Co to za moto?
kawasaki klr 650 ???? a pełna nazwa to D650A1 Bulldog
więcej info dla zainteresowanych
http://www.dieselmotorcycles.com/models.htm
więcej info dla zainteresowanych

http://www.dieselmotorcycles.com/models.htm
- Bartman
- VIP Åšcigacz.pl
Niewiem dokładnie, ale mogę powiedzieć, że jest to angielska firma, która produkuje ramy i części do motocykli żużlowych, z których najczęściej kożystają kluby żużlowe. PJ ma jeszcze koleżankę w angli i jest to Antic, no i jeszce 2 jakie znam to Stucha i Jawa. A z tym GM to strzelałem, bo myślałem, że skoro firma ta robi części do tych motocykli t też będzie miała swój motocykl, którego nigdzie niemogłęm znaleźć 

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Ohhhh fuck
A tak się cieszyłem jak głupi
no nic ale jestem coraz bliżej
Ariel, Francis Barnett, A.J.S, B.S.A., Calthorpe, Coventry-Victor, Douglas, James, McEvoy, New Hudson, New Imperiał, Norton, O.E.C., O.K.-Supreme, P. & M., P. & P., Rex-Acme, Raleigh, Rudge, Scott, Sunbeam, Velocette, Wallis, Zenith, MARTIN-JAP, ESO... któryś z tych?
A jeśli chodzi o to PJ to prawdopodobnie będzie to J. PRESTWICH, ale co J oznacza to niewiem (to pewnie imię i nazwisko)

no nic ale jestem coraz bliżej

Ariel, Francis Barnett, A.J.S, B.S.A., Calthorpe, Coventry-Victor, Douglas, James, McEvoy, New Hudson, New Imperiał, Norton, O.E.C., O.K.-Supreme, P. & M., P. & P., Rex-Acme, Raleigh, Rudge, Scott, Sunbeam, Velocette, Wallis, Zenith, MARTIN-JAP, ESO... któryś z tych?
A jeśli chodzi o to PJ to prawdopodobnie będzie to J. PRESTWICH, ale co J oznacza to niewiem (to pewnie imię i nazwisko)
-
- Bartman
- VIP Åšcigacz.pl
No cóż udało mi się w końcu
No to teraz ja tak? Okey
Starałem się wybrać coś takiego, żeby nikt niezgadł, czy mi się to udało? niewiem 

No to teraz ja tak? Okey

- Załączniki
-
- Męczcie się :P
- full.jpg (50.83 KiB) PrzeglÄ…dane 3597 razy
-
-
barteckstreet - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości