Zobacz wątek - Żenujący poziom forum
NAS Analytics TAG

Żenujący poziom forum

O wszystkim
_________

Postprzez Labiss » 8/2/2008, 19:38

Moim zdaniem nacjonalizm to też pozytywna ideologia.No,ale to tylko moje zdanie.

Kris2k - zasadnicze,ponieważ ktoś kto siedzi tutaj od początku istnienia forum nie jest "świeżakiem" nawet jeżeli napisał tylko jednego posta.

Co za tym idzie - jeżeli podpis pod avkiem jest adekwatny do ilości wysłanych postów to wg. mojej subiektywnej opinii jest to nie miarodajne.
kretyn jakich mało
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez Thrillco » 8/2/2008, 19:44

Jestescie czasem "genialni". Poziom forum przenosi sie na inne rodzaje komunikacji - oto przykład z mojego GG sprzed chwili :

"6322950 19:34:45
ty gosciu podaj mi lovtzy gg
Ja 19:40:58
ty gościu a co ja jestem skrzynka kontaktowa??"

Chyba wykasuje moje GG z profilu bo to zaczyna przechodzić wszelkie granice przyzwoitości.
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Kris2k » 8/2/2008, 20:19

Labiss napisał(a):Kris2k - zasadnicze,ponieważ ktoś kto siedzi tutaj od początku istnienia forum nie jest "świeżakiem" nawet jeżeli napisał tylko jednego posta.

Co za tym idzie - jeżeli podpis pod avkiem jest adekwatny do ilości wysłanych postów to wg. mojej subiektywnej opinii jest to nie miarodajne.

Wszystkim nie dogodzisz. Z tego co wiem, tyczy sie to ilosci postow. Jesli ktos siedzi dlugo na forum i napisal 1 posta to znaczy ze forum mu sie do niczego nie przydalo i dawanie mu rangi jakiejstam wyzszej tez mija sie z celem... jak mowilem, wszystkim nie dogodzisz.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
Kris2k
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Inku » 8/2/2008, 20:43

Thrillco napisał(a):to ty powiedziałes Inku...i dlatego jest ten temat, przez takie durne posty.

To jest tylko zobrazowanie, ze papier nie zawsze 9własciwie zadko) idzie w parze z wiedza i doświadczeniem..tak jak taka metryka byłaby żadko zgodna z prawda na takim forum jak to.

Dobrze, że twoje są na poziomie. Czepiasz się mnie a o ile pamiętam, to byłeś number one w przepychankach słownych. Uczepiłeś się tego, jak cholera. Myślisz, że Twoje rady stracą na wartości?

Taaa, na pewno jak ktoś skończył dobrą renomowaną szkołę i ma papier, to jest skończonym debilem. I już nie może być pasjonatem motocykli.
EOT z mojej strony bo to do niczego nie prowadzi.
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.

Suzi GS500F
Inku
Bywalec

Postprzez LukasBST » 8/2/2008, 21:13

Wtrace sie chlpaki,podziwiam was mi sie juz tego czytac nie chce,a watpie zebyscie i tak w calej tej dyskusji doszli do jakichs konstruktywnych wnioskow.
Sracz 600
LukasBST
Świeżak

Postprzez melvin » 8/2/2008, 21:16

nie przesadzaj, jeśli nawet nie dojdą do porozumienia, to jedną z korzyści jest to że wszyscy wyżywają się w tym temacie i w innych panuje względny ład...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez Thrillco » 8/2/2008, 21:18

Inku napisał(a):Taaa, na pewno jak ktoś skończył dobrą renomowaną szkołę i ma papier, to jest skończonym debilem. I już nie może być pasjonatem motocykli.
EOT z mojej strony bo to do niczego nie prowadzi.

Gratuluje rozumienia treści przekazu...rzeczywiscie, nie możemy prowadzic dyskusji...nie da rady z takim pojmowaniem.
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Inku » 8/2/2008, 22:03

O moje rozumienie się nie martw. Specjalnie to wyolbrzymiłem, bo to trochę taka mentalność, jakby rady ludzi np. na sportach teorię były przyjmowane jako wartościowe, pewne, reszta jak kompletny shit, bo nie mają motocykla. To ma ułatwiać a nie skreślać innych. Ale możesz sądzić inaczej.
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.

Suzi GS500F
Inku
Bywalec

Postprzez simonw » 8/2/2008, 22:24

Labiss napisał(a):Moim zdaniem nacjonalizm to też pozytywna ideologia.No,ale to tylko moje zdanie.

I Cale szczescie, wystarczy nam juz nacjonalistycznych bojowek skinheadzkich wierzacych calym sercem w swoj narod i broniacych go kastetami i pałami przed jakimis czarnuchami, zydami, szwabami, hamerykansami i innym syfem spolecznym...
Polska mesjaszem wsrod narodow, pomazancem bozym

Koloryzuje? Tylko troche
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez melvin » 8/2/2008, 22:39

Polska przedmurzem chrześcijaństwa???

to chyba było w XVII w.
ale historia lubi się powtarzać...
Ostatnio edytowano 8/2/2008, 22:43 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 8/2/2008, 22:41

Simon moze jakis rysuneczek do obecnej sytuacji ;)?
Piankowy Marynarzyk
VIP Ścigacz.pl

Postprzez simonw » 8/2/2008, 22:45

ano.. xD
Załączniki
nacjonalizm.jpg
Bóg, Honor, Ojczyzna...
nacjonalizm.jpg (43.69 KiB) Przeglądane 2574 razy
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez Thrillco » 9/2/2008, 04:21

Inku napisał(a):O moje rozumienie się nie martw. Specjalnie to wyolbrzymiłem, bo to trochę taka mentalność, jakby rady ludzi np. na sportach teorię były przyjmowane jako wartościowe, pewne, reszta jak kompletny shit, bo nie mają motocykla. To ma ułatwiać a nie skreślać innych. Ale możesz sądzić inaczej.

Ty nadal nie rozumiesz o czym ja tam napisałem...no...przeczytaj to jeszcze raz. Niczego nie wyolbrzymiasz ob niczego nie rozumiesz.
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Yuurei » 9/2/2008, 09:01

Na tym obrazku powinien płonąć jakiś skuter ;p
Your ability to brake is Your right to speed
Yuurei
Świeżak

Postprzez simonw » 9/2/2008, 12:16

yuu to nie mial byc zart tylko pokazanie fanow slusznego Labisowego nacjonalizmu
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez Labiss » 9/2/2008, 20:39

Weź przestań już dzwonić do tych nacjonalistów,bo nacjonalizm ze swastyką nie ma nic wspólnego.

Chyba nie za bardzo ogarniasz temat w kwestii ideologii.Informatyka to Twój mocny punkt,ale ten chyba nie.
kretyn jakich mało
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez simonw » 9/2/2008, 20:51

faszyzm jest w prostej linii nastepstwem i pewna forma skrajnego nacjonalizmu jakby ominela Cie ta lekcja historii - a polacy o dziwo ze swastykami na ramionach bronia czystosci polskiej krwi i dokladnie jest to WLASNIE to co nazywamy nacjonalizmem, czyli zle pojetym patriotyzmem (w tele. skrocie).

A znakiem bezmala rozpoznawczym nacjonalizmu jest wlasnie swastyka, ktora obecnie ma taki wydzwiek wlasnie dla tego iz byla znakiem skrajnie nacjonalistycznej doktryny faszystow.

Notabene znak jest rzymski a kraj niemiecki nazywa sie
"Swiete Cesarstwo Rzymskie Narodu Niemieckiego"
a i rzymianie sfastyke pobrali z kultury dalekiego wschodu gdzie jest znakiem szczescia.

Faszyzm:
Jedna z nich mówi, że faszyzm jest formą dyktatury nacjonalistycznej, która opiera się na kilku zasadach. Najważniejszym dobrem w państwie faszystowskim jest wspólnota, to znaczy naród (rozumiany jako ogół obywateli państwa) lub grupa etniczna rozumiana jako tożsama z narodem[potrzebne źródło]. Prawa jednostki są podporządkowane prawom narodu, który zyskuje tym samym realną osobowość, nie tylko jako pojęcie abstrakcyjne. Każde działanie dla jej dobra i na jej korzyść jest działaniem moralnie usprawiedliwionym. Jest to przede wszystkim zasada wodzostwa. Charyzmatyczny wódz, który "ma zawsze rację", jak głosiły włoskie plakaty na cześć Benito Mussoliniego, to osoba, która doskonale umie zdobywać sobie posłuch wśród ludzi. W stosunku do państwa faszyści wyznają etatyzm i statolatrię. Historyczne przypadki faszyzmu wiązały wspólnotę z grupą etniczną, i nie miały charakteru "obywatelskiego" a ściśle narodowy. Samo istotowe pojęcie faszyzmu, łączy idee zarówno lewicowe (socjalizm, syndykalizm) jak i prawicowe (konserwatyzm, nacjonalizm). Poprzez połączenie wyrwanych z całości części różnych doktryn, faszyzm stał się nową ideologią nie dającą pomieścić się w tradycyjnych podziałach na prawicę i lewicę.

Nacjonalizm:
Nacjonalizm (z łac. natio – naród) to postawa społeczno-polityczna uznająca naród za najwyższe dobro. Nacjonalizm uważa interes własnego narodu za nadrzędny wobec interesu jednostki, grup społecznych, czy społeczności regionalnych. Przyjmuje on, że najwyższym suwerenem państwa jest naród. Nacjonalizm przedkłada interesy własnego narodu nad interesami innych narodów,[1] zarówno wewnątrz kraju (mniejszości narodowe lub etniczne) jak i na zewnątrz (narody sąsiednie).[2] Ideologia ta uznaje państwo narodowe za najwłaściwszą formę organizacji społeczności złączonej wspólnotą pochodzenia, języka, historii i kultury. W literaturze polskiej istnieje wyraźne rozróżnienie między nacjonalizmem a patriotyzmem, który w odróżnieniu od nacjonalizmu częściej postrzegany jest pozytywnie. Za skrajną, agresywną formę nacjonalizmu uważany jest szowinizm.
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez Labiss » 9/2/2008, 21:09

Swastyka symbolem nacjonalizmu ? ! Ty chyba w szoku jesteś.

Człowieku studiuję historię i to co wykładają na UJ jest sprzeczne z Twoimi prywatnymi wywodami.

Stawianie na jednej półce nacjonalizmu i faszyzmu ? !

Nie wiem kto wpoił Ci do głowy takie bzdury,albo w jaki sposób rodzą się one w Twojej głowie,ale niestety nie masz racji.

To,że napiszesz długiego posta,którego częścią jest kopia czyjejś interpretacji z internetu nie znaczy,że masz rację.
kretyn jakich mało
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez gelo007 » 9/2/2008, 21:10

Simon, temat jest o żenującym poziomie forum. Ty wypisując tu takie mądre rzeczy robisz właśnie offtopa :>.
gelo007
Administrator

Postprzez simonw » 9/2/2008, 21:25

Wiesz troszeszke mnie ponioslo bo z reguly jestem bardzo wyrozumialy i tolerancyjny nie znosze tylko

faszyzmu, nacjonalizmu, razismu, nietolerancji, nieuzasadnionej przemocy i po prostu labiss napisal to tak jakby byl fanem nacjonalizmu, wiec ponioslo mnie
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark