Myslisz?
jeszcze gorzej jak musisz z siebie wszystko ściągać, by coś przymierzyć...
a tak jak masz tiszert i japonki to noł problem
a tak jak masz tiszert i japonki to noł problem
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Widać jest to regułą, że Polakom za miedzą strasznie rośnie samoocena
A tak dla dołożenia do pieca:
http://www.youtube.com/watch?v=SCq8CTUPQDo
W Polsce to przynajmniej tego Tigera na łeb nałoży i dresy jakieś, a tam...
No ale przecież za granicą mieszkają mądrzejsi ludzie, którzy zakładają sprawy za przydzwonienie łbem w futrynę i według niektórych mają rację. Przecież oni są mądrzejsi, nie to, co durne Polaczky...

A tak dla dołożenia do pieca:
http://www.youtube.com/watch?v=SCq8CTUPQDo

W Polsce to przynajmniej tego Tigera na łeb nałoży i dresy jakieś, a tam...
No ale przecież za granicą mieszkają mądrzejsi ludzie, którzy zakładają sprawy za przydzwonienie łbem w futrynę i według niektórych mają rację. Przecież oni są mądrzejsi, nie to, co durne Polaczky...
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Ja zawsze mam kask, bo jak już poździeram łapska napierdzielając preecla, zawsze mogę go dobić kaskiem, który potrafi bardzo ładnie wpasować się w jego nos.
Rękawiczki z ochraniaczami na kostkach też są spoko.
A co do tematu. Skoro tak troszczycie się o dobro innych braci motonitów to możecie mi zakupić nowy kask i rękawice, bo sie popsuły i nie mam.
Rękawiczki z ochraniaczami na kostkach też są spoko.
A co do tematu. Skoro tak troszczycie się o dobro innych braci motonitów to możecie mi zakupić nowy kask i rękawice, bo sie popsuły i nie mam.
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
Też dziwnie się czuje jak wbijam w kurtałce i kasku nawet na stacje. Ja mam brzydkie cb to nawet nie mam co się lansować
Choć bardziej mam tak, że fajnie jak ktoś ogarnięty w temacie zwróci uwagę na mój sprzęt, niż stado na ulicy będzie się gapić bo miałbym jakiegoś nowszego plastika
/edit, dołączam się do prośby użytkownika Szafa
tylko mi jakieś buty by się przydały.... 

