POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam serdecznie,
Mam na imie Michal.
Od 2007 posiadam prawko kat. A. B od troche wczesniej;) no i szkoda, zeby sie to A marnowalo, więc trafilem tu, zeby sie dowiedziec czegos o jednosladach.
Aktualnie zastanawiam sie nad zakupem Yamaha YBR250 i Kawasaki Ninja 250R.
Pozdrawiam,
Michal.

Mam na imie Michal.
Od 2007 posiadam prawko kat. A. B od troche wczesniej;) no i szkoda, zeby sie to A marnowalo, więc trafilem tu, zeby sie dowiedziec czegos o jednosladach.
Aktualnie zastanawiam sie nad zakupem Yamaha YBR250 i Kawasaki Ninja 250R.
Pozdrawiam,
Michal.
- AutoElegance.pl
- Świeżak
Witajcie  Duzo was przybywa ostatnimi czasy, moze dlatego ze juz wakacje mamy
 Duzo was przybywa ostatnimi czasy, moze dlatego ze juz wakacje mamy  Pozdrawiam
 Pozdrawiam
				 Duzo was przybywa ostatnimi czasy, moze dlatego ze juz wakacje mamy
 Duzo was przybywa ostatnimi czasy, moze dlatego ze juz wakacje mamy  Pozdrawiam
 PozdrawiamYamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
			22.10.08 ====> Zdałem Prawko

- 

zdzichu123
- Bywalec
Witam wszystkich, jestem Bartek z okolic Torunia  Mam dopiero 16 lat i zaczynam swoja przygode z motoryzacją. Narazie jezdze na chińczyku ale prawdopodobnie zrobie zakup w postaci Aprilli RS 50
 Mam dopiero 16 lat i zaczynam swoja przygode z motoryzacją. Narazie jezdze na chińczyku ale prawdopodobnie zrobie zakup w postaci Aprilli RS 50  chociaz w gre wchodzi także Yamaha TZR 50. Nie chce zadnej 125/50 poniewaz nie toleruje takiego czegos a 125 nie wchodza w gre bo IMHO po prostu nie opłaca mi sie robic A1 na jakis rok jeżdzenia
 chociaz w gre wchodzi także Yamaha TZR 50. Nie chce zadnej 125/50 poniewaz nie toleruje takiego czegos a 125 nie wchodza w gre bo IMHO po prostu nie opłaca mi sie robic A1 na jakis rok jeżdzenia  . Gdyby ktos mogl doradzic miedzy tymi dwoma "ścigami" (ew. jakies inne fajne 50ccm) to bylbym wdzieczny
 . Gdyby ktos mogl doradzic miedzy tymi dwoma "ścigami" (ew. jakies inne fajne 50ccm) to bylbym wdzieczny   (oczywiscie na priv albo gg nie chce robic smietnika tutaj).
 (oczywiscie na priv albo gg nie chce robic smietnika tutaj).
Pozdro.

Mam dopiero 16 lat i zaczynam swoja przygode z motoryzacją. Narazie jezdze na chińczyku ale prawdopodobnie zrobie zakup w postaci Aprilli RS 50
 Mam dopiero 16 lat i zaczynam swoja przygode z motoryzacją. Narazie jezdze na chińczyku ale prawdopodobnie zrobie zakup w postaci Aprilli RS 50  chociaz w gre wchodzi także Yamaha TZR 50. Nie chce zadnej 125/50 poniewaz nie toleruje takiego czegos a 125 nie wchodza w gre bo IMHO po prostu nie opłaca mi sie robic A1 na jakis rok jeżdzenia
 chociaz w gre wchodzi także Yamaha TZR 50. Nie chce zadnej 125/50 poniewaz nie toleruje takiego czegos a 125 nie wchodza w gre bo IMHO po prostu nie opłaca mi sie robic A1 na jakis rok jeżdzenia  . Gdyby ktos mogl doradzic miedzy tymi dwoma "ścigami" (ew. jakies inne fajne 50ccm) to bylbym wdzieczny
 . Gdyby ktos mogl doradzic miedzy tymi dwoma "ścigami" (ew. jakies inne fajne 50ccm) to bylbym wdzieczny   (oczywiscie na priv albo gg nie chce robic smietnika tutaj).
 (oczywiscie na priv albo gg nie chce robic smietnika tutaj).
Pozdro.
- Geckos
- Świeżak
Witam  
Nazywam sie Marek mam 16 lat i jestem z okolic Szczecina. Na razie jeżdżę Derbi Sendą SM - pierwszy sezon na 2oo. po 18 zrobię kat.A i kupie albo jakies duże supermoto albo jakiegos sciga moze gsx-r 600albo zx6r (jak kasa bedzie;).
Bardzo mi sie podoba jeden model, może i stary ale dla mnie zajebisty: Kawa zxr 750 ))
))

