Najbardziej idiotyczne zachowania POLICJI - przykłady
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
turboponczek napisał(a):Konkret temat.
Na początku warto wspomnieć o tym ze 90% polskiej Policji to ćwierćmózgi i można ich porobić prawie w każdej sytuacji.
I nie koniecznie trzeba liczyć tutaj na przychylność z ich strony ani szczęscie. Wystarczy że się trochę pomyśli.
Przykład:
1. Wmówiłem kiedyś panom policjantom że nie leje w miejscu publicznym bo jest to nie możliwe. Jak to się stało ? Otóż dobrze wiedziałem że często w tym miejscu (miasto) pałętają sie parówy więc lałem na opone od auta firmowego. Nie wiem w sumie czemu ale dali się przekonać mimo iż przecież to było miejsce publiczne ! 1:0 dla mnie.![]()
2. Kiedyś stawałem do kontroli drogowej i pytał się typek dlaczego nie mam pasów zapiętych. Szybka riposta z mojej strony - "prosze pana... własnie odpiąłem jak zjechałem do pana do kontroli". Typ nie wiem czemu uwierzył. 2:0 dla mnie.
3. Przez jakieś 2 tyg jezdziłem bez rejestracji z przodu. Oczywiscie pewnego razu trafiłem na kontrole drogową. Koleś mówi ze za to grozi mandat itp. Wytłumaczyłem mu ze wyjechałem w trase godzine temu i potrąciłem psa. Co miałem zrobić ? Bajer przeszedł. 3:0.
Ale wracając do sedna tematu.
NAJWIĘKSZA głupotą i tak wykazał się policjant który mnie przesłuchiwał po tym jak wyszedłem ze szpitala po wypadku. Typ mnie spytał czy miałem kask podczas wypadku !
he he dobre. Mnie kiedys w Poznaniu też przyłąpali na gorącym uczynku prawie. Otóż zamiezałem sie wylać w miejscu publicznym . Wyciągnąłem swojego frędzla i w tym momencie zauważyłem policjanta ( stary rynek Poznań ) i wmówiłem mu że ja tylko sie chciałem przewietrzyć . Uwieżył . He he
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
HAHAHA
Ja jak smigalem skuterem bylem kontrolowany w ciagu tygodnia 10 razy w tym chyba z 6 przez tych samych cwokow. Za kazdym razem oc itp i przez szczekaczke mnie legitymowali. Moze by bylo to normalne ale mieszkam w 6tys wsi xD
Ja jak smigalem skuterem bylem kontrolowany w ciagu tygodnia 10 razy w tym chyba z 6 przez tych samych cwokow. Za kazdym razem oc itp i przez szczekaczke mnie legitymowali. Moze by bylo to normalne ale mieszkam w 6tys wsi xD
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
ja sobie kiedyś stoję kulturalnie w koło parku z kumplem
nic nie robiliśmy, a ty podjeżdża radiowóz milicji koleś gadał przez telefon i nie wysiadał ,a był sam, więc ja sie odwróciłem i polazłem w strone parku to zaczoł ryczeć żebym żebym się zatrzymał, wiec stanąłem i poszedłęm do cepa a kumpel sie nie ruszał, koleś wyjebał z auta i powiedział ze jesteśmy pijani, ja sie śmiałem bo nie mogłem wyrobić, w radiowozie jak nas wiózł na komendę
to darł sie na nas że nam wyje*** jak cos w baloniku pokaże, ja powiedziałem żeby się nie darł i mi nie groził bo sie w sądzie spotkamy, to się pluł ze co ja go będę straszył itp... trochę z nim się pokłóciłem a do komędy miałem kilometr więc się nie wyżyłem, potem dmuchneliśmy w balonik i oczywiście 00.00 więc głupi uśmiech na ryju i przeprosiny potem głupi tekst " a może braliście jakieś prochy" do juz nie wyrobiłem i nie zważałem na słowa, sądem wtedy go zacząłm straszyć, spisałem jego dane, a musi mi je podać, które potem wywaliłem bo nie wniosłem oskarżenia, ale już w polemikę się nie wdał, a ja bordowy ze złości, za to ćpanie, powiedział tyko żebym się uspokoił i nie kszyczał
PALANT
za piwko też mnie spisali ale bez mandatu
nic nie robiliśmy, a ty podjeżdża radiowóz milicji koleś gadał przez telefon i nie wysiadał ,a był sam, więc ja sie odwróciłem i polazłem w strone parku to zaczoł ryczeć żebym żebym się zatrzymał, wiec stanąłem i poszedłęm do cepa a kumpel sie nie ruszał, koleś wyjebał z auta i powiedział ze jesteśmy pijani, ja sie śmiałem bo nie mogłem wyrobić, w radiowozie jak nas wiózł na komendę
to darł sie na nas że nam wyje*** jak cos w baloniku pokaże, ja powiedziałem żeby się nie darł i mi nie groził bo sie w sądzie spotkamy, to się pluł ze co ja go będę straszył itp... trochę z nim się pokłóciłem a do komędy miałem kilometr więc się nie wyżyłem, potem dmuchneliśmy w balonik i oczywiście 00.00 więc głupi uśmiech na ryju i przeprosiny potem głupi tekst " a może braliście jakieś prochy" do juz nie wyrobiłem i nie zważałem na słowa, sądem wtedy go zacząłm straszyć, spisałem jego dane, a musi mi je podać, które potem wywaliłem bo nie wniosłem oskarżenia, ale już w polemikę się nie wdał, a ja bordowy ze złości, za to ćpanie, powiedział tyko żebym się uspokoił i nie kszyczał

