Żenujący poziom forum
rozladujmy napiecie
: http://pl.youtube.com/watch?v=mdvt8-DVJ ... re=related kolesie odemnie ze szkoly,niezle daja 

nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
O ludzie. Zobaczcie ile tych bzdur żeście nabazgrali jednego dnia. Czy wy nie macie co robić? Pracy nie macie? W totka wygraliście. Jeżeli sądzicie, że komuś chce sie to czytać, to jesteście w błędzie.
Znajdźcie se jakieś zajęcie poza domem, bo wam się mózg zlasuje od tych monitorów.
Proponuje też zażyć persen.
Znajdźcie se jakieś zajęcie poza domem, bo wam się mózg zlasuje od tych monitorów.
Proponuje też zażyć persen.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
ze skrajności w skrajność
zdrowy rozsądek przegrywa z regulaminem (w ogóle pierwszy raz coś przegrywa z regulaminem, akurat musiało trafić na rozsądek
)
trole są miesiącami chronione dopóki nie spierdzielą forum.
Normalni użytkownicy są banowani.
nieudolnośc tworzy www.śmietnik.pl
zdrowy rozsądek przegrywa z regulaminem (w ogóle pierwszy raz coś przegrywa z regulaminem, akurat musiało trafić na rozsądek

trole są miesiącami chronione dopóki nie spierdzielą forum.
Normalni użytkownicy są banowani.
nieudolnośc tworzy www.śmietnik.pl
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Możesz mnie zbanować terror ale masz polityke alkocholika, więc albo sięgniesz dna i sie obudzisz albo zapijiesz sie na śmierć twierdząc swoje ,,pjie bo lubie" w tym przypadku sprowadzasz swoim postępowaniem forum na dno wywalasz co chwile kogoś wartościowego a nie widzisz że szkodniki sie mnożą na potęge. Olej regulamin i wywal VCO i innych jego trolo-kolegów, nie widzisz że na własne życzenie zostaniesz tu z bandą 13 latków śmigającycha na kiblach. Już prawie każdy pokazuje ci gdzie ma takie forum, a kaja bardo ładnie zaprezentowała to miejsce na awatarze 

-
icid - VIP Ścigacz.pl
cichy napisał(a):Czy wy nie macie co robić? Pracy nie macie? [...] Znajdźcie se jakieś zajęcie poza domem, bo wam się mózg zlasuje od tych monitorów.
Gdzie się mogę podpisać? Większość userów ostatnio się zachowuje jakoś tak jakby zapomnieli o tym że są motocyklistami (a może nimi nie są...)
Ludzie jak można cały dzień siedzieć przed kompem i "toczyć robaka" który przyczynia się do coraz szybszego upadku tego forum

mar111cin napisał(a):ze skrajności w skrajność zdrowy rozsądek przegrywa z regulaminem...
A tutaj pasuje cytat: "wybierz niebieską albo czerwoną pigułkę" z naciskiem na tą jedną? Po Apapie/Etopirynie i spać!
icid napisał(a):... nie widzisz że na własne życzenie zostaniesz tu z bandą 13 latków śmigającycha na kiblach. Już prawie każdy pokazuje ci gdzie ma takie forum, a kaja bardo ładnie zaprezentowała to miejsce na awatarze
Żeby chociaż te kibelki mieli

Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
heheh widac ze ludzie dawno na moto nie jezdzili i musza sie gdzies wyzyc
Niedlugo wiosna, sezon sie zacznie. Wszyscy wsiada na moto i bedzie dobrze - tak to widze

Niedlugo wiosna, sezon sie zacznie. Wszyscy wsiada na moto i bedzie dobrze - tak to widze

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
Jaki sezon jaki sezon? sezon sie tej "zimy" nie skończył. Tylko brak wam albo sprzętu albo chęci. Weź szmatkę, wosk i wypucuj sobie "rower". Zamiast pisać te bzdury byście pojeździli albo wzięli się za prawdziwe życie... Praca, szkoła, rodzina, moto ( nie koniecznie w takiej kolejności)
Ps. Odnośnie jak było kiedyś tylko paru modów było tu o wiele spokojniej.... Czasem człowiek rzucił kurwą bo są sytuacje w których bez tego słowa się nie obejdzie i nikt z tego powodu rozróby nie robił. A teraz ktoś napisze temat nie tam gdzie trzeba i zaraz 70 typa się rzuca na niego że w złym dziale pisze....
TO JEST TRAGICZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wypad na moto, pojeździć trochę.... Albo nie macie czego szukać na tym forum..... Bo jeśli nie jeździsz to nie jesteś motocyklistą, a to forum chyba dla motocyklistów....
pa pa pa kłótni 102
Ps. Odnośnie jak było kiedyś tylko paru modów było tu o wiele spokojniej.... Czasem człowiek rzucił kurwą bo są sytuacje w których bez tego słowa się nie obejdzie i nikt z tego powodu rozróby nie robił. A teraz ktoś napisze temat nie tam gdzie trzeba i zaraz 70 typa się rzuca na niego że w złym dziale pisze....
TO JEST TRAGICZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wypad na moto, pojeździć trochę.... Albo nie macie czego szukać na tym forum..... Bo jeśli nie jeździsz to nie jesteś motocyklistą, a to forum chyba dla motocyklistów....
pa pa pa kłótni 102

- Magik
- VIP Ścigacz.pl
icid napisał(a):co chwile kogoś wartościowego a nie widzisz że szkodniki sie mnożą na potęge.
Poległem. Tak to jest pisać bzdury nie znając faktów, nawet nie przeczytawszy wątku, w którym sie pisze. Wiesz ile osób jest zbanowanych? Ludzie odchodzą, przez takich awanturników jak ty, którzy wszędzie udowadniają swoją wyższość czy staż. Tyle tylko, że staż nie czyni nikogo lepszym
Bardzo proszę, skoro juz musicie się pogrążać róbcie to z klasą.
Póki co to zauważam tendencję pt. Jestem starym userem (W twoim przypadku nawet nie - ty nawaliłes setki postów) to jestem lepszy od nowego i moge go opierd... za wszystko.
Otóż nie.
Ja traktuję userów równo. Skoro nie docenialiście tego, że ja i modzi na wiele przymykamy oko, narzekaliście na syf to teraz go usuwamy.
I dopiero się zorientowaliście, że wiele tego syfu jest waszego a nie nowych.
Pisałem już tu, teraz piszę jeszcze raz:
Skoro nie chcecie tutaj syfu, to zanim klikniejcie "Wyślij" zastanówcie się, czy chcelibyscie takiego posta przeczytać.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Terror napisał(a):Ja traktuję userów równo.
Tak powinno być.
Ale dobrym pomysłem było by dodać kilka swoich informacji
przy awatarze (albo rozwijane info). Tak jest w forum.motocyklistow.pl.
np.
-Przebieg: 8420 km
-Jest od: maj 2007
-Motocykl: Honda CBR 600
-Praca: student
Jest tu nas sporo i brak takich informacji powoduje to, że nie wiemy jak ze sobą rozmawiać bo nie wiemy co o sobie sądzić.
W życiu przecież też inaczej rozmawiamy ze starszymi jak i z młodszymi.
Jeszcze inaczej rozmawiamy z kimś kto ma inna profesję, lub co w żuciu robił. A w przypadku naszego forum, ważne jest czym jeździ i ile przejechał.
W ten sposób moglibyśmy być bardziej tolerancyjni dla tych co mają np 17 lat. Nie było by takich napięć spowodowanych tym, że rozmawiam z 32-bitowym IP.
Pozdrawiam wszystkie mordy

Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
i myslisz, ze takie info powstrzyma troli, dzieci neo, itp? przeciez te informacje wpisuja sami userzy wiec jaka masz pewnosc, ze jeden z drugim nie powpisuja tam jakis glupot? skad wiesz, ze tak naprawde nie maja 15 lat i nie sa zapalonymi marzycielami i na prawo i lewo wygaduja, ze maja r1 i co tam na niej nie umieja? przeciez to nie beda zadne sprawdzone informacje, itp bo kazdy moze se napisac co mu sie tylko podoba. juz kiedys na forum byl pomysl aby wpisywac w podpisie kto na czym jezdzi, itp...i wiekszosc sie do tego stosuje ale i tak nie wiesz czy jacys nowi nie bujaja w oblokach i nie wpisuja tam bzdur.
A Ty gumiss zamiast swiecic przykladem to w podpisie o jakichs kolczatkach nawijasz
januszrosa
a no kasiora na moto caly czas sie zbiera...a ze uparlem sie na konkretny model w konkretnym malowaniu, itp to mi troche zajmie znalezienie akurat takiego w dobrym stanie
no i kasa dosc powoli sie zbiera ale stale do przodu
A Ty gumiss zamiast swiecic przykladem to w podpisie o jakichs kolczatkach nawijasz

januszrosa
a no kasiora na moto caly czas sie zbiera...a ze uparlem sie na konkretny model w konkretnym malowaniu, itp to mi troche zajmie znalezienie akurat takiego w dobrym stanie

Ostatnio edytowano 8/2/2008, 12:05 przez gumis, łącznie edytowano 1 raz
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Może teraz polecą bany i obrazy za nieodpowiednie podpisy 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
no toz od ponad 6 miesiecy mowie o tym modzie do forum z "pomogl" 