Nazywam sie Marek mam 16 lat i jestem z okolic Szczecina. Na razie jeżdżę Derbi Sendą SM - pierwszy sezon na 2oo. po 18 zrobię kat.A i kupie albo jakies duże supermoto albo jakiegos sciga moze gsx-r 600albo zx6r (jak kasa bedzie;).
Bardzo mi sie podoba jeden model, może i stary ale dla mnie zajebisty: Kawa zxr 750
 ))
))SM
			- 

marcio
- Świeżak
Tomek Olsztyn
Witam wszystkich, na imie mam Tomek jestem z Olsztyna, latam GSX-R 600 K1 2001, pozdrawiam, wiek 22 lata,
				Euro-Kat ..:: Skup katalizatorów używanych oraz dystrybucja nowych ::..
			- ŁYSY gsx-r 600 k1
- Świeżak
siemka, 26 lat, kierowca auta od 9 lat, do zeszlego roku obojetny/wrogi  jesli chodzi motocykle ale po obejzeniu filmu Dzienniki Motocyklewe i Long Way Around cos we mnie drgnelo no i mam prawko A od maja  , puki co bujam sie na aprili habana 50cm ale to tylko na wprawke i z braku kasy.
, puki co bujam sie na aprili habana 50cm ale to tylko na wprawke i z braku kasy. 
A teraz wlasnie (pazdziernik) dokupilem sobie Yamahe Radian 600, troche ja podszykuje i na wiosne... nie moge sie doczekac 
Pozdr

, puki co bujam sie na aprili habana 50cm ale to tylko na wprawke i z braku kasy.
A teraz wlasnie (pazdziernik) dokupilem sobie Yamahe Radian 600, troche ja podszykuje i na wiosne... nie moge sie doczekac

Pozdr
Ostatnio edytowano 21/10/2008, 12:25 przez bast, łącznie edytowano 2 razy

- 

bast
- Bywalec
elo,
Mam 16 lat i od 8 lat jezdze na "moto" jak narazie jezdziłęm chyba wszystkimi wiejskimi pociskaczami typu: romet, jawa, wsk, mz...
Ostatnio kupiłem Derbi Sende R i mam zamiar nią jezdzic jeszcze ok 2 lata potem zrobie kat. A(o ile nie wprowadzą tego ***** przepisu)
i kupię jakies supermoto lub enduro o poj 400cc.
Juz którys raz trafiłem na to forum szukając informacji na google i postanowiłem się zarejestrowac 

pozdro

Mam 16 lat i od 8 lat jezdze na "moto" jak narazie jezdziłęm chyba wszystkimi wiejskimi pociskaczami typu: romet, jawa, wsk, mz...
Ostatnio kupiłem Derbi Sende R i mam zamiar nią jezdzic jeszcze ok 2 lata potem zrobie kat. A(o ile nie wprowadzą tego ***** przepisu)
i kupię jakies supermoto lub enduro o poj 400cc.
Juz którys raz trafiłem na to forum szukając informacji na google i postanowiłem się zarejestrowac

