POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam motocyklistów, Aleksander z Olzy. Swoją przygodę zacząłem na Husqvarnie WR125 mając 15 lat, po roku przesiadłem się na Husqvarnę TE350. Jeździłem na niej pół roku, po czym przesiadłem się na KTM EXC-F 250. Jeżdżę na nim już rok i planuję przesiąśc się na jakąś 450 albo 510. Mam też quada Yamaha YFM250 Raptor z 2006r., ale też chcę go zmienic na mocniejszego, może Yamaha YZF 450, albo 600. Pozdro dla wszystkich!
Ostatnio edytowano 8/7/2008, 22:49 przez Dirt Rider, łącznie edytowano 1 raz
KTM SX 250 08'(piekielna maszyna),
Husaberg FE 550 07'(śmierć na kółkach)
Husqvarna SMR 450 RR 08'(nie kupujcie tego, jeśli chcecie żyć;])
KTM SX 505 09' (najlepszy quad;))
KTM XC-F 505 09' (odlot;])
Husaberg FE 550 07'(śmierć na kółkach)
Husqvarna SMR 450 RR 08'(nie kupujcie tego, jeśli chcecie żyć;])
KTM SX 505 09' (najlepszy quad;))
KTM XC-F 505 09' (odlot;])
-
Dirt Rider - Świeżak
Witam Wszystkich, jestem Ania z Wawy. Skończyłam właśnie kurs i czekam na egzamin. Chętnie dowiem się "wszystkiego " jakie moto? jaki ciuch? itd.
Mam jakieś typy np. er5 i pare innych ale jesli znacie jakieś niskie sprzety dla filigranowej kobietki (160cm) to dajcie znać. GS 500 wiem już, że jest dla mnie za wielki:(
Pozdrawiam serdecznie:)
Mam jakieś typy np. er5 i pare innych ale jesli znacie jakieś niskie sprzety dla filigranowej kobietki (160cm) to dajcie znać. GS 500 wiem już, że jest dla mnie za wielki:(
- ja_ponka
- Świeżak
ja_ponka napisał(a):Witam Wszystkich, jestem Ania z Wawy. Skończyłam właśnie kurs i czekam na egzamin. Chętnie dowiem się "wszystkiego " jakie moto? jaki ciuch? itd.
Ja_ponka jak masz troche wiecej kasy do wydania to moze rozejrzyj sie za nowa Ninja 250r na forum ladnie rozwinal sie temat o tym moto http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=11805 (otwórz link) pozdro
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Witam Panie, Panów... i resztę...
Forum przeglądam od kilku mioesięcy, ale dopiero ostatnio się zarejestrowałem. Właśnie szukam dla siebie pierwszego sprzęta i zdecydowałem się na jakąś cebulę. Na razie nie wiem jeszcze jaką, ale już szukam Najchętniej kupię coś w swojej okolicy, bo nie uśmiecha mi się jechac po moto kilka(set) km. tym bardziej, że nie dysponuję lawetą żeby go przewieźć
Ale jestem dobrej myśli i uważam, że najpóźniej za miesiąc jakąś cebulkę poujeżdżam
A przy okazji to jestem z okolic stolicy Wielkopolski.
Tyle na początek.
Forum przeglądam od kilku mioesięcy, ale dopiero ostatnio się zarejestrowałem. Właśnie szukam dla siebie pierwszego sprzęta i zdecydowałem się na jakąś cebulę. Na razie nie wiem jeszcze jaką, ale już szukam Najchętniej kupię coś w swojej okolicy, bo nie uśmiecha mi się jechac po moto kilka(set) km. tym bardziej, że nie dysponuję lawetą żeby go przewieźć
Ale jestem dobrej myśli i uważam, że najpóźniej za miesiąc jakąś cebulkę poujeżdżam
A przy okazji to jestem z okolic stolicy Wielkopolski.
Tyle na początek.
- gray wolf
- Świeżak
witam wszystkich użytkowników mam na imię Daniel, 17lat, czekam na swoje pierwsze moto. Będzie pod koniec wakacji, konkretniej apka rs125
pozdrawiam i miłego wakacyjnego smigania
pozdrawiam i miłego wakacyjnego smigania
- gibon_2008
- Świeżak
Ja_ponka jak masz troche wiecej kasy do wydania to moze rozejrzyj sie za nowa Ninja 250r Smile na forum ladnie rozwinal sie temat o tym moto viewtopic.php?t=11805 pozdro
Piankowy Marynarzyku
Ja jednak szukam na początek typowo turystycznych motocyki a z czasem pewnie przejdę na cruisery. Tak czy inaczej dzięki za info i jesli masz jakieś inne pomysły to chetnie poczytam:)
- ja_ponka
- Świeżak
Cześć jestem Ania z Warszawy , inetresuje sie motocyklami od 4 roku życia kiedy to mój starszy brat zakrzepił we mnie tą pasje, potem był skuterek, a teraz suzuki gs 500 choć mam nadzieję że za rok już Bandit:))) jak tylko umiejetności pozwolą:) pozdrawiam
alteri vivas oportet, si vis tibi vivere
-
angia-suzuki - Świeżak
Witam wszystkich. Mam na imię Łukasz i mam 15 lat, właśnie kupiłe swoje pierwsze moto Apke Rs 50 i postanowiłem, że zarejestruję sie na tym forum. Mam nadzieję, że nie będę tutaj zadawał samych pytań co jest związane z moim niedoświadczeniem i wkońcu uda mi się komuś coś doradzić
-
Łukasz_15* - Świeżak
Witam jestem Tomek mieszkam w Gdańsku bardzo blisko mam do morza a tak pozatym to jeżdżę na skuterze GB Motors Toxic jest to nowa firma narazie jestem zadowolony z niego chciałbym coś mocniejszego typu ścigacz lub harley cośco jet głośne mógłbym zrobić prawko ale nie mam czsu za bardzo ,zawsze kochałem motocykle ten ich głośny i piękny dżwięk
- Załączniki
-
- To mój skuter.
- Motory na pasie startowym 025.jpg (236.6 KiB) Przeglądane 3546 razy
-
Solex - Świeżak
Napisz to samo pytanie najlepiej jeszcze w kazdym dziale i kazdym temacie :/ Strona glowna forum jest chyba na tyle klarowna, ze ulokowanie tego typu pytania nie powinno sprawic problemu nawet osobie posiadajacej tylko 2 szare komorki...
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Witam . Mieszkam w Swarzędzu koło Poznania. Właśnie robię kurs, jeszcze dokładnie nie wiem czym będę się poruszał niedługo ,ale myślę,że czymś między 250 a 400 poj. a marzyła by mi się jakaś 600-eta ścigacz, ale to za jakiś ładny czas .Pozdrawiam wszystkich i życzę szerokiej drogi.
-
mahomet84 - Świeżak
Witam wszystkich mam na imię Michał mam 26 lat mieszkam pod Bydgoszczą. Jednośladami interesuje się odkąd skończyłem 5 lat a raczej pojazdami napędzanymi etyliną he he bo właśnie wtedy wsiadłem na komara z silnikiem s38 i pedałami i choć nie sięgałem nogami do ziemi nie przeszkadzało mi to w pomykaniu na nim niczym król na koniu moim pierwszym Jednośladem był Romet ogar205 potem Romet chart poczciwa maszyna ,cz350 ale krótko , mz250 etz , jawa 350ts tez krótko a po dłuższej przerwie jakiś rok temu kupiłem yamahę xj600 ale niestety się naciąłem bo yamaszka już ledwo zipała i teraz stoi w stajni i odpoczywa quad 110 dla zabawy i możliwości grzebania przy nim . a tydzień temu zakupiłem w końcu maszynę na której mam zamiar pojeździć parę latek suzuki gsx 600f jajko. tylko mam mały problem bije mi kierownica po jej puszczeniu i nie wiem gdzie w okolicy wyważę koło jeśli ktoś wie proszę o podpowiedz bo na forum nie mogłem nic znaleźć na ten temat. pozdrawiam wszystkich moto maniaków
Ostatnio edytowano 16/6/2008, 22:32 przez miał82, łącznie edytowano 2 razy
- miał82
- Świeżak
miał82 napisał(a):Witam wszystkich mam na imię Michał mam 26 lat mieszkam pod Bydgoszczą. Dwuśladami interesuje się odkąd skończyłem 5 lat a raczej pojazdami napędzanymi etyliną he he bo właśnie wtedy wsiadłem na komara z silnikiem s38 i pedałami i choć nie sięgałem nogami do ziemi nie przeszkadzało mi to w pomykaniu na nim niczym król na koniu moim pierwszym dwuśladem był Romet ogar205 potem Romet chart poczciwa maszyna ,cz350 ale krótko , mz250 etz , jawa 350ts tez krótko a po dłuższej przerwie jakiś rok temu kupiłem yamahę xj600 ale niestety się naciąłem bo yamaszka już ledwo zipała i teraz stoi w stajni i odpoczywa quad 110 dla zabawy i możliwości grzebania przy nim . a tydzień temu zakupiłem w koncu maszynę na której mam zamiar pojeździć parę latek suzuki gsx 600f jajko. tylko mam mały problem bije mi kierownica po jej puszczeniu i nie wiem gdzie w okolicy wyważę koło jeśli ktoś wie proszę o podpowiedz bo na forum nie mogłem nic znaleźć na ten temat. pozdrawiam wszystkich moto maniaków
Hehe nie dwuśladem tylko jednośladem
-
Solex - Świeżak