-
laser - Bywalec
laser napisał(a):ja sobie kiedyś stoję kulturalnie w koło parku z kumplem
to darł sie na nas że nam wyje*** jak cos w baloniku pokaże, ja powiedziałem żeby się nie darł i mi nie groził bo sie w sądzie spotkamy, to się pluł ze co ja go będę straszył itp... trochę z nim się pokłóciłem a do komędy miałem kilometr więc się nie wyżyłem, potem dmuchneliśmy w balonik i oczywiście 00.00 więc głupi uśmiech na ryju i przeprosiny potem głupi tekst " a może braliście jakieś prochy" do juz nie wyrobiłem i nie zważałem na słowa, sądem wtedy go zacząłm straszyć, spisałem jego dane, a musi mi je podać, które potem wywaliłem bo nie wniosłem oskarżenia, ale już w polemikę się nie wdał, a ja bordowy ze złości, za to ćpanie, powiedział tyko żebym się uspokoił i nie kszyczałPALANT
![]()
![]()
Ja mialam kiedys podobna sytuacje, tyle ze lebkow bylo dwoch.
Siedzielismy sobie z ekipa w parku, ciemno juz bylo... Jako jedyna z ekipy bylam trzezwiutka, bo zero alkoholu

Glupio im sie zrobilo i odjechali

Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...

So others may live...
-
mokuso - Świeżak
mnie kiedyś zatrzymali w nocy do kontroli jak jechałem autem, gość do mnie zapraszam do alkomatu a aja banan na ryju i tekst o alkomacik pierwszy raz w życiu
nie zdążyłem dobrze zacząć dmuchać w ten alkomat jak gość stwierdził trzeźwy pan jesteś, idź niech cie koleżanka spisze przy radiowozie...
na koniec wyłgałem się nawet ze zgubienia OC bez żadnych konsekwencji

na koniec wyłgałem się nawet ze zgubienia OC bez żadnych konsekwencji

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Mi kiedys pies na przesluchaniu zrobil tak, ze odgial reke tak jakby mnie chcail uderzyc, po chwili uderzyl piescia w swoja dlon obok mojej twarzy. Wylecialem na niego ze tak to sie moze zachowywac w domu przy obiedzie i ze przemoc fizyczna jest zakazana
niestety jak to okreslil, za pyskowanie, pojade gdzie mnie naucza rozumu.... no i nie bylo juz ciekawie
btw z innej beczki - jade suka na dechy, z przodu 2 mlodych, wiec mowie do nich, panowie, badzmy ludzmi, palic mi sie chce a nie mam fajek. Zatrzymali mi sie pod calodobowka, dalem jednemu kase i poszedl mi kupic fajki
albo kiedys jade autem, wyjezdzam z CPN, cos kolo 12 w nocy, zatrzymuje mnie patrol na rutynowe badanie trzezwosci, podchodzi pies, swieci latarka po aucie, na siedizeniu obok lezy paczka durex, chlop tak popatrzal i tekst: panu podizekujemy bo widze ze sie pan teraz spieszy
raz dostalem w papke od psa za to ze sie przedstawic nie chcialem, ale mlody bylem wtedy

btw z innej beczki - jade suka na dechy, z przodu 2 mlodych, wiec mowie do nich, panowie, badzmy ludzmi, palic mi sie chce a nie mam fajek. Zatrzymali mi sie pod calodobowka, dalem jednemu kase i poszedl mi kupic fajki

albo kiedys jade autem, wyjezdzam z CPN, cos kolo 12 w nocy, zatrzymuje mnie patrol na rutynowe badanie trzezwosci, podchodzi pies, swieci latarka po aucie, na siedizeniu obok lezy paczka durex, chlop tak popatrzal i tekst: panu podizekujemy bo widze ze sie pan teraz spieszy