pozdro
- 

miku
- Świeżak
Re: Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam wszystkich.  Jestem tutaj nowy, więc może na początku będę się mało udzielał, bo o motocyklach na razie g...no wiem.
  Jestem tutaj nowy, więc może na początku będę się mało udzielał, bo o motocyklach na razie g...no wiem.  Od kilkunastu dni jeżdżę na moim pierwszym poważnym moto - Suzuki RF 600R, rocznik 93, kolor szary metallic. Wiem, wiem, nie nadaje się to to na pierwszą maszynę, ale ładny to sprzęt i przy odrobinie zdrowego rozsądku (którego jak dotąd mi nie zabrakło) nie zabiję się na tym. Później może wstawię jakieś fotki. Ogólnie, stan mojego moto oceniłbym na jakieś 3,5/5, ale jak na pierwszy sprzęt i przy ograniczonym budżecie wystarczy mi to.
  Od kilkunastu dni jeżdżę na moim pierwszym poważnym moto - Suzuki RF 600R, rocznik 93, kolor szary metallic. Wiem, wiem, nie nadaje się to to na pierwszą maszynę, ale ładny to sprzęt i przy odrobinie zdrowego rozsądku (którego jak dotąd mi nie zabrakło) nie zabiję się na tym. Później może wstawię jakieś fotki. Ogólnie, stan mojego moto oceniłbym na jakieś 3,5/5, ale jak na pierwszy sprzęt i przy ograniczonym budżecie wystarczy mi to.
Kilka słów o mnie. Mam 26 lat i mieszkam w Kościerzynie, w pomorskiem. Jestem inżynierem mechanikiem wyspecjalizowanym w samochodach, więc o maszynach coś tam wiem. Od dziecka jeździłem na jakiś Rometach, potem były WSKi, no i po przerwie dosiadłem RFa. Wiem, że to nie najlepszy wybór, ale jest świadomy, przed zakupem zapoznałem się trochę z tym tematem, więc proszę tego nie komentować.
  Od dziecka jeździłem na jakiś Rometach, potem były WSKi, no i po przerwie dosiadłem RFa. Wiem, że to nie najlepszy wybór, ale jest świadomy, przed zakupem zapoznałem się trochę z tym tematem, więc proszę tego nie komentować.  Zupełnie inna to bajka, ale od 9 lat mam prawko kat. B i w tym czasie nakulałem jakieś 200 kkm, głównie po całej Polsce, bez najmniejszej stłuczki (a powoli nie jeżdżę), więc jakoś tam ruch uliczny ogarniam.  Na razie jestem słabym riderem i znam swoje miejsce wśród motocyklistów, więc nie mam zamiaru się wymądrzać. Mam nadzieję, że będziemy się dobrze dogadywać na forum i na zlotach.
 Zupełnie inna to bajka, ale od 9 lat mam prawko kat. B i w tym czasie nakulałem jakieś 200 kkm, głównie po całej Polsce, bez najmniejszej stłuczki (a powoli nie jeżdżę), więc jakoś tam ruch uliczny ogarniam.  Na razie jestem słabym riderem i znam swoje miejsce wśród motocyklistów, więc nie mam zamiaru się wymądrzać. Mam nadzieję, że będziemy się dobrze dogadywać na forum i na zlotach.  

Pozdrawiam.

