Dziwczyna i motror:)??
nie no zart zeby potem nie bylo tematu o szowinistach
honda nsr 125 z podrasowanym silnikiem:) | | www.fasttec.fora.pl
-
pawlo89 - Świeżak
-
pawlo89 - Świeżak
evil napisał(a):a właśnie, zastanawiałem się jak to jest - zwalić klocka w stringi. drogie Panie, proszę o odpowiedź!!!
Chociaz nie jetem Panią ale słyszałem że
tak właśnie powstał Twix

"jeśli wolność to narkotyk to jestem ćpunem"
-
kami07 - Świeżak
witam jestem nowym uzytkownikem forum, tak sobie czytam te wasze posty co do robienia prawa jazdy i powiem tak, prawo jazdy mozna zrobic w dwa tyg bez problemu razem z egzaminem, ja na C zrobilem w dwa tyg, na A zajelo mi 3 tyg, to jest kwestia dogadania sie z wlascicielem osrodka szkoleniowego. Pierwszego dnia wypisuje zaswiadczenia o skonczeniu kursu, odrazu idzie sie do lekarza, i z tymi papierami idze sie ustalac egzamin na ktory sie czeka 2 tyg, przynajmniej ja tyle czekalem, a w czasie tych dwoch tyg wyjezdza sie te godziny co sa w kursie, na B zajelo mi wiecej ale robilem 7 lat temu, ale i tak okolo 1,5mc. nie wiem jak teraz jest z robieniem C, ale braciszek zaczal chodzic i mowil ze mozna C robic zaraz po B, nie wiem ile w tym prawdy, ale mysle ze w rok da rade zobic 3 kateg
- przemek1315
- Świeżak
haha klocek w strngi to twix wyjdzie
-
pawlo89 - Świeżak
agnieszka napisał(a):evil zwal se konia to ci ulży
jeb to juz chamstwo jest my oczywscie nie mozemy wrzucac na was a wy oczywiscie mozecie a na facetow chamy i swinie mowia;/ jakies kompleksy masz?
-
pawlo89 - Świeżak
bleee oblechy z was..nie mówie ze z nas nie bo i tak sie zdaże, ale czy koniczeie musicie taki swinstwa pisac na temacie założonym przedz dziewczyne?Mam wrazenie, ze chcecie cos przez to pokazać....
W sumie mnie to yeb...tylko taki spostrzezenie...
A dlaczego ja tu nie moge wstawic zdjecie?Jest małe ok 8Mb i co?

W sumie mnie to yeb...tylko taki spostrzezenie...
A dlaczego ja tu nie moge wstawic zdjecie?Jest małe ok 8Mb i co?
- Monik
- Świeżak
No właśnie panocki. Mam pytanko: czy jest jakaś ogólna zasada dot. wysokości jeźdźca a wysokość siedzenia w moto?
Tylko nie mówcie mi, że "...ważne byś nie musiał se dwóch kółek jeszcze po bokach załatwić..." czy "...tak byś nie musiał stając krawężnika szukać.."
Jak to jest z tą wysokością siedziska?
Tylko nie mówcie mi, że "...ważne byś nie musiał se dwóch kółek jeszcze po bokach załatwić..." czy "...tak byś nie musiał stając krawężnika szukać.."

Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości