Co komu lezy...czyli luzne wypowiedzi
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Nie wiem.... Nie dowiem się już... Ogłoszenie zostało wycofane i już nie muszę interweniować.
A tak jakoś dziwnie że się odzywasz po zniknięciu tego ogłoszenia...
Nie chcę cię oskarżać ale ostatnio tylko z tobą się kłóciłem więc tylko Ty miałeś jakiś powód by taką głupotę zrobić...
Postaw się na moim miejscu... Kogo byś podejrzewał?
Pozdrawiam.
A tak jakoś dziwnie że się odzywasz po zniknięciu tego ogłoszenia...
Nie chcę cię oskarżać ale ostatnio tylko z tobą się kłóciłem więc tylko Ty miałeś jakiś powód by taką głupotę zrobić...
Postaw się na moim miejscu... Kogo byś podejrzewał?
Pozdrawiam.
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
Magik napisał(a):Postaw się na moim miejscu... Kogo byś podejrzewał?Pozdrawiam.
Nie masz dowodów - nie oskarżaj.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
takie straszenie jest żałosne - ostanio bylem w klubie "metropolis" we wrocku i tam jeden najeb... koles groził barmanowi ,ze pogada z szefem (chociaz z tego co tam wykrzykiwał zrozumialem ,ze go nawet nie zna) zeby ten go zwolnil bo musi czekac w kolejce po piwo. Wiec jak juz mowilem załosne.
Magik ale najlepszy to masz podpis. - jeszcze jak bys sie sam dostosował.
Magik ale najlepszy to masz podpis. - jeszcze jak bys sie sam dostosował.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
magik jak tam sobie chcesz w kazdym badz razie zaluje ze sie nie dowiedziales kto ci to zrobil.o calym tym zajsciu dowiedzialem sie przez przypadek wlazac na twoj tema obraza.nawet nie bylem na o2 zeby to zobaczyc jak to wyglada.tak samo dzis sie dowiaduje od ciebie ze juz ktos to wykasowal.jesli wogle to cale zajscie mialo zdarzenie na prawde ,niejest wymyslone przez ciebie,to masz zajebistych kolesi na forum bo tylko ktos z tad mugl to zrobic.ktos kto okazal sie taka cipa ze przestraszyl sie tym twoim gadaniem o policji adwokacie i kaze do zaplaty ze wykasowal to zdjecie.kogo ja bym podejzewal pytasz pewnie tak jak ty podejzewasz mnie ja bym podejzewal ciebie,wiec niemam do ciebie zadnych pretesji choc po przeczytaniu tego wkurwilem sie jak ****.pamietaj magik jest na forum ciota co odjebala ci ten nr .wszystko z mojej strony uwazam temat za zamkniety.
- grooby
- Świeżak
a Otlaw widze nie mając mocniejszych argumentów musisz przekrecić ksywke i walnąć ją na dodatek z małej literki...hmmm...a jakbyś potrafił odróżnić rzeczywistość realna od virtualnej zauwazyłbyś że moje "straszenie" jest pół żartem pół serio...i jakie to wielokrotne ??:O
Co do tematu...hmmm..mamy...olub mieliśmy specjaliste/tkę własciwie od wstawiania cudzych fotek i podawania się za kogoś innego niż się było itp.
Wiecie kto to...
Co do tematu...hmmm..mamy...olub mieliśmy specjaliste/tkę własciwie od wstawiania cudzych fotek i podawania się za kogoś innego niż się było itp.

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
OUTLAW.
Powiem ci tak, wyzywanie kogoś od głupków jest nieproporcjonalne do tego co ten ktoś mi zrobił... Nie znasz tematu to po kiego się wpier......asz. Nie rzucaj mi tu takimi głupimi tekstami. To nie była obraza na poziomie "ej ty głupku"!!!!!!!! Za to można porządnie beknąć! A Ty jak nie wiesz o co chodzi i nie jesteś w temacie to się nie odzywaj.
Grooby.......... OK. Osądziłem Cię zbyt pochopnie. Przepraszam. Zrobiłem głupstwo... Byłem tak zdenerwowany że tylko pomyślałem o Tobie i nie panowałem nad sobą...
Co do Twojej wypowiedzi... Teraz mogę każdego podejrzewać... Tyle że kto tak bez powodu mógłby mi coś takiego zrobić... Nie wiem. Nie wiem co to miało na celu... chyba tylko wyprowadzić mnie z równowagi... Jak było widać udało się tej osobie w 100%
OK kończę ten temat... Wszystko zniknęło (na szczęście).
Ps. co do naszego prawa......... Dowiadywałem się i można by było troszkę zrobić za taką obrazę...
Pozdrawiam Magik.
Powiem ci tak, wyzywanie kogoś od głupków jest nieproporcjonalne do tego co ten ktoś mi zrobił... Nie znasz tematu to po kiego się wpier......asz. Nie rzucaj mi tu takimi głupimi tekstami. To nie była obraza na poziomie "ej ty głupku"!!!!!!!! Za to można porządnie beknąć! A Ty jak nie wiesz o co chodzi i nie jesteś w temacie to się nie odzywaj.
Grooby.......... OK. Osądziłem Cię zbyt pochopnie. Przepraszam. Zrobiłem głupstwo... Byłem tak zdenerwowany że tylko pomyślałem o Tobie i nie panowałem nad sobą...
Co do Twojej wypowiedzi... Teraz mogę każdego podejrzewać... Tyle że kto tak bez powodu mógłby mi coś takiego zrobić... Nie wiem. Nie wiem co to miało na celu... chyba tylko wyprowadzić mnie z równowagi... Jak było widać udało się tej osobie w 100%
OK kończę ten temat... Wszystko zniknęło (na szczęście).
Ps. co do naszego prawa......... Dowiadywałem się i można by było troszkę zrobić za taką obrazę...
Pozdrawiam Magik.
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
To mam pomysla!
Moze ktos chetny do wysluchania obelg?
Ustawiamy sprawe... wyzywamy sie... idziemy do sadu i zgarniamy kapuche
W przypadku gdyby ktos mnie obrazal,proponuje podzial: 80% dla mnie
/za stres/
W gre wchodzi z jakies 800zl przy konkretnych 'bluzgach'
buehehehehe
Ma sie rozumiec te 800zl to do podzialu...
Co wy na to

W przypadku gdyby ktos mnie obrazal,proponuje podzial: 80% dla mnie

buehehehehe

Co wy na to

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
polsky napisał(a):To mam pomysla!
W przypadku gdyby ktos mnie obrazal,proponuje podzial: 80% dla mnie/za stres/
buehehehehe
Co wy na to
ta, a później forum bedzie jedna wielka obelga.

GPZ 500
-
Arai - Świeżak
OUTLAW napisał(a):...jezeli jestes prawdziwym facetem to przeprosisz kolege...
sami prawdziwi faceci... jak milo. a jeden prawdziwszy od drugiego...

a Magikowi ktos dowalil i taka jest prawda...
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl