ZWYCZAJE NA DROGACH
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
kim niemachasz?
ja dzis z bratem na osowke pojechalem byla tam chmara motocyklistow:) i kazdy odmachal:) a co za maszyny byly to hmmmmm...............
ja na swoim pizdziku macham w sumie kazdemy motocyklicsie chic nie kazdy odpowiada:(
ale trudno.
ja sie czuje motocyklicta!!!!do cholery mam DWA KOLA pod soba i silnik a to ze skutr to niewazne!!!!!!!!!!!!!!!!liczy sie duch i to co we krwi plynie!!!!!!!!!!!!!!!!to niemoja wina ze mnie niestac na pelnowymiarowy motocykl!!!!!!!!!!!wiec tym ktozy mnie olewaja kij we szprychy w przednik kole!!!!!!!!!!!!!!!!!!a jak ich bede mijal to sie zatrzymam niech wiedza ze nia kazdy skutrowicz jest cymbalem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja dzis z bratem na osowke pojechalem byla tam chmara motocyklistow:) i kazdy odmachal:) a co za maszyny byly to hmmmmm...............

ja na swoim pizdziku macham w sumie kazdemy motocyklicsie chic nie kazdy odpowiada:(
ale trudno.
ja sie czuje motocyklicta!!!!do cholery mam DWA KOLA pod soba i silnik a to ze skutr to niewazne!!!!!!!!!!!!!!!!liczy sie duch i to co we krwi plynie!!!!!!!!!!!!!!!!to niemoja wina ze mnie niestac na pelnowymiarowy motocykl!!!!!!!!!!!wiec tym ktozy mnie olewaja kij we szprychy w przednik kole!!!!!!!!!!!!!!!!!!a jak ich bede mijal to sie zatrzymam niech wiedza ze nia kazdy skutrowicz jest cymbalem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- grzesik84
- Świeżak
wiecie co po niekturym sie zdaje ze jak maja ponad 500cc to sa kims ponad a gowno prawda!!!!!!!!!!!"prawo"zwroccie uwage na "" masz wszystkich za rownych, ni mowie juz tu o tych rowniejszych!!!!! powiem tak ze w miastach lezycie panowie nieraz byla sytuacja kiedy ktos mi nie odpowiedzial na gest a pozniej e korku go gubilem:)a tak bym nie wyprzedzil.bo mam respekt dla motocyklistow ktorzy tez maja respekt! i dla tych pozdrowienia wielkie i tych co dzis byli na trasie jedlina osowka:)zajebiste maszyny masie panowie i panie:) do zobaczenia w drodze:)hej:)
- grzesik84
- Świeżak
grzesik84 napisał(a):powiem tak ze w miastach lezycie panowie nieraz byla sytuacja kiedy ktos mi nie odpowiedzial na gest a pozniej e korku go gubilem:)a tak bym nie wyprzedzil.bo mam respekt dla motocyklistow ktorzy tez maja respekt!
Łał! To musiało być dla niego bardzo traumatyczne przeżycie. Ciekawe czy się z tego otrząsnął...
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
grzesik84 napisał(a):(...)
"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości."
Skuterzystom łapy nie pokazuje pierwszy, nie lubię ich, wszędzie się wpier***ją i jeździć nie umieją*

*nie wszyscy
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Ja jak jezdzilem na RS 125 to mi machalo 70% gosci na duzych motocyklach, a jak ja pomachalem to nie odmachalo tylko kilku skuterzystow. Teraz wieksze moto mam wiec raczej jak ktos kuma o co chodzi to mi odmacha
Ogolnie niby taka glupota, a bardzo duzo mi radosci sprawia jak ktos do mnie macha. Czuje sie ta "spolecznosc" inna niz wszystkie.

CBR 600 F4i
-
herbatka - Świeżak
To jest tak. Jak jade moto to nie macham do skuterów. Jeśli pierwszy zamacha, ok z grzeczności odmacham - ale taka sytuacja mi się jeszcze nigdy nie zdarzyła. Nawet jak jedzie koleś na MZtce i mi machnie to ja jemu też, chociaż najczęściej właśnie sam pierwszy macham do ludków
.
A i zapomniałem dodać - my jeździmy motocyklami, które nie mają szprych
.

A i zapomniałem dodać - my jeździmy motocyklami, które nie mają szprych

-
gelo007 - Administrator
Często nie mam jak odmachnąć i po prostu pochylam głowę. Ciekawe czy się nie obrażą na mnie

Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Re: ZWYCZAJE NA DROGACH
grzesik84 napisał(a):Mam skuter 50cc jadac droga i mijajac sie z motocyklistami podnosze reke zeby ich "pozdrowic" niektorzy odpowiedza inni nie, a niektorzy wystawiaja noge. a jesli pozdrawiam kogos jadac chopperkim tez 50cc inaczej sie zachowuja. o co w tym chodzi?? czy skuter jest gorszy?? przecierz to tez motocykl poniekad.
Może jak nauczycie się wyciągać te łapska odpowiednio wcześniej, a nie prawie na równi ze ścigami, to ktoś będzie miał w ogóle szansę na zauważenie was i odmachanie... Ile razy mi ktoś wyciąga łapkę prawie że na równi ze mną. Widzę tylko lekki ruch ręką i zanim ja zdejmę swoją łapę z kierownicy to już jestem kilkadziesiąt metrów na skuterem... Wszystko w temacie.
-
lonewolf - Bywalec
lonewolf powiem ci ze ja nie jestem az tak glopi i wiem ze trzeba wczesniej ja podniesc i tak tez robie.
ale powiem wam ze przez kilka ostatnich dni zaowazylem ze jakos chetniej motocyklisci odmachuja:)
moze to przez te forum?:)
ale powiem wam ze przez kilka ostatnich dni zaowazylem ze jakos chetniej motocyklisci odmachuja:)
moze to przez te forum?:)
- grzesik84
- Świeżak
Raczek_6 napisał(a):Gest nogą to zwyczaj z Włoch (tam motocykliści przeważnie dziękują za ustąpienie miejsca lub pomoc w wyprzedzeniu wystawiając lewą nogę).
Taki calkiem sympatyczny gest stosuja takze Niemcy, z tym ze przy wyprzedzaniu wystawiaja prawa noge.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
grzesik84 napisał(a):ja sie czuje motocyklicta!!!!
szczere gratulacje, napisz to sobie jeszcze na czole, niech Ci wszyscy biją brawo.
grzesik84 napisał(a):liczy sie duch i to co we krwi plynie!!!!!!!!!!!!!!!!
a najbardziej smarowanie pod kopula
grzesik84 napisał(a): nia kazdy skutrowicz jest cymbalem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z badan amerykanskich naukowcow wynika, ze osoby uzywajace w jezyku pisanym wiecej, niz dwa znaki [!] lub [?] jednoczesnie, sa zwyczajnie niedorozwiniete.
Przestan sie pienic jak slimak w soli, stereotypy nie biora sie znikad, a skuterowcy niejednokrotnie sami zapracowali na taka, a nie inna etykiete. pzdr600
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
grzesik84 napisał(a):[...]bo jebniety jestem[...]
Nie da się tego nie zauważyć...
A tym czasem idź dalej wyprzedzać lytrowe gixery swoim wypasionym skuterem i skończ wreszcie płakać, że Ci nie machają bo jesteś żałosny.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3