Jestem tutaj nowy, więc może na początku będę się mało udzielał, bo o motocyklach na razie g...no wiem.
  Jestem tutaj nowy, więc może na początku będę się mało udzielał, bo o motocyklach na razie g...no wiem.  Od kilkunastu dni jeżdżę na moim pierwszym poważnym moto - Suzuki RF 600R, rocznik 93, kolor szary metallic. Wiem, wiem, nie nadaje się to to na pierwszą maszynę, ale ładny to sprzęt i przy odrobinie zdrowego rozsądku (którego jak dotąd mi nie zabrakło) nie zabiję się na tym. Później może wstawię jakieś fotki. Ogólnie, stan mojego moto oceniłbym na jakieś 3,5/5, ale jak na pierwszy sprzęt i przy ograniczonym budżecie wystarczy mi to.
  Od kilkunastu dni jeżdżę na moim pierwszym poważnym moto - Suzuki RF 600R, rocznik 93, kolor szary metallic. Wiem, wiem, nie nadaje się to to na pierwszą maszynę, ale ładny to sprzęt i przy odrobinie zdrowego rozsądku (którego jak dotąd mi nie zabrakło) nie zabiję się na tym. Później może wstawię jakieś fotki. Ogólnie, stan mojego moto oceniłbym na jakieś 3,5/5, ale jak na pierwszy sprzęt i przy ograniczonym budżecie wystarczy mi to.
Kilka słów o mnie. Mam 26 lat i mieszkam w Kościerzynie, w pomorskiem. Jestem inżynierem mechanikiem wyspecjalizowanym w samochodach, więc o maszynach coś tam wiem.
 Od dziecka jeździłem na jakiś Rometach, potem były WSKi, no i po przerwie dosiadłem RFa. Wiem, że to nie najlepszy wybór, ale jest świadomy, przed zakupem zapoznałem się trochę z tym tematem, więc proszę tego nie komentować.
  Od dziecka jeździłem na jakiś Rometach, potem były WSKi, no i po przerwie dosiadłem RFa. Wiem, że to nie najlepszy wybór, ale jest świadomy, przed zakupem zapoznałem się trochę z tym tematem, więc proszę tego nie komentować.  Zupełnie inna to bajka, ale od 9 lat mam prawko kat. B i w tym czasie nakulałem jakieś 200 kkm, głównie po całej Polsce, bez najmniejszej stłuczki (a powoli nie jeżdżę), więc jakoś tam ruch uliczny ogarniam.  Na razie jestem słabym riderem i znam swoje miejsce wśród motocyklistów, więc nie mam zamiaru się wymądrzać. Mam nadzieję, że będziemy się dobrze dogadywać na forum i na zlotach.
 Zupełnie inna to bajka, ale od 9 lat mam prawko kat. B i w tym czasie nakulałem jakieś 200 kkm, głównie po całej Polsce, bez najmniejszej stłuczki (a powoli nie jeżdżę), więc jakoś tam ruch uliczny ogarniam.  Na razie jestem słabym riderem i znam swoje miejsce wśród motocyklistów, więc nie mam zamiaru się wymądrzać. Mam nadzieję, że będziemy się dobrze dogadywać na forum i na zlotach.  

Pozdrawiam.
- fifty
- Świeżak
Mam na imie Pawel jestem z Lubina mam 18 lat i na te wakacje mam zamiar zrobic prawko na motor  

jezdzilem juz na simson 50 ;P ale niedawno kuzyn dal mi sie przejechac na swojej cbr 600 f2 i postanowilem kupic se cos podobnego ale to dopiero za rok bo narazie brak $$
 ale to dopiero za rok bo narazie brak $$ 

jezdzilem juz na simson 50 ;P ale niedawno kuzyn dal mi sie przejechac na swojej cbr 600 f2 i postanowilem kupic se cos podobnego
- Predator
- Świeżak
Witam jestem Tomek , mam 17 lat .
Kariera motocyklowa : hmm kilka km etz250 kumpla ,a tak po za tym to ze swoich maszyn mam półautomatycznego skuterka od 3 sezonów.
Motocykle wciagneły mnie jak przejechałem sie pierwszy raz starą jawa50 znajomego hehe pierwsza jazda i wjazd w zboże ;D ,powód ?? pomylenie hamulca z manetką gazu ;p . Jak narazie zero wypadków i oby tak dalej(odpukać )
 )