raz dostalem w papke od psa za to ze sie przedstawic nie chcialem, ale mlody bylem wtedy
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl
z tymi durexami dobre
:D:D
mnie dziś na radar brali, pan z drogówki był bardzo zdziwiony, że jechałem tak wolno.
a kiedyś gdy miałem jeszcze simsona jechałem odwieść dziewczynę do domu i nie dość, że nie miałem świateł to do tego nie zabrałem dokumentów i zatrzymał mnie policjant, pytał się gdzie jadę i żebym dał dokumenty na to ja, że nie mam i że jadę dziewczynę zawieść do domu, no to on mówi, że za brak dokumentów i świateł mandat 100zł się należy, ale dodał po chwili, że mam dziewczynę na dobre lody zabrać zamiast tego mandatu

mnie dziś na radar brali, pan z drogówki był bardzo zdziwiony, że jechałem tak wolno.
a kiedyś gdy miałem jeszcze simsona jechałem odwieść dziewczynę do domu i nie dość, że nie miałem świateł to do tego nie zabrałem dokumentów i zatrzymał mnie policjant, pytał się gdzie jadę i żebym dał dokumenty na to ja, że nie mam i że jadę dziewczynę zawieść do domu, no to on mówi, że za brak dokumentów i świateł mandat 100zł się należy, ale dodał po chwili, że mam dziewczynę na dobre lody zabrać zamiast tego mandatu

XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
Jak jeszcze byłem młody; miałem gdzies 19 lat pojechałem po wygłuszacz na drzwi do TESCO.
Jak już wracałem zjezdzając z ronda nie dałem migacza to mnie panowie policjanci dorwali.
Po wyjaśnieniu mojego błędu mówią, że się stówka należy i mogę jechać, no to mówię, że jestem biednym studentem nie mam kasy, że dostałem 30 zł na wygłuszacz od babci a CI do mnie, że mi jeszcze tylko 709 brakuje no to mowie im, że ja juz wydałem te 30 zł więc stówka i nie mam skąd wziąć, że imieniny miałem itp to chłopaki zwątpili w to że im dam kase dali mi pouczenie i troszkę się rozgadali na temat mojego wygłuszacza, że im też by się takie coś przydało za młodu, żeby rodzice nie słyszeli co z dziewczynami robili bla bla bla ale słuchałem i sie śmiałem bo co miałem robic ;p
Jak już wracałem zjezdzając z ronda nie dałem migacza to mnie panowie policjanci dorwali.
Po wyjaśnieniu mojego błędu mówią, że się stówka należy i mogę jechać, no to mówię, że jestem biednym studentem nie mam kasy, że dostałem 30 zł na wygłuszacz od babci a CI do mnie, że mi jeszcze tylko 709 brakuje no to mowie im, że ja juz wydałem te 30 zł więc stówka i nie mam skąd wziąć, że imieniny miałem itp to chłopaki zwątpili w to że im dam kase dali mi pouczenie i troszkę się rozgadali na temat mojego wygłuszacza, że im też by się takie coś przydało za młodu, żeby rodzice nie słyszeli co z dziewczynami robili bla bla bla ale słuchałem i sie śmiałem bo co miałem robic ;p
-
patryk83 - Bywalec
Kiedys za mlodych lat u nas na rewirach ktoś powyrywal ławki. Nasi policjannci wzieli na komende takiego kumpla , który święty nie był ale ławek akurat nie powyrywał. Tak długo lali go na komendzie że się w końcu przyznał do tego co nie zrobił. Niebiescy mieli wykrytą sprawe.
Pózniej na komisji wojskowej ten sam kumpel był troche nawiany. Lekarz się go pyta o ślady na plecach ( po policyjnej pałce ) , a on nic nie odpowiadał. Lekarz wpisał brak kontaktu słownego. Dostał kategorie D.
Pózniej na komisji wojskowej ten sam kumpel był troche nawiany. Lekarz się go pyta o ślady na plecach ( po policyjnej pałce ) , a on nic nie odpowiadał. Lekarz wpisał brak kontaktu słownego. Dostał kategorie D.
-
szaleniec81 - Świeżak
http://media.wp.pl/kat,1022939,wid,1133 ... &_ticrsn=3
a ja myslałem , że tylko ja na idiotów trafiam , a tu prosze całkiem ładny artykulik.
Dodam ostatnią swoją przygode : siedze z dwoma kumplami w parku i pijemy piwo. Z dala jedzie radiowóz więc bez skapy zdążyliśmy odstawić puszki . Psy dwa podchodzą - standardowo nie przedstawiają się tylko z ryjem nazwisko ! Pytają sie o stojącą obok puszke . Mówie że nie moja , na to oni cyt. "a co ty k.... myślisz że z harcerzykami masz do czynienia , k..... bufet sobie urządzacie , co to do ch.... ma być" , szkoda że nie wpadłęm na to zeby ich nagrać . Kumple dostali po 100 zł mandatu , bo przyznali do puszek .
Rozmowa w radiowozie : kumpel mówi do psa cyt. " panie władzo może upomnienie ? przecież my tu tylko siedzimy , gdzie się mamy piwa napić ? " odpowiedz psa cyt. " zaraz k..... możesz 500 dostać , zamknij się "
Mandat mandatem , ja na szczescie nie dostałem , Ale czy tam muszą pracować same ćwierćmózgie hamy ????
a ja myslałem , że tylko ja na idiotów trafiam , a tu prosze całkiem ładny artykulik.
Dodam ostatnią swoją przygode : siedze z dwoma kumplami w parku i pijemy piwo. Z dala jedzie radiowóz więc bez skapy zdążyliśmy odstawić puszki . Psy dwa podchodzą - standardowo nie przedstawiają się tylko z ryjem nazwisko ! Pytają sie o stojącą obok puszke . Mówie że nie moja , na to oni cyt. "a co ty k.... myślisz że z harcerzykami masz do czynienia , k..... bufet sobie urządzacie , co to do ch.... ma być" , szkoda że nie wpadłęm na to zeby ich nagrać . Kumple dostali po 100 zł mandatu , bo przyznali do puszek .
Rozmowa w radiowozie : kumpel mówi do psa cyt. " panie władzo może upomnienie ? przecież my tu tylko siedzimy , gdzie się mamy piwa napić ? " odpowiedz psa cyt. " zaraz k..... możesz 500 dostać , zamknij się "
Mandat mandatem , ja na szczescie nie dostałem , Ale czy tam muszą pracować same ćwierćmózgie hamy ????
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
Mi sie wydaje że z tego powodu że nikt ich nie lubi próbują sie dowartościować właśnie w taki sposób, pokazując że mają niby tam jakąs władze nad ludzmi...
/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
-
fast and furious - MEGA TROLL
Ja się najbardziej polewam jak u nas psy chowają się w krzakach i robią przyczajke na tych co przechodzą przez tory w niedozwolonych miejscach
Mi dzisiaj chcieli wlepić mandat za parkowanie przy placu zabaw. Oczywiście żadnego znaku drogowego odnośnie tego miejsca ale była tabliczka> "regulamin placu zabaw" i tam w dwudziestym którymś punkcie był zakaz parkowania
A co do tego piwa to u nas było tak "To mandacik za picie w miejscu publicznym 100 zł, przyjmuje pan?" "Nie" "No to jeszcze 300 za zaśmiecanie"
HWDP!!!

