Zobacz wątek - kobiety kierowcy
NAS Analytics TAG

kobiety kierowcy

O wszystkim
_________

Postprzez CalibraHunter » 27/4/2008, 11:15

Terror napisał(a):Że dla niej nie ma "szybciej"?

Buahahaha leze :lol:

Senek, a czego spodziewales sie po kobiecie na skuterze? Ze przyspieszy? :D hahahah Obstawiam, ze niczym innym niz slodkim, tepym usmieszkiem i maslanymi oczkami poczestowalaby Cie minimum co 2 laska na kosiarce :lol:
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 27/4/2008, 12:51

Kurde oblalem sie przez Was :lol: :lol:
Piankowy Marynarzyk
VIP Ścigacz.pl

Postprzez simonw » 27/4/2008, 14:11

Ty tez?:>
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez InSiDe » 27/4/2008, 15:56

Ja, ilekroć widzę kombi Yu Lady (od Dainesa) to żałuję, że nie jestem kobietą-kierowcą :]]
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
InSiDe
Świeżak

Postprzez Chatte » 27/4/2008, 16:38

Kobiety za kierownicą- jadę sobie dziarsko yariskiem, a tu mi znienacka bez kierunkowskazu z lewego pasa jakieś zakichane berlingo pcha się przed maskę.... Droga prosta jak strzelił równo kilometr do świateł najbliższych, przed nami nic, za nami nic, a temu się bez kierunkowskazów slalomów zachciewa. No cóż, kobieta za kierownicą (czyt. JA ;) ) okazała mu swą dezaprobatę klaksonem... Jeszcze się gość zdziwił o co mi chodzi...

Także, nie tylko baby za kierownicą sa fe i ohyda :)
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>

Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski :P
Chatte
MEGA TROLL

Postprzez Lovtza » 27/4/2008, 17:07

patty_brawurka napisał(a):
Terror napisał(a):Że dla niej nie ma "szybciej"?

Buahahaha leze :lol:

Senek, a czego spodziewales sie po kobiecie na skuterze? Ze przyspieszy? :D hahahah Obstawiam, ze niczym innym niz slodkim, tepym usmieszkiem i maslanymi oczkami poczestowalaby Cie minimum co 2 laska na kosiarce :lol:

Hmm tak się akurat składa, że do czasu uzyskania prawo jazdy na moto i jego zakupu przyszło mi jeździć na skuterze, właśnie o pojemności 50 ccm. Przy obecnych korkach w naszym mieście, nie posiadając prawo jazdy na moto, skuter jest jedyną alternatywą aby nie stać w korkach a następnie nie szukać przez godzinę miejsca parkingowego. To po prostu pojazd, który przewozi z punktu A do punktu B i nie można od niego więcej oczekiwać. Niestety przy normalnym natężeniu ruchu można stwierdzić, że taki skuterek po prostu nie jedzie, co z resztą daje się również we znaki kierowcy. Ps. Patty nie wiem skąd Twoja ironia w głosie.
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>

<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
Lovtza
Moderator

Postprzez InSiDe » 27/4/2008, 20:10

My wiemy skąd. Bo chciała Zippo ale Maciek powiedział, że nie ma _____ we wsi i albo motor albo z buta :]]

O ile prawdy o korkach i sedesach są rzeczywiste, o tyle korki w naszych miastach są tylko strefowe. Przejazd już drogą na której ciężarówki pociskają 80 km/h z kolanami złączonymi to ryzyko wyższego rzędu. Więc jak dla mnie, pojazd przewożący z punktu A do punktu B to - póki co - rower.
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
InSiDe
Świeżak

Postprzez Lovtza » 27/4/2008, 20:28

InSiDe napisał(a):Więc jak dla mnie, pojazd przewożący z punktu A do punktu B to - póki co - rower.

InSiDe dla mnie rower również był przez długi czas środkiem transportu, jednak jakiś czas temu rower musiałam odstawić. Nie mogę bowiem wpaść do firmy zgrzana i nie mam możliwości ani czasu aby w firmie wziąć poranny prysznic (do przejechania mam całą zakorkowaną trasę Łazienkowską i Czerniakowską).
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>

<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
Lovtza
Moderator

Postprzez Chatte » 27/4/2008, 20:53

Dzięki senekkorzenna, że się zgadzasz, z tym że ową ostrożność bym określiła w niektórych przypadkach jako strach. I to to powoduje brak umiejętności, niechęć do ich zdobywania i w efekcie taką a nie inną jazdę...

Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski :P
Chatte
MEGA TROLL

Postprzez Chatte » 27/4/2008, 21:14

Z tym że ja nie mówiłam o szkoleniach. Mówię o codziennych sytuacjach- brachol, pojedź mi auto zatankuj, tu masz kasę. Jeszcze się nie nauczyłaś?

Takie coś miałam na myśli. Nie zaparkuje równolegle bo nie umie, nie umie to się boi, boi się to nie będzie tego próbować, czyli się nie nauczy.

Szkolenia dobrowolne- cud! Tylko że kto na to pójdzie? parę osób myślących logicznie, chcących podnieść poziom swojej jazdy, reszta- ja to wszystko umiem z palcem w nosie, nie pójdę, bo się zbłaźnię, czy co tam jeszcze...

Mr Jurewicz:
Chatte
MEGA TROLL

Postprzez PaulaS » 13/5/2008, 18:40

Wiele osób uważa, że kobiety nie umieją prowadzic ale wielu, wielu facetów też :twisted:
PaulaS
Świeżak

Postprzez PaulaS » 13/5/2008, 18:40

tej sztuki nie opanowało...
PaulaS
Świeżak

Postprzez SzpiceR » 13/5/2008, 19:02

do wszystkich:
-pier...lenie! :P
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Ścigacz.pl