/edit, dołączam się do prośby użytkownika Szafa

Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
co za beznadziejny temat , niech se lataja w czym chca , wolnosc jest , a jak komus to przeszkadza to niech se fundacje załozy i łapie ich w locie i ubiera ,, niektórzy powinni puszkami jezdzic
gsxr 1100
10 sezon 32l
2 gleby
10 sezon 32l
2 gleby
- Voxx
- Świeżak
ja tam wyznaje zasadę - ubieraj się jakbys miał mieć za chwile wypadek. Może mocno brzmi ale po prostu kompletne ciuchy traktuje jak olej w silniku - musi być i koniec. Dziś np w ogrodniczkach, ciżemkach i kasku bez szybki, bez rękawiczek jechał koleś na 929. Wyglądał jakby spod ciagnika wyszedł zza szopy. Ale szpej był...LYTR jest. Napęd suchy jak pustynia i samochodowe opony....
ALE - jego sprawa - strzyka mnie to bo to głupota zwyczajnie. No ale jego życie, jego pieniądze. Oby choć prawko i OC miał to przynajmniej bedzie z czego w razie "w" wypłacić innym odszkodowanie.
Swoją drogą wczoraj w prawie ścisłym centrum spod świateł wyszła mi najpiękniejsza guma jaką strzeliłem. Wolna w punkcie równowagi i tak z 200 metrów. Oczywiście jak na złość zaraz po wolnym opadzie okazało się, że na poboczu stoi patrol...tylko się spojrzeli i odprowadzili wzrokiem.
Dziwne - już myślałem, że "300zł za niepanowanie nad pojazdem" a tutaj nawet zatrzymania... Coś może także w tym jest, że jak jesteś mniej "motocyklowo" ubrany to zatrzymują.
Jak nawet jeździłem zwyczajnie spokojnie na seryjnych kominach na poprzednim moto ale w zwykłej czarnej skórze (2008 rok) to miałem kontroli chyba 10. Od 2 lat natomiast żadnej. A jeżdżę o wiele bardziej na mandat :/
Takie refleksje..
ALE - jego sprawa - strzyka mnie to bo to głupota zwyczajnie. No ale jego życie, jego pieniądze. Oby choć prawko i OC miał to przynajmniej bedzie z czego w razie "w" wypłacić innym odszkodowanie.
Swoją drogą wczoraj w prawie ścisłym centrum spod świateł wyszła mi najpiękniejsza guma jaką strzeliłem. Wolna w punkcie równowagi i tak z 200 metrów. Oczywiście jak na złość zaraz po wolnym opadzie okazało się, że na poboczu stoi patrol...tylko się spojrzeli i odprowadzili wzrokiem.
Dziwne - już myślałem, że "300zł za niepanowanie nad pojazdem" a tutaj nawet zatrzymania... Coś może także w tym jest, że jak jesteś mniej "motocyklowo" ubrany to zatrzymują.
Jak nawet jeździłem zwyczajnie spokojnie na seryjnych kominach na poprzednim moto ale w zwykłej czarnej skórze (2008 rok) to miałem kontroli chyba 10. Od 2 lat natomiast żadnej. A jeżdżę o wiele bardziej na mandat :/
Takie refleksje..
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
dogonić Cię nie mogą xD
Przemo opona samochodowa w 929 ? xD żartujesz sobie?
Dwa dni temu w poznaniu przeleciał mi jeden gość na ducatii.. na styk się zmieścił, ale oczywiście nie bierze tego pod uwagę, że asfalt jest dziurawy i samochód czasem omija dziury.... Nie dziwię się że potem są wypadki w miejscach gdzie ich być nie powinno...
Przemo opona samochodowa w 929 ? xD żartujesz sobie?
Dwa dni temu w poznaniu przeleciał mi jeden gość na ducatii.. na styk się zmieścił, ale oczywiście nie bierze tego pod uwagę, że asfalt jest dziurawy i samochód czasem omija dziury.... Nie dziwię się że potem są wypadki w miejscach gdzie ich być nie powinno...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):Dwa dni temu w poznaniu przeleciał mi jeden gość na ducatii.. na styk się zmieścił, ale oczywiście nie bierze tego pod uwagę, że asfalt jest dziurawy i samochód czasem omija dziury.... Nie dziwię się że potem są wypadki w miejscach gdzie ich być nie powinno...
tez mialem ost taki przypadek z kolesiem na ducati (moze to ten sam, ale watpie bo ducatow sporo ost na poznanskich drogach..) koleś na skrzyżowaniu o mało nie zachaczył mnie i auta jadącego z naprzeciwka.. w dodatku chyba jechał z jakimś busem i nagle wyskoczył za niego.. w zupełności go nie widziałem.. bo zrobiłbym mu miejsce a tak wystarczyło pare cm w lewo i by znalazł sie w trochę bliższym kontakcie ze mną i jadącymi z naprzeciwka.. niestety niektórym odbija troche palma jak wsiadają na motocykl i nic sobie nie robią z jakichkolwiek zasad zachowania sie na drodze.. nie mówiąc już o rozsądku..
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
nie było to może ducati z seri wyglądu 1089? Czerwona? A koleś w krótkim rękawku i kasku "szuja" ? Bo taki lata regularnie po poznaniu najwyraźniej z i do roboty.
Samochodowo opona to była przenośnia - chodziło o jej kształt. Ta opona w 929 była jakimś antykiem zmiażdżonym na ultra płasko o profilu nawet zdecydowanie NIE na ten motocykl. No ale takie cudaki się widuje niestety. Mam też znajomego któremu nie przemówisz, że opony dobrej nie dostanie do szpeja poniżej 80zł...2 razy mi pokazywał jaką to dobrą oponę wyrwał na tył za 50 -60zł... nie jakąś potorową nawet...zywajcznie jakaś guma czołgowa po paleniu. Środek zajechany, dotu brak albo z okolic 10 lat wstecz i model o nazwach brzmiacych muzealnie. Się później dziwi, że wali zakręty kwadratowo jak szybciej jedzie w zakręcie to nie czuje motocykla....
Ja czasem jak jadę do pracy to robię złą opinię (niestety) motocyklistom. Odcinek 20km od domu do pracy pokonuje z jednego końca miasta na drugie w 25 minut w szczycie komunikacyjnym porannym (wyspać się nie mogę to później figury odstawiam na drodze między autami:/ ). Ale to się zdarza czasami. Tak to jakaś kulturalna dynamiczna jazda z okazjonanymi strzałami przy zejściu z obrotów po redukcji między budynkami lub niegroźne gumy tam gdzie pusto.
Samochodowo opona to była przenośnia - chodziło o jej kształt. Ta opona w 929 była jakimś antykiem zmiażdżonym na ultra płasko o profilu nawet zdecydowanie NIE na ten motocykl. No ale takie cudaki się widuje niestety. Mam też znajomego któremu nie przemówisz, że opony dobrej nie dostanie do szpeja poniżej 80zł...2 razy mi pokazywał jaką to dobrą oponę wyrwał na tył za 50 -60zł... nie jakąś potorową nawet...zywajcznie jakaś guma czołgowa po paleniu. Środek zajechany, dotu brak albo z okolic 10 lat wstecz i model o nazwach brzmiacych muzealnie. Się później dziwi, że wali zakręty kwadratowo jak szybciej jedzie w zakręcie to nie czuje motocykla....

Ja czasem jak jadę do pracy to robię złą opinię (niestety) motocyklistom. Odcinek 20km od domu do pracy pokonuje z jednego końca miasta na drugie w 25 minut w szczycie komunikacyjnym porannym (wyspać się nie mogę to później figury odstawiam na drodze między autami:/ ). Ale to się zdarza czasami. Tak to jakaś kulturalna dynamiczna jazda z okazjonanymi strzałami przy zejściu z obrotów po redukcji między budynkami lub niegroźne gumy tam gdzie pusto.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
to było w okolicach bukowska-grochowska-marcelińska , w sumei to motocykla za bardzo nawet nie zauważyłem, było tylko słychać że to ducatii, widziałem go od tyłu, nie wyglądał na ubranego do sportu xD
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Przemo_rene napisał(a):Dziwne - już myślałem, że "300zł za niepanowanie nad pojazdem" a tutaj nawet zatrzymania...
Ale jak to? Toć sam napisałeś iż...
Przemo_rene napisał(a):Swoją drogą wczoraj w prawie ścisłym centrum spod świateł wyszła mi najpiękniejsza guma jaką strzeliłem. Wolna w punkcie równowagi i tak z 200 metrów.

A ubierajcie się jak chcecie. Prawda jest taka, że jedni się lansują. Drudzy nie mają hajsu na dobre doposażenie (buty i spodnie kupiłem dopiero w tym roku). Inni nie mają świadomości zagrożenia, a jeszcze inni lubią czuć wiatr nie tylko we włosach... na głowie

-
bryk77 - Stały bywalec
niby tak bryk
ale mówią też, że zęby 3 razy nie rosną
ale mówią też, że zęby 3 razy nie rosną
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
a ja tam zawsze tę kurtke , rekawice i oczywiście kask zakładam nawet po bułki do sklepu , w dalsze trasy spodnie a buty musze kupic
sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
wiem wiem to jest troche nie na temat, pisze odnośnie treści ze strony 4 na której napisane jest kilka postów o amerykańskim podejściu do spraw sądowych. to wrzucam fajny przykład z brazylii : http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... omosc.html
-
adam_89 - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 39 gości