kobiety kierowcy
Ze wzgledu na to ze w gospodarstwie domowym (i nie tylko) zdecydowanie czesciej samochodem kieruje mezczyzna to wsrod kobiet zawuazamy znacznie wiecej (moim zdaniem dosc pokazną część) osobników ktore popełniają masę błędów wynikających z braku doświadczenia. Nie oznacza to że nie ma dobrze jezdzących kobbiet
05 Yamaha YZF R6 Raven Edition
- Owi
- Świeżak
Chatte napisał(a):A ja mam zdanie tutaj odmienne- na 10 kierowców bez włączonych świateł 9 to faceci. I niektórzy (ale uczciwie przyznaję że mniejszość) nie wiedzą,że specyficzne machanie łapką, to nie jest powitanie znajomego, tylko uwaga o włączeniu świateł.
Ale większość natychmiast włącza światła i dziękuje
Rzadko kiedy widzę babki bez świateł włączonych, a jak widzę, to są tak zajęte sobą, że zwracanie uwagi na światła nic nie daje... :/
tu się zgodzę też większość kierowców bez świateł których widzę to faceci, dodam jeszcze ze większość tych co nie używa migaczy to są faceci w dobrych autach, może oszczędzają na żarówkach? Co do motocyklistek, to chyba właśnie one w dużej mierze poprawiają całej społeczności opinie i pokazują że nie wszyscy na dwóch kołach latają jak wariaci:D
- Sorbinian
- Świeżak
moja szefowa sie boi cofać autem bo twierdzi - uwaga - że nie mozna ufać lusterkom ;] tępotka pie*dolona. W ogole nie skupia sie kobieta na drodze, myslami jest w 7 niebie. Ale nie tylko moja szefowa tak jezdzi. Moja laska też see nie radzi, ile razy zjezdzajac z ronda na kraweznik wjedzie itp. Podjeżdża do skrzyżowania i pyta mnie kto ma pierwszeństwo bo np nie patrzyła na znaki ;]
Aha i pozdrowienia dla tej suki co mi dziś wymusiła pierwszenstwo na grunwaldzkiej czerwonym peugotem. To co ze droga była pusta i tylko ja na niej jechałem i napewno mnie widziała i słyszała z 200metrów... nienawidze. Ludzie to na złosc robia ? To jakas taka zabawa ? w takie statki na drodze ? strzelam, B6 - pudło ?
Aha i pozdrowienia dla tej suki co mi dziś wymusiła pierwszenstwo na grunwaldzkiej czerwonym peugotem. To co ze droga była pusta i tylko ja na niej jechałem i napewno mnie widziała i słyszała z 200metrów... nienawidze. Ludzie to na złosc robia ? To jakas taka zabawa ? w takie statki na drodze ? strzelam, B6 - pudło ?
-
turboponczek - MEGA TROLL
Dzisiaj paniusia tak zmieniała pasy swoim gokartem (sejćiento) jakby ją parzyły. Pokazałem co o niej myślę gdy ją wyprzedzaliśmy.
Tak przy okazji taki Fiat Sejczento hamuje ze 100km/h do 0 na dystansie 51m. Czyli jakieś 10 m więcej niż inne samochody. Nie ma co - z 4 poduszkami powietrznymi, kontrolą trakcji i dużą strefą zgniotu to niesłychanie bezpieczny samochód.
Tak przy okazji taki Fiat Sejczento hamuje ze 100km/h do 0 na dystansie 51m. Czyli jakieś 10 m więcej niż inne samochody. Nie ma co - z 4 poduszkami powietrznymi, kontrolą trakcji i dużą strefą zgniotu to niesłychanie bezpieczny samochód.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
Gelo- czekając na przystanku na autobus, to nie bardzo jak mam długimi mrygać
Latarki też ze sobą nie zamierzam nosić
Niektóre kobiety moim zdaniem za bardzo się boją samochodu, innych uzytkowników drogi, pieszych, urządzeń w samochodzie. I akurat te powiny się albo przełamać albo przesiąść do komunikacji miejskiej, poieważ stwarzają zbyt duże niebezpieczeństwo na drodze.