Kariera motocyklowa : hmm kilka km etz250 kumpla ,a tak po za tym to ze swoich maszyn mam półautomatycznego skuterka od 3 sezonów.
Motocykle wciagneły mnie jak przejechałem sie pierwszy raz starą jawa50 znajomego hehe pierwsza jazda i wjazd w zboże ;D ,powód ?? pomylenie hamulca z manetką gazu ;p . Jak narazie zero wypadków i oby tak dalej(odpukać
 )
 )- 

masino
- Świeżak
Witam witam
Michał mi na imię a Łęczna moim miastem [Wschodnia Grupa Motocyklowa]
 [Wschodnia Grupa Motocyklowa]
19 lat i bez kat.A mianowicie jestem na etapie zbierania zielonych na prawko, a później w zimie kupi się jakiś sprzęt. Na początek coś w przedziale 500-600cm3.
Jeśli chodzi o moje sprzęty na jakich jeździłem to jest WSK 125 i Cezeta 175 (jeśli te maszyny można nazwać motocyklami ) bo 100KM to one nie miały
 ) bo 100KM to one nie miały  
Co tu dużo pisać. Będę przesiadywał na forum i śledził poczynania innych a jak już będę miał sprzęt to napewno podzielę się z wami wrażeniami 
Pozdrawiam.
				Michał mi na imię a Łęczna moim miastem
19 lat i bez kat.A mianowicie jestem na etapie zbierania zielonych na prawko, a później w zimie kupi się jakiś sprzęt. Na początek coś w przedziale 500-600cm3.
Jeśli chodzi o moje sprzęty na jakich jeździłem to jest WSK 125 i Cezeta 175 (jeśli te maszyny można nazwać motocyklami
Co tu dużo pisać. Będę przesiadywał na forum i śledził poczynania innych a jak już będę miał sprzęt to napewno podzielę się z wami wrażeniami

Pozdrawiam.
only god can judge me
			- 

kagiva
- Świeżak
Witam wszystkich    

Jestem Mariusz mam 18 lat i mieszkam w Nowym Sączu. Właśnie niedawno sprzedałem swojego pierwszego jednośladowca a mianowicie Simsona S51 i jako, że zdałem prawko na „A” szukam mojego pierwszego poważnego motocykla.
  i jako, że zdałem prawko na „A” szukam mojego pierwszego poważnego motocykla.
Czym chciałbym jeździć:
Hmm… na razie na oku mam takie maszynki jak: Kawasaki Er5, Kawasaki Zr 7, Suzuki Bandit, Honda Hornet… czyli cała gama nakedów

Jestem Mariusz mam 18 lat i mieszkam w Nowym Sączu. Właśnie niedawno sprzedałem swojego pierwszego jednośladowca a mianowicie Simsona S51
Czym chciałbym jeździć:
Hmm… na razie na oku mam takie maszynki jak: Kawasaki Er5, Kawasaki Zr 7, Suzuki Bandit, Honda Hornet… czyli cała gama nakedów

- koli15ns
- Świeżak
Witam.Na imie mam Sebastian,na moto jeżdże od 2 lat(narazie tylko 50ccm).Narazie moto sprzedane,ale do końca tego tygodnia lub z początkiem następnego kupuje Aprilie RS 50 Tuono   Jeżdze głównie turystycznie,żadko do sklepu
  Jeżdze głównie turystycznie,żadko do sklepu  A jestem z Raciborza.
  A jestem z Raciborza.
Pozdro
				 Jeżdze głównie turystycznie,żadko do sklepu
  Jeżdze głównie turystycznie,żadko do sklepu  A jestem z Raciborza.
  A jestem z Raciborza.
Pozdro
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
			- 

Koval135
- Mieszkaniec forum
Zdałem!
Witam wszystkich!
14-07-2008 zdałem egzamin na kat.A dołączając do grona użytkowników dwóch kółek. Za około 2 tyg odbieram prawko, a w międzyczasie rozglądam się za Hondą CB 500.
Do zobaczenia na wiecznie remontowanych drogach Wrocławia!

14-07-2008 zdałem egzamin na kat.A dołączając do grona użytkowników dwóch kółek. Za około 2 tyg odbieram prawko, a w międzyczasie rozglądam się za Hondą CB 500.
Do zobaczenia na wiecznie remontowanych drogach Wrocławia!

. ,<_,
O--=O ....... alxndr vel 0lo
			O--=O ....... alxndr vel 0lo
- alxndr
- Świeżak