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
zdzichu cos sie tego opisu przyczepil? dobrze wiesz, za co mozna dostac bana a ze bedzie teraz to bardziej rygorystycznie przestrzegane to i dobrze moze pare osob sie w koncu ogarnie.
jak chcesz se cos dac w opis to droga wolna...pare osob pojechalo ci na temat tego co masz w opisie i zaraz wymiekasz i zmieniasz...boisz sie krytyki? chlopie to jest forum publiczne i tu kazdy ma prawo wypowiadania sie i nie kazdy musi ci slodzic, itp...juz patty ci to tlumaczyla, ze mozesz se dac co chcesz, nawet trilco to powiedzial a ty dalej to przezywasz.
jak chcesz se cos dac w opis to droga wolna...pare osob pojechalo ci na temat tego co masz w opisie i zaraz wymiekasz i zmieniasz...boisz sie krytyki? chlopie to jest forum publiczne i tu kazdy ma prawo wypowiadania sie i nie kazdy musi ci slodzic, itp...juz patty ci to tlumaczyla, ze mozesz se dac co chcesz, nawet trilco to powiedzial a ty dalej to przezywasz.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
simonw napisał(a):no toz od ponad 6 miesiecy mowie o tym modzie do forum z "pomogl"
No i może jeszcze zrobił dobrze, obciągnął, nie obciągnął.
Trochę to takie gejowskie.
Jak ktoś potrzebuje dowartościowania, to niech się na fotce zarejestruje.
Wyborów na matkę Teresę tu nie potrzebujemy.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
gumisss napisał(a): juz kiedys na forum byl pomysl aby wpisywac w podpisie kto na czym jezdzi, itp...i wiekszosc sie do tego stosuje ale i tak nie wiesz czy jacys nowi nie bujaja w oblokach i nie wpisuja tam bzdur.
Sorry, ale się z tym nie zgadzam.
Kogoś kto nic nie napisze dalej można traktować poważnie.
A jeśli ktoś na początku pisze bzdury, że ma R1, to to że sobie napisze nie wzbogaca go o doświadczenie i wiedzę ( zresztą takie coś jest do zweryfikowania przez userów forum).
Zresztą nie sądzę by się chciało komuś kłamać na początku, potem ściemniać w postach i niestworzone rzeczy pisać po to tylko by ...
No i właśnie nie wiem po co.
Na forum nigdy nie spotkałem się z kłamstwem, tylko z poziomem wiedzy.
Dlatego uważam, że skoro nie jest logiczne pisanie kłamstw w wirtualnym świecie (i tak z tego nic się nie ma), logiczne jest pisanie prawdy.
Ongoing Success
-
Powtorze sie. Moim zdaniem wystarczyłoby bezwglednie usuwac wypopwiedzi nie na temat w dzialach technicznych, szybciej banowac userow notorycznie nieprzestrzegających regulaminu( poki co troche czasu mija od zlozenia prosby do zablokowania trolla). Te dwa proste rozwiazania napewno porawia obraz forum, spowoduja, ze odpowiedzi na pytania beda konkretne ( albo nie bedzie ich wcale ) Dobrym rozwiazanie moglo by byc tez dodanie daty zalogowania na forum, liczba postow nie dokonca wszystko wyjasnia. Co do ograniczenia dostepu ( testy, prawko itp.) nie sa dobrym rozwiazanie, forum jest ogolnokrajowe ( i nie tylko ) i nie ma szans na zablokowanie dostepu dzieciom neo i trollom. Wystarczy szybka reakcja na ich poczynania.
A tak wogole jeszcze sie taki nie narodzil co dogodzi wszystkim, zawsze sie znajdzie ktos niezadowolony.
A tak wogole jeszcze sie taki nie narodzil co dogodzi wszystkim, zawsze sie znajdzie ktos niezadowolony.
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
januszrosa napisał(a):A tak w ogóle jeszcze sie taki nie narodził co dogodzi wszystkim, zawsze sie znajdzie ktoś niezadowolony.
Święta racja, jednak zawsze można robić coś co zadowalało coraz większą grupę ludzi.
Odnośnie banowania też się z tym zgadzam.
Odnośnie tego co napisałem:
Często nie wiem z kim rozmawiam na forum. To tak jakbym pisał w próżnię.
Ciężko poważnie traktować kogokolwiek bez informacji o nim(nie chodzi o dane personalne tylko o charakterystykę postaci - bo to wystarczy).
Widzę nicka, ale jego opis jest za mały by dał się poczuć jako rzeczywisty/realny/poważny. Dlatego myślę, że takie duże forum traktuje się czasem niepoważnie, często obrażając innych.
Ongoing Success
-