Niektóre kobiety moim zdaniem za bardzo się boją samochodu, innych uzytkowników drogi, pieszych, urządzeń w samochodzie. I akurat te powiny się albo przełamać albo przesiąść do komunikacji miejskiej, poieważ stwarzają zbyt duże niebezpieczeństwo na drodze.
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
kobiety jeszcze przeboleje mozna im wypersfadowac, ale dziadki po 50 to masakra jakas... naucyzl sie jezdizc 40 lat temu syrenka teraz kupuje fabie za emeryturke i wjezdza na ronda jak po drodze z pierszenstwem...
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
SzpiceR napisał(a):kobiety jeszcze przeboleje mozna im wypersfadowac, ale dziadki po 50 to masakra jakas... naucyzl sie jezdizc 40 lat temu syrenka teraz kupuje fabie za emeryturke i wjezdza na ronda jak po drodze z pierszenstwem...
byłeś dzisiaj w Piotrkowie?

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
ja staram się jeździć ostrożnie... ale lubię sobie poszaleć na torze
porzucać błotem, powjeżdżać na górki, szybko jechać...
nie ukrywam że jest to zajebiste 

narazie bez moto... ;(
będzie jakaś 80tka lub Dirt Bike 200 ccm =D
będzie jakaś 80tka lub Dirt Bike 200 ccm =D
- SabinkaKTM
- Świeżak
wiekszosc bab za kolkiem bardziej skupia sie na tym czy nie rozmazala sie niz co sie dzieje na drodze.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
SabinkaKTM napisał(a):ja staram się jeździć ostrożnie... ale lubię sobie poszaleć na torzeporzucać błotem, powjeżdżać na górki, szybko jechać...
nie ukrywam że jest to zajebiste
tak jak ten tekst...."panie władzo wiem że przekroczyłem prędkość i naraziłem innych uczestników ruchu drogowego...jest mi z tego powodu bardzo przykro ale zrobiłem tak...... bo lubię zapier*lać"
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
tak jak ten tekst...."panie władzo wiem że przekroczyłem prędkość i naraziłem innych uczestników ruchu drogowego...jest mi z tego powodu bardzo przykro ale zrobiłem tak...... bo lubię zapier*lać"[/quote]
Jestem ciekawy co odpowiedział by policjant ??
Jestem ciekawy co odpowiedział by policjant ??

MOTÓR !!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAH
- tomcio
- Świeżak
Chatte napisał(a):
np kierownica:D
- Sorbinian
- Świeżak
mówicie że się przeglądają i sprawdzają czy im się makijaż nie rozmazał,
a co innego może wyniknąć z połączenia kobiety i 3 lusterek? przecież taka pani musi sprawdzić czy w każdym równie dobrze się prezentuje i nie ma czasu na patrzenie na drogę...
a fakt że mają źle poustawiane lusterka to już inna sprawa.
a co innego może wyniknąć z połączenia kobiety i 3 lusterek? przecież taka pani musi sprawdzić czy w każdym równie dobrze się prezentuje i nie ma czasu na patrzenie na drogę...
a fakt że mają źle poustawiane lusterka to już inna sprawa.

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
w tamte wakacje przez glupia babe moj kolega zginal.jechal ticiem po zone do pracy, lecz jadaca z przeciwka szmata szukala szminki w torebce i wyjechala na czolowke.tyle, ze ona jechala mercedesem 124.sila uderzenia splaszczyla go zo fotelem.ona wyszla bez zadnych obrazen.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
hehe, a jednak nie tylko laski praktykują ranną toalete w aucie
zdjecie zrobiłem na skrzyżowaniu zawady-baraniaka/Poznań

zdjecie zrobiłem na skrzyżowaniu zawady-baraniaka/Poznań

-
turboponczek - MEGA TROLL