jakis ciekawy temat to jak poszukac kij z jednym koncem.
Okresle poziom forum na dzien dzisiejszy (na szczescie osoba, ktora uzywa tego na forum nie zarezerwowala tego dla siebie ®)
RZYGOWINY.
Wczesniej bylo niezle a teraz zobaczyc jakis ciekawy temat to jak poszukac kij z jednym koncem.
Okresle poziom forum na dzien dzisiejszy (na szczescie osoba, ktora uzywa tego na forum nie zarezerwowala tego dla siebie ®)
RZYGOWINY.
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
Patty, Kaju
Kaju, Patty
Mam nadzieje ze wszystko zostalo wreszcie rozwiazane i wyjasnione - po o ile sie nie myle polrocznym skrywaniu zalów
Jedyne co mnie martwi to czy teraz ktorakolwiek z Was sie do mnie odezwie
(bo jak tlumaczylem nikogo nie bronie tylko chcialem zeby temat byl konkretny).
Thx
Kaju, Patty
Mam nadzieje ze wszystko zostalo wreszcie rozwiazane i wyjasnione - po o ile sie nie myle polrocznym skrywaniu zalów

Jedyne co mnie martwi to czy teraz ktorakolwiek z Was sie do mnie odezwie

Thx

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Fajka na znak pokoju xD
- Załączniki
-
- Fajka na znak pokoju ^_^
- patty_kajka.jpg (49.2 KiB) Przeglądane 2385 razy
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Przepraszam ze tak brzydko mowie ale po kiego ***** zakladasz tamat skoro identyczny byl jakis tydzien temu i dobrze o tym wiesz. Nie moglas sie juz tam wyzalic?
Niech ktos to usunie bo az sie flaki przewracaja. Ciekawe kto nastepny odczuje potrzebe uzewnetrznienia swoich przemyslen? Proponuje zeby kazdy uzytkownik forum (a mamy ich jakies 15 tysiecy) zalozyl nowy temat pt "co mysle o forum".
Niech ktos to usunie bo az sie flaki przewracaja. Ciekawe kto nastepny odczuje potrzebe uzewnetrznienia swoich przemyslen? Proponuje zeby kazdy uzytkownik forum (a mamy ich jakies 15 tysiecy) zalozyl nowy temat pt "co mysle o forum".
-
siekson - VIP Ścigacz.pl
To ja mam propozycję.
Zamiast spamować i rozwalać konkretne wątki zastanówcie się czasem - kieruję to do wszystkich - czego chcecie od tego forum i czy wasz post pasuje do waszych oczekiwań. Wiadomo, do pogaduch służy dział Hydepark - wyłacznie Hydepark, dlatego też kieruję prośbę do modów: Wszystkie pogaduchy nie na temat wątku w innych działach - kasujcie.
Pretensje - kierujcie do mnie.
Wiosna juz tuż tuż, moto trzeba wreszcie z jesiennego błota umyć, to i forum przy okazji posprzątamy
Zamiast spamować i rozwalać konkretne wątki zastanówcie się czasem - kieruję to do wszystkich - czego chcecie od tego forum i czy wasz post pasuje do waszych oczekiwań. Wiadomo, do pogaduch służy dział Hydepark - wyłacznie Hydepark, dlatego też kieruję prośbę do modów: Wszystkie pogaduchy nie na temat wątku w innych działach - kasujcie.
Pretensje - kierujcie do mnie.
Wiosna juz tuż tuż, moto trzeba wreszcie z jesiennego błota umyć, to i forum przy okazji posprzątamy

-
Terror - Administrator
spazz napisał(a):to mniej wiecej jak: czy dam rade na boss hoss albo powiedzcie na czym bedzie mi sie dobrze jezdzic.. na te tematy nie reagujesz spazzmatycznie?
Słuchaj, skoro Ty tak reagujesz, to po prostu nie odpowiadaj. Odpowiedzą cierpliwsi.
-
Terror - Administrator
Nie, nie będę kasował, a jeśli skasuje jakiś mod niech liczy się z tym, że będzie to ostatnie co zrobi jako mod. Nie zamiatajmy brudu pod dywan.
Porozmawaiajmy i zróbmy coś z tym. Wszyscy, bo moderatorzy sami nie dadzą rady
Porozmawaiajmy i zróbmy coś z tym. Wszyscy, bo moderatorzy sami nie dadzą rady
-
Terror - Administrator
Kiedys sie pisalo glupoty i niebylo tego tak widac i niebylo takiego HAALO... byl czas na podsmiechujki oraz na powazne posty a teraz kazdy temat jest rozjezdzany... moze dlatego ze wczesniej spamowalismy na zmiane ja,simon(jak niebyl modem)mar111cin,spazz,kaja,evil,gelo(jak niebyl modem)kravcio i paru zaginionych uzyszkodników i jakos niebylo tak zle... a teraz wszyscy chca spamowac
PS. Niech nikt nie mysli ze uwazam sie za starszego uzytkownika bo mi brakuje i w dowodzie i w rejestrze
PS2. Fajnie sie komponuje podpis terrora z moim

PS. Niech nikt nie mysli ze uwazam sie za starszego uzytkownika bo mi brakuje i w dowodzie i w rejestrze

PS2. Fajnie sie komponuje podpis terrora z moim

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
siekson napisał(a):Przepraszam ze tak brzydko mowie ale po kiego ***** zakladasz tamat skoro identyczny byl jakis tydzien temu i dobrze o tym wiesz. Nie moglas sie juz tam wyzalic?
lubię takich brutali jak Ty, zrobisz mi dobrze?
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl