POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Heja wszystkim!!!Mam na imie Agnieszka mam 22 lata i mieszkam w Lublinie, śmigam sobie na katance moim marzeniem jest hajabusa podobnie jak Diana, którą z góry pozdrawiam!!
też na prawko muszę trochę poczekać
ponieważ jeszcze nie mam. Z motocyklami obcuje już od 2 lat (zawsze mnie kręciły) zaraziłam się od kumpli, którzy mają koło mojego bloku garaż i codziennie palą gumę, pozdrwiam ekipę z Lwowskiej
ale i mój wujek ścigał się motocyklami dawno dawno temu, jak jeszcze mnie nie było na świecie, i tak opisałam pokrótce mój bakcyl zw. z motocyklami.
Pozdrawiam ekipę i maneciarzy z forum

Pozdrawiam ekipę i maneciarzy z forum

Ostatnio edytowano 8/11/2006, 15:00 przez kawa, łącznie edytowano 1 raz
Serducho mi pika w rytmie KAWY silnika!!!!!!!!
-
kawa - Świeżak
siemacie.. jestem nowy wiec pare slow o mnie.. mam 19, ups juz prawie 20 , latek.. jezdzilem zabytkowym Simsonem SR2;)pozniej mz150.. pozniej Honda cm 250 ktora sprzedalem przed miesiacem.. przyjechalem do Wawy na studia, nie bylo mnie stac na ynajmowanie garazu.. Motorek by stal nieuzywany (jestem z piotrkowa trybunalskiego).. i tracil by na wartosci wiec sprzedalem.. A teraz marze i snie o SV 650;-) to dla mnie idealny Motocykl.. Jest w nim wszystko co kocham wlacznie ze wspanialym dzwiekiem;) a wlasnie... ogolnie kocham wszystkie motocykle... Kocham dreszczyk emocji na scigaczu , kocham adrenalinke przy szalenstwach na krosie i kocham wygodna pozycje , wiatr we wlosach i blysk chromu chopperow i krazownikow..
Mam pytanko do Was drodzy koledzy... Jest w Wawie jakis miejsce , takie charakterystyczne gdzie najczesciej sie spotykacie??? Macie jakies fajne kluby?? moze jakies knajpy dla motonitow????
pozdowienia dla wszystkich.. oby do wiosny;-)
Mam pytanko do Was drodzy koledzy... Jest w Wawie jakis miejsce , takie charakterystyczne gdzie najczesciej sie spotykacie??? Macie jakies fajne kluby?? moze jakies knajpy dla motonitow????
- piotrek110187
- Świeżak
- dosiek77
- Bywalec
Siemka chłopaki!!! Mam na imie Krzysiek. Mam 14 lat. motocyklami jeżdże od 9 roku życia. Obecnie (jakieś 1,5roku) jeżdze MZ ETZ 150 mego Taty(pierwszy właściciel). Od prawie roku jestem klubowiczem i członkiem forum MZ CLUB POLSKA. Aha zapomniałem dodać jestem z Ełku i chciałbym się zapytać czy jest także na tym forum ktoś jeszcze z tego miasta.
Trzeba wiedzieć kiedy zwolnić...
- Mieczko$
- Świeżak
evil napisał(a):piotrek110187 napisał(a):Mam pytanko do Was drodzy koledzy... Jest w Wawie jakis miejsce , takie charakterystyczne gdzie najczesciej sie spotykacie??? Macie jakies fajne kluby?? moze jakies knajpy dla motonitow????
większość klubów gejowskich w weekendy...
No i już jasne, dlaczego Evila nie można spotkać na mieście... Siedzi w tych klubach i nie wychodzi, jak ludzie łażą po mieście
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Siemka witam wszystkich posiadaczy 2oo.
Mam na imię Karol lat 21 mieszkam w Łomiankach (5km od warszawy) śmigam sobie na razie skuterem 125cm pojemności zarejestrowany na motorower
a to z dwóch powodów pierwszy to to ze nie mam licencji na moto a drugi to przyzwyczajam powoli rodziców do myśli ze ich syn staje się potocznie zwanym „dawca organów” . Tłukę się nim po warszawie już jakieś dwa miesiące, jest to mój pierwszy pojazd dwukołowy napędzany silnikiem. Jak zrobię prawko mam zamiar kupić motorek o większej pojemności być może ZZ 400 albo CB500. To chyba na tyle.
Pozdrawiam.
Mam na imię Karol lat 21 mieszkam w Łomiankach (5km od warszawy) śmigam sobie na razie skuterem 125cm pojemności zarejestrowany na motorower

Pozdrawiam.
- Karol_85
- VIP Ścigacz.pl
mnie Evil nie zrazil do forum mimo ze nowy tu jestem... Ale istotnie, innym moze sie to nie spodobac.. a tak serio to jak z tymi klubami?? sa jakies typowo na dwoch kolkach ale nie gejowskie?? pozdro.. ssij Evil
- piotrek110187
- Świeżak
piotrek110187 napisał(a):a tak serio to jak z tymi klubami?? sa jakies typowo na dwoch kolkach (...) ?
Kilka jest... np. Tomba Tomba przy Brzozowej 37... głownie miłośnicy rzemyków przy manetkach

Black Wind always follows
Where my white horse rides
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
Witam wszystkich
Jestem Łukasz jestem z maleko miasteczka Kleczew kolo Konina. Mieszkam w Poznaniu przynajmniej przez wiekszkosc czasu...Studia Polibuda:)...pierwszy byl Ogar 200:), pozniej jawaTS a obecnie Suzuki RF600r.. a jezdze od 12 roku zycia (chyba)...
chyba wszystko
Jestem Łukasz jestem z maleko miasteczka Kleczew kolo Konina. Mieszkam w Poznaniu przynajmniej przez wiekszkosc czasu...Studia Polibuda:)...pierwszy byl Ogar 200:), pozniej jawaTS a obecnie Suzuki RF600r.. a jezdze od 12 roku zycia (chyba)...

http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
Siema.Jestem Miki mam 15 lat. mieszkam se w Orzeszu.jeżdzic zaczołem gdy miałem 11 lat pierwszy muj moto był Romet. potem jezdziłem na tgb akros tec,potem cpi olivera teraz honda ns1 80
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
Witam wszystkich!
Jestem Kuba, mam 20 lat. Pochodze z malej wsi (okolice Konina). Moje pierwsze moto to wska 125, jezdzilem nia kilka lat. Od tego sezonu jestem dumnym posiadaczem czegos wiekszego, co mozna nazwac motocyklem z prawdziwego zdarzenia mianowicie zzr 600. Czym chcial bym jezdzic? Dobre pytanie, jest kilka takich moto ale ostatnio to chyba nowym zx10r
Pozdrawiam wszystkich zmotoryzowanych!!!
Ps. na drodze tez pozdrawiam
Jestem Kuba, mam 20 lat. Pochodze z malej wsi (okolice Konina). Moje pierwsze moto to wska 125, jezdzilem nia kilka lat. Od tego sezonu jestem dumnym posiadaczem czegos wiekszego, co mozna nazwac motocyklem z prawdziwego zdarzenia mianowicie zzr 600. Czym chcial bym jezdzic? Dobre pytanie, jest kilka takich moto ale ostatnio to chyba nowym zx10r

Pozdrawiam wszystkich zmotoryzowanych!!!
Ps. na drodze tez pozdrawiam

-
Kuba_599 - Świeżak
- karina2157
- Świeżak