ZWYCZAJE NA DROGACH
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
grzesik84 napisał(a):[...]bo jebniety jestem[...]
Nie da się tego nie zauważyć...
A tym czasem idź dalej wyprzedzać lytrowe gixery swoim wypasionym skuterem i skończ wreszcie płakać, że Ci nie machają bo jesteś żałosny.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
cięcie się suchą bułką też jest zwyczajem drogowym? O_O
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
pozdrowienie na drodze, jadę lewym pasem a po prawej z przodu motorzysta, lewa w górę i mnie pozdrawia...
Co mam zrobić bo jak lewą w górę wezę to nie zobaczy, byłem na łuku w ruchu miejskim to prawą gazu nie puszczę a awaryjnych nie mam...
?
Co mam zrobić bo jak lewą w górę wezę to nie zobaczy, byłem na łuku w ruchu miejskim to prawą gazu nie puszczę a awaryjnych nie mam...
?
- jawooor
- Świeżak
Arturo925 napisał(a):Ale dyskusja:D Albo Ci ktoś machnie albo nie! proste. Nie każdemu sie chcę podnosić rękę, inni znowu moze tego zwyczaju nie znają a jeszcze inni nie respektują Twojego moto.
weź się nie spinaj i czytaj, to mnie pozdrowili i mam zamiar pozdrowić również . Ja jak chce żeby mnie szanowano to i szanuję innych ale jak nie rozumiesz to Twoja sprawa...
- jawooor
- Świeżak
jawooor napisał(a):Arturo925 napisał(a):Ale dyskusja:D Albo Ci ktoś machnie albo nie! proste. Nie każdemu sie chcę podnosić rękę, inni znowu moze tego zwyczaju nie znają a jeszcze inni nie respektują Twojego moto.
weź się nie spinaj i czytaj, to mnie pozdrowili i mam zamiar pozdrowić również . Ja jak chce żeby mnie szanowano to i szanuję innych ale jak nie rozumiesz to Twoja sprawa...
Tylko sie nie popłacz...
-
Arturo925 - Stały bywalec
pan_wiewiorka napisał(a):jawooor napisał(a):byłem na łuku w ruchu miejskim to prawą gazu nie puszczę a awaryjnych nie mam...?
Jak opanujesz jazdę, to lewa w górę nawet w głęboki złożeniu nie będzie problemem. A póki co... nie spinaj się
Ja proponuje nawet przy b. dobrze opanowanej jezdzie nie machac reka tylko kiwnac glowka chyba lepiej

Suzuki GSX-R 600
-
kkkkski - Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości