Trudne sprawy [18+]
E tam.. Wszystko gnije jak jest po przygodach..
Wspomniany pasrat jest z 99 i ani grama rdzy.
Ep3 nie ma się podobać, jest zrobione aby jeździć....
Wspomniany pasrat jest z 99 i ani grama rdzy.
Ep3 nie ma się podobać, jest zrobione aby jeździć....
-
Croowab - Bywalec
W A4, A6, A3 gnijące przednie błotniki to norma, a to za sprawą fabrycznie umieszczonych gąbeczek pod rantami. Jak wiadomo, gąbka chłonie wodę (w zimie wodę z solą) i chyba nie trzeba tłumaczyć co tam zaczyna się dziać po kilku latach. Ruda wyłazi też na drzwiach pod listwami, tylnej klapie i nad przednią szybą. I wcale nie musi to oznaczać, że auto jest po przygodach.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Te gąbki to nawet w Golfach 6 są, widać, że nie wyciągnęli wniosków przez tyle lat.
Bierz B6, pod kątem prowadzenie/pozycja kierowcy/komfort jest to dla mnie samochód idealny, sam latam co prawda B7, ale to jest niemalże ten sam samochód tylko w innej budzie, nawet serwisówkę mają wspólną. Koleżanka ma B6 i mam na co dzień porównanie.
Gdyby B7 wychodziło w cabrio z hardtopem to byłby to najlepszy samochód świata, który miałby u mnie dożywocie.
Jestem nim zachwycony pod każdym względem, no może poza osiągami, ale to nie jest dla mnie najważniejsze a cała reszta mi to rekompensuje.
Bierz B6, pod kątem prowadzenie/pozycja kierowcy/komfort jest to dla mnie samochód idealny, sam latam co prawda B7, ale to jest niemalże ten sam samochód tylko w innej budzie, nawet serwisówkę mają wspólną. Koleżanka ma B6 i mam na co dzień porównanie.
Gdyby B7 wychodziło w cabrio z hardtopem to byłby to najlepszy samochód świata, który miałby u mnie dożywocie.
Jestem nim zachwycony pod każdym względem, no może poza osiągami, ale to nie jest dla mnie najważniejsze a cała reszta mi to rekompensuje.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Czy tylko ja tu jest za Japońcami? Przecież ałdi jest takie brzydkie. B6 już mi się kompletnie nie podoba z zewnątrz. W środku... no już trochę lepiej, duże wrażenie na mnie zrobiły mega wygodne fotele i ogólnie rzecz biorąc szału nie ma D nie urywa. Samochodzik taki żeby sobie po pyrkac tu i tam może byc
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Gadasz, mercedes jest oaskudny no z wyjątkiem "G" i slr.
A dobrze, że rozne auta sie nam podobają bo w końcu rózności na drogach są.
Dokładnie jak w orzypadku motocykli.
A dobrze, że rozne auta sie nam podobają bo w końcu rózności na drogach są.
Dokładnie jak w orzypadku motocykli.
-
Croowab - Bywalec
jak ja lubię te przekomarzania na forum - to nie jedzie, tamto nie jedzie, jak auta to tylko wersje sportowe, usportowione itp. A potem płacz i zgrzytanie zębów przy serwisie, jeździe po dziurach itp
To tak jakby ktoś zapytał czy kupić tico czy seicento, a metodą "dołóż jeszcze tysiaka" doszlibyście do lamborghini, ale to i tak by było za słabe i lepiej veyron

To tak jakby ktoś zapytał czy kupić tico czy seicento, a metodą "dołóż jeszcze tysiaka" doszlibyście do lamborghini, ale to i tak by było za słabe i lepiej veyron

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
niedawno poganiałem trochę brz-ką.
banan jeszcze przez godzinę po rozmiaru od Gdyni do Rzeszowa.
banan jeszcze przez godzinę po rozmiaru od Gdyni do Rzeszowa.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
cioracz napisał(a):Czy tylko ja tu jest za Japońcami?
Ja tam bardzo lubię 3000GT, Imprezy, GT-R, Supry, serie 300ZX i 240SX, RX-7 i Miata itp itd.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
SpeedyGonzales napisał(a):cioracz napisał(a):Czy tylko ja tu jest za Japońcami?
Ja tam bardzo lubię 3000GT, Imprezy, GT-R, Supry, serie 300ZX i 240SX, RX-7 i Miata itp itd.
mam kumpla, ktory od dzieciaka jak wiekszosc tylko supra supra, kupie sobie kiedys etc etc, takie czcze gadanie 17latka.
jezdzi toledo, w zeszla zime kupil:

white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
SpeedyGonzales napisał(a):cioracz napisał(a):Czy tylko ja tu jest za Japońcami?
No Speedi ja wiedzialem ze z Toba to do tanca i do rozanca

Kaai u mnie na szrocie stoi Supra

Ostatnio edytowano 18/11/2015, 21:51 przez cioracz, łącznie edytowano 1 raz
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
W domu mam 2 auta. Jedno 3 litrowe bmw i polo 1.4 i przyznaję, że po miescie wole śmigać polówką. Jest zgrabniejsze zwrotniejsze i łatwiejsze..
-
Croowab - Bywalec
lagiboy napisał(a):ja się przymierzam do Civica po świętach, nie interesuje mnie jak wygląda, wygląda jak star treck ale jeździ jak przyklejony.
Jak mi zgruzuja Mazde, to zaraz biore nowego Civic'a tyle, ze w Kmbi. Nie wiem, czy bezdie latal jak przyklejony ale wiem, ze MAzda 3 lata jak by byla przyklajona, karnij sie, noze Ci sie odmieni.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
cioracz napisał(a):Kaai u mnie na szrocie stoi SupraAnglik, Lewy przod rozwalony doszczetnie i chyyba bez silnika
Czyli bezwartościowa...
Croowab napisał(a):W domu mam 2 auta. Jedno 3 litrowe bmw i polo 1.4 i przyznaję, że po miescie wole śmigać polówką. Jest zgrabniejsze zwrotniejsze i łatwiejsze..
Teraz na 2 dni mam auto zastępcze- T5 Long. W sam raz do przemieszczania się po i parkowania w Łodzi

-
kravec - Administrator