Mi dzisiaj chcieli wlepić mandat za parkowanie przy placu zabaw. Oczywiście żadnego znaku drogowego odnośnie tego miejsca ale była tabliczka> "regulamin placu zabaw" i tam w dwudziestym którymś punkcie był zakaz parkowania

A co do tego piwa to u nas było tak "To mandacik za picie w miejscu publicznym 100 zł, przyjmuje pan?" "Nie" "No to jeszcze 300 za zaśmiecanie"
HWDP!!!
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
Jak w takim kraju żyć?
Siedzisz w samochodzie to Ciebie zabiją.
Koleś mógł być chory, mógł dostać ataku padaczki czy serca , a oni go ku*** zagazowali.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... omosc.html
Siedzisz w samochodzie to Ciebie zabiją.
Koleś mógł być chory, mógł dostać ataku padaczki czy serca , a oni go ku*** zagazowali.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... omosc.html
Ongoing Success
-
Zobaczcie na znaki drogowe
pierwszeństwo, pierwszeństwo, koniec pierwszeństwa,ustąp, stop.
I wszystko na krótkim odcinku w gąszczu częściowo pozasłaniane.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,oid,87 ... pinie.html
pierwszeństwo, pierwszeństwo, koniec pierwszeństwa,ustąp, stop.
I wszystko na krótkim odcinku w gąszczu częściowo pozasłaniane.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,oid,87 ... pinie.html
Ongoing Success
-
Ja widzialem ostatnio radiowoz jak jechal, a za kierownica siedzial koles ubrany w pomaranczowa koszulke taka z lumpa i palil fajke xD jaja na